2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar hamileliğin en çok sevdiğim yonlerinden birigöbek bölgesinde tuyum yoktu çıktı ama diğer bolgelerim tertemiz valla benim hamileliklerimde o yönden şanslıyım kendiliğinden her yanım döküldü normalde de böyle olsa

canım benim de aynı oldu doğum sonrası eski haline gelir mi ki ..döküldü baya ben de sevindim aklımca

Yani ben de kesin emin değilim ama oyle duymuştum.

Ben baska bi dr arastirirdim canm. İnsanlar 33.haftayı birak, 37-38 de hatta sadece doğum için dr değiştiriyorlar

Sen cok tatlisin da ondan bizleri tatli görüyosun leyloş :))
Emin ol BENIM tavsıyem olan armut+sıcak su işe yaramıştır

Ben baska bi dr arastirirdim canm. İnsanlar 33.haftayı birak, 37-38 de hatta sadece doğum için dr değiştiriyorlar
Bende araştırdım aynı hastaneden başka bir doktora randevu aldım pazartesine umarım o iyi çıkarda doğuma kadar devam eder doğumu ona yaptırırım yoksa ilk doktorumun yanına gideceģim paraya kıyıp.

Sezaryan cnm ama arkadaşlarimin çoğu dr tutttamiyr diyr kiloyu kilolu demişler zayıf zayıf diyin de kilolu dogrumuş sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter Allahın izniyle
inşallah canım kendımle beraber tum hamle arkadaşlarıma dua edıyorum agrısız sancısız alırız inşallah kucaklarımıza bebişlerimizi sağ sağlim

Kadifeler25 lira ist gaziosmanpaşa bağlarbaşından aldım cnm
hıı bende bir ümit netten almışsındır belki dedim çok güzeller çünkü e benim bütün planımı değiştirdi şimdi ben bir takım gecelik sabahlık alıcam bir takım kadife eşofman hehe bence yeterli evdekilerde iş görür

Bende araştırdım aynı hastaneden başka bir doktora randevu aldım pazartesine umarım o iyi çıkarda doğuma kadar devam eder doğumu ona yaptırırım yoksa ilk doktorumun yanına gideceģim paraya kıyıp.

O doktordan memnun kalmazsan sadece doğuma git en ilk doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…