- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Çok sağ ol caniimm inşallah yaGeçmiş olsun canım. Sağlıkla vaktinde gelecek inşallah bebeklerimiz.
deniz yaa nasıl güldüysem eşim ne oldu diyorCnmm desitin mor aldım ben maviyle ne farkı var bilmiyodum maviyiatlet bana çok boşta bırakıyo gibi geldi 1 tane aldım. O değilde nasılsa bizbizeyiz ne anlatcam eşime sütyeni gösterdim cuplı olanları kenarlarda dantel de var bak aşkm emzirme sütyenleri anneanne sütyeni olmayan da buldum ne güzel diye direkt önden açıldığını görünce sinsi sinsi diyo ki aaa ne kdr kullanışlı normalde bile kullanılır koptum ya adamların aklı nerde
evet doğru canım ya ben normal bir şeyler bakayım en iyisi çok sağolYani hep pijamayla durmucazya hani bide erkek misafirlerde gelir o yüzden
ben kısa kollu alıcam sıcağa hiç sevmez oldum nedense :)Bnm gecelik de pijama da yarım kollu, sabahlık da tam dirsekten biraz uzun . Uzun kollu istemedim bende
Doğru hatırladımmmm di mii :)) kaçmaz benden senin paylaştıklarınevet canım paylaşmıştım hafızan süper yaa
delikli olanı da alıcam bence çok önemli bir ayrıntı delikli olması gece uyurken daha rahat uyurlar tabi bizde,
herşey bebekler için yapılmış ateş ölçer aldın mı deniz ben hala karar veremedim
sen ticari kredilerdesin off canım ya işin zor kolay gelsinCnm şimdi okuyabiliyorum geçmişi çok yoğun bi gündü ve doğum iznine çkıcam diye çok üstüme geliyolar( her şeyi ben bildiğimden ticari anlamda, acayip tırsıyolar bu sefer onu da yap bunu da yap Diye canımı çıktı ( çok geçmiş olsun kabızlık fena nasıl oldun ??
Cnm o korse bele sarmalı mı bende bele sarmalı ayarlanabilir istiyorum doğumdan sonra sarkma olmasın bol bol sarcam belimi toplasınBende karar veremedim kisa kollu mu alsam acaba uzerinede polar sabahliklar var onlardan alirim.gecen gun 1 penye emzirme,1 cuplu enzirme sutyeni aldim,satisci kiz o kadar buyuk vermiski cupluyu kafama taktim sapka niyetine,onu degistiricem.2 tanede emzirme atleti aldim bir tanesi alttan citcitli olanlardan.simdilik yeterli diye dusunuyorum hangisinden memnun kalirsam ondan alirim yine.bide eczanede korse gordum 30 lura istedigin sıkilikta ayarliyorsun dogum sonrasi. karnimi ve belimi sarmam lazim
canım ben de öneriler ve yorumlar üzerine desitin mor aldım daha etkilymişCnmm desitin mor aldım ben maviyle ne farkı var bilmiyodum maviyiatlet bana çok boşta bırakıyo gibi geldi 1 tane aldım. O değilde nasılsa bizbizeyiz ne anlatcam eşime sütyeni gösterdim cuplı olanları kenarlarda dantel de var bak aşkm emzirme sütyenleri anneanne sütyeni olmayan da buldum ne güzel diye direkt önden açıldığını görünce sinsi sinsi diyo ki aaa ne kdr kullanışlı normalde bile kullanılır koptum ya adamların aklı nerde
ben eşime diyorum kızın kazı çalışmasına başladı ben wc ye gidiyorum nasıl birşeyse bazen alttan oyma işlemi yapıyor sanki cadı kızımBi kafa atcak hoppp wc yedün diyorum ki duru vs. İdrar torbası durmadan pat pat vuruyo altlara çok sıklaştı wc gitmeler
kötümü bilmiyorum ki ben nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum ki bence alma iş görsün yeter eğer işe yaramazsa alırsınDoğru hatırladımmmm di mii :)) kaçmaz benden senin paylaştıkların
Ben ateşölçeri önceden almıştım braun prt2000 dijitalkötü mü yaptım bilemedim olmazsa ilerde alırım uzaktan fln
Çok güzeller güle güle giy cnm
geçmiş olsun canım karaciğer enzimlerine baktir canım.kızlar bende alerji başladı galiba..baştan sinek ısırdı sandım ama artmaya başladı..özellikle ayak bileklerimde var, kaşımaktan yara oldu..böyle birşey yaşayan var mı? yarın için randevu aldım kadın doğumdan..çarşamba günü de cildiyeye gideceğim..netten baktığım kadarıyla bebeğe zararı yokmuş, genellikle son zamanlarda oluyormuş, doğumdan 2 hafta sonra geçiyormuş ama gene de tedirgin oldum..
