Bende cok beğendim onlari cok tatlilar karpuz dondurma niyetine yerim ben o kizini.kim bilir ne kadar yakisacak inşallah görüşmeye devam ederiz de onlari giyincede resim atarsin severim bendeHehe ee buldum güzel dünürü kaçırmadım ordan hesap etbayıldım ama karpuzlu dondurmalı fln dayanamadımm kızın ismi kesinleşti di mi bak isimdş olcaklar
Çok tatlıı maşaallah:)İyi geceler güzel anneler :) kizimin hastahane çıkışı sizce nasıl ? İlk kiziminki pembeydi bu kırmızı olsun dedim :)
canim yok örnek verdim kiloyu boyu benim bebiş 29.haftada 1.300 dü hoş şimdi 1.500 olmuştur boyunuda söylemedi zaten:))oyy maşallah kızına uzun ve tontiş olacak duru bebek
benim ki yumruk gibi sertleşip tek yerde toplanıyor sanki inat eder gibi cadı olacaklar fena bu kızlar zamanında gelsinler gülaycım
Aa bak sen oğlanaBende cok beğendim onlari cok tatlilar karpuz dondurma niyetine yerim ben o kizini.kim bilir ne kadar yakisacak inşallah görüşmeye devam ederiz de onlari giyincede resim atarsin severim bende
Canim isim kesinleştide oğlum istemiyor sürekli baska isimler söylüyor istemediğinide sakince söylemiyor ciddi ciddi istemiyor bende şaştım
Beklenen doğum tarihim 10 aralık. O yüzden 1 ay önce göğüs ucu kremini kullanmaya başlamayı düşünüyorum senin gibi. Fakat bazı arkadaşlar şimdiden başladılar. Biz mi geç kalmış olacağız? Tecrübeli anneler ne dersiniz?lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
Emzirme sütyenlerinde cup lı olan var mıymış? Ben de dün 1 adet penye emzirme sütyeni aldım. (jokerden) Daha önce de yine jokerden 2 adet emzirme atleti almıştım. Emzirme aletleri sütyenli gibi. Çok güzel, şimdiden kullanmaya başladım, memnunum. Fakat sütyeni beğenmedim.*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
Can'ım ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri düzenli olarak sütle beraber günde 3 tane hurma yiyorum . Sütle beraber yenilen günde 3 hurma bebeğin almadı gereken bütün günlük vitamin ihtiyacını karşılıyor . Okadar takılmayın şu yasak bu yasak cümlelerine . Düzenli olarak yerseniz eğer doğumu kolaylaştırıyor son Zaman'larda bir etkisi olmaz . Benim ailem dede herkes tüm hamilelikleri boyunca yediler çok şükür kolay doğumları olduEvet yenmezmiş. Hurma ve nar önerilmiyor. Doğuma yakın yenebilir. Özellikle hurma son zamanlarda doğuma faydası oluyormuş. Şimdi yenmemeli.
oo bence çoktan geçmiştir angeline bebekcanim yok örnek verdim kiloyu boyu benim bebiş 29.haftada 1.300 dü hoş şimdi 1.500 olmuştur boyunuda söylemedi zaten:))
O sertleşme bende de çok oluyor kas katı kesiliyorum o anda aynen çok fena olacak bu kizlar benimde angelinam.
Teşekkürler canim :)Çok tatlıı maşaallah:)
Çok şükür henüz başlamadı.günaydın kızlar 30 haftalıgım yalancı sancılarınız basladımı. benim 2 gündür başladı
Damadının adi Ali :))Aa bak sen oğlanahangi isimleri istiyomuş? Damadımın ismi ne bu arada unuttum ben atmaz mıyım gülaycımmm bence kesin görüşmeye devam ederiz daha şimdiden bu dostluklarla sayfalar doldurduk 8 aydır beraber atlatıyoruz her şeyi ben inanıyorum bize zaten meltemcivil her türlü toplar herkesi en çok meltemciğime güveniyorum o konuda
bizim de kimsemiz yok ki, apartmandaki ehtiyar heyeti gelir mi bilmem, bi de iş arkadaşlarım ... :) o yüzden abartmadan sevimli bişeyler yapmayı düşünüyoruz. uzaktan gelip gidecek olanlar için dolap süsü, yakındakiler için dekoratif tüllü bişeyler, kendimiz malzeme alıp hazırlamayı düşünüyoruz işyerinde kızlar el atıyolar sağolsunlar. kokulu taşlara da özeniyorum gerçi ben.Benm hastaneye cok gelen olmaz cnm, 10-15 kişi ancak Ben 50 tane aldim, kalanlari mevlütte veririz.
