2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

hamarat anne :) Benım de hep gozumde buyur başlayana kadar :)

Kaynağını bilsem sizinle de paylaşacağım canım. :)
Doğum konusunda kimseyle konuşmuyorum, video falan da izlemiyorum belki ondandır.

ben pozitif dogum hıkayelerı okudum, aslında o baya ıyı oluyo. Kötu seyler yazmıyolar zaten, hep normal dogumun guzel taraflarını yazıyolar. Blogcuanne/pozitifdogumhikayeleri tavsıye ederım. Ya da sen kendı yontemınden gıt, hıcbısey okuma :)

Dun brnim doktorumda bu haftalardan sonra suyun azalabilecegini gunde 3 litre su icmemi soyledi

esra1984 canim hiç moralini bozma oglumda bana da suyunun azaldığını söylemişti Dr bana bol su önermişti ben4.5 lt su icmistim abartısız sukur toparladi

KIZLAR EFE KEREME YAPACAKLARIM NASIL YASTIK DAHA FARKLI OLABİLİR TABİ DİKDÖRTGEN DEĞİLDE

Eklentiler

• 20140506_135835.webp
    62 KB · Görüntüleme: 80
  • 4407679649_4ca24a5932_o.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 4408446590_70896ab713_o.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 74
ne bıleyım ya, kız da asıstan doktordu o yuzden galıba emın olamıyorum :)
Altta ağırlık kıpraşma oluyormu elinle masaj yap belki farkedersin yinede sen yüreğini ferah tut meltemcim dönmüştür asistan da olsa anlar herhalde o kadar tecrübesiz değildir.

Altta ağırlık kıpraşma oluyormu elinle masaj yap belki farkedersin yinede sen yüreğini ferah tut meltemcim dönmüştür asistan da olsa anlar herhalde o kadar tecrübesiz değildir.

kıpırtılar altta daha cok olmaya basladı aslında, bı de mıdeme yakın hıc kıpırtı olmazdı, bkaç gundur az sayıda da olsa mıdeme yakın kıpırtılar da basladı. Heralde asagıdakıler kafası ve ellerı, yukardakıler de ayakları dıe dusunuyorum. Walla bılemeım zuhalcım :) cuma oglen kendı doktorumuza gıdıcez, o zaman kesınlesır artık :)

Ben yıkıcam kesin ekim annelerinde biri yıkamamış göbek düşmeden. kokmuş artk çocuk napcam diyo :))
Bende yıkayacağım..kızımda doģumda musluğun altına tutup küvette guzelce yıkayıp öyle sarıp sarmaladılar 10,15 gün içınde de düşmüştü göbüş tabi o arada da ben evde yine yıkamıstım hemşireyle.Türkiyede duydum yıkanmadığını çok da şaşırdım.

ayy cok tatlı bunlar kız, yapabılırsen bravo sana.
yaparım cnm sıkıntı yok :) tatil e çıkıcamya kendime önden hazırlık yapıyorum listemi evde yapcaklar :)) diye normalde zaten pasta yapıp satan biriymde vakt buldukca işte :) keçe işine ilk kez gircem ama yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…