dengeni iyice kaybedip tepetaklak dusme deGebelikte her kılığa girmek mümkün canim bu seferki cambazlik:)
Hareket basit canim eğilip bisey alacaksam eğilirken bir ayağimi da geriye doğru kaldiriyorum böylelikle daha az zorlaniyorum
Damadının adi Ali :))
Deniz ismini de onayliyor ve elif,ezgi gibi isimlerde istedigi isimler arasinda :)
Canim aynen melteme inaniyorum bende.banada inanabilirsiniz her zaman yaninizdayim:)
sen bayağı derin işlere dalmışsın kuzum ya umarım hemen biter ve rahatlarsın
bebeğin tosun olmuş maşallah sağlıklı olsun bıdıklar
çatı ağrısı fena oluyor yanında kalçada ağrıyor ama çatının ağrısı daha baskın zamanla hafifliyormuş gerçekten
biz çok iyiyiz eksikleri hallediyorum arada sonra evle ilgilenicem inşallah fırsat bulursam tabi :)
sen bizim yazışmaları okuma sakın o zaman bizden etkilenip fikrin değişmesin nilaycım
bizim de kimsemiz yok ki, apartmandaki ehtiyar heyeti gelir mi bilmem, bi de iş arkadaşlarım ... :) o yüzden abartmadan sevimli bişeyler yapmayı düşünüyoruz. uzaktan gelip gidecek olanlar için dolap süsü, yakındakiler için dekoratif tüllü bişeyler, kendimiz malzeme alıp hazırlamayı düşünüyoruz işyerinde kızlar el atıyolar sağolsunlar. kokulu taşlara da özeniyorum gerçi ben.hastane kapı süsünü de malzeme buldukça alıyorum, izne çıkınca kendim yapmak niyetindeyim keçeden bişiler
canım dünürüm yaaaşükürler olsun, bugün naptın diye aklımdaydın hep gündüz. maşallah!
Bendeki bu stres durumu olduktan sonra bulurum takacak bişeyler :))
Bu arada devletteki dr bebek donmus dedi ama kendi doktorum teyid edene kadar tam rahatlayamayacağım :)
Canim merak etme Allahin izniyle ve bizim de dualarimizla rahat doğuracaksin güzel kizimiz Nil bebeği.oda annesine kiyamaz.
Bak bende sezeryandan sonra normal doğum düşünüyorum ve benim içinde tam bir muamma.ve korku var
Ama bebeğimizi kucağimiza alma ani herseye deger tatlim buna inan.
Birde ben öyle doğuranlar gördüm ki kendimden utaniyorum onlar dogurduysa ben hayli hayli doğururum diyorum veriyorum gazı :))
Geçmiş olsun canım. Bi yerde havuç suyu arttırıyor diye okumuştum. Bi araştır istersen. Umarım yakın zamanda normale döner suyun.günaydın anneler..dün doktora gittim, suyumda azalma eğilimi olduğunu söyledi.
hergün armıut yememi ve promalt içmemi söyledi :/ pazartesi tekrar gidicem, kontrole. başına böyle bişey gelen, duyan var mı?
artar inşallah suyum dimi?
teşekkürler , araştırıyım onu da biçok sağol.inşallah..Geçmiş olsun canım. Bi yerde havuç suyu arttırıyor diye okumuştum. Bi araştır istersen. Umarım yakın zamanda normale döner suyun.
saolasın canımOhhhh ne güzelçok sevindim senin adına
Bende göbek deliği diye bişi kalmadı ki, tamammen kapandı içine kaçtı :))kızlar göbiş delikleriniz nasıl benimki çok karardı
Kizlat ben sizi sessiz takip ediyorum herun okuyorum :)
Ben geceler cok sag sol donuyorum. Annem cok donme kordon dolanir dedi. Simdi boyle soyledigi icin gece doneren her sefer oturuyorum icim rahat etmiyor. Bir bilginiz var mi?
Perşembe günü gitmiştim canım doktora, oğlum 1652 gram olmuş, kafası da aşağıda esniyordu. :) 27 ekimde tekrar gidicem. Doktorum bir sıkıntın yok derse 28 ekimde de inşallah çalışabilir raporumu alıcam özel bir tıp merkezinden yada devlet hastanesinden. Yazmaya fırsat olmadı hiç. Evde biraz tadilat işimiz vardı canım perşembe akşamı ona başladık. Tadilat işi tamamen bitmiş değil. Cumartesi gününden beri de evde dip köşe temizlik var. Bu hafta böyle geçecek bizim. Haftasonuna doğru da oğlumun odasındaki dolabı düzenlemeye başlayacağım artık yavaş yavaş odası gelene kadar. Odası gelince de eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlayacağım. O arada da kalan eksikleri internetten tamamlamam lazım. Evdeyken çok zorlanmıyorum ama bazen yemek borum çok yanıyor birde cuma gecesi çatı ağrısı beni perişan etti. Normalde ağrısını gece uykumda dönerken hissediyorum bazen onun dışında gün içinde hiç hissetmiyorum ama cuma günü yatmadan önce başladı sabaha kadar geçmedi. İki gecedir de uykumda dönerken bel yada popo kemiklerimden sesler geliyor.
Bizden haberler böyle canım, sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?