Hastaneye seker cıkolata kuru pasta ıcecek (belki cıkolatayı ıptal ederim bilemedim)
Mevlüde de seker yasın tesbih ya da seker havlu. Yeter ya, bi sürü para gider bu sacmaliklara, bunlaara harciycağimi bebeğime harcarim Kv de diyoki "cok kısı gelir, almak lazim, adet olmus artık, almazsak soylenirler arkamızdan" ben de " soylenecek kişi hiç gelmesin, gösteriş yapmak için toplayamam kimseyi, cok ıstiyosan da sen yap, cocugumun rızkını dağitamam ben" dedim :))
80-100 kişi toplayacak, ben de kişi başi 10 tl lik hediye alcam, etti sana 800 tl, ben zaten son 5haftaya kadar calişiyorum cocuguma iki kurus daha biriktireyim die, onu da dagitamam kımseye :)
çoğu şeyi aynı almışız, bi de bunların hepsini boynerden mi aldın? Allah sindirsin, güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim.Kızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldımleylam355
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :))leylam355 ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
canım dünürüm yaaaÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
bebiş 43 cm 1980 gr veeeeeee en güzeliiiiii KAFASI DÖNMÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ :)
hadi hepimiz rahatlayalım artık, sizleri de rahatsız etmiştim biliyorum :))
neymiş o bakim o mavi sürülen?evet ya mavi sürülüyor ama ben mor da aldım ne olur ne olmaz
eşler fena kızlarımız cadı babacı olacaklar ama sonra yine bizi sevecekler hehehe
atletin göğüs kısmı boş olanda var üst kısmı tam açılanda hangisi rahat olursa artık bilemediğimden öyle aldım
aynen
öyle maymun olduk daha doğmadan benim korkum ya hemaroid olursam
Duru mu olcak senin prensesin adı?Hehe ee buldum güzel dünürü kaçırmadım ordan hesap etbayıldım ama karpuzlu dondurmalı fln dayanamadımm kızın ismi kesinleşti di mi bak isimdaş olcaklar
ÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
bebiş 43 cm 1980 gr veeeeeee en güzeliiiiii KAFASI DÖNMÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ :)
hadi hepimiz rahatlayalım artık, sizleri de rahatsız etmiştim biliyorum :))
Telefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korku
mavi desitin bebek poposuna sürülüyor folikcim pişik önleyici, birde mor desitin var o da pişik olunca sürülüyor bebeklerimizin pamuk popolarınabizim de kimsemiz yok ki, apartmandaki ehtiyar heyeti gelir mi bilmem, bi de iş arkadaşlarım ... :) o yüzden abartmadan sevimli bişeyler yapmayı düşünüyoruz. uzaktan gelip gidecek olanlar için dolap süsü, yakındakiler için dekoratif tüllü bişeyler, kendimiz malzeme alıp hazırlamayı düşünüyoruz işyerinde kızlar el atıyolar sağolsunlar. kokulu taşlara da özeniyorum gerçi ben.hastane kapı süsünü de malzeme buldukça alıyorum, izne çıkınca kendim yapmak niyetindeyim keçeden bişiler
çoğu şeyi aynı almışız, bi de bunların hepsini boynerden mi aldın? Allah sindirsin, güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim.
canım dünürüm yaaaşükürler olsun, bugün naptın diye aklımdaydın hep gündüz. maşallah!
neymiş o bakim o mavi sürülen?
Duru mu olcak senin prensesin adı?Biz kız olsa Defne ortak favorimizdi..
Canim merak etme Allahin izniyle ve bizim de dualarimizla rahat doğuracaksin güzel kizimiz Nil bebeği.oda annesine kiyamaz.oo bence çoktan gecmiştir angeline bebek
o sertleşme daha da fena olmaya başladı günden güne Gülay az kaldı doğurucaz canım ya nasıl olacak acaba benim için bir muammaa herkes de normal olacakmış gibi davranıyor ama soran yok korku varmı diye
amin gülaycım çok güzel şeyler yazmışsın umaru-ım dediğin gibi olurCanim merak etme Allahin izniyle ve bizim de dualarimizla rahat doğuracaksin güzel kizimiz Nil bebeği.oda annesine kiyamaz.
Bak bende sezeryandan sonra normal doğum düşünüyorum ve benim içinde tam bir muamma.ve korku var
Ama bebeğimizi kucağimiza alma ani herseye deger tatlim buna inan.
Birde ben öyle doğuranlar gördüm ki kendimden utaniyorum onlar dogurduysa ben hayli hayli doğururum diyorum veriyorum gazı :))
Cnm başlayabiliriz aslında kızlar başlamış evet uyarmadan ufaktan ufaktanBeklenen doğum tarihim 10 aralık. O yüzden 1 ay önce göğüs ucu kremini kullanmaya başlamayı düşünüyorum senin gibi. Fakat bazı arkadaşlar şimdiden başladılar. Biz mi geç kalmış olacağız? Tecrübeli anneler ne dersiniz?
Emzirme sütyenlerinde cup lı olan var mıymış? Ben de dün 1 adet penye emzirme sütyeni aldım. (jokerden) Daha önce de yine jokerden 2 adet emzirme atleti almıştım. Emzirme aletleri sütyenli gibi. Çok güzel, şimdiden kullanmaya başladım, memnunum. Fakat sütyeni beğenmedim.Toparlamadı, bir garip oldu.
Sütyen daha iyi olur diye düşünmüştüm, ama olmadı.
fani2606 nilay nerelerdesin ses ver canım dr gidecektin kontrol için nasılmış oğlan merak ettim sizi
Bende korkuyorumoo bence çoktan geçmiştir angeline bebek
o sertleşme daha da fena olmaya başladı günden güne Gülay az kaldı doğurucaz canım ya nasıl olacak acaba benim için bir muammaa herkes de normal olacakmış gibi davranıyor ama soran yok korku varmı diye
Ne güzel ismi varmış öyle :)) büyümüş de kardeşine isim seçiyor işin zor cnmDamadının adi Ali :))
Deniz ismini de onayliyor ve elif,ezgi gibi isimlerde istedigi isimler arasinda :)
Canim aynen melteme inaniyorum bende.banada inanabilirsiniz her zaman yaninizdayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?