- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sağol tatlım. :) Aslında bir yanım 32 de ayrıl diyordu hep de hastalanıp 1 hafta evde yatınca sıkıldım, 37 ye kadar gideyim bari bir sıkıntı olmazsa diyorum. Doğum sonrası 5 hafta daha olması daha iyi olur diye düşünüyorum.
Biz aslında oturma odamızı bozup bebek odası yapacaktık canım ama sonra boş bir odamız var sadece bir dolap olan onu bebek odası yapmaya karar verdik. Öyle olunca o dolabı düzenlemem mecburi oldu.
Biraz yorucu olacak ama yavaş yavaş akşamları ve hafta sonları halledicem artık. Bu hafta genel temizlik işleri bitsin de benim için önemli olan o tatlım. Yoksa ben dolap düzenlemeye bayılırım. Stresimi alır benim. :)
Kaynağını bilsem sizinle de paylaşacağım canım. :)
Doğum konusunda kimseyle konuşmuyorum, video falan da izlemiyorum belki ondandır.
çok sevindim canım :)
Bi elimizde telefon bi elimizde bebiş kızlar böyle böyle oldu napcaz bebiş susmuyo ya da uykusuzum fln yazışırızBabek doğduktan sonra ne durumda oluruz bilemiyorum ama elimden geleni yaparım denizcim :))
Canım hadi gözün aydın dönmüş bebikin sen rahatla rahatla ultrasyonla baktilarsa dömmüştür.
Maşaallah tatlım. O kadar dedikten sonra dönmüştür inşaallah. Darısı başımıza
Güle güle kullan cnmm çok güzel pijamannnBu arada bnm geceliğim ve sabahlıklı pijamam bunlar. Pijama 60 ₺ dedi 50'ye aldım. Geceliği bilmiyorum fişi bulamadım.
Eki Görüntüle 1663058 Eki Görüntüle 1663060
Bi elimizde telefon bi elimizde bebiş kızlar böyle böyle oldu napcaz bebiş susmuyo ya da uykusuzum fln yazışırız
Ben yıkıcam kesin ekim annelerinde biri yıkamamış göbek düşmeden. kokmuş artk çocuk napcam diyo :))he he :) bu kez de muhabbetler degısık olacak :)
gazı var sız naptınız, gobegı dusmeden yıkasam nolur, cok sıcıyo altına napayım :)
Dun brnim doktorumda bu haftalardan sonra suyun azalabilecegini gunde 3 litre su icmemi soyledigünaydın anneler..dün doktora gittim, suyumda azalma eğilimi olduğunu söyledi.
hergün armıut yememi ve promalt içmemi söyledi :/ pazartesi tekrar gidicem, kontrole. başına böyle bişey gelen, duyan var mı?
artar inşallah suyum dimi?
Ben yıkıcam kesin ekim annelerinde biri yıkamamış göbek düşmeden. kokmuş artk çocuk napcam diyo :))
KIZLAR EFE KEREME YAPACAKLARIM NASIL YASTIK DAHA FARKLI OLABİLİR TABİ DİKDÖRTGEN DEĞİLDE
Altta ağırlık kıpraşma oluyormu elinle masaj yap belki farkedersin yinede sen yüreğini ferah tut meltemcim dönmüştür asistan da olsa anlar herhalde o kadar tecrübesiz değildir.ne bıleyım ya, kız da asıstan doktordu o yuzden galıba emın olamıyorum :)
kızlar çok skıldım artık
günler geçsin bebeklerimizi kucaklarımıza alalım artık
çalışmaktan da bıktım ama 37ye kadar devam
Altta ağırlık kıpraşma oluyormu elinle masaj yap belki farkedersin yinede sen yüreğini ferah tut meltemcim dönmüştür asistan da olsa anlar herhalde o kadar tecrübesiz değildir.
Bende yıkayacağım..kızımda doģumda musluğun altına tutup küvette guzelce yıkayıp öyle sarıp sarmaladılar 10,15 gün içınde de düşmüştü göbüş tabi o arada da ben evde yine yıkamıstım hemşireyle.Türkiyede duydum yıkanmadığını çok da şaşırdım.Ben yıkıcam kesin ekim annelerinde biri yıkamamış göbek düşmeden. kokmuş artk çocuk napcam diyo :))
yaparım cnm sıkıntı yok :) tatil e çıkıcamya kendime önden hazırlık yapıyorum listemi evde yapcaklar :)) diye normalde zaten pasta yapıp satan biriymde vakt buldukca işte :) keçe işine ilk kez gircem ama yaparım benayy cok tatlı bunlar kız, yapabılırsen bravo sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?