tatlım benim rapor 12 kasıma kadar gittiği yere kadar çalışacam inşaaaa hadi bakalım 2 hafta snra evdesin yani ohh maşallah çok sağol cnm bu arada
bak sennn iyimiş dur kız valla haklısın he:) çok yoğundu bende millet okadar bekliyor eşimnde işe gtmesi lazımdı çok bekletmek istemedim ama nst de maşallah bi kalp atışı var coştu :)))sağolasın canım :)
nst ye baglayacagına usg de bı baksaydı keske, tabı acılde bakarlar, "bugun bebek hıc hareket etmedı, çok telaşlandım, bı usg de bakabılır mıyız" de, bakalrlar onlar zaten :) he he cok pısız ya :)
şeker yüzünden bağırmıştıyane oldu kı son randevuda?
bnmde 23 de ben 20 de çıkıcam sözde ama eşim kafan nezaman eserse çık zorlama kendini dedi :) şimdi daha rahatım müdüre kızarsam çıkıcam:)tatlım benim rapor 12 kasıma kadar gittiği yere kadar çalışacam inş
Cok şık gule gule kullaninKızlar oglusumun dolabını aldım sonunda, Karyolası hediye geldiği için sadece dolap aldımm... Bebek dolabından ziyada senelerce kullanbileceği şekilde aldım dolabını... Çilek mobilyadan sizce nasıl ?
Affern o cimcimeye bnmki,bni dinlemiyr babasina soylicm konussun kiziyla rahime vurup duruyr zilli cok rahatsz ediyr rahime vurdukcada kanamm geliyr zilli dinlmiyrki belki donerse rahatlrm kafa atamz herldeevet canım ya, konuştum kızımla "dön kızım bak normal doğum en iyisi, hem dönmezsen anneyi kesecekler" dedim, o da duydu demek ki :)
sağol leyloşum, bakalım cuma ya da cmt de kendi doktorumuzda kontrol var, boy kılo degerlerı devlettekı gıbı mı cıkacak. Devletın makınları cok eskı de guvenemıyorum :)
bak sennn iyimiş dur kız valla haklısın he:) çok yoğundu bende millet okadar bekliyor eşimnde işe gtmesi lazımdı çok bekletmek istemedim ama nst de maşallah bi kalp atışı var coştu :)))
Canim dikkat et biraz,koltuklari falan mi cektin ne yaptin,bende temizlik yapiyorum ama yuzeysel yapiyorum o bile belimi agritiyorBilemiyorum ya artık çok ağırlaştım yada dayanamıyor cuma günüde genel bir temizlik yapmıştım evde omu tetikledi artık nasip
haftasonu yada aksam acilde bi baktırayım bakalım :)) beyefendinn durumuna :)ozaman sen, eşını falan yanına alma, sana en yakın ulaşabılecegın bı acıle gıt, dedıgımı de, konu bebek olunca gerı cevırmezler zaten senı :)
Günaydın kızlarherkese iyi haftalar diliyorum Dün kızımın bütün her şeyi ni aldık Bu pazar da beşikle dolabımız gelecek Sadece çantamı hazırlamam kaldı Onu da bu hafta HQUOTEeceğim inşallah Aldıklarımı resmini fikir acisindan paylaşiyorum...
Cok guzeller aldiklariniz güle güle kullansin bebisler.Kızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldımleylam355
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :))leylam355 ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
ara sira yenmesinde bir sakinca olacağini düşünmüyorum ben.Annem biryerde durms aradmda simdi nerdn duydugumu hatrlmiyrm ama yeme dedi cekirdegi kasilmaya yol aciyrms intrnttn baktm bazisi onayliyr bazisi batil diyr anam yemzsm olmemya kalms surda 2 ay bnmde kaynanam verdi
gözün aydin canim senin adina cok sevindimÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
bebiş 43 cm 1980 gr veeeeeee en güzeliiiiii KAFASI DÖNMÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ :)
hadi hepimiz rahatlayalım artık, sizleri de rahatsız etmiştim biliyorum :))
Canim panik yapma insallah bisey cikmaz gelince haber etmeyi unutmaTelefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korku
kızlar sonunda çalışabilir aldım nst miz de gayet güzel çıktı bıcırık çok tepikledi hemşiremizde böyle güleryüzlü mutlu annenin çocuğuda hareketli olur dedi norml dedi :))) ayy içime ferahlık çöktü[/ QUOTE]
efe kerem çok hareketli yaramaz ve tabiki akilli bir cocuk olacak belli :)
Allah yRdimcin olsum tatlimBilmiyorumki cnm eşimi aradım önce bi devlete gidelim dedi sonrada kendi dr bakalım sonuç ne olacak hazırlanıyorumbakalım
Ben hickirigindan anliyorum kafasinin asagida oldugunu hep sol kasigimda atiyor hickirik ritimleri,sende dikkat et bakalim nerende atiyordu simdi nerede atiyorWalla ben gıttım devlet hast.ne, doktora "32. haftamdayım Çalısabılır raporu alacagım" dedım. "hemen raporu vereyım mı muayene edeyım mı" dedı. Once gerek yok dedım, sonra da "bı ultrasonla kılosuna boyuna bakalım madem" dedım :)
Baktık kafası donmus teyzesı :) 43 cm 1980 gr cıktı :)
Senn bebısın durumu nedır? boy kılo pozısyon?
şeker yüzünden bağırmıştıya
Affern o cimcimeye bnmki,bni dinlemiyr babasina soylicm konussun kiziyla rahime vurup duruyr zilli cok rahatsz ediyr rahime vurdukcada kanamm geliyr zilli dinlmiyrki belki donerse rahatlrm kafa atamz herlde
umarım meltemcim ya ama dr bu sağı solu belli olmazhee evet oyle bı durum olmustu, neyse bu kez kaçak yapmadıgın ıcın, cok dıkkatlı oldugun ıcın boyle bı durumla karsılasmayacaksın :)
Bu arada leyloş ben dun bı kaçak yaptım :) ozsutte bı porsıyon pastanın 1/3 unu yedım :) 1 sa sonra da sekerımı olctum 103 cıktı :) Ama yıne de cok suclu hıssettım kendımı, esıme dedım kı "bıdaha seker komasına da gırsem, kasım 15 e kadar kesınlıkle yok" ayda bı kere 1/3 porsıyonla sınırladım kendımı :)
Bende geldim bizde 43 cm 2200 olmusuz,kafa hala asagida ama boynuna 1 tur kordon dolanmis,hareketlerini say dedi,grip asisi yaptirma artik riskli dedi,saat 1 de de gidip nst ye giricem bide idrar tahlil verdim insallah enfeksiyon cikmaz
haftasonu yada aksam acilde bi baktırayım bakalım :)) beyefendinn durumuna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?