2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
öyle tabi cnm ben isteyemm öyle kimselerden borç felanda kendi annemden bile istemm ki kaldıki başkasından eniysi sağlığım sıkıntı vermesse devam tam gaz ALLAH ın izniyle

bılen bırıyle bı ıkı kere yapsam ıyı olur tabı, sıfırdan başlayınca nasıl ogreneyım :)
videolar var kuzum ordan öğrenirsin :) ben videolarla geliştirdim kendimi bayaa :) coştum artık bide çok sevyorum böyle şeyleri sanırım yemesini sevmesemde :) yedirmesini severim :) malum şeker alışık değil bünye

Sagol canim takip etmek daha kolay oluyor zaten bir giriyorum birsur sayfa tek trk oku cok zamanim gidyor bir de herseye mudahil olursam yandim :)

Iyi boyle bisey duymadiysaniz umarim yoktur.. her sefer oturmak cok zor geliOr

İnternette lohusa sepeti diye site de gördüm 60-70-80 değişiyo ordan alırım belki

Çatın dar dediler peki ikincide nasıl normal olacak

Selam kızlar nasılsınız? Size bir şey soracaktım, aranızda CİCCİM Marka Hastane çıkış seti alan var mı? Penye kalitesini merak ediyordum da. Beğendiğim modeller hep bu markada tşk ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…