ben 3 tane emz,rme atleti aldım cossy by aqua dan pınar çok güzel kumaşı var tavsiye ederim gecelikler konusunda bir takım hays da var onu beğendim birde relax mode beğendim ama hala kararsızım acaba bir takım gecelik sabahlık alıp yanına tek bir tane daha gecelik alsam birde pijma takımı yeterli olurmuBende karar veremedim kisa kollu mu alsam acaba uzerinede polar sabahliklar var onlardan alirim.gecen gun 1 penye emzirme,1 cuplu enzirme sutyeni aldim,satisci kiz o kadar buyuk vermiski cupluyu kafama taktim sapka niyetine,onu degistiricem.2 tanede emzirme atleti aldim bir tanesi alttan citcitli olanlardan.simdilik yeterli diye dusunuyorum hangisinden memnun kalirsam ondan alirim yine.bide eczanede korse gordum 30 lura istedigin sıkilikta ayarliyorsun dogum sonrasi. karnimi ve belimi sarmam lazim
evet inşallah olmaz doğumda yaaaaa
Canim kafein bağırsakları harekete gećirir ama vucut susuz ise kabızlığı körükler o yüzden sütlü dedim ağır olmasın dokunmasın diye dikkat etmek ve bünyeyi tanimak lazım ben günde 1 fincan sütsüz kahve içiyordum baģirsakları hemen ćalıştırıyordu hamilelik dolayısıyla bırakmıştım ama kabızlıktan dolayı haftada 1 ,2 fincan içmeye başladım...ama yinede ne olur ne olmaz meltemi dinleyelimzuhalcım ben, kahvenın her turunun kabız yaptıgını bılıyordum.leylam355
kızlar pijama takımını normal doğum yapmadan önceki bedene göre mi alıyorsunuz mesela ben small giyerim normalde ama bazı markalara göre medium da oluyordu. ama şuan large şeyler giyiyorum ben neye göre alıcam doğum sonrası pijamayı???
Bende s ve medium giyiyordum normalde şimdi large m ben aldımkızlar pijama takımını normal doğum yapmadan önceki bedene göre mi alıyorsunuz mesela ben small giyerim normalde ama bazı markalara göre medium da oluyordu. ama şuan large şeyler giyiyorum ben neye göre alıcam doğum sonrası pijamayı???
Biz daha cagirma moduna giremedik doguma yakin ins bakalim ben izne cikayimda gecen halilar geldi bi salonu serdim digerleri duruyor acmadim bile trlikle dolasiyoruzYani kim yapıcak neyse artık birini çağır diyo önceden ayda bir diyordu şimdi sen nasıl istersen öyle çağır bide önceden şart koyuyor çocuk ele avuca gelene kadar sen kendini toparlayana kadar aslında hep gelse ne güzel olurda bu devirde zor tek kişi kendi işi bile olsa neyse bir süre onbeşte bir çağırırımda bebiş üç dört ay olana kadar sonrası bana
Cocukta ne gorurse onu yapiyor iste ay sorma yaa eyilemiyorum bende valla gobekten onumu zor goruyorumYani pijamalarını çıkarıyor yerde bırakıyor zaten zor eğiliyorum söyleyince iki gün kaldırıyor üçüncü gün unutuyor o değil kızda aynısını yapıyor
Aynisindan bende de var,pijama sort ne varsa cikiyor sabah ciktigi gibi yerde kaliyor,oturuyorum yada uzaniyorum sunu getir bunu gotur 10 kere kaldiriyor beni yerimden,cok sinir ediuor beniYani pijamalarını çıkarıyor yerde bırakıyor zaten zor eğiliyorum söyleyince iki gün kaldırıyor üçüncü gün unutuyor o değil kızda aynısını yapıyor
