2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

İyi günlerde kullanın canım, hepsi çok güzel. :)

cok saol canım hayırlısıyla bıde kucagımıza alsak

Begenmene sevindim gülaycımmm bak oğlun şanslı olcak :)) kısa kollu olanları 6-9 aylık aldım yazın tatilde izmire gidince giydirip gezdiricem kızımı
Aynen cok şanslı katiliyorum:))
Ha iyi ozaman bende dedim acaba 0-6 aylik mi aldin acaba yoksa giyemicek gelinim dicektim.
Ama anne akilli tabi boşunami kızini gelin aldim ben

Canım güle güle kullan hepsini
çok güzel görünüyolar
Geceliği ne kadara aldın merak ettim :)

evet ya mavi sürülüyor ama ben mor da aldım ne olur ne olmaz
eşler fena kızlarımız cadı babacı olacaklar ama sonra yine bizi sevecekler hehehe
atletin göğüs kısmı boş olanda var üst kısmı tam açılanda hangisi rahat olursa artık bilemediğimden öyle aldım
aynen
Çok sevindimm geçmesine. Armut şekerli meyveden sayılmıyo cnm ya bence armuttan korkma. Aynen iyice büyüdü bebişler dikkat etmk lazım sağlıkla doğsunlar da ahh ahh ne hallere soktular bizi
öyle maymun olduk daha doğmadan benim korkum ya hemaroid olursam

Canim benim kızda ayni resmen oyuyor aşağiyi hatta ağrıyor çok fena.Dersin ki tünel kaziyor cikmak için
Bazen korkuyorum gerçekten firar edecek diye

Canim benim kızda ayni resmen oyuyor aşağiyi hatta ağrıyor çok fena.Dersin ki tünel kaziyor cikmak için
Bazen korkuyorum gerçekten firar edecek diye
benim birde bebek çok aşağıda artık nerelerle oynuyorsa sıkılıyor mu acaba bebekler anne karnında ben rem uykusunda diye biliyordum ama tam tersini düşünmeye başladım artıkk

Bebeğine maşallah.
Aramızda 3 gün var. Benim bebeğim 1800 gr. Cuma günü gitmiştim. Ama genetik faktörler de önemli.

Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
Evet yenmezmiş. Hurma ve nar önerilmiyor. Doğuma yakın yenebilir. Özellikle hurma son zamanlarda doğuma faydası oluyormuş. Şimdi yenmemeli.

Annişler yazamadım ama biraz biraz okudum güzel ciciler alınmış bende cumartesi cıkacam son seyler için inşaallah tamamlayabilirim bakalım:) hepimiz sert tekmikleri kaçış cabalarını hissediyoruz Rabbim hayırlı Zamanda saglıkla kavuştursun bizi:)

Aynen cok şanslı katiliyorum:))
Ha iyi ozaman bende dedim acaba 0-6 aylik mi aldin acaba yoksa giyemicek gelinim dicektim.
Ama anne akilli tabi boşunami kızini gelin aldim ben
Hehe ee buldum güzel dünürü kaçırmadım ordan hesap et bayıldım ama karpuzlu dondurmalı fln dayanamadımm kızın ismi kesinleşti di mi bak isimdaş olcaklar

benim birde bebek çok aşağıda artık nerelerle oynuyorsa sıkılıyor mu acaba bebekler anne karnında ben rem uykusunda diye biliyordum ama tam tersini düşünmeye başladım artıkk
bence büyüdükleri icin hem asagida hem göğsünun altinalar.atiyorum
1.500 kg 40 cm ler yukarda aşağida her yerde olabilirler. Karninin her yerini kapliyor bebisler

Canım güle güle kullan hepsini
çok güzel görünüyolar
Geceliği ne kadara aldın merak ettim :)
Cnm gecelik sabahlık + pijama takımı bir bütün takımdı 268 tl , hediye çekimi değerlendirmek için boynere gitmiştim, suwen marka bu arada. Ben 118 tl ödemiş oldum o yüzden aldım yoksa pahalı biliyorum (

bence büyüdükleri icin hem asagida hem göğsünun altinalar.atiyorum
1.500 kg 40 cm ler yukarda aşağida her yerde olabilirler. Karninin her yerini kapliyor bebisler
oyy maşallah kızına uzun ve tontiş olacak duru bebek
benim ki yumruk gibi sertleşip tek yerde toplanıyor sanki inat eder gibi cadı olacaklar fena bu kızlar zamanında gelsinler gülaycım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…