2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hehe ee buldum güzel dünürü kaçırmadım ordan hesap et bayıldım ama karpuzlu dondurmalı fln dayanamadımm kızın ismi kesinleşti di mi bak isimdş olcaklar
Bende cok beğendim onlari cok tatlilar karpuz dondurma niyetine yerim ben o kizini.kim bilir ne kadar yakisacak inşallah görüşmeye devam ederiz de onlari giyincede resim atarsin severim bende
Canim isim kesinleştide oğlum istemiyor sürekli baska isimler söylüyor istemediğinide sakince söylemiyor ciddi ciddi istemiyor bende şaştım

oyy maşallah kızına uzun ve tontiş olacak duru bebek
benim ki yumruk gibi sertleşip tek yerde toplanıyor sanki inat eder gibi cadı olacaklar fena bu kızlar zamanında gelsinler gülaycım
canim yok örnek verdim kiloyu boyu benim bebiş 29.haftada 1.300 dü hoş şimdi 1.500 olmuştur boyunuda söylemedi zaten:))
O sertleşme bende de çok oluyor kas katı kesiliyorum o anda aynen çok fena olacak bu kizlar benimde angelinam.

Aa bak sen oğlana hangi isimleri istiyomuş? Damadımın ismi ne bu arada unuttum ben atmaz mıyım gülaycımmm bence kesin görüşmeye devam ederiz daha şimdiden bu dostluklarla sayfalar doldurduk 8 aydır beraber atlatıyoruz her şeyi ben inanıyorum bize zaten meltemcivil her türlü toplar herkesi en çok meltemciğime güveniyorum o konuda

lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
Beklenen doğum tarihim 10 aralık. O yüzden 1 ay önce göğüs ucu kremini kullanmaya başlamayı düşünüyorum senin gibi. Fakat bazı arkadaşlar şimdiden başladılar. Biz mi geç kalmış olacağız? Tecrübeli anneler ne dersiniz?

Emzirme sütyenlerinde cup lı olan var mıymış? Ben de dün 1 adet penye emzirme sütyeni aldım. (jokerden) Daha önce de yine jokerden 2 adet emzirme atleti almıştım. Emzirme aletleri sütyenli gibi. Çok güzel, şimdiden kullanmaya başladım, memnunum. Fakat sütyeni beğenmedim. Toparlamadı, bir garip oldu.
Sütyen daha iyi olur diye düşünmüştüm, ama olmadı.

Evet yenmezmiş. Hurma ve nar önerilmiyor. Doğuma yakın yenebilir. Özellikle hurma son zamanlarda doğuma faydası oluyormuş. Şimdi yenmemeli.
Can'ım ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri düzenli olarak sütle beraber günde 3 tane hurma yiyorum . Sütle beraber yenilen günde 3 hurma bebeğin almadı gereken bütün günlük vitamin ihtiyacını karşılıyor . Okadar takılmayın şu yasak bu yasak cümlelerine . Düzenli olarak yerseniz eğer doğumu kolaylaştırıyor son Zaman'larda bir etkisi olmaz . Benim ailem dede herkes tüm hamilelikleri boyunca yediler çok şükür kolay doğumları oldu

oo bence çoktan geçmiştir angeline bebek
o sertleşme daha da fena olmaya başladı günden güne Gülay az kaldı doğurucaz canım ya nasıl olacak acaba benim için bir muammaa herkes de normal olacakmış gibi davranıyor ama soran yok korku varmı diye

Damadının adi Ali :))
Deniz ismini de onayliyor ve elif,ezgi gibi isimlerde istedigi isimler arasinda :)
Canim aynen melteme inaniyorum bende.banada inanabilirsiniz her zaman yaninizdayim:)

bizim de kimsemiz yok ki, apartmandaki ehtiyar heyeti gelir mi bilmem, bi de iş arkadaşlarım ... :) o yüzden abartmadan sevimli bişeyler yapmayı düşünüyoruz. uzaktan gelip gidecek olanlar için dolap süsü, yakındakiler için dekoratif tüllü bişeyler, kendimiz malzeme alıp hazırlamayı düşünüyoruz işyerinde kızlar el atıyolar sağolsunlar. kokulu taşlara da özeniyorum gerçi ben. hastane kapı süsünü de malzeme buldukça alıyorum, izne çıkınca kendim yapmak niyetindeyim keçeden bişiler

çoğu şeyi aynı almışız, bi de bunların hepsini boynerden mi aldın? Allah sindirsin, güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim.

canım dünürüm yaaa şükürler olsun, bugün naptın diye aklımdaydın hep gündüz. maşallah!

neymiş o bakim o mavi sürülen?