Aaa bilsem mavi alırdımdeniz yaa nasıl güldüysem eşim ne oldu diyor
ahh bu eşler ayıp olacak ama galiba bizi özlemeye başladılar
mavi olan her popo silindiğinde sürülüyormuş mor olanda sadece pişik olduğunda sürülüyormuş
ben atlet aldım umarım aldığıma pişman olmam kuzum ya
Çok sevindimm geçmesine. Armut şekerli meyveden sayılmıyo cnm ya bence armuttan korkma. Aynen iyice büyüdü bebişler dikkat etmk lazım sağlıkla doğsunlar da ahh ahh ne hallere soktular bizisen ticari kredilerdesin off canım ya işin zor kolay gelsin
kabızlık geçti denizcim kızların verdiği tavsiyelere uyup hepsini yaptım şimdi çok rahatım dr aradım bu dönemde olabilirmiş aman herkes dikkat etsin bol bol bağırsak çalıştıran şeyler tüketin kızlar
Hahhaha aynen ya kazı çalışmasıben eşime diyorum kızın kazı çalışmasına başladı ben wc ye gidiyorum nasıl birşeyse bazen alttan oyma işlemi yapıyor sanki cadı kızım
nette bir karikatür var bebeklerimizin ilk oyuncağı annelerinin mesane torbasıymış
aman çok sevindim valla
canım, maşallah çok mutlu oldum senin adına.. 2 oğlana 1 prenses gerekti zatenevet canım sukurler olsun kesın kız dedıler ayrıntılıda kukusunu gosterdıler sonradan pipi büyütmesınde
canım gelicem artık. sen neler yapıyorsun? ben pilatese baslıyorum yarın. son aylara geldi ama napalım önceden yapmaya imkanım yoktuBiz de seni cooook özledik tatlim, madem sorun çözüldü daha sık gel artık :)
bn de özledim canım. senin cinsiyet net mi?zonox canım biz iyiyiz ben de özledim seni neler yaptın hazırlıklar tamam mi?
Selam in aleykum...
Biz cok kotu seyler yaşadık 2 bucuk ay önce... 5 aylık hamileyim o zaman... hastane gunlerimizde bi yavrum yoğun bakımdayken benide surekli acile tasidilar... suyu azalmis sitres girmişti bebekte hergun serum sakinleştirici verdiler... sonra yavrumuza kaybettik... 2 hafta sonra biraz yürüyebilecek hale gelince kadın doguma gittik bebeğim iyiydi... testler yapıldı şekerim yüksek cikti 184... sonra bi haftalik diyet ve gunde 6 kez ac tok ölçüm verdiler... ölçtük gittim... dahiliye diyetisyen yolladi... bi aylik bi diyet verdi... ne kadar uymaya çalışmada olmuyordu çünkü evimize giremiyoruz akrabalarimizda kalıyorduk herkezin düzeni başka yapabildiğim kadar yaptim gece uyuyamiyodum sabahlara kadar... bi ay diyet ve gunde 6 kez ölçüm yapıp her ogun ne yediğini yazarak gittim...
Aslında yediklerimle alakası yoktu uzuntudende olabilir demişti ki oyle ne zaman iyice maf olsak tansiyon seker oynuyodu...
Dahiliye doktoru arada yüksek değerler var ama iyi dedi uzulmemeye calis dedi... ölçüm yapma arada olc dikkat ederek devam et dedi... kadın dogum doktoru da oyle dedi...
Şimdi ben çok dikkat etmiyorum zaten ekmek felan çok yiyen insan degilim... 58le hamile kaldim 65tim sanirim en son kilo çok almıyorum... abarttigim bi meyve olabilir arada reçel ev yapımı meyve suyu felan... çok nadir disardaysak pizza pogaca gb yicekler...
Sekeri çıkan arkadaşlar varmi? doktorun yüksek dediği ve diyet verdiği değerlerimiz kac ti? Ve ben çok mu dikkat etmeliyim? Bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum... tek tutunacak dilimiz karnımdaki yavrumuz esimin de benim de...
Yiceklerden değil gb diyet atarken bi güveçte helva yediğimde 120 çıkıyordu ama normal birşeyler yedek de uzulünce 140/150/180... uzulmememiz imkansız dayanmaya çalışıyorum sadece bi yavrum gitti 2. Için ayakta durmaya çalışıyorum...
Şimdi ben o diyet gb mi dikkat etmeliyim... siz neler yapıyorsunuz sekeri çıkanlar...
Dr dan fırçayı yiyip geldim kızlar çok şükür iyiyiz evet nst ye bağlandım sancı çıktı doğum derecesinde değilmiş eşim sayesinde dr baya kızdı kendimi zorlamışım yatıcaksın dedi seninle zor günler atlattık bu saatten sonra dikkatli olman gerek dedi bebeğim büyümüş 1870 gr olmuş hareketleri normal çok şükür
ÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
bebiş 43 cm 1980 gr veeeeeee en güzeliiiiii KAFASI DÖNMÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ :)
hadi hepimiz rahatlayalım artık, sizleri de rahatsız etmiştim biliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?