2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
pınarcım benim alerjim var o yüzden biraz daha tedirgin yaklaştım hemen kaşınıp kabarıyorum maalesef yoksa bence de çokkk pahalı relax mode indirim hala var selwaye gidersem oradan alıcam galiba
bu arada sen 2 gecelik bir sabahlık ve birde pijama takımımı almış oldun yeterliyse bende o kadar alayım

Ayni
Aynısı demekki her ev aynı
Bacim ayni bu erkek milleti hepsi rahatina duskun sen hamilemisin nesin anlamiyotlar Allah tan Bizimki cok asiri abartmiyor yardim ediyor Allah Razi olsun ama haftasonu geldimi.ben rahat edemiyorum misafirimde cok oluyor hurra ev temizliyoruz tamm yardimci oluyorda nereye kadar erkek sonucta

Bizimki ben çalışırken ediyordu şimdi evde oturduğum günden beri kılını oynatmıyo bide zeytinyağ gibi üste çıkıyor bütüngün napmışım oynuyorum totomu büyütüyorum diyorum bugün tırsttı baya

Ohhhhh yarasınnn hangisi iyi geldiyse bizde öpüyoruz seni canım benim..

Ben 90 liraya şahinlerin sabahlıklı setini aldım 10 liraya gecelik aldım birde bir tk daha 20 liraya pijama aldım markasız birşey ama penyeleri yumuşacık iki tanede kadife eşofman tk aldım 25 liradan yani 180 liraya bir sürü şey almış oldum hatta fotolarını atıyım

Dun baktim selwaye kislik uzun kollu yeni sezonlar gelmis onlarda indirim yoktu,120-140 lira civarinda incelerde indirim vardi sanirim.benim bir gecelik ve sabahlik var simdilik,bir tanede duzgun pijama takimi ve polar sabahlik alicam.1 gece icin bence yeterli.depend hasta bezlerinden alip giyicem neden kan olsunki geceligim falan hastane icin 1 gecelik 1 pijama yeterli bence simdilik boyle dusunuyorum.evde baska pijamam var degisir degisir giyerim.gelen misafirin yanina pijamayla cikmayi dusunmuyorum.evde esofmanalti sweet giyiniyorum

süper bende öyle yapayım o zaman, evde bende tayt giyerim eşofman falan giyerim bence de yeterli :)

Sende kendimi goruyorum walla,ayni diyalog bizde de var butun gun evde ne yapiyormusum

anladım canım teşekkür ederim

süper olur at bakalım resimlerini bayağı almışsın sende güle güle giy hepsini

Yani daha sonra giyebileceğim birşeyler olsun mevlüttede bilmiyorum giyermiyim giyersem saten tk giyerim

O butun gun naptin cumlesi beni deli ediyor valla ya gobek attim yattim gezdim tozdum

yapısal ozellıgıdır dedı adet gunumude ılerı cektı bugun gec dollenme oldugu ıcın benım 27 subat yerıne 6 mart de bundan sonra dedı
saglikli olsunda varsin kisa boylu olsun

Evet ultrasonda goruluyor,sonucta bebek icerde bilincsiz olarak donup duruyor dolanabilir bir kac tur olmadigi surece sorun olmuyor
aman.allah korusun daha dolamamsi icin yapilcak birsey varmiymis pek i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…