2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sonucu aldim simdi buyuk ihtimal enfeksiyon var lokosit tavan yapmis,hareketleride gun icinde sayacakmisim,b2-3 gundur fazla hareket etmiyordu zaten gerci sirti karnimdaymis ondan da hissetmiyor olabilirim

Gule gule kullanin denizcim,cok guzel seyler almissin ben bi tek pijamaya karar veremedim .ne kadara aldin pijamayi
Boyner hediye çekm vardı Allahtan 268 tl tuttu gecelik sabahlık ve pijama takımı cnm. Bende hediye çekim var değerlensin diye ordan aldım yoksa pahalı geldi :/

D Dekalpy deniz canım çok pardon yastığı farklı almışız benim aldığım yan yatış yastığı kuzum ama bunu da alıcam,
benim bahsettiğim yastık şöyle
Cnm ben bundan aldım. Normal yastık olarak bogulma önleyici delikli yastık paylamıştın sen onu da aldım ben :/ sen paylaştın diye hatırlıyorum

Bende geldim bizde 43 cm 2200 olmusuz,kafa hala asagida ama boynuna 1 tur kordon dolanmis,hareketlerini say dedi,grip asisi yaptirma artik riskli dedi,saat 1 de de gidip nst ye giricem bide idrar tahlil verdim insallah enfeksiyon cikmaz
kordon.dolanmis.olmasini ultrosondami direk gordu ? Bebege zarari nasilmis aciklama.yapmadim i ?

kisa kisa.diyorda bu doktor moralmi bozuyor ? Cozum yada aciklama.yokmu ?

Sütyen cup lı bulunca çok sevindim ben hepsini penye sanıyodum:)) cnm daha da ağırlaşmadan al bence güzelce bi gez ben hediye çekim olmasa o kdr para vermezdim çok pahalı gerçekten iyice gezince bulunur uyguna diye düşünüyorum

Sonucu aldim simdi buyuk ihtimal enfeksiyon var lokosit tavan yapmis,hareketleride gun icinde sayacakmisim,b2-3 gundur fazla hareket etmiyordu zaten gerci sirti karnimdaymis ondan da hissetmiyor olabilirim
canım ya üzülme enfeksiyon hamilelikte normal umarım hemen geçer bıdıklar bizi korkutuyor hep neyse az kaldı ya umarım sağlıkla biter bu sürede kavuşuruz bebeklerimize

Dr dan fırçayı yiyip geldim kızlar çok şükür iyiyiz evet nst ye bağlandım sancı çıktı doğum derecesinde değilmiş eşim sayesinde dr baya kızdı kendimi zorlamışım yatıcaksın dedi seninle zor günler atlattık bu saatten sonra dikkatli olman gerek dedi bebeğim büyümüş 1870 gr olmuş hareketleri normal çok şükür

Bende geldim bizde 43 cm 2200 olmusuz,kafa hala asagida ama boynuna 1 tur kordon dolanmis,hareketlerini say dedi,grip asisi yaptirma artik riskli dedi,saat 1 de de gidip nst ye giricem bide idrar tahlil verdim insallah enfeksiyon cikmaz
Maşallah gelişimi iyi cnm dikkatli ol yorma kendini inşallah sorun çıkmaz

Cnm ben bundan aldım. Normal yastık olarak bogulma önleyici delikli yastık paylamıştın sen onu da aldım ben :/ sen paylaştın diye hatırlıyorum
evet canım paylaşmıştım hafızan süper yaa
delikli olanı da alıcam bence çok önemli bir ayrıntı delikli olması gece uyurken daha rahat uyurlar tabi bizde,
herşey bebekler için yapılmış ateş ölçer aldın mı deniz ben hala karar veremedim

kordon.dolanmis.olmasini ultrosondami direk gordu ? Bebege zarari nasilmis aciklama.yapmadim i ?

kisa kisa.diyorda bu doktor moralmi bozuyor ? Cozum yada aciklama.yokmu ?
yapısal ozellıgıdır dedı adet gunumude ılerı cektı bugun gec dollenme oldugu ıcın benım 27 subat yerıne 6 mart de bundan sonra dedı

Dr sorun yok dediyse sende üzme kendini cnm maşallah bebeğine

bende cuplı bakayım deniz dediğin doğru çokda serbest kalmasınlar
çok pahalı gerçekten ve kısa kollu alıcam ben uzun kollu sıkıntı verir gibi gelmeye başladı ev de hastane de sıcak olacak bakalım artık hamilelik beni iyice kararsız bir insan yaptı

gözün aydın çok sevindim aylacım yorma kendini dinlen bolca

AY BENIMKI NİYE DONMEDİ

canım bızım uzuntumuzun sennkının yanında bahsı bıle olmaz, estagfurullah tabı kı paylaşım yapıcaz burda. Uzuntuye mutluluga ortak olacagız. Senı anlıyorum, ama sımdı guzel bı kızın olacak, onu da sevgınden ılgınden mahrum etme annesı. Allahım bu yavrunu sana bagıslasın, acısını gostermesın.
Ewet seker olcumune ac gtmen gerekıyordu, sana 50 lık yapmıslar, bana 75 lık yapıldı. O yuzden senın sadece 1.saat sonrası olcumunu yapmıslar, benım 1.saat sonunda ve 2.saat sonunda olcumumu yaptılar. Sen seker hastalıgına cok odaklanma, dedgım gıbı stres ve uzerıne cok dusunme degerlerını artırır.
Ben hastanelere baya gıttım bu seker olayı ıcın, ıstedıgın zaman yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgınce, aklına bısey takılırsa sor lutfen.

denızcım kaplı emzırme sutyenını normal bedende mı aldın, 1 beden buyuk mu aldın. Benım hala 80B hiç buyumedı, acaba daha buyur mu ya da ne kadar buyur?

hak etmıssın ama sen de, o kadar agır ıs yapma arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…