Yani iş görür altı üstü hastanede bir gece kalıcaz evde de en fazla iki gün pijama giyeriz diye düşündüm ben hastaneye giderken bile eşofmanımı giycem dönüştede eşofmanımı giycem arabayla gidip gelcez zatenhıı bende bir ümit netten almışsındır belki dedim çok güzeller çünkü e benim bütün planımı değiştirdi şimdi ben bir takım gecelik sabahlık alıcam bir takım kadife eşofman hehe bence yeterli evdekilerde iş görür
1 beden büyük aldım cnm. Bnmde hiç büyümedi ama süt dolunca büyüyecek diye düşündüm. 85b bnm 90 aldımdenızcım kaplı emzırme sutyenını normal bedende mı aldın, 1 beden buyuk mu aldın. Benım hala 80B hiç buyumedı, acaba daha buyur mu ya da ne kadar buyur?
bence çok güzel ayla bende böyle bir şey bakayım diyorum artık :)Yani iş görür altı üstü hastanede bir gece kalıcaz evde de en fazla iki gün pijama giyeriz diye düşündüm ben hastaneye giderken bile eşofmanımı giycem dönüştede eşofmanımı giycem arabayla gidip gelcez zaten
Bende hiç sevmem hep spor tayt vs takılırım evde yazında şort ama malesef bize göresi yok süslü olcak diye tutturdu annem lohusa da gelenler süslü görcekmişCok pahali gercekten,her zaman giyecegim bisey olsa onemli degildee normaldede hic sevmem pijama giymeyi,benim begendiklerimde 140 civarinda
Umarım gerek kalmaz ama bende öyle düşündüm Meltemcim .O doktordan memnun kalmazsan sadece doğuma git en ilk doktoruna.
Bnm gecelik de pijama da yarım kollu, sabahlık da tam dirsekten biraz uzun . Uzun kollu istemedim bendebende cuplı bakayım deniz dediğin doğru çokda serbest kalmasınlar
çok pahalı gerçekten ve kısa kollu alıcam ben uzun kollu sıkıntı verir gibi gelmeye başladı ev de hastane de sıcak olacak bakalım artık hamilelik beni iyice kararsız bir insan yaptı
Yok canim sabahlik haric,bide begendigim sabahligi ekleyince 260 oluyor total.hastanede bizbize oluruz,ben o korku ve heyecanla arkadaslarima falan haber veremem zaten.ilk fotograflar icin şık bir gecelik ve sabahlik aldim,pijama cok onemli degil benim icin uygun bir sey denk getirmeye calisiyorumBende hiç sevmem hep spor tayt vs takılırım evde yazında şort ama malesef bize göresi yok süslü olcak diye tutturdu annem lohusa da gelenler süslü görcekmiş140 olanda pijama takım sabahlık ve gecelik dahilse çok uygun. 1 gecelik baktım daha bnm tarzımdı 90 tl aynısı sosyete pazarında 30 tl o yüzden tek gecelik alcam ayrı bi yerden
Begenmene sevindim gülaycımmm bak oğlun şanslı olcak :)) kısa kollu olanları 6-9 aylık aldım yazın tatilde izmire gidince giydirip gezdirxem kızımıCok guzeller aldiklariniz güle güle kullansin bebisler.
Denizcim gelinim daha doğmadan bu kadar çeyizi var evleneceği zaman ki çeyizi nasil olur merak ediyorum
Hepsi çok hoş yakişir gelinime ama o kısa kol şort gibi olan tulumlari kac aylik aldin
ara sira yenmesinde bir sakinca olacağini düşünmüyorum ben.
gözün aydin canim senin adina cok sevindimmerak edip duruyordun.
Canim panik yapma insallah bisey cikmaz gelince haber etmeyi unutma
Bakıp yazcam sana cnm eve gidince :))tşk ederiz meltem teyzesiii rahatladım valla sonundaay ay ay Annesı bunların hepsi çok şeker :) montu da cok susluymus :) senn cıcın de cok guzel canım, gule gule saglıkla gıyın analı kızlı :)
alezi ve bogulmayı onleyıcı yastıgı kaça aldın canım?
Yani hep pijamayla durmucazya hani bide erkek misafirlerde gelir o yüzdenbence çok güzel ayla bende böyle bir şey bakayım diyorum artık :)
Cnmm desitin mor aldım ben maviyle ne farkı var bilmiyodum maviyideniz ne kadar güzel şeyler almışsın kuzum tiny love konuştuğumuz gibi harikaymış gerçekten
aşağı yukarı aynı alışverişi yapmışız , yan yatış yada boğulma önleyici diye geçiyor konuştuğumuz gibi almışsın,
ben başladım göğüs kremini sürmeye iyice nemlenirse ne yara nede çatlak oluyormuş ama çok oynamadan hızlıca sürüyorum göğüs ucuyla oynamak erken doğum sebebiymiş burada diğer kızlar da söylemişti
ben desitin mavide aldım onu her alt degiştirdigin de sürüyormuşsun arkadaşım cumartesi söyledi hemen aldım bende
emzirme atleti 3 tane aldım, sütyen 2 tane aldım ama hala gecelik almadım deniz off hala karar veremedim umarım doğurmadan alırım
Cnm şimdi okuyabiliyorum geçmişi çok yoğun bi gündü ve doğum iznine çkıcam diye çok üstüme geliyolarevet zuhal ya gerçekten fena bir durummuş hamileliğin aşında ishalden rapor alıp evde yatmışken şimdi kabızlıktan şikayet eder oldum
herşey zeytinyağıyla yapılıyor hatta kendi üretimimiz olan yağ ama aç karnına sadece zeytin yağı içmeyi deniycem bugün uarı işe yarar dr randevusuna kadar geçse keşke yoksa ilaç kullanıcam
Yok cnm e~bebek joker ve boynere gittim. Kraft pamuk aldım ama ebebekte kalmamış eve gelince internetten aldım. Visco hiç tavsiye etmiyolar bende almam kesinlikleAblam yarım ay olanı önerdi canm.
Havuzlu hana mı gittinz alişveriş için?
Park yatak ıcıne, asma kata ince bi yatak alman gerekse bile pamuk al canm, visco sünger falan sağlıklı değilmiş habern olsun.
Maşallahh cnmm bebişe de sana dakızlar şimdi doktordan geldim 33+3 olduk bebişimin kilosu 2230 gr boyu 45 cmilk kez nst ye girdim sancım çıkmadı çalışmaya devam doktor tahmini doğum tarihini sezeryan olacak bir olumsuzluk olmazsa 24 kasım gibi olur dedi benim için de anlamlı bir gün ..kilomu da beğendi 81 olmuştum çok korktum kızacak diye ama kontrollü almışsın kilon iyi dedi sevindim buna bebeğim su içiyordu ağzını kocam açmıştı bizden haberler bu kadar teyzeleri darısı size inş
Cnmm çok tşk ederizGüle güle kullanın canım hepsi çok güzel
Oyy maşallahhh cnmmÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
bebiş 43 cm 1980 gr veeeeeee en güzeliiiiii KAFASI DÖNMÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ :)
hadi hepimiz rahatlayalım artık, sizleri de rahatsız etmiştim biliyorum :))
Bi kafa atcak hoppp wc yeamin tatlım, hepimize :)
Cnm boyu kilosu maşallah iyi olmanıza sevindimInsallah vermez canim,daha cok dolanadabilir o dolaniklik aciladabilir.doktorum hareketlerini say 10 dan az olursa hergun nst ye girmen gerekir dedi.ona canim sıkildi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?