Cok guzel canim guzel gunlerde giysin bebisin:)İyi geceler güzel anneler :) kizimin hastahane çıkışı sizce nasıl ? İlk kiziminki pembeydi bu kırmızı olsun dedim :)
Buz dolabiniz eski buzdolaplarindan olsaydi bu mümkündü canim.ay kızlar canım acayıp kar çektı elıme alıp kıtır kıtır yemek ıstıyorum
Güle güle kullan canımBu arada bnm geceliğim ve sabahlıklı pijamam bunlar. Pijama 60 ₺ dedi 50'ye aldım. Geceliği bilmiyorum fişi bulamadım.
Eki Görüntüle 1663058 Eki Görüntüle 1663060
ay kızlar canım acayıp kar çektı elıme alıp kıtır kıtır yemek ıstıyorum
Kizlar bwni uyutmayan.gobegimin son hali nasil :)
Sagol cnmmaasallah göbis kocamannn... ama bacaklar fln cok iyi incecik duruyor:)
Sagol cnm
Ama.bacaklarinda.kalin hali bu
Yazin hicbir.sortum olmadi
Insallah kisa surede.gider.kilolar
sabunmu kızBuz dolabiniz eski buzdolaplarindan olsaydi bu mümkündü canim.
Sende buz varsa buz ye nefsin körelsin:)
Benim canim gecen öyle bişey çekti ki asla tahmin edemezsin mecbur kokladim sadece:))
cok acayıp bısey ya acayıp kar ıstıyo canım eşime dedım adam şok oldubenim canim da toprak yemek istiyor ki kan degerlerim fln cok iyi..hele de patates yikarken offf...o ustundeki toprak camur oluyor mis gibi kokuyor:)) bi kac kez tadina bakmsligim var:)) dün de belgesel izlerken kar görünce aynen senin gibi istaha gelmstim..hatta smdi orda olmak vardi dedim de kimse anlamadi :))
dogum sancısını anlarsın canım zaten bırden şiddetle gelmez yavas yavas şiddetlenır adet sancısı gıbı başlar bel ve kasıkta gobegın alt kısmında ama sertlesme varsa doktora gıt bı bugun ben sertlestıgını soyleyınce doktorum nstye soktu hemenGece sancı ile uyandım karnım. Serttii gezindim wc ye gittim tualet sıkışması süt içtim simdi uzandım benim ilk bebeğim bu doğum sancısı nasıl birseydir nerden anlayacagız şimdi oğlum içerden vuruyor eşimi kaldırıp kalk nst ye girelim falan diyecektim öle korktum
cok acayıp bısey ya acayıp kar ıstıyo canım eşime dedım adam şok oldu
valla denerım cok lezzetlı oluyo kar bende kışın kar yagınca temız buldugum yere yuz ustu yatıp dilimle o karı toplayıp yemeyı cok sevıyorumben ztn temiz kar bulunca hemen mideye indirirdim..cok hos bi tadi kokusu var:)) ha bi de damla aromali sakız ile bu durtuleri bastiriyorum ki sadece sekerli sakiz cignerdim, sekeri bitince hmn atardim. smdi cenem agrisa da cigniyorum, dürtü baya güclu... :) sen de sakizi bi dene bakalim...
Yok cifsabunmu kız
hahaha afıyet olsun canım bende yarın milkshake alcam olmazsa buz yerım bı sekılde dişlerım cok hassas bu ara dırek ısıramamdaYok cif
Geçen lavaboyu temizlerken acayip canim çekti kokusu buram buram kokuyordu hala kokusu burnumda ve aklimda.
Canim kar henüz yok buz yesene azicik benimde canim cok cekiyor buz kar gibi şeyler
Buz koydum dolaba arada yiyiyorum.mesela sen kar dedin benime canim zaten istiyor gittim kıtır kıtır sincapin ceviz yediği gibi
yedim
Oda iyi bak canim benim aklima gelmedi Yersen sanada afiyet olsun:)hahaha afıyet olsun canım bende yarın milkshake alcam olmazsa buz yerım bı sekılde dişlerım cok hassas bu ara dırek ısıramamdaama dıkkatte etmek lazım grıp moda
Ohhhh ne güzelcok saol canım hayırlısıyla bıde kucagımıza alsak
Çok güzel :)İyi geceler güzel anneler :) kizimin hastahane çıkışı sizce nasıl ? İlk kiziminki pembeydi bu kırmızı olsun dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?