- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Ozaman bebekte iriydi 4 kgÇatın dar dediler peki ikincide nasıl normal olacak
Meltem bende 13 kilo almisim
benim 13,5 kg oldu dun tartıldım 66 olmuşum :) tosuncuk ben
dene dene eşine yedir sonra "bak aşkım nasıl olmuş ":) ohh miss
aynen öyle de bnm dr buna bile takıntılı düşün yani beni diyetsyene yolladı çok kg alıyon diye :)) ben dyorum dr a bnm görüp görebilceğim ilk kg aldığım zaman diyorum gülyor :)) çırpıgillerdenim diyorum anlamıyocanım, pınara da dedım, gebelıge zayıf olarak baslayanların kılo takıbı farklı, sizlerin daha fazla kılo alması sıkıntı degıl.
Ben de 14 kiloyu gördüm, var mı arttıran kızlar
Evet canim durumuna göre değerlendirme yapip deneyibiliriz dedi normol doğumu birde araya 7 yil girmiş olabilir yani
ayyy ne güzel yaaa helal ona tebrik ediyorum bizim herifte aynısı sağolsun valla öyle secmeleri saaat kuralı yok çok şükür ne koysan yer :) ben kendim takıntılıyım illa saatnde yiycem açlık tavan yapıyor gözm dnyoru :) dyorum nasıl adamsın hiçmi acıkmyorsun yooo nezaman koyarsan yeriz sen sklma dyo :) bana geliyorlar ben garibim sanırımbı ınsann yıyebılecegı en rezıl seyı de yapsam, dunyanın en guzel seyıymıs gıbı yer. Esım zaten yemek secmez, bı de ben yaptıysam hayatta suratını eksıtmez :)
aynen öyle de bnm dr buna bile takıntılı düşün yani beni diyetsyene yolladı çok kg alıyon diye :)) ben dyorum dr a bnm görüp görebilceğim ilk kg aldığım zaman diyorum gülyor :)) çırpıgillerdenim diyorum anlamıyo
ayyy ne güzel yaaa helal ona tebrik ediyorum bizim herifte aynısı sağolsun valla öyle secmeleri saaat kuralı yok çok şükür ne koysan yer :) ben kendim takıntılıyım illa saatnde yiycem açlık tavan yapıyor gözm dnyoru :) dyorum nasıl adamsın hiçmi acıkmyorsun yooo nezaman koyarsan yeriz sen sklma dyo :) bana geliyorlar ben garibim sanırım
kadını gör öyle entelki ama bayılıyorum annem gibi davranıyor çok tatlı ama bide takıntıları olmasa :)) işte neyse bu ara kg hızlı almayı durdurdumya dikkat edyorum son 2 ay bebegn kg alması için proteine yüklendim bişi demyor :)boswer ya salla sen o doktoru :)
ben dayanamıyorum yaa açlığaa gözüm dnyor ellerim ttryor :) o an eşimi yemek gibi görür hale gelyorum :) direk mutfak işten gelince :))he he :) benım esım de aynı, ne zaman hazırlarsam o zaman yer, ben de cok acıkırım.
walla B Benbirerkekannesiolarak dan 19 kılo geldı, daha da artmaz bu rekor heralde :)
Hayırlısı olsun bu sefer tatlım Benim de dar galiba çatı bakalımOzaman bebekte iriydi 4 kg
Acaba darmiydi demekten kendimi alamiyorum
Cunku ozaman modaydi kesip bicmek.bizde onlara güvenip kestirdik bictirdik
kadını gör öyle entelki ama bayılıyorum annem gibi davranıyor çok tatlı ama bide takıntıları olmasa :)) işte neyse bu ara kg hızlı almayı durdurdumya dikkat edyorum son 2 ay bebegn kg alması için proteine yüklendim bişi demyor :)
chnb deydi rekor en son 19 demisti simdi daha da almis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?