2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ha ha :) işten dolayı isyaaaaaaaannnnn diyen biri daha :)

kızlar çok skıldım artık
günler geçsin bebeklerimizi kucaklarımıza alalım artık
çalışmaktan da bıktım ama 37ye kadar devam

Selam kızlar Bugün bende işten dolayı çok mutsuzum hiç çalışmak istemiyorum.
Oturdugum sandalyeye sığamıyorum ayaklarımı toplayamıyorum ayakkabı bunaltıyor.
Diyorum ne direniyorsun kızım çıkıp gitsene

Offf ne yapsam bilemedim

tekme atıyordur minnak kuzu :)

valla bende yıkıycam ne o öyle kokcak yavrucak pişik olur kıyamm göbüşünü koruyucu malzemeler var eczanede onla korursun yıkadıktan sonrada steril bezlerle temizliyorsun losyonu felan var sonrada sar sarmala misss hergül temizledikten sonra o minnak göbüşü hiçbişi olmaz ALLAH IN İZNİYLE

Sadece gecelik olayı için havuzluhan a gitmek istemiyorum başka yerlerde pahalı napsam ki yaw

Aynen öyle canım zaten yenidogan yıkamasında ne var 2 tas su hafif köpukle masajla bitti geçti dediģin gibi en kötü ihtimal kapatırsın göbüşü sonrasi miss gibi uyku

Aynen öyle canım zaten yenidogan yıkamasında ne var 2 tas su hafif köpukle masajla bitti geçti dediģin gibi en kötü ihtimal kapatırsın göbüşü sonrasi miss gibi uyku
aynen öyle bunun için dr zaten napcanı söylüyor eski insanlar gibi sakın yıkamıycam etmiycem dememek lazım ya geçen duyduğum şeylre zaten şok ett,i beni bebek tuzluyorlarmış dedim heral turşu vurcaklar çocuktan araştırdım bu tuzlama olayı çocuğu byn kanamasına vucudun tahriş olmasına yanıklara kadar gidiyormuş ay dedim millet neler yapmış şok geçrdm ya

Sadece gecelik olayı için havuzluhan a gitmek istemiyorum başka yerlerde pahalı napsam ki yaw

Canım geçen hafta salı günü Havuzhan'dan aldım ben lohusa takımı 120 TL verdim nakitte. 234 TL idi etiket fiyatı.
100 - 150 arası bulduğun bir ürün varsa oralara gidip de o kalabalığı çekme al gitsin :)

Sağol canım inşallah. Sende gönlüne göre halledersin işlerini umarım. Geceleri kalça ağrısına uyanıp yön değiştirir oldum artık.
kemik ağrısı çok iğrenç birşeymiş hamilelikte her türlü ağrının tadına bakar olduk
Yok canım değişmez. Aşırı bir rahatlık var bende nereden geliyorsa artık.
aman değişmesinde ne güzel

canım sen medıkal sektorunde calısmıyor muydun, pasta nerden cıktı? hobı olarak mı yapıp satıyordun pastaları?

walla, bende koltuğa sıgamama gıbı bı sorun yok ama, bende de bınbır turlu dertler var her hamıste old gıbı :)
ama yıne de evde olsam napıcam kı dıe dusunuyorum, cok da yorulmuyorum zaten ıste, ızn ayrılmadan bı 5 haftanın da maasını alabıleyım dıe mecbur calısıyoruz ıste.
Buyuk bı saglık sıkıntın yoksa calıs sen de, bebısler masrafla gelıyorlar malesef

canım sen medıkal sektorunde calısmıyor muydun, pasta nerden cıktı? hobı olarak mı yapıp satıyordun pastaları?
evet aynen hobi olarak kız :)) bn çalışmaya devam boş kaldığımda isteyene yapıyorum :) öyle yani eşim medical sektörü nde ben de alt yapı endüstriyel tasarım sektörü nde :)

dengeni iyice kaybedip tepetaklak dusme deben dizlerimden comelip kalkiyorum
Kız İp üzerinde tek ayak yürümüyorum ki düşeyim
Ben çömelerek aldigimda çati kemiğim çok fena ağriyor o yüzden cok çömelmiyorum
canm gulom, sana ınancımız tam zaten :))
Arada kaybolsamda ben hep burdayim

senn ılkı neden sezeryan olmustu gulo?
Bebek iri dendi catin dar doguramazsin falan filan

kız gülo akrobatık hareketler mı yaptırcan bıze :)
yok kız öyle abartilacak gibi değil eğilirken elimle bir yerden destek aliyorum zaten tepe taklak olacak bir durum yok yani bakin resimlerle anlatiyorum size amaç iki ayi rahat geçirebilmek

evet aynen hobi olarak kız :)) bn çalışmaya devam boş kaldığımda isteyene yapıyorum :) öyle yani eşim medical sektörü nde ben de alt yapı endüstriyel tasarım sektörü nde :)

ay oyle ıncık cıncık seyler benı sıkar gıbı gelıyo, gercı hıc yapmadım belkı denesem ben de pasta suslemeyı severım.

ah bu bebişler bizi nelere mecbur etti :)) bi gelsin ısırcam zaten göbeğim oldu ya hayatımda ilk kez :) ayy hiç alışık değilim ama içinde bi mınnak kıpırdıyor çok heyecan veriyor çalışmaz sıkıcı usandım ama bende sırf bebişe 1 maaş daha eklensin diye uğrasıyoruz

e bu kez doktorun sana normal olabılır dedı mı?

düşünceli arkadaşım benim, üşenmemiş fotograf da eklemiş :)

ay oyle ıncık cıncık seyler benı sıkar gıbı gelıyo, gercı hıc yapmadım belkı denesem ben de pasta suslemeyı severım.
yok cnm bnm çok eylenceli renkli renkliya bide heveslenyorsun ay nasıl olcak felan diye güzel dene valla acayip stres atıyorsun :) vakit bulsam hep yapcamda çalışmaktan vaktim yok yemek yap eve gdnce temzlik derken arada kaçamak yaparak anca vakt bulyom

e tabı canım, 1 maas da degıl 5 haftalık maas. Allah aşkına dusun, o mıktar kadar ıhtıyacın olsa, kım bı anda cıkarır verır sana o parayı? Borç bıle zor bulursun kı, bız ısteyemeyız, alışmısız kendı basımızın caresıne bakmaya, o yuzden saglıgım da yerınde old muddetce gelıp gıdıcem ıse.

bılen bırıyle bı ıkı kere yapsam ıyı olur tabı, sıfırdan başlayınca nasıl ogreneyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…