- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
19 yanında 8 ı pek onemsemiyoruz :))Bende 70 ile hamile kalmıştım 78 olmuşum 8 kiloda bnde var
ahha 20 oldum bu arada19 yanında 8 ı pek onemsemiyoruz :))
Mandalina diye market varsa çevrenizde orada bulabilirsin , civilimden aldım bendeKizlar selam dalan roxy deterjan nerdn alabilirm hangi markette var yardimci olabilirmisinz
Burda mandalina marketi gormdm bulndugum yerde civilde yok gebzede yasiyrm pendikte var civil ;(Mandalina diye market varsa çevrenizde orada bulabilirsin , civilimden aldım bende
bebek doğduğunda vücudunda bir madde var o bebegi koruyor yikanmama nedeni biraz da o ilk göbek dusen e dek. kış bebegi kokmaz bence. ben de yikamadimwalla onu doğum yaptıgımız hastaneneın cocuk doktoruna sormak lazım canım, gerekıyosa kokulu kokarca olacaklar :)
hımm... Tansaş veya kipadada varmış yakında varsa bulabilirsin inş. oralardaBurda mandalina marketi gormdm bulndugum yerde civilde yok gebzede yasiyrm pendikte var civil ;(
aynen valla bakalım bende olabldğince dikkat ediyorum junyır sağlıklı kg aslsın diye bayadır ugrasıyorum vitamnsiz kalmasın diye :)evet bebekler ıcın proteın, kalsıyum ve omega 3 onemlı. Karbonhıdrat kısıtlı mıktarda da olsa olur.
çağrı semt var orda oluyor sizin otaraflarda varsa egerKizlar selam dalan roxy deterjan nerdn alabilirm hangi markette var yardimci olabilirmisinz
Öyle normal yıkama değil de sudan geçiriliyo bizde kokutmam ben bebişimi :)) Her dr bir olmuyo cnm birbirini tutmuyo dedikleri iyi bir çocuk dr bulana kdr ben her şeyi süZgeçten geçirip büyüklere danışcamwalla onu doğum yaptıgımız hastaneneın cocuk doktoruna sormak lazım canım, gerekıyosa kokulu kokarca olacaklar :)
Pamidor da var,Kizlar selam dalan roxy deterjan nerdn alabilirm hangi markette var yardimci olabilirmisinz
Gecmis olsun tatlim,bizleri habersiz birakma,Allahim sizi korusunKizlar biz yi,e doktrlrdyz circir olmusm dun migde bulntisi kanama ile basladi aksam karin agrilri bel sirt agrisi gece gittim acile alttan muayene ederm smra nstye baglrz diyr mnyakya cktk geldk eve kndi doktruma gldm nst serum idrarla diski tahlili istedi kizimla plan yaptk cok skildgmz icin acalm dedik serumu abom kolum agrimaya basladi cok sukur agrim sancm yok fkt sirt bel agrm devam ediyr
cnm çok geçmiş olsunKizlar biz yi,e doktrlrdyz circir olmusm dun migde bulntisi kanama ile basladi aksam karin agrilri bel sirt agrisi gece gittim acile alttan muayene ederm smra nstye baglrz diyr mnyakya cktk geldk eve kndi doktruma gldm nst serum idrarla diski tahlili istedi kizimla plan yaptk cok skildgmz icin acalm dedik serumu abom kolum agrimaya basladi cok sukur agrim sancm yok fkt sirt bel agrm devam ediyr
İnşallah canım . sağol. pazartesi gitcem bakalım inş artmış olur ..esra1984 canim hiç moralini bozma oglumda bana da suyunun azaldığını söylemişti Dr bana bol su önermişti ben4.5 lt su icmistim abartısız sukur toparladi
Dun brnim doktorumda bu haftalardan sonra suyun azalabilecegini gunde 3 litre su icmemi soyledi
bende insülin direnci var diye çok tatlı, şeker yemiyordum.dikkat ediyordum ama ondan mı azaldı acaba? teşekkürler inşallah.gecmıs olsun canım, sekerden dolayı suyu artan duydum da sayfada suyu azalan duymadım, Allahım sıfasını versın.
Havuc suyuda arttiriyor diye duymustum,sen bol bol su,promalt ve havucsuyu icip armut ye canimbana özellikle armut ye promalt iç diyince endişelendim açıkçası. Allah hepimiz vaktinde ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sağolun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?