Yani düşünüyoru nsl çağırıyım mdaddi olarak çok şükür iyiyiz evim bahçe katı 65 metre kare evet bugüne kadar yapıyordum artık eğilip kalkamıyorum bide ben pimpirikliyim herkesin alışmış olduğu bir düzen var daha önce bir kere çağırdım arkasından kendim yaptım görümceme her hafta biri geliyor görünürde güzel bide o söylüyor şunu yap bilmem ne ben bişey diyememki tm onun işi emeği ama nebilim işteBiz daha cagirma moduna giremedik doguma yakin ins bakalim ben izne cikayimda gecen halilar geldi bi salonu serdim digerleri duruyor acmadim bile trlikle dolasiyoruz
Aynısı demekki her ev aynıCocukta ne gorurse onu yapiyor iste ay sorma yaa eyilemiyorum bende valla gobekten onumu zor goruyorumbide pj kaldir hergun soyluyirun napiyim diye diye is yaptiriyir aonra kiziyor ay tamm askim diye
AynenAynisindan bende de var,pijama sort ne varsa cikiyor sabah ciktigi gibi yerde kaliyor,oturuyorum yada uzaniyorum sunu getir bunu gotur 10 kere kaldiriyor beni yerimden,cok sinir ediuor beni
Aquayi biliyorum canim cok kaliteli pijamasi 180lraydi minada.ben gecen pazardan normal bir pijama takimi aldim.bir tanede emzirme yerlilerden alayim diyorum,bir tanede gecelik ve sabahlik almistim relaxtan.yeter diye dusunuyorum.evde bile yatacagimiz en fazla 10 gunben 3 tane emz,rme atleti aldım cossy by aqua dan pınar çok güzel kumaşı var tavsiye ederim gecelikler konusunda bir takım hays da var onu beğendim birde relax mode beğendim ama hala kararsızım acaba bir takım gecelik sabahlık alıp yanına tek bir tane daha gecelik alsam birde pijma takımı yeterli olurmu
Canim kafein bağırsakları harekete gećirir ama vucut susuz ise kabızlığı körükler o yüzden sütlü dedim ağır olmasın dokunmasın diye dikkat etmek ve bünyeyi tanimak lazım ben günde 1 fincan sütsüz kahve içiyordum baģirsakları hemen ćalıştırıyordu hamilelik dolayısıyla bırakmıştım ama kabızlıktan dolayı haftada 1 ,2 fincan içmeye başladım...ama yinede ne olur ne olmaz meltemi dinleyelimleylam355 dikkat et kuzum kahveyi boşver
Bende kadin cagirip pesinde gezip bide para verecegime,kendim yavas yavas yapayim diyorum.son2-3gun kalada esime koltuklati falan cektirir silip,supurturumYani düşünüyoru nsl çağırıyım mdaddi olarak çok şükür iyiyiz evim bahçe katı 65 metre kare evet bugüne kadar yapıyordum artık eğilip kalkamıyorum bide ben pimpirikliyim herkesin alışmış olduğu bir düzen var daha önce bir kere çağırdım arkasından kendim yaptım görümceme her hafta biri geliyor görünürde güzel bide o söylüyor şunu yap bilmem ne ben bişey diyememki tm onun işi emeği ama nebilim işte
Hadi gozun aydinmeltemcivil
kızlar inanılmaz derece de tatlısınız ya seviyorum sizi çok incesiniz ikinizde ama ben ikinizinde tavsiyesine uydum armut da yedim ve sütlü kahve de içtim hatta zeytinyağı bile içtim, salatılıklı yoğurt da yedim hangisi işe yaradı bilmem ama şuan çok iyi durumdayım 3 günlük acının sonu oldu hepiminizi kocaman öpüyorum çok sağolun iyi ki varsınız
Bende diyemm ya edim diyir ben durayim baslarinda yaptirirm diye gerekirse onla durcam ben nasil diyi. Sunh yao bunu et diye cekinirimYani düşünüyoru nsl çağırıyım mdaddi olarak çok şükür iyiyiz evim bahçe katı 65 metre kare evet bugüne kadar yapıyordum artık eğilip kalkamıyorum bide ben pimpirikliyim herkesin alışmış olduğu bir düzen var daha önce bir kere çağırdım arkasından kendim yaptım görümceme her hafta biri geliyor görünürde güzel bide o söylüyor şunu yap bilmem ne ben bişey diyememki tm onun işi emeği ama nebilim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?