- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Sonucu aldim simdi buyuk ihtimal enfeksiyon var lokosit tavan yapmis,hareketleride gun icinde sayacakmisim,b2-3 gundur fazla hareket etmiyordu zaten gerci sirti karnimdaymis ondan da hissetmiyor olabilirimtosun olmuş pınarcım oğlun maşallah , umarım enfeksiyonda çıkmaz kordon dolanınca nasıl sayılıyor peki hareketleri bir saatte yaptıklarınımı sayacaksın yoksa bir günde yaptığı hareketlerin mi sayacaksın
Boyner hediye çekm vardı Allahtan 268 tl tuttu gecelik sabahlık ve pijama takımı cnm. Bende hediye çekim var değerlensin diye ordan aldım yoksa pahalı geldi :/Gule gule kullanin denizcim,cok guzel seyler almissin ben bi tek pijamaya karar veremedim .ne kadara aldin pijamayi
kordon.dolanmis.olmasini ultrosondami direk gordu ? Bebege zarari nasilmis aciklama.yapmadim i ?Bende geldim bizde 43 cm 2200 olmusuz,kafa hala asagida ama boynuna 1 tur kordon dolanmis,hareketlerini say dedi,grip asisi yaptirma artik riskli dedi,saat 1 de de gidip nst ye giricem bide idrar tahlil verdim insallah enfeksiyon cikmaz
kisa kisa.diyorda bu doktor moralmi bozuyor ? Cozum yada aciklama.yokmu ?selam kızlar bugun kontrolum vardı kızım 1960 gram olmus ama bacagındakı kısalık yarım yarım hafta daha ılerlemıs doktorum sorun yok dedı yapısal ozellıgıdır dedı nstye yolladı geçenkı kasılmalarımı soyleyınce cok sınır bıse sonucu gostermeye fırsatım olmadı buyuk oglan okuldan gelcek dıye beklemedım oglen paydosunu eve geldım nst ye gırcek olan arkadaslar gıtmeden once yemek yıyıp ustune cıkolata ve meyve suyu ıcın yoksa fazladan yarım saat bekletıyolar
Sütyen cup lı bulunca çok sevindim ben hepsini penye sanıyodum:)) cnm daha da ağırlaşmadan al bence güzelce bi gez ben hediye çekim olmasa o kdr para vermezdim çok pahalı gerçekten iyice gezince bulunur uyguna diye düşünüyorumdeniz ne kadar güzel şeyler almışsın kuzum tiny love konuştuğumuz gibi harikaymış gerçekten
aşağı yukarı aynı alışverişi yapmışız , yan yatış yada boğulma önleyici diye geçiyor konuştuğumuz gibi almışsın,
ben başladım göğüs kremini sürmeye iyice nemlenirse ne yara nede çatlak oluyormuş ama çok oynamadan hızlıca sürüyorum göğüs ucuyla oynamak erken doğum sebebiymiş burada diğer kızlar da söylemişti
ben desitin mavide aldım onu her alt degiştirdigin de sürüyormuşsun arkadaşım cumartesi söyledi hemen aldım bende
emzirme atleti 3 tane aldım, sütyen 2 tane aldım ama hala gecelik almadım deniz off hala karar veremedim umarım doğurmadan alırım
canım ya üzülme enfeksiyon hamilelikte normal umarım hemen geçer bıdıklar bizi korkutuyor hep neyse az kaldı ya umarım sağlıkla biter bu sürede kavuşuruz bebeklerimizeSonucu aldim simdi buyuk ihtimal enfeksiyon var lokosit tavan yapmis,hareketleride gun icinde sayacakmisim,b2-3 gundur fazla hareket etmiyordu zaten gerci sirti karnimdaymis ondan da hissetmiyor olabilirim
Maşallah gelişimi iyi cnm dikkatli ol yorma kendini inşallah sorun çıkmazBende geldim bizde 43 cm 2200 olmusuz,kafa hala asagida ama boynuna 1 tur kordon dolanmis,hareketlerini say dedi,grip asisi yaptirma artik riskli dedi,saat 1 de de gidip nst ye giricem bide idrar tahlil verdim insallah enfeksiyon cikmaz
Evet cnm baya zorlamışım kendimi çok şükür iyiyizCanim dikkat et biraz,koltuklari falan mi cektin ne yaptin,bende temizlik yapiyorum ama yuzeysel yapiyorum o bile belimi agritiyor
evet canım paylaşmıştım hafızan süper yaaCnm ben bundan aldım. Normal yastık olarak bogulma önleyici delikli yastık paylamıştın sen onu da aldım ben :/ sen paylaştın diye hatırlıyorum
yapısal ozellıgıdır dedı adet gunumude ılerı cektı bugun gec dollenme oldugu ıcın benım 27 subat yerıne 6 mart de bundan sonra dedıkordon.dolanmis.olmasini ultrosondami direk gordu ? Bebege zarari nasilmis aciklama.yapmadim i ?
kisa kisa.diyorda bu doktor moralmi bozuyor ? Cozum yada aciklama.yokmu ?
