Bende korkuyorumsağlıkla doğsalar ne zormuş son dönemler heyecanı ayrııı ciddiyeti ayrı
Başın sağolsun. Allah sabır versin. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.Selam in aleykum...
Biz cok kotu seyler yaşadık 2 bucuk ay önce... 5 aylık hamileyim o zaman... hastane gunlerimizde bi yavrum yoğun bakımdayken benide surekli acile tasidilar... suyu azalmis sitres girmişti bebekte hergun serum sakinleştirici verdiler... sonra yavrumuza kaybettik... 2 hafta sonra biraz yürüyebilecek hale gelince kadın doguma gittik bebeğim iyiydi... testler yapıldı şekerim yüksek cikti 184... sonra bi haftalik diyet ve gunde 6 kez ac tok ölçüm verdiler... ölçtük gittim... dahiliye diyetisyen yolladi... bi aylik bi diyet verdi... ne kadar uymaya çalışmada olmuyordu çünkü evimize giremiyoruz akrabalarimizda kalıyorduk herkezin düzeni başka yapabildiğim kadar yaptim gece uyuyamiyodum sabahlara kadar... bi ay diyet ve gunde 6 kez ölçüm yapıp her ogun ne yediğini yazarak gittim...
Aslında yediklerimle alakası yoktu uzuntudende olabilir demişti ki oyle ne zaman iyice maf olsak tansiyon seker oynuyodu...
Dahiliye doktoru arada yüksek değerler var ama iyi dedi uzulmemeye calis dedi... ölçüm yapma arada olc dikkat ederek devam et dedi... kadın dogum doktoru da oyle dedi...
Şimdi ben çok dikkat etmiyorum zaten ekmek felan çok yiyen insan degilim... 58le hamile kaldim 65tim sanirim en son kilo çok almıyorum... abarttigim bi meyve olabilir arada reçel ev yapımı meyve suyu felan... çok nadir disardaysak pizza pogaca gb yicekler...
Sekeri çıkan arkadaşlar varmi? doktorun yüksek dediği ve diyet verdiği değerlerimiz kac ti? Ve ben çok mu dikkat etmeliyim? Bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum... tek tutunacak dilimiz karnımdaki yavrumuz esimin de benim de...
Yiceklerden değil gb diyet atarken bi güveçte helva yediğimde 120 çıkıyordu ama normal birşeyler yedek de uzulünce 140/150/180... uzulmememiz imkansız dayanmaya çalışıyorum sadece bi yavrum gitti 2. Için ayakta durmaya çalışıyorum...
Şimdi ben o diyet gb mi dikkat etmeliyim... siz neler yapıyorsunuz sekeri çıkanlar...
Desitin pişik kremi cnm leylacım mavi almış ben mor aldım gerçi leyla mor da almışbizim de kimsemiz yok ki, apartmandaki ehtiyar heyeti gelir mi bilmem, bi de iş arkadaşlarım ... :) o yüzden abartmadan sevimli bişeyler yapmayı düşünüyoruz. uzaktan gelip gidecek olanlar için dolap süsü, yakındakiler için dekoratif tüllü bişeyler, kendimiz malzeme alıp hazırlamayı düşünüyoruz işyerinde kızlar el atıyolar sağolsunlar. kokulu taşlara da özeniyorum gerçi ben.hastane kapı süsünü de malzeme buldukça alıyorum, izne çıkınca kendim yapmak niyetindeyim keçeden bişiler
çoğu şeyi aynı almışız, bi de bunların hepsini boynerden mi aldın? Allah sindirsin, güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim.
canım dünürüm yaaaşükürler olsun, bugün naptın diye aklımdaydın hep gündüz. maşallah!
neymiş o bakim o mavi sürülen?
Duru mu olcak senin prensesin adı?Biz kız olsa Defne ortak favorimizdi..
Aynen canim kime beğendirecegimi şaştim en iyisi siz bulun bana beğendirin diyeyim ve sıyrılayim:))Ne güzel ismi varmış öyle :)) büyümüş de kardeşine isim seçiyor işin zor cnmbabaya ayrı oğluna ayrı begendircen
Bende çok dönüyorum bunu düşünerek uyuyamazsın ki cnmKizlat ben sizi sessiz takip ediyorum herun okuyorum :)
Ben geceler cok sag sol donuyorum. Annem cok donme kordon dolanir dedi. Simdi boyle soyledigi icin gece doneren her sefer oturuyorum icim rahat etmiyor. Bir bilginiz var mi?
Maşallah oğluşunaPerşembe günü gitmiştim canım doktora, oğlum 1652 gram olmuş, kafası da aşağıda esniyordu. :) 27 ekimde tekrar gidicem. Doktorum bir sıkıntın yok derse 28 ekimde de inşallah çalışabilir raporumu alıcam özel bir tıp merkezinden yada devlet hastanesinden. Yazmaya fırsat olmadı hiç. Evde biraz tadilat işimiz vardı canım perşembe akşamı ona başladık. Tadilat işi tamamen bitmiş değil. Cumartesi gününden beri de evde dip köşe temizlik var. Bu hafta böyle geçecek bizim. Haftasonuna doğru da oğlumun odasındaki dolabı düzenlemeye başlayacağım artık yavaş yavaş odası gelene kadar. Odası gelince de eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlayacağım. O arada da kalan eksikleri internetten tamamlamam lazım. Evdeyken çok zorlanmıyorum ama bazen yemek borum çok yanıyor birde cuma gecesi çatı ağrısı beni perişan etti. Normalde ağrısını gece uykumda dönerken hissediyorum bazen onun dışında gün içinde hiç hissetmiyorum ama cuma günü yatmadan önce başladı sabaha kadar geçmedi. İki gecedir de uykumda dönerken bel yada popo kemiklerimden sesler geliyor.
