2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bak sennn iyimiş dur kız valla haklısın he:) çok yoğundu bende millet okadar bekliyor eşimnde işe gtmesi lazımdı çok bekletmek istemedim ama nst de maşallah bi kalp atışı var coştu :)))

Affern o cimcimeye bnmki,bni dinlemiyr babasina soylicm konussun kiziyla rahime vurup duruyr zilli cok rahatsz ediyr rahime vurdukcada kanamm geliyr zilli dinlmiyrki belki donerse rahatlrm kafa atamz herlde

bak sennn iyimiş dur kız valla haklısın he:) çok yoğundu bende millet okadar bekliyor eşimnde işe gtmesi lazımdı çok bekletmek istemedim ama nst de maşallah bi kalp atışı var coştu :)))

ozaman sen, eşını falan yanına alma, sana en yakın ulaşabılecegın bı acıle gıt, dedıgımı de, konu bebek olunca gerı cevırmezler zaten senı :)

Bilemiyorum ya artık çok ağırlaştım yada dayanamıyor cuma günüde genel bir temizlik yapmıştım evde omu tetikledi artık nasip
Canim dikkat et biraz,koltuklari falan mi cektin ne yaptin,bende temizlik yapiyorum ama yuzeysel yapiyorum o bile belimi agritiyor

Cok guzeller aldiklariniz güle güle kullansin bebisler.
Denizcim gelinim daha doğmadan bu kadar çeyizi var evleneceği zaman ki çeyizi nasil olur merak ediyorum
Hepsi çok hoş yakişir gelinime ama o kısa kol şort gibi olan tulumlari kac aylik aldin

Annem biryerde durms aradmda simdi nerdn duydugumu hatrlmiyrm ama yeme dedi cekirdegi kasilmaya yol aciyrms intrnttn baktm bazisi onayliyr bazisi batil diyr anam yemzsm olmemya kalms surda 2 ay bnmde kaynanam verdi
ara sira yenmesinde bir sakinca olacağini düşünmüyorum ben.
gözün aydin canim senin adina cok sevindim merak edip duruyordun.

Telefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korku
Canim panik yapma insallah bisey cikmaz gelince haber etmeyi unutma

Ben hickirigindan anliyorum kafasinin asagida oldugunu hep sol kasigimda atiyor hickirik ritimleri,sende dikkat et bakalim nerende atiyordu simdi nerede atiyor

Selam in aleykum...

Biz cok kotu seyler yaşadık 2 bucuk ay önce... 5 aylık hamileyim o zaman... hastane gunlerimizde bi yavrum yoğun bakımdayken benide surekli acile tasidilar... suyu azalmis sitres girmişti bebekte hergun serum sakinleştirici verdiler... sonra yavrumuza kaybettik... 2 hafta sonra biraz yürüyebilecek hale gelince kadın doguma gittik bebeğim iyiydi... testler yapıldı şekerim yüksek cikti 184... sonra bi haftalik diyet ve gunde 6 kez ac tok ölçüm verdiler... ölçtük gittim... dahiliye diyetisyen yolladi... bi aylik bi diyet verdi... ne kadar uymaya çalışmada olmuyordu çünkü evimize giremiyoruz akrabalarimizda kalıyorduk herkezin düzeni başka yapabildiğim kadar yaptim gece uyuyamiyodum sabahlara kadar... bi ay diyet ve gunde 6 kez ölçüm yapıp her ogun ne yediğini yazarak gittim...

Aslında yediklerimle alakası yoktu uzuntudende olabilir demişti ki oyle ne zaman iyice maf olsak tansiyon seker oynuyodu...

Dahiliye doktoru arada yüksek değerler var ama iyi dedi uzulmemeye calis dedi... ölçüm yapma arada olc dikkat ederek devam et dedi... kadın dogum doktoru da oyle dedi...

Şimdi ben çok dikkat etmiyorum zaten ekmek felan çok yiyen insan degilim... 58le hamile kaldim 65tim sanirim en son kilo çok almıyorum... abarttigim bi meyve olabilir arada reçel ev yapımı meyve suyu felan... çok nadir disardaysak pizza pogaca gb yicekler...

Sekeri çıkan arkadaşlar varmi? doktorun yüksek dediği ve diyet verdiği değerlerimiz kac ti? Ve ben çok mu dikkat etmeliyim? Bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum... tek tutunacak dilimiz karnımdaki yavrumuz esimin de benim de...

Yiceklerden değil gb diyet atarken bi güveçte helva yediğimde 120 çıkıyordu ama normal birşeyler yedek de uzulünce 140/150/180... uzulmememiz imkansız dayanmaya çalışıyorum sadece bi yavrum gitti 2. Için ayakta durmaya çalışıyorum...

Şimdi ben o diyet gb mi dikkat etmeliyim... siz neler yapıyorsunuz sekeri çıkanlar...

şeker yüzünden bağırmıştıya

hee evet oyle bı durum olmustu, neyse bu kez kaçak yapmadıgın ıcın, cok dıkkatlı oldugun ıcın boyle bı durumla karsılasmayacaksın :)

Bu arada leyloş ben dun bı kaçak yaptım :) ozsutte bı porsıyon pastanın 1/3 unu yedım :) 1 sa sonra da sekerımı olctum 103 cıktı :) Ama yıne de cok suclu hıssettım kendımı, esıme dedım kı "bıdaha seker komasına da gırsem, kasım 15 e kadar kesınlıkle yok" ayda bı kere 1/3 porsıyonla sınırladım kendımı :)

Affern o cimcimeye bnmki,bni dinlemiyr babasina soylicm konussun kiziyla rahime vurup duruyr zilli cok rahatsz ediyr rahime vurdukcada kanamm geliyr zilli dinlmiyrki belki donerse rahatlrm kafa atamz herlde

ha ha :) şimdiden babaya sıkayet desene :)
tabı canım donerse rahatlarsın sen de.

umarım meltemcim ya ama dr bu sağı solu belli olmaz
afiyet olsun önemli olan biz ne yediğimizin bilincindeyiz sürekli yemiyoruz bu tarz şeyleri sürekli yesek vicdan azabı duyardık ama arada olur boşver ve dr söyleme sakın :)

kızlarrr selam napıyorsunuz çok nadir yazıyorum ama hepinizi takipteyim:)
ben dün kabız olmuştum uzun süredir olmadım bu kadar zorladım azcık makatın oradan biraz şişti ama bu sabah bayağı inmiş inşallah bir daha kabız olmam :) bebeğimi görmek istiyorum yaaaa özlüyorum hep yüzünü görmek ellerine dokunmak kokusunu almak istiyorum . oyyyy tombiş yavrum benimmm:) 2 kasımda inşallah randevumuz bakalım nasılmış:) ben daha birşeyleri yıkamaya başlamadım aslında yağışlar soguk başlamadan yıkasam dıyorum zor kurur yoksa bilemedim yawwww:)
bide doğum anında normal doğumda hemoroıd olma ihtimali varmı zorlanıyormu orasıda dıye düşünmeye başladım ama nedense artık normal doğumları okuyunca korkum azaldı bir şekilde sancıyla cıkıverıyor cocuk galıba :) yada bana öyle geldi:) duyduklarımdan okuduuklarımdan

Bende geldim bizde 43 cm 2200 olmusuz,kafa hala asagida ama boynuna 1 tur kordon dolanmis,hareketlerini say dedi,grip asisi yaptirma artik riskli dedi,saat 1 de de gidip nst ye giricem bide idrar tahlil verdim insallah enfeksiyon cikmaz

boyu kılosu gayet guzel cnm masallah :)
kordon zarar vermeyecek bebege degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…