2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gebelikte her kılığa girmek mümkün canim bu seferki cambazlik:)
Hareket basit canim eğilip bisey alacaksam eğilirken bir ayağimi da geriye doğru kaldiriyorum böylelikle daha az zorlaniyorum
dengeni iyice kaybedip tepetaklak dusme deben dizlerimden comelip kalkiyorum

Sağol canım inşallah. Sende gönlüne göre halledersin işlerini umarım. Geceleri kalça ağrısına uyanıp yön değiştirir oldum artık.

canm ya ben de netten vıdeolara baktım, mıllet keceden bısıler yapıo, cok ozendım ben de yapmaya karar verdım Ama havuzlu hana gıdıp 30-35 TL ye kece kapı susu gorunce dırek aldım, gozumde buyudu bırden yapmak valla :))

evet sukurler olsun canm, eger 32+0 hafta sonuna gelıyorsa pzt gtmek en ıyısı, şimdı ıznım 23 kasım pzt baslayacak, ben de oncesındekı cmt pazarın parasını alıcam ıs yerınden :)

Bendeki bu stres durumu olduktan sonra bulurum takacak bişeyler :))
Bu arada devletteki dr bebek donmus dedi ama kendi doktorum teyid edene kadar tam rahatlayamayacağım :)

Bulma artık canım. Zaten şurada ne kadar kaldı. Rahat geçir kalan zamanını. :)

senn ılkı neden sezeryan olmustu gulo?

günaydın anneler..dün doktora gittim, suyumda azalma eğilimi olduğunu söyledi.
hergün armıut yememi ve promalt içmemi söyledi :/ pazartesi tekrar gidicem, kontrole. başına böyle bişey gelen, duyan var mı?
artar inşallah suyum dimi?

Geçmiş olsun canım. Bi yerde havuç suyu arttırıyor diye okumuştum. Bi araştır istersen. Umarım yakın zamanda normale döner suyun.

Kizlat ben sizi sessiz takip ediyorum herun okuyorum :)
Ben geceler cok sag sol donuyorum. Annem cok donme kordon dolanir dedi. Simdi boyle soyledigi icin gece doneren her sefer oturuyorum icim rahat etmiyor. Bir bilginiz var mi?

sessiz takıp etme cnm, gel katıl aramıza :)
walla burda herkesın doktoru bı sebepten dolayı sola yatmamızı soyledı :) bızler de gecelerı sola yatmaya calısıyoruz ama uyanıp uyanıp kendımı sırt ustu buldugum da oluyo, demek kı gecelerı sabıt durmayıp donuyoruz. "Dönersen kordon dolanır sakın donme" gıbı bı uyarı da almadım doktorumdan canm.

bebıs baya buyumus nılaycım ya, masallah :) Sen de galıba 37 ye kadar calısmaya calısacaktın :))
Tadılat temızlık ıslerı zor valla, allah kolaylık versın tatlım, dun 2-3 cekmece ısı bosaltıp duzenledık esımle o bıle zor geldı bana :)
şu çatı agrısı da bende baslamadı, sevınsem mı uzulsem mı bılemedım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…