2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hak etmıssın ama sen de, o kadar agır ıs yapma arkadasım.
Biz kadinlarin genetiginde var o isler illa biticek esimde bana diyor arada cok zorliyon kendini yapma diye ama onlar daginikken ben deli oluyorum evde ya bide calisinca ev oluyor savas alani ; (

Biz kadinlarin genetiginde var o isler illa biticek esimde bana diyor arada cok zorliyon kendini yapma diye ama onlar daginikken ben deli oluyorum evde ya bide calisinca ev oluyor savas alani ; (

walla ya, malesef rahatsız tıplerız. Hafta sonu tum gun evde de olsam kıcım bı yer gormuyo yemın ederım. Hep yapacak bısey cıkıyo nasıl oluyorsa :))

walla ya, malesef rahatsız tıplerız. Hafta sonu tum gun evde de olsam kıcım bı yer gormuyo yemın ederım. Hep yapacak bısey cıkıyo nasıl oluyorsa :))
Aynen oyle illa bisey yapicam sonra esim diyor az hamile gibi davran ,)))) ama napim kim yapsin gozume batiyor ,)

kordon.dolanmis.olmasini ultrosondami direk gordu ? Bebege zarari nasilmis aciklama.yapmadim i ?

kisa kisa.diyorda bu doktor moralmi bozuyor ? Cozum yada aciklama.yokmu ?
Evet ultrasonda goruluyor,sonucta bebek icerde bilincsiz olarak donup duruyor dolanabilir bir kac tur olmadigi surece sorun olmuyor

Boyner hediye çekm vardı Allahtan 268 tl tuttu gecelik sabahlık ve pijama takımı cnm. Bende hediye çekim var değerlensin diye ordan aldım yoksa pahalı geldi :/
Cok pahali gercekten,her zaman giyecegim bisey olsa onemli degildee normaldede hic sevmem pijama giymeyi,benim begendiklerimde 140 civarinda

hadı hayrlı olsun :) fotograf atsana canım bı bakayım ben de dolaba nasıl bıseymıs.
tatlım telden atamıyorum bilgisayardan giriyorum yapma dolap marka değil ...üç kapılı düz beyaz dolap kulplarında pembe çiçekler var..500 e aldık çok da güzel kullanışlı rafları var iki tane çekmecesi var büyük..

Bende karar veremedim kisa kollu mu alsam acaba uzerinede polar sabahliklar var onlardan alirim.gecen gun 1 penye emzirme,1 cuplu enzirme sutyeni aldim,satisci kiz o kadar buyuk vermiski cupluyu kafama taktim sapka niyetine,onu degistiricem.2 tanede emzirme atleti aldim bir tanesi alttan citcitli olanlardan.simdilik yeterli diye dusunuyorum hangisinden memnun kalirsam ondan alirim yine.bide eczanede korse gordum 30 lura istedigin sıkilikta ayarliyorsun dogum sonrasi. karnimi ve belimi sarmam lazim

anladım canım, güle güle kullansın mınık kızın :)

Aynen oyle illa bisey yapicam sonra esim diyor az hamile gibi davran ,)))) ama napim kim yapsin gozume batiyor ,)
Yani kim yapıcak neyse artık birini çağır diyo önceden ayda bir diyordu şimdi sen nasıl istersen öyle çağır bide önceden şart koyuyor çocuk ele avuca gelene kadar sen kendini toparlayana kadar aslında hep gelse ne güzel olurda bu devirde zor tek kişi kendi işi bile olsa neyse bir süre onbeşte bir çağırırımda bebiş üç dört ay olana kadar sonrası bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…