Dr sorun yok dediyse sende üzme kendini cnm maşallah bebeğineselam kızlar bugun kontrolum vardı kızım 1960 gram olmus ama bacagındakı kısalık yarım yarım hafta daha ılerlemıs doktorum sorun yok dedı yapısal ozellıgıdır dedı nstye yolladı geçenkı kasılmalarımı soyleyınce cok sınır bıse sonucu gostermeye fırsatım olmadı buyuk oglan okuldan gelcek dıye beklemedım oglen paydosunu eve geldım nst ye gırcek olan arkadaslar gıtmeden once yemek yıyıp ustune cıkolata ve meyve suyu ıcın yoksa fazladan yarım saat bekletıyolar
sımdılık uzmuyorum canım 2 hafta sonra yıne cagırdı bakalım o zaman ne cıkcak sıpamın bacak boyuDr sorun yok dediyse sende üzme kendini cnm maşallah bebeğine
bende cuplı bakayım deniz dediğin doğru çokda serbest kalmasınlarSütyen cup lı bulunca çok sevindim ben hepsini penye sanıyodum:)) cnm daha da ağırlaşmadan al bence güzelce bi gez ben hediye çekim olmasa o kdr para vermezdim çok pahalı gerçekten iyice gezince bulunur uyguna diye düşünüyorum
gözün aydın çok sevindim aylacım yorma kendini dinlen bolcaDr dan fırçayı yiyip geldim kızlar çok şükür iyiyiz evet nst ye bağlandım sancı çıktı doğum derecesinde değilmiş eşim sayesinde dr baya kızdı kendimi zorlamışım yatıcaksın dedi seninle zor günler atlattık bu saatten sonra dikkatli olman gerek dedi bebeğim büyümüş 1870 gr olmuş hareketleri normal çok şükür
evet canım ya, konuştum kızımla "dön kızım bak normal doğum en iyisi, hem dönmezsen anneyi kesecekler" dedim, o da duydu demek ki :)
sağol leyloşum, bakalım cuma ya da cmt de kendi doktorumuzda kontrol var, boy kılo degerlerı devlettekı gıbı mı cıkacak. Devletın makınları cok eskı de guvenemıyorum :)
Sağol canim allah razi olsun sizin heycaninizi bölmek istemedim üzmek hep soru cam s oramadim kusura bakmayın... çünkü 2014 te bide 6 sene sonra hamile kalinca zeynebimmm heyecanını anlatamam bile corabina kadar sevinip paylaşıyorum burda şubat annelerinde sizi cok iyi anliyorum burayi okuyup heycaninizi ozluyorumicim buruk olsada zeynebime yaptığımın binde birini ayse saremede yapmak istiyorum çaba harcıyorum yapamıyorum hem böylece ona tutunup sığınmak iyi geliyo... seker ölçümü olcani bilmiyordum tok gittim bide hareket etsin diye profidurol yedim... üstüne bide 50lik seker yüklediler haliyle yüksek cikti... zaten bide zeynebi doğurduğum hastane doktor o anilar ordada kötü oldum ve benim ilk bi saat sonra ölçtuler... biraz sanmıştım sanirim daha dikkat etsem iyi olcak esimde korkuyo çünkü allah korusun... seker ani bebek ölümlerine yada erken doguma sebeb olabiliyo rabbim korusun o korumazsa biz çok aciziz insallah saglikla kucaniza aliriz guzel gunlerini görürüz saolasin
Sütyen cup lı bulunca çok sevindim ben hepsini penye sanıyodum:)) cnm daha da ağırlaşmadan al bence güzelce bi gez ben hediye çekim olmasa o kdr para vermezdim çok pahalı gerçekten iyice gezince bulunur uyguna diye düşünüyorum
Dr dan fırçayı yiyip geldim kızlar çok şükür iyiyiz evet nst ye bağlandım sancı çıktı doğum derecesinde değilmiş eşim sayesinde dr baya kızdı kendimi zorlamışım yatıcaksın dedi seninle zor günler atlattık bu saatten sonra dikkatli olman gerek dedi bebeğim büyümüş 1870 gr olmuş hareketleri normal çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?