Bizden haberler böyle canım, sende ne var ne yok?
Aynen canim kime beğendirecegimi şaştim en iyisi siz bulun bana beğendirin diyeyim ve sıyrılayim:))
1 beden büyük aldım cnm. Bnmde hiç büyümedi ama süt dolunca büyüyecek diye düşündüm. 85b bnm 90 aldım
ben de 1 beden büyük alıyorum sütlenip büyücek diye.Tamam canım, sağolasın Ben de oyle yapayım.
kızlar bende alerji başladı galiba..baştan sinek ısırdı sandım ama artmaya başladı..özellikle ayak bileklerimde var, kaşımaktan yara oldu..böyle birşey yaşayan var mı? yarın için randevu aldım kadın doğumdan..çarşamba günü de cildiyeye gideceğim..netten baktığım kadarıyla bebeğe zararı yokmuş, genellikle son zamanlarda oluyormuş, doğumdan 2 hafta sonra geçiyormuş ama gene de tedirgin oldum..
Di mi ya, insan bişeyleri tamamlayınca bi rahatlıyo Ben de dolabımız geldiğinde rahatlıycam valla.Bakıp yazcam sana cnm eve gidince :))tşk ederiz meltem teyzesiii rahatladım valla sonunda
tabi cnm zaten sınırlı poz.da yatabiliyoruz, bi de dönmiceksek ayakta uyuyalım artıkYa elimizde olmadan sürekli dönüyoruz yoksa uyku falan olmaz ki
Ben sağa sola dönmekten belim kopacak artik ve sirt üstü yatiyorum arada nefes almakta zorlansamda
Maşallah oğluşunaAllah kolaylık versin cnmmm bnm
Yok cnm e~bebek joker ve boynere gittim. Kraft pamuk aldım ama ebebekte kalmamış eve gelince internetten aldım. Visco hiç tavsiye etmiyolar bende almam kesinliklebu arada yan yatış yastığını 18 tl , alez 25 tl cnm. Boğulma önleyici delikli olan yastık da 30 tl. Valla en iyisi annenler yapıyo döşeği hazırlamak en mantıklısı. Alt kata geçince ortopedik yatak koyabilirmişiz park yataklarla uyumlu varmış bunu da yeni öğrendim
Sağol denizcim ya Ben de sewindim walla :)Oyy maşallahhh cnmmçok sevindim ya bak aynı çıkmış boy kilo da hemen hemen bnimkiyle . Ne güzel haberler verdinnn böylee
Cidden bıkac gundur baya sık gitmeye basladim wc ya Ama hemen de sevnmek istemiyorum, devletteki usgler cok eski, yanliş da gormus olabilir. Doktorum bebek dönmüş diyene kadar emin olamıycam.Bi kafa atcak hoppp wc yedün diyorum ki duru vs. İdrar torbası durmadan pat pat vuruyo altlara çok sıklaştı wc gitmeler
sen bayağı erin işlere dalmışsın kuzun ya umarım hemen biter ve rahatlarsınPerşembe günü gitmiştim canım doktora, oğlum 1652 gram olmuş, kafası da aşağıda esniyordu. :) 27 ekimde tekrar gidicem. Doktorum bir sıkıntın yok derse 28 ekimde de inşallah çalışabilir raporumu alıcam özel bir tıp merkezinden yada devlet hastanesinden. Yazmaya fırsat olmadı hiç. Evde biraz tadilat işimiz vardı canım perşembe akşamı ona başladık. Tadilat işi tamamen bitmiş değil. Cumartesi gününden beri de evde dip köşe temizlik var. Bu hafta böyle geçecek bizim. Haftasonuna doğru da oğlumun odasındaki dolabı düzenlemeye başlayacağım artık yavaş yavaş odası gelene kadar. Odası gelince de eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlayacağım. O arada da kalan eksikleri internetten tamamlamam lazım. Evdeyken çok zorlanmıyorum ama bazen yemek borum çok yanıyor birde cuma gecesi çatı ağrısı beni perişan etti. Normalde ağrısını gece uykumda dönerken hissediyorum bazen onun dışında gün içinde hiç hissetmiyorum ama cuma günü yatmadan önce başladı sabaha kadar geçmedi. İki gecedir de uykumda dönerken bel yada popo kemiklerimden sesler geliyor.
Bizden haberler böyle canım, sende ne var ne yok?
tabi cnm zaten sınırlı poz.da yatabiliyoruz, bi de dönmiceksek ayakta uyuyalım artık
aman çok sevindim valla
canım, maşallah çok mutlu oldum senin adına.. 2 oğlana 1 prenses gerekti zaten
canım gelicem artık. sen neler yapıyorsun? ben pilatese baslıyorum yarın. son aylara geldi ama napalım önceden yapmaya imkanım yoktu
bn de özledim canım. senin cinsiyet net mi?
ben hazırlıklarımın %80 ini tamamladım. hastabne çıkışı 3 adet aldım 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 li. yelek, hırka, polar üst, polar alt pijama, bezi, yatak odası hepsi alındı.
kalanlar, halısı perdesi, şampuan takımı, bana pijama, gecelik. yani hastane olayımız hazır değil
kızlar, bavulu hazırlayan var mı?
bir de mustela yenidoğan ürünleri alacağım. uygun hangi siteden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?