- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Korkmayın canım ya. @nilbebekveannesi Bende de aşırı bir rahatlık var ama neden olduğunu anlayabilmiş değilim.
ben de 1 beden büyük alıyorum sütlenip büyücek diye.
Valla ya ölekmi yani.
Sağ salim dogsalarda hoplasak zıplasak uyusak ya
Ben oturdum mu kalkmiyorum yerimden kalktimmi oturmuyorum cok zorlaniyorum
Eğilmek işkence
Ama eğilirken sağ elimle bişey alacaksam sol ayağimi geriye dogru havaya kaldiriyorum rahat oluyor tavsiye ederim eğilmekte zorlananlara
Bu arada bnm geceliğim ve sabahlıklı pijamam bunlar. Pijama 60 ₺ dedi 50'ye aldım. Geceliği bilmiyorum fişi bulamadım.
Eki Görüntüle 1663058 Eki Görüntüle 1663060
Kizlar bwni uyutmayan.gobegimin son hali nasil :)
Teşekkür ederim canim :) bende hem helli kittyi hem kirmizi rengini çok severim çok hoşuma gitti bu takim sağlikla giysin kuzum
ay kızlar canım acayıp kar çektı elıme alıp kıtır kıtır yemek ıstıyorum
Sağol leylamharika leyler almışsın folikcim sağlıkla giymek nasip olsun :)
Sağol şekerimGüle güle kullan canım
Havuzlu handa farklı mağazalardan cnmfolik cim sen geceliği ve pijamayı nerden aldın Canım
İyi yapmışsın hazır fiyatları da uygun evet de izne çıkınca onla oyalanırım dedim.canm ya ben de netten vıdeolara baktım, mıllet keceden bısıler yapıo, cok ozendım ben de yapmaya karar verdım Ama havuzlu hana gıdıp 30-35 TL ye kece kapı susu gorunce dırek aldım, gozumde buyudu bırden yapmak valla :))
evet sukurler olsun canm, eger 32+0 hafta sonuna gelıyorsa pzt gtmek en ıyısı, şimdı ıznım 23 kasım pzt baslayacak, ben de oncesındekı cmt pazarın parasını alıcam ıs yerınden :)
Arada gelip giden adet ağrısını doktoruna soran oldu mu?
Bulma artık canım. Zaten şurada ne kadar kaldı. Rahat geçir kalan zamanını. :)
günaydın anneler..dün doktora gittim, suyumda azalma eğilimi olduğunu söyledi.
hergün armıut yememi ve promalt içmemi söyledi :/ pazartesi tekrar gidicem, kontrole. başına böyle bişey gelen, duyan var mı?
artar inşallah suyum dimi?
Sağol leylam
Sağol şekerim
Havuzlu handa farklı mağazalardan cnm
İyi yapmışsın hazır fiyatları da uygun evet de izne çıkınca onla oyalanırım dedim.
Bnm 19 kasım yıllık iznimle beraber inş bi aksilik olmazsa.
bebıs baya buyumus nılaycım ya, masallah :) Sen de galıba 37 ye kadar calısmaya calısacaktın :))
Tadılat temızlık ıslerı zor valla, allah kolaylık versın tatlım, dun 2-3 cekmece ısı bosaltıp duzenledık esımle o bıle zor geldı bana :)
şu çatı agrısı da bende baslamadı, sevınsem mı uzulsem mı bılemedım :))
walla nılaycım sendekı su rahatlıgını kaynagını bulsak da bız de yararlansak :)
benim dışa çıktı canım resmen düzleşti ama çok karardıBende göbek deliği diye bişi kalmadı ki, tamammen kapandı içine kaçtı :))
çok sevindim canım :)devlete rapor almaya gıttım dun "donmus" dedı dr. Kendı doktorum da onaylarsa tamamen rahatlarım artık ayşe'm :)
Canım hadi gözün aydın dönmüş bebikin sen rahatla rahatla ultrasyonla baktilarsa dömmüştür.devlete rapor almaya gıttım dun "donmus" dedı dr. Kendı doktorum da onaylarsa tamamen rahatlarım artık ayşe'm :)
Bu arada bnm geceliğim ve sabahlıklı pijamam bunlar. Pijama 60 ₺ dedi 50'ye aldım. Geceliği bilmiyorum fişi bulamadım.
Eki Görüntüle 1663058 Eki Görüntüle 1663060
Maşaallah tatlım. O kadar dedikten sonra dönmüştür inşaallah. Darısı başımızadevlete rapor almaya gıttım dun "donmus" dedı dr. Kendı doktorum da onaylarsa tamamen rahatlarım artık ayşe'm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?