2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar selam dalan roxy deterjan nerdn alabilirm hangi markette var yardimci olabilirmisinz

walla onu doğum yaptıgımız hastaneneın cocuk doktoruna sormak lazım canım, gerekıyosa kokulu kokarca olacaklar :)
bebek doğduğunda vücudunda bir madde var o bebegi koruyor yikanmama nedeni biraz da o ilk göbek dusen e dek. kış bebegi kokmaz bence. ben de yikamadim

Kizlar biz yi,e doktrlrdyz circir olmusm dun migde bulntisi kanama ile basladi aksam karin agrilri bel sirt agrisi gece gittim acile alttan muayene ederm smra nstye baglrz diyr mnyakya cktk geldk eve kndi doktruma gldm nst serum idrarla diski tahlili istedi kizimla plan yaptk cok skildgmz icin acalm dedik serumu abom kolum agrimaya basladi cok sukur agrim sancm yok fkt sirt bel agrm devam ediyr

walla onu doğum yaptıgımız hastaneneın cocuk doktoruna sormak lazım canım, gerekıyosa kokulu kokarca olacaklar :)
Öyle normal yıkama değil de sudan geçiriliyo bizde kokutmam ben bebişimi :)) Her dr bir olmuyo cnm birbirini tutmuyo dedikleri iyi bir çocuk dr bulana kdr ben her şeyi süZgeçten geçirip büyüklere danışcam

Gecmis olsun tatlim,bizleri habersiz birakma,Allahim sizi korusun

cnm çok geçmiş olsun dikkat et son aylardasın ALLAH KORUSUN

Selam kizlar naber nasil gidiyo zaman daraliyo artik nstye girenler basladimi benim 29. Haftada bebegim ters duruyodu mrltem senin de oyleydi bebisin donmusmu senin gittinmi kontrole tatlim. Bide annem gelicek memleketten doguma ins simdiden bilet alicakmis cok ucuzmus ilk kizim tam 9 ay 9 gunluk dogdu bu ne zaman dogar ona gore bilet alim diyo 5 kardesiz biz 5inizide doktorun verdigi 9ay10 gunluk hesapla dogurdum diyo benimki de oyle olurmuki

Dun brnim doktorumda bu haftalardan sonra suyun azalabilecegini gunde 3 litre su icmemi soyledi

bana özellikle armut ye promalt iç diyince endişelendim açıkçası. Allah hepimiz vaktinde ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sağolun kızlar.

bana özellikle armut ye promalt iç diyince endişelendim açıkçası. Allah hepimiz vaktinde ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sağolun kızlar.
Havuc suyuda arttiriyor diye duymustum,sen bol bol su,promalt ve havucsuyu icip armut ye canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…