Kızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldımleylam355
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :))leylam355 ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
cok saol canım hayırlısıyla bıde kucagımıza alsakaman çok sevindim valla
canım, maşallah çok mutlu oldum senin adına.. 2 oğlana 1 prenses gerekti zaten
canım gelicem artık. sen neler yapıyorsun? ben pilatese baslıyorum yarın. son aylara geldi ama napalım önceden yapmaya imkanım yoktu
bn de özledim canım. senin cinsiyet net mi?
ben hazırlıklarımın %80 ini tamamladım. hastabne çıkışı 3 adet aldım 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 li. yelek, hırka, polar üst, polar alt pijama, bezi, yatak odası hepsi alındı.
kalanlar, halısı perdesi, şampuan takımı, bana pijama, gecelik. yani hastane olayımız hazır değil
kızlar, bavulu hazırlayan var mı?
bir de mustela yenidoğan ürünleri alacağım. uygun hangi siteden alabilirim
anası gıbı boduruk olcak heraldesaglikli olsunda varsin kisa boylu olsun
aman.allah korusun daha dolamamsi icin yapilcak birsey varmiymis pek i
Sagol canim insallah daha cok dolanmaz.Cnm boyu kilosu maşallah iyi olmanıza sevindimhemen canını sıkma inş açılır kısa zmanda bizler de dua ederiz burda hamişler çetesi olarak Allah seni de oğluşunu da korusun bi an önce açılsın kordon inş
Aynen cok şanslı katiliyorum:))Begenmene sevindim gülaycımmm bak oğlun şanslı olcak :)) kısa kollu olanları 6-9 aylık aldım yazın tatilde izmire gidince giydirip gezdiricem kızımı
Canım güle güle kullan hepsiniKızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldımleylam355
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :))leylam355 ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
Evet bulamadım yatak pamuktan yaptırıcam kız kardeşimde kendi yapmışCnmm çok tşk ederizyatak için 70 *100 yok ama 65*95 ölçü var sanırım içindeki şilteyi ölç istersen en güzeli ona uygun olması
evet ya mavi sürülüyor ama ben mor da aldım ne olur ne olmazAaa bilsem mavi alırdım( üzüldüm şimdi ben her seferinde ince ince sürmek istiyodum krem.ahahha eşine çaktırma bence de özlüyolar sen bizim dialoglara koparsın dün alışverişte çok yorulduk gece işte bacaklarım ağrıyodu. Senin için napabilirim diyo yanıma gelip , sen yapacağını yaptın 8 ay önce dedim cnm atlet sütyenli ztn di mi rahat edrsin bence
öyle maymun olduk daha doğmadan benim korkum ya hemaroid olursamÇok sevindimm geçmesine. Armut şekerli meyveden sayılmıyo cnm ya bence armuttan korkma. Aynen iyice büyüdü bebişler dikkat etmk lazım sağlıkla doğsunlar da ahh ahh ne hallere soktular bizi
Canim benim kızda ayni resmen oyuyor aşağiyi hatta ağrıyor çok fena.Dersin ki tünel kaziyor cikmak içinben eşime diyorum kızın kazı çalışmasına başladı ben wc ye gidiyorum nasıl birşeyse bazen alttan oyma işlemi yapıyor sanki cadı kızım
nette bir karikatür var bebeklerimizin ilk oyuncağı annelerinin mesane torbasıymış
benim birde bebek çok aşağıda artık nerelerle oynuyorsa sıkılıyor mu acaba bebekler anne karnında ben rem uykusunda diye biliyordum ama tam tersini düşünmeye başladım artıkkCanim benim kızda ayni resmen oyuyor aşağiyi hatta ağrıyor çok fena.Dersin ki tünel kaziyor cikmak için
Bazen korkuyorum gerçekten firar edecek diye
Bebeğine maşallah.kızlar günaydın bebişleriniz kaç kg benim 2650 kg olmuş dr. çok gelişmiş bir anda yavaşlatmak lazım kiloyu dedi farklı ne yaptın dedi ben bi nesguik içiyorm başka farklı bişi yapmıyorm anlamadım iri bi bebek olacak gibi dedi sizin bebişler kaç kg
Evet yenmezmiş. Hurma ve nar önerilmiyor. Doğuma yakın yenebilir. Özellikle hurma son zamanlarda doğuma faydası oluyormuş. Şimdi yenmemeli.Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
Hehe ee buldum güzel dünürü kaçırmadım ordan hesap etAynen cok şanslı katiliyorum:))
Ha iyi ozaman bende dedim acaba 0-6 aylik mi aldin acaba yoksa giyemicek gelinim dicektim.
Ama anne akilli tabi boşunami kızini gelin aldim ben
bence büyüdükleri icin hem asagida hem göğsünun altinalar.atiyorumbenim birde bebek çok aşağıda artık nerelerle oynuyorsa sıkılıyor mu acaba bebekler anne karnında ben rem uykusunda diye biliyordum ama tam tersini düşünmeye başladım artıkk
Cnm gecelik sabahlık + pijama takımı bir bütün takımdı 268 tl , hediye çekimi değerlendirmek için boynere gitmiştim, suwen marka bu arada. Ben 118 tl ödemiş oldum o yüzden aldım yoksa pahalı biliyorumCanım güle güle kullan hepsini
çok güzel görünüyolar
Geceliği ne kadara aldın merak ettim :)
Nilaycım tşk edrizz çok tatlısınİyi günlerde kullanın canım, hepsi çok güzel. :)
oyy maşallah kızına uzun ve tontiş olacak duru bebekbence büyüdükleri icin hem asagida hem göğsünun altinalar.atiyorum
1.500 kg 40 cm ler yukarda aşağida her yerde olabilirler. Karninin her yerini kapliyor bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?