Hehe ee buldum güzel dünürü kaçırmadım ordan hesap et bayıldım ama karpuzlu dondurmalı fln dayanamadımm kızın ismi kesinleşti di mi bak isimdaş olcaklar
Duru mu olcak senin prensesin adı? Biz kız olsa Defne ortak favorimizdi..

meltemcivil
Gözün aydın canım. Çok sevindim.

Telefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korku
clarita sonuç ne oldu?

mavi desitin bebek poposuna sürülüyor folikcim pişik önleyici, birde mor desitin var o da pişik olunca sürülüyor bebeklerimizin pamuk popolarına

Canim merak etme Allahin izniyle ve bizim de dualarimizla rahat doğuracaksin güzel kizimiz Nil bebeği.oda annesine kiyamaz.
Bak bende sezeryandan sonra normal doğum düşünüyorum ve benim içinde tam bir muamma.ve korku var
Ama bebeğimizi kucağimiza alma ani herseye deger tatlim buna inan.
Birde ben öyle doğuranlar gördüm ki kendimden utaniyorum onlar dogurduysa ben hayli hayli doğururum diyorum veriyorum gazı :))

amin gülaycım çok güzel şeyler yazmışsın umaru-ım dediğin gibi olur
aldım gazı yürür giderim be hehe :)

Kizlat ben sizi sessiz takip ediyorum herun okuyorum :)
Ben geceler cok sag sol donuyorum. Annem cok donme kordon dolanir dedi. Simdi boyle soyledigi icin gece doneren her sefer oturuyorum icim rahat etmiyor. Bir bilginiz var mi?

Cnm başlayabiliriz aslında kızlar başlamış evet uyarmadan ufaktan ufaktan ben sütyenleri e-bebek magazasında buldum cup lı çok güZel ama internet magazasında görmemiştim penye vardı sadece internette. Hem dışarıda kullanmak için cuplı lazım bence kesinlikle

fani2606 nilay nerelerdesin ses ver canım dr gidecektin kontrol için nasılmış oğlan merak ettim sizi

Perşembe günü gitmiştim canım doktora, oğlum 1652 gram olmuş, kafası da aşağıda esniyordu. :) 27 ekimde tekrar gidicem. Doktorum bir sıkıntın yok derse 28 ekimde de inşallah çalışabilir raporumu alıcam özel bir tıp merkezinden yada devlet hastanesinden. Yazmaya fırsat olmadı hiç. Evde biraz tadilat işimiz vardı canım perşembe akşamı ona başladık. Tadilat işi tamamen bitmiş değil. Cumartesi gününden beri de evde dip köşe temizlik var. Bu hafta böyle geçecek bizim. Haftasonuna doğru da oğlumun odasındaki dolabı düzenlemeye başlayacağım artık yavaş yavaş odası gelene kadar. Odası gelince de eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlayacağım. O arada da kalan eksikleri internetten tamamlamam lazım. Evdeyken çok zorlanmıyorum ama bazen yemek borum çok yanıyor birde cuma gecesi çatı ağrısı beni perişan etti. Normalde ağrısını gece uykumda dönerken hissediyorum bazen onun dışında gün içinde hiç hissetmiyorum ama cuma günü yatmadan önce başladı sabaha kadar geçmedi. İki gecedir de uykumda dönerken bel yada popo kemiklerimden sesler geliyor.

Bizden haberler böyle canım, sende ne var ne yok?

Bende korkuyorum sağlıkla doğsalar ne zormuş son dönemler heyecanı ayrııı ciddiyeti ayrı

Damadının adi Ali :))
Deniz ismini de onayliyor ve elif,ezgi gibi isimlerde istedigi isimler arasinda :)
Canim aynen melteme inaniyorum bende.banada inanabilirsiniz her zaman yaninizdayim:)
Ne güzel ismi varmış öyle :)) büyümüş de kardeşine isim seçiyor işin zor cnm babaya ayrı oğluna ayrı begendircen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…