- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
öyle tabi cnm ben isteyemm öyle kimselerden borç felanda kendi annemden bile istemm ki kaldıki başkasındane tabı canım, 1 maas da degıl 5 haftalık maas. Allah aşkına dusun, o mıktar kadar ıhtıyacın olsa, kım bı anda cıkarır verır sana o parayı? Borç bıle zor bulursun kı, bız ısteyemeyız, alışmısız kendı basımızın caresıne bakmaya, o yuzden saglıgım da yerınde old muddetce gelıp gıdıcem ıse.
videolar var kuzum ordan öğrenirsin :) ben videolarla geliştirdim kendimi bayaa :) coştum artık bide çok sevyorum böyle şeyleri sanırım yemesini sevmesemde :) yedirmesini severim :) malum şeker alışık değil bünyebılen bırıyle bı ıkı kere yapsam ıyı olur tabı, sıfırdan başlayınca nasıl ogreneyım :)
Sagol canim takip etmek daha kolay oluyor zaten bir giriyorum birsur sayfa tek trk oku cok zamanim gidyor bir de herseye mudahil olursam yandim :)sessiz takıp etme cnm, gel katıl aramıza :)
walla burda herkesın doktoru bı sebepten dolayı sola yatmamızı soyledı :) bızler de gecelerı sola yatmaya calısıyoruz ama uyanıp uyanıp kendımı sırt ustu buldugum da oluyo, demek kı gecelerı sabıt durmayıp donuyoruz. "Dönersen kordon dolanır sakın donme" gıbı bı uyarı da almadım doktorumdan canm.
Kalan saglar bizimdir hesabi desene :)dogumla beraber 10 kilo gidiyormus... kalani bizimmis doktorum oyle dedi...
resimde gordugun oyle bide elim yuzumu gorsen :))) 16 kg cik :)hey maşallah :) kaç kılo aldın kız :)
öyle tabi cnm ben isteyemm öyle kimselerden borç felanda kendi annemden bile istemm ki kaldıki başkasındaneniysi sağlığım sıkıntı vermesse devam tam gaz ALLAH ın izniyle
videolar var kuzum ordan öğrenirsin :) ben videolarla geliştirdim kendimi bayaa :) coştum artık bide çok sevyorum böyle şeyleri sanırım yemesini sevmesemde :) yedirmesini severim :) malum şeker alışık değil bünye
Kalan saglar bizimdir hesabi desene :)
resimde gordugun oyle bide elim yuzumu gorsen :))) 16 kg cik :)
biz aralık hamileri yapar ben inanıyorum yaa :) taş gibiyiz maşallahımız var :))))amın cnm.
Meltem bende 13 kilo almisimdoktorun 16 kg ya bısey demedı mı :)
benim 13,5 kg oldu dun tartıldım 66 olmuşum :) tosuncuk bendoktorun 16 kg ya bısey demedı mı :)
dene dene eşine yedir sonra "bak aşkım nasıl olmuş ":) ohh missbı bakayım, evde kaldıgımda denerım belkı ben de :)
Benim 19 kilo olduuuuMeltem bende 13 kilo almisim
MasaallahBenim 19 kilo olduuuu
İnternette lohusa sepeti diye site de gördüm 60-70-80 değişiyo ordan alırım belkiCanım geçen hafta salı günü Havuzhan'dan aldım ben lohusa takımı 120 TL verdim nakitte. 234 TL idi etiket fiyatı.
100 - 150 arası bulduğun bir ürün varsa oralara gidip de o kalabalığı çekme al gitsin :)
Çatın dar dediler peki ikincide nasıl normal olacakKız İp üzerinde tek ayak yürümüyorum ki düşeyim
Ben çömelerek aldigimda çati kemiğim çok fena ağriyor o yüzden cok çömelmiyorum
Arada kaybolsamda ben hep burdayim
Bebek iri dendi catin dar doguramazsin falan filan
yok kız öyle abartilacak gibi değil eğilirken elimle bir yerden destek aliyorum zaten tepe taklak olacak bir durum yok yaniEki Görüntüle 1663226 bakin resimlerle anlatiyorum size amaç iki ayi rahat geçirebilmek
oyy maşallah 19 kız daha 2 ayımız var nettşn sen dr bişi demedimiBenim 19 kilo olduuuu
Evet canim durumuna göre değerlendirme yapip deneyibiliriz dedi normol doğumu birde araya 7 yil girmiş olabilir yanie bu kez doktorun sana normal olabılır dedı mı?
düşünceli arkadaşım benim, üşenmemiş fotograf da eklemiş :)
Bende 12 kilocuk almışımBen de 14 kiloyu gördüm, var mı arttıran kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?