pınarcım benim alerjim var o yüzden biraz daha tedirgin yaklaştım hemen kaşınıp kabarıyorum maalesef yoksa bence de çokkk pahalı relax mode indirim hala var selwaye gidersem oradan alıcam galibaAquayi biliyorum canim cok kaliteli pijamasi 180lraydi minada.ben gecen pazardan normal bir pijama takimi aldim.bir tanede emzirme yerlilerden alayim diyorum,bir tanede gecelik ve sabahlik almistim relaxtan.yeter diye dusunuyorum.evde bile yatacagimiz en fazla 10 gun
Evet canımAllahım sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin cnm. Kesin tarıh olduguna gore sezeryan sanrm???
Bacim ayni bu erkek milleti hepsi rahatina duskun sen hamilemisin nesin anlamiyotlar Allah tan Bizimki cok asiri abartmiyor yardim ediyor Allah Razi olsun ama haftasonu geldimi.ben rahat edemiyorum misafirimde cok oluyor hurra ev temizliyoruz tamm yardimci oluyorda nereye kadar erkek sonuctaAynısı demekki her ev aynı
Bizimki ben çalışırken ediyordu şimdi evde oturduğum günden beri kılını oynatmıyo bide zeytinyağ gibi üste çıkıyor bütüngün napmışım oynuyorum totomu büyütüyorum diyorum bugün tırsttı bayaAyni
Bacim ayni bu erkek milleti hepsi rahatina duskun sen hamilemisin nesin anlamiyotlar Allah tan Bizimki cok asiri abartmiyor yardim ediyor Allah Razi olsun ama haftasonu geldimi.ben rahat edemiyorum misafirimde cok oluyor hurra ev temizliyoruz tamm yardimci oluyorda nereye kadar erkek sonucta
Ohhhhh yarasınnn hangisi iyi geldiyse@meltemcivil
kızlar inanılmaz derece de tatlısınız ya seviyorum sizi çok incesiniz ikinizde ama ben ikinizinde tavsiyesine uydum armut da yedim ve sütlü kahve de içtim hatta zeytinyağı bile içtim, salatılıklı yoğurt da yedim hangisi işe yaradı bilmem ama şuan çok iyi durumdayım 3 günlük acının sonu oldu hepiminizi kocaman öpüyorum çok sağolun iyi ki varsınız
Ben 90 liraya şahinlerin sabahlıklı setini aldım 10 liraya gecelik aldım birde bir tk daha 20 liraya pijama aldım markasız birşey ama penyeleri yumuşacık iki tanede kadife eşofman tk aldım 25 liradan yani 180 liraya bir sürü şey almış oldum hatta fotolarını atıyımpınarcım benim alerjim var o yüzden biraz daha tedirgin yaklaştım hemen kaşınıp kabarıyorum maalesef yoksa bence de çokkk pahalı relax mode indirim hala var selwaye gidersem oradan alıcam galiba
bu arada sen 2 gecelik bir sabahlık ve birde pijama takımımı almış oldun yeterliyse bende o kadar alayım
Dun baktim selwaye kislik uzun kollu yeni sezonlar gelmis onlarda indirim yoktu,120-140 lira civarinda incelerde indirim vardi sanirim.benim bir gecelik ve sabahlik var simdilik,bir tanede duzgun pijama takimi ve polar sabahlik alicam.1 gece icin bence yeterli.depend hasta bezlerinden alip giyicem neden kan olsunki geceligim falan hastane icin 1 gecelik 1 pijama yeterli bence simdilik boyle dusunuyorum.evde baska pijamam var degisir degisir giyerim.gelen misafirin yanina pijamayla cikmayi dusunmuyorum.evde esofmanalti sweet giyiniyorumpınarcım benim alerjim var o yüzden biraz daha tedirgin yaklaştım hemen kaşınıp kabarıyorum maalesef yoksa bence de çokkk pahalı relax mode indirim hala var selwaye gidersem oradan alıcam galiba
bu arada sen 2 gecelik bir sabahlık ve birde pijama takımımı almış oldun yeterliyse bende o kadar alayım
sağol zuhalcim yaOhhhhh yarasınnn hangisi iyi geldiysebizde öpüyoruz seni canım benim..
anladım canım bende ona göre bakayım teşekkürlerBende s ve medium giyiyordum normalde şimdi large m ben aldım
süper bende öyle yapayım o zaman, evde bende tayt giyerim eşofman falan giyerim bence de yeterli :)Dun baktim selwaye kislik uzun kollu yeni sezonlar gelmis onlarda indirim yoktu,120-140 lira civarinda incelerde indirim vardi sanirim.benim bir gecelik ve sabahlik var simdilik,bir tanede duzgun pijama takimi ve polar sabahlik alicam.1 gece icin bence yeterli.depend hasta bezlerinden alip giyicem neden kan olsunki geceligim falan hastane icin 1 gecelik 1 pijama yeterli bence simdilik boyle dusunuyorum.evde baska pijamam var degisir degisir giyerim.gelen misafirin yanina pijamayla cikmayi dusunmuyorum.evde esofmanalti sweet giyiniyorum
Sende kendimi goruyorum walla,ayni diyalog bizde de varBizimki ben çalışırken ediyordu şimdi evde oturduğum günden beri kılını oynatmıyo bide zeytinyağ gibi üste çıkıyor bütüngün napmışım oynuyorum totomu büyütüyorum diyorum bugün tırsttı baya
anladım canım teşekkür ederimGögüs ölçüsüne göre aldım ben zaten gögüs altından açıldıgı için aşagısı sorun olmuyo geceliklerde pijamalarda genelde belden ayarlı üstleride aynı şekilde gögüs altından açılıyo sonuçta hemen eski galibe dönemiyosun rahat olması çok önemli emzirirken
süper olur at bakalım resimlerini bayağı almışsın sende güle güle giy hepsiniBen 90 liraya şahinlerin sabahlıklı setini aldım 10 liraya gecelik aldım birde bir tk daha 20 liraya pijama aldım markasız birşey ama penyeleri yumuşacık iki tanede kadife eşofman tk aldım 25 liradan yani 180 liraya bir sürü şey almış oldum hatta fotolarını atıyım
Hemde 10 liraya aldığım gecelik le 20 liralık pijama şahinlerin kalitesinden çok çok iyisüper olur at bakalım resimlerini bayağı almışsın sende güle güle giy hepsini
O butun gun naptin cumlesi beni deli ediyor valla ya gobek attim yattim gezdim tozdumBizimki ben çalışırken ediyordu şimdi evde oturduğum günden beri kılını oynatmıyo bide zeytinyağ gibi üste çıkıyor bütüngün napmışım oynuyorum totomu büyütüyorum diyorum bugün tırsttı baya
Gule gule giy gayet guzeller,cok uyguna almisdinHemde 10 liraya aldığım gecelik le 20 liralık pijama şahinlerin kalitesinden çok çok iyi
saglikli olsunda varsin kisa boylu olsunyapısal ozellıgıdır dedı adet gunumude ılerı cektı bugun gec dollenme oldugu ıcın benım 27 subat yerıne 6 mart de bundan sonra dedı
aman.allah korusun daha dolamamsi icin yapilcak birsey varmiymis pek iEvet ultrasonda goruluyor,sonucta bebek icerde bilincsiz olarak donup duruyor dolanabilir bir kac tur olmadigi surece sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?