2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Başın sağolsun. Allah sabır versin. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

Desitin pişik kremi cnm leylacım mavi almış ben mor aldım gerçi leyla mor da almış defne de çok güzel :) gecelik sabahlık pijama takımı boynerden suwen marka, diğerleri e- bebek ve joker karışık. Sağol cnm bnm amin tüm kuzularımıza inşş

Kizlat ben sizi sessiz takip ediyorum herun okuyorum :)
Ben geceler cok sag sol donuyorum. Annem cok donme kordon dolanir dedi. Simdi boyle soyledigi icin gece doneren her sefer oturuyorum icim rahat etmiyor. Bir bilginiz var mi?
Bende çok dönüyorum bunu düşünerek uyuyamazsın ki cnm ( düşünme bence dr.a da bir sor için rahat etcekse ama ne bilim ben aylardır döne döne uyuyorum

Maşallah oğluşuna Allah kolaylık versin cnmmm bnm

Ya elimizde olmadan sürekli dönüyoruz yoksa uyku falan olmaz ki
Ben sağa sola dönmekten belim kopacak artik ve sirt üstü yatiyorum arada nefes almakta zorlansamda

Canım basit bi alerjik durum da olabilir, ama bu kaşinti durumlarinda genelde karaciğeri kontrol ediyolar Bence sen de atlama bu durumu cnm.

Evet cnm alt kat için uygun ortapedik yatak var Ben ebebekte gordum Ama işte o döşeği ust kat kesinlkle tasıyomıyo, ben alt kata gectiğimzde de annemlerin yaptiği döşeği kullanırim Gerekirse annemler brz daha pamuk eklerler içine alt kata gecildiğinde.

Bi kafa atcak hoppp wc yedün diyorum ki duru vs. İdrar torbası durmadan pat pat vuruyo altlara çok sıklaştı wc gitmeler
Cidden bıkac gundur baya sık gitmeye basladim wc ya Ama hemen de sevnmek istemiyorum, devletteki usgler cok eski, yanliş da gormus olabilir. Doktorum bebek dönmüş diyene kadar emin olamıycam.

sen bayağı erin işlere dalmışsın kuzun ya umarım hemen biter ve rahatlarsın
bebeğin tosun olmuş maşallah sağlıklı olsun bıdıklar
çatı ağrısı fena oluypr yanınd kalçada ağrıyor ama çatının ağrısı daha baskın zamanla hafifliyormuş gerçekten
biz çok iyiyiz eksikleri halediyorum arada sonra evle ilgilenicem inşallah fırsat bulursam tabi :)

tabi cnm zaten sınırlı poz.da yatabiliyoruz, bi de dönmiceksek ayakta uyuyalım artık

Valla ya ölekmi yani.
Sağ salim dogsalarda hoplasak zıplasak uyusak ya
Ben oturdum mu kalkmiyorum yerimden kalktimmi oturmuyorum cok zorlaniyorum
Eğilmek işkence
Ama eğilirken sağ elimle bişey alacaksam sol ayağimi geriye dogru havaya kaldiriyorum rahat oluyor tavsiye ederim eğilmekte zorlananlara

Ben platese başlamadim canm, ama hergün 40 dk yürüyorum İnş doğumda faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…