sen bizim yazışmaları okuma sakın o zaman bizden etkilenip fikrin değişmesin nilaycımKorkmayın canım ya.leylam355 Bende de aşırı bir rahatlık var ama neden olduğunu anlayabilmiş değilim.
Hadi gözün aydın meltemcim. Dert edecek bir durumun kalmadı hayırlısı ile. :)
evet sıra kasım anneleri sonra bizde tabi bizdekasım ayında aralara serpiştirilmiş vaziyette doğumlara başlıycaz gibiBende korkuyorumsağlıkla doğsalar ne zormuş son dönemler heyecanı ayrııı ciddiyeti ayrı
O nasıl bişey kız akrobasi mi yapıyon sen bişeyleri eğilip alma bahanesiyle spor mu yapıyon yoksaValla ya ölekmi yani.
Sağ salim dogsalarda hoplasak zıplasak uyusak ya
Ben oturdum mu kalkmiyorum yerimden kalktimmi oturmuyorum cok zorlaniyorum
Eğilmek işkence
Ama eğilirken sağ elimle bişey alacaksam sol ayağimi geriye dogru havaya kaldiriyorum rahat oluyor tavsiye ederim eğilmekte zorlananlara
Teşekkür ederim canimIhlamur kuşburnu içiyorum sabahları bal ve mandalina iki hafta oldu iyileşemedim geçmiş olsun
insallah iyi gelir bas ağrısı ve grip bitirdi benipekmezın ıcıne yarım cay kasıgı karabıber ılık su karıstırıp yarım cay bardagı kadar bı dikişte ıc canım ıyı gelıo
Hello kittye bayılırım ben, çok güzel bence :)İyi geceler güzel anneler :) kizimin hastahane çıkışı sizce nasıl ? İlk kiziminki pembeydi bu kırmızı olsun dedim :)
Aa bak sen oğlanahangi isimleri istiyomuş? Damadımın ismi ne bu arada unuttum ben atmaz mıyım gülaycımmm bence kesin görüşmeye devam ederiz daha şimdiden bu dostluklarla sayfalar doldurduk 8 aydır beraber atlatıyoruz her şeyi ben inanıyorum bize zaten meltemcivil her türlü toplar herkesi en çok meltemciğime güveniyorum o konuda
İyiyiz canım çok şükür ben biraz yormuşum kendimi
Gebelikte her kılığa girmek mümkün canim bu seferki cambazlik:)O nasıl bişey kız akrobasi mi yapıyon sen bişeyleri eğilip alma bahanesiyle spor mu yapıyon yoksa
Güle güle az aciyla giymek nasip olsun doğumda.çok güzeller:)Bu arada bnm geceliğim ve sabahlıklı pijamam bunlar. Pijama 60 ₺ dedi 50'ye aldım. Geceliği bilmiyorum fişi bulamadım.
Eki Görüntüle 1663058 Eki Görüntüle 1663060
Amin hepimize inş. sağol kuzucuumGüle güle az aciyla giymek nasip olsun doğumda.çok güzeller:)
Yani donmemek mumkun degil zaten hic bir sekilde rahat edemedigim icin surekli donmem gerekiyoBende çok dönüyorum bunu düşünerek uyuyamazsın ki cnm( düşünme bence dr.a da bir sor için rahat etcekse ama ne bilim ben aylardır döne döne uyuyorum
Bodur tavuk herzaman pilic tir :)anası gıbı boduruk olcak heralde
harika leyler almışsın folikcim sağlıkla giymek nasip olsun :)Bu arada bnm geceliğim ve sabahlıklı pijamam bunlar. Pijama 60 ₺ dedi 50'ye aldım. Geceliği bilmiyorum fişi bulamadım.
Eki Görüntüle 1663058 Eki Görüntüle 1663060
Teşekkür ederim canim :) bende hem helli kittyi hem kirmizi rengini çok severim çok hoşuma gitti bu takim sağlikla giysin kuzumHello kittye bayılırım ben, çok güzel bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?