2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
deniz yaa nasıl güldüysem eşim ne oldu diyor
ahh bu eşler ayıp olacak ama galiba bizi özlemeye başladılar
mavi olan her popo silindiğinde sürülüyormuş mor olanda sadece pişik olduğunda sürülüyormuş
ben atlet aldım umarım aldığıma pişman olmam kuzum ya

Doğru hatırladımmmm di mii :)) kaçmaz benden senin paylaştıkların
Ben ateşölçeri önceden almıştım braun prt2000 dijital kötü mü yaptım bilemedim olmazsa ilerde alırım uzaktan fln

sen ticari kredilerdesin off canım ya işin zor kolay gelsin
kabızlık geçti denizcim kızların verdiği tavsiyelere uyup hepsini yaptım şimdi çok rahatım dr aradım bu dönemde olabilirmiş aman herkes dikkat etsin bol bol bağırsak çalıştıran şeyler tüketin kızlar

Cnm o korse bele sarmalı mı bende bele sarmalı ayarlanabilir istiyorum doğumdan sonra sarkma olmasın bol bol sarcam belimi toplasın (

canım ben de öneriler ve yorumlar üzerine desitin mor aldım daha etkilymiş

Bi kafa atcak hoppp wc yedün diyorum ki duru vs. İdrar torbası durmadan pat pat vuruyo altlara çok sıklaştı wc gitmeler
ben eşime diyorum kızın kazı çalışmasına başladı ben wc ye gidiyorum nasıl birşeyse bazen alttan oyma işlemi yapıyor sanki cadı kızım
nette bir karikatür var bebeklerimizin ilk oyuncağı annelerinin mesane torbasıymış

Doğru hatırladımmmm di mii :)) kaçmaz benden senin paylaştıkların
Ben ateşölçeri önceden almıştım braun prt2000 dijital kötü mü yaptım bilemedim olmazsa ilerde alırım uzaktan fln
kötümü bilmiyorum ki ben nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum ki bence alma iş görsün yeter eğer işe yaramazsa alırsın

geçmiş olsun canım karaciğer enzimlerine baktir canım.

Aaa bilsem mavi alırdım ( üzüldüm şimdi ben her seferinde ince ince sürmek istiyodum krem.ahahha eşine çaktırma bence de özlüyolar sen bizim dialoglara koparsın dün alışverişte çok yorulduk gece işte bacaklarım ağrıyodu. Senin için napabilirim diyo yanıma gelip , sen yapacağını yaptın 8 ay önce dedim cnm atlet sütyenli ztn di mi rahat edrsin bence

Çok sevindimm geçmesine. Armut şekerli meyveden sayılmıyo cnm ya bence armuttan korkma. Aynen iyice büyüdü bebişler dikkat etmk lazım sağlıkla doğsunlar da ahh ahh ne hallere soktular bizi

Hahhaha aynen ya kazı çalışmasıOh babalar rahat valla gitgide snir oluyorum doğunca bi de babacı olcak kızlar bizde çektiklerimizle kalcaz

Maşallah bebeğine.
@elifeva 'nın kesin kızı olacak.
@KEVOK 2-3 sayfa önce ayrıntılı olarak yazmıştı.
aman çok sevindim valla
evet canım sukurler olsun kesın kız dedıler ayrıntılıda kukusunu gosterdıler sonradan pipi büyütmesınde
canım, maşallah çok mutlu oldum senin adına.. 2 oğlana 1 prenses gerekti zaten
Biz de seni cooook özledik tatlim, madem sorun çözüldü daha sık gel artık :)
canım gelicem artık. sen neler yapıyorsun? ben pilatese baslıyorum yarın. son aylara geldi ama napalım önceden yapmaya imkanım yoktu
zonox canım biz iyiyiz ben de özledim seni neler yaptın hazırlıklar tamam mi?
bn de özledim canım. senin cinsiyet net mi?
ben hazırlıklarımın %80 ini tamamladım. hastabne çıkışı 3 adet aldım 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 li. yelek, hırka, polar üst, polar alt pijama, bezi, yatak odası hepsi alındı.

kalanlar, halısı perdesi, şampuan takımı, bana pijama, gecelik. yani hastane olayımız hazır değil

kızlar, bavulu hazırlayan var mı?
bir de mustela yenidoğan ürünleri alacağım. uygun hangi siteden alabilirim

Canım başınız sağolsun. Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın. Hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

Geçmiş olsun canım, herşeyin yolunda olması güzel haber. :)

Hadi gözün aydın meltemcim. Dert edecek bir durumun kalmadı hayırlısı ile. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…