2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, artık hafta ilerlediği için yoğun sancı açıklık yapabiliyor alttan muayene etmek istemeleri normal aslında, çünkü açıklığın varsa bunu durdurmak için ilaç vermeleri gerekiyor ki erken doğum olmasın. Aynısını ben kızımda yaşadığım için biliyorum. Tekrar geçmiş olsun

bebek doğduğunda vücudunda bir madde var o bebegi koruyor yikanmama nedeni biraz da o ilk göbek dusen e dek. kış bebegi kokmaz bence. ben de yikamadim

bence de ya, mınık bebek yıkanmasa nolcak allah askına, emınım kakaları bıle kokmuyordur onların :) Zaten her kakadan sonra popoları yıkanacak degıl mı?

geçmıs olsun canım.

Öyle normal yıkama değil de sudan geçiriliyo bizde kokutmam ben bebişimi :)) Her dr bir olmuyo cnm birbirini tutmuyo dedikleri iyi bir çocuk dr bulana kdr ben her şeyi süZgeçten geçirip büyüklere danışcam

evet bı de o var, ben ablama sorayım bakalım ıngılteredekı uygulama nasılmıs. adamlarda duzen var, butun doktorlar yıkayın dıyo ya da yıkamayın dıyo. Bızde masallah ortak karar yok, her kafadan bı ses.
İyi de bı cocuk doktoru belırlemek lazım eve yakın.

ben pazartesı gunu (dün) devlet hastanesıne gıttım Çalısabılır raporu almaya, orda asıstan doktor baktı, "kafa asagı donmus" dedı Ama ben pek guvenmedım valla, zaten usg lerı de eskı. Cuma kendı doktoruma gıdıcem, ozaman tekrar yazarım sızlere cnm. Sen 29. haftandan sonra gtmedın mı bıdaha doktora?
Kız bu bebıslerın ısı bellı olur mu, ne zaman ısterlerse o zaman gelecekler :)

Fırsat olursa bakarım canım sağol. :)

bende insülin direnci var diye çok tatlı, şeker yemiyordum.dikkat ediyordum ama ondan mı azaldı acaba? teşekkürler inşallah.

canım bende de var, sekerım baya yuksek cıktı, dıyabet doktoru sekerı tamamen kestı. Kesmese suyumuz artar kı o da tehlıkelı bı durum.
Yanı sekerlı beslenmedıgın ıcın suyunun azalmıs olabılecegını pek sanmam, yıne de en ıyısını doktorlar bılır tabı kı.

sağol canım, ızne ayrılayım da 1-2 kıtap okuyayım bebek bakımı ıle ılgılı, yoksa cok egıtımsız kalıcaz valla :)
ben kütüphane kurdum evde :))) biçoğunu okudumda şimd yeni yeni almaya başlıycam yine :) bebeğimle ilgiki herşeyi bilmek istyorum bana böyle biri gelip sunu söyle yap yok çocuğu tuzla yok balla yağla felan gibi şeyler derseler herlde tırlatırım:) o yüzden önceden bilgilerimi yapayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…