2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben 3 tane emz,rme atleti aldım cossy by aqua dan pınar çok güzel kumaşı var tavsiye ederim gecelikler konusunda bir takım hays da var onu beğendim birde relax mode beğendim ama hala kararsızım acaba bir takım gecelik sabahlık alıp yanına tek bir tane daha gecelik alsam birde pijma takımı yeterli olurmu

zuhalcım ben, kahvenın her turunun kabız yaptıgını bılıyordum. leylam355
Canim kafein bağırsakları harekete gećirir ama vucut susuz ise kabızlığı körükler o yüzden sütlü dedim ağır olmasın dokunmasın diye dikkat etmek ve bünyeyi tanimak lazım ben günde 1 fincan sütsüz kahve içiyordum baģirsakları hemen ćalıştırıyordu hamilelik dolayısıyla bırakmıştım ama kabızlıktan dolayı haftada 1 ,2 fincan içmeye başladım...ama yinede ne olur ne olmaz meltemi dinleyelim leylam355 dikkat et kuzum kahveyi boşver

Kızlar ben gecelik ve pijamalarımı relax mode aldım yıkadım ütüledim gerçekten kaliteli yıllardır kullanırım ürünlerini ilk dogumumdada ordan almıştım pijama ve gecelik takım oldugu için sabahlıgı ikisinde de kullanabilirsiniz bir takım da suwen den aldım o da gayet kaliteli tavsiye ederim

Kızlar bu saatten sonra doktoru değiştirebilirmiyim ya tereddütteyim bu 3. Olacak ilkinden çok memnundum ama adam özle klinigine gecti ücrei bizi aştı...bu gittiğim adam da baya yaşli sanki emeklisini bekliyormuş ta zorunlu calışıyormuş gibime geldi özel numarasını da veremezmiş ki ben şehir dışında oturuyorum acill durumda kimi arayım!!birde doktor yorumlarından bir tanesi çok kötüydü aklımı karıstırdı...siz olsaniz ne yapardınız?

kızlar pijama takımını normal doğum yapmadan önceki bedene göre mi alıyorsunuz mesela ben small giyerim normalde ama bazı markalara göre medium da oluyordu. ama şuan large şeyler giyiyorum ben neye göre alıcam doğum sonrası pijamayı???

Gögüs ölçüsüne göre aldım ben zaten gögüs altından açıldıgı için aşagısı sorun olmuyo geceliklerde pijamalarda genelde belden ayarlı üstleride aynı şekilde gögüs altından açılıyo sonuçta hemen eski galibe dönemiyosun rahat olması çok önemli emzirirken

Bende s ve medium giyiyordum normalde şimdi large m ben aldım

Biz daha cagirma moduna giremedik doguma yakin ins bakalim ben izne cikayimda gecen halilar geldi bi salonu serdim digerleri duruyor acmadim bile trlikle dolasiyoruz

Yani pijamalarını çıkarıyor yerde bırakıyor zaten zor eğiliyorum söyleyince iki gün kaldırıyor üçüncü gün unutuyor o değil kızda aynısını yapıyor
Cocukta ne gorurse onu yapiyor iste ay sorma yaa eyilemiyorum bende valla gobekten onumu zor goruyorum bide pj kaldir hergun soyluyirun napiyim diye diye is yaptiriyir aonra kiziyor ay tamm askim diye

Yani pijamalarını çıkarıyor yerde bırakıyor zaten zor eğiliyorum söyleyince iki gün kaldırıyor üçüncü gün unutuyor o değil kızda aynısını yapıyor
Aynisindan bende de var,pijama sort ne varsa cikiyor sabah ciktigi gibi yerde kaliyor,oturuyorum yada uzaniyorum sunu getir bunu gotur 10 kere kaldiriyor beni yerimden,cok sinir ediuor beni

Biz daha cagirma moduna giremedik doguma yakin ins bakalim ben izne cikayimda gecen halilar geldi bi salonu serdim digerleri duruyor acmadim bile trlikle dolasiyoruz
Yani düşünüyoru nsl çağırıyım mdaddi olarak çok şükür iyiyiz evim bahçe katı 65 metre kare evet bugüne kadar yapıyordum artık eğilip kalkamıyorum bide ben pimpirikliyim herkesin alışmış olduğu bir düzen var daha önce bir kere çağırdım arkasından kendim yaptım görümceme her hafta biri geliyor görünürde güzel bide o söylüyor şunu yap bilmem ne ben bişey diyememki tm onun işi emeği ama nebilim işte

Aquayi biliyorum canim cok kaliteli pijamasi 180lraydi minada.ben gecen pazardan normal bir pijama takimi aldim.bir tanede emzirme yerlilerden alayim diyorum,bir tanede gecelik ve sabahlik almistim relaxtan.yeter diye dusunuyorum.evde bile yatacagimiz en fazla 10 gun

meltemcivil
kızlar inanılmaz derece de tatlısınız ya seviyorum sizi çok incesiniz ikinizde ama ben ikinizinde tavsiyesine uydum armut da yedim ve sütlü kahve de içtim hatta zeytinyağı bile içtim, salatılıklı yoğurt da yedim hangisi işe yaradı bilmem ama şuan çok iyi durumdayım 3 günlük acının sonu oldu hepiminizi kocaman öpüyorum çok sağolun iyi ki varsınız

Bende kadin cagirip pesinde gezip bide para verecegime,kendim yavas yavas yapayim diyorum.son2-3gun kalada esime koltuklati falan cektirir silip,supurturum

Hadi gozun aydin

Bende diyemm ya edim diyir ben durayim baslarinda yaptirirm diye gerekirse onla durcam ben nasil diyi. Sunh yao bunu et diye cekinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…