- 5 Nisan 2015
- 722
- 797
- 103
- 31
Güle güle kullan canım gayet iyi fiyatEvet ben bunlara karar kıldık ikeadan şaşmayacağım saçma sunta takımlara 1700 istiyorlar ikeada bu seçtiklerim + yatağın için+ korumalıkları+ tentesi + alezi + duvar askısı + yorganı 1791 tl tuttu inşallah ay sonunda gidip alacağız Eki Görüntüle 1662299 Eki Görüntüle 1662300
nerden aldım cnm istanbuldamıHemde 10 liraya aldığım gecelik le 20 liralık pijama şahinlerin kalitesinden çok çok iyi
bayıldım ya çok güzeller kadifeleri nereden ve nekadara aldın ayla çok güzelmişHemde 10 liraya aldığım gecelik le 20 liralık pijama şahinlerin kalitesinden çok çok iyi
canım benim de aynı oldu doğum sonrası eski haline gelir mi ki ..döküldü baya ben de sevindim aklımcaKızlar hamileliğin en çok sevdiğim yonlerinden birigöbek bölgesinde tuyum yoktu çıktı ama diğer bolgelerim tertemiz valla benim hamileliklerimde o yönden şanslıyım kendiliğinden her yanım döküldü normalde de böyle olsa
Canim kafein bağırsakları harekete gećirir ama vucut susuz ise kabızlığı körükler o yüzden sütlü dedim ağır olmasın dokunmasın diye dikkat etmek ve bünyeyi tanimak lazım ben günde 1 fincan sütsüz kahve içiyordum baģirsakları hemen ćalıştırıyordu hamilelik dolayısıyla bırakmıştım ama kabızlıktan dolayı haftada 1 ,2 fincan içmeye başladım...ama yinede ne olur ne olmaz meltemi dinleyelimleylam355 dikkat et kuzum kahveyi boşver
Kızlar bu saatten sonra doktoru değiştirebilirmiyim ya tereddütteyim bu 3. Olacak ilkinden çok memnundum ama adam özle klinigine gecti ücrei bizi aştı...bu gittiğim adam da baya yaşli sanki emeklisini bekliyormuş ta zorunlu calışıyormuş gibime geldi özel numarasını da veremezmiş ki ben şehir dışında oturuyorum acill durumda kimi arayım!!birde doktor yorumlarından bir tanesi çok kötüydü aklımı karıstırdı...siz olsaniz ne yapardınız?
Maalesef canım doğumdan sonra aynı hamilelik öncesi moduna donuyorcanım benim de aynı oldu doğum sonrası eski haline gelir mi ki ..döküldü baya ben de sevindim aklımca
meltemcivil
kızlar inanılmaz derece de tatlısınız ya seviyorum sizi çok incesiniz ikinizde ama ben ikinizinde tavsiyesine uydum armut da yedim ve sütlü kahve de içtim hatta zeytinyağı bile içtim, salatılıklı yoğurt da yedim hangisi işe yaradı bilmem ama şuan çok iyi durumdayım 3 günlük acının sonu oldu hepiminizi kocaman öpüyorum çok sağolun iyi ki varsınız
Bende araştırdım aynı hastaneden başka bir doktora randevu aldım pazartesine umarım o iyi çıkarda doğuma kadar devam eder doğumu ona yaptırırım yoksa ilk doktorumun yanına gideceģim paraya kıyıp.Ben baska bi dr arastirirdim canm. İnsanlar 33.haftayı birak, 37-38 de hatta sadece doğum için dr değiştiriyorlar
inşallah canım kendımle beraber tum hamle arkadaşlarıma dua edıyorum agrısız sancısız alırız inşallah kucaklarımıza bebişlerimizi sağ sağlimSezaryan cnm ama arkadaşlarimin çoğu dr tutttamiyr diyr kiloyu kilolu demişler zayıf zayıf diyin de kilolu dogrumuş sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter Allahın izniyle
Cok zevkli bir secim yapmissin,gule gule kullanin canimEvet ben bunlara karar kıldık ikeadan şaşmayacağım saçma sunta takımlara 1700 istiyorlar ikeada bu seçtiklerim + yatağın için+ korumalıkları+ tentesi + alezi + duvar askısı + yorganı 1791 tl tuttu inşallah ay sonunda gidip alacağız Eki Görüntüle 1662299 Eki Görüntüle 1662300
Çok güzel cnm güle güle kullanınEvet ben bunlara karar kıldık ikeadan şaşmayacağım saçma sunta takımlara 1700 istiyorlar ikeada bu seçtiklerim + yatağın için+ korumalıkları+ tentesi + alezi + duvar askısı + yorganı 1791 tl tuttu inşallah ay sonunda gidip alacağız Eki Görüntüle 1662299 Eki Görüntüle 1662300
Evet cnm gaziosmanpaşa trafiğe kapalı caddenerden aldım cnm istanbuldamı
Kadifeler25 lira ist gaziosmanpaşa bağlarbaşından aldım cnmbayıldım ya çok güzeller kadifeleri nereden ve nekadara aldın ayla çok güzelmiş
çılgın meltem ya iyi ki varsınSen cok tatlisin da ondan bizleri tatli görüyosun leyloş :))
Emin ol BENIM tavsıyem olan armut+sıcak su işe yaramıştır
hıı bende bir ümit netten almışsındır belki dedim çok güzeller çünkü e benim bütün planımı değiştirdi şimdi ben bir takım gecelik sabahlık alıcam bir takım kadife eşofman hehe bence yeterli evdekilerde iş görürKadifeler25 lira ist gaziosmanpaşa bağlarbaşından aldım cnm
Bende araştırdım aynı hastaneden başka bir doktora randevu aldım pazartesine umarım o iyi çıkarda doğuma kadar devam eder doğumu ona yaptırırım yoksa ilk doktorumun yanına gideceģim paraya kıyıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?