- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
Kizlar biz yi,e doktrlrdyz circir olmusm dun migde bulntisi kanama ile basladi aksam karin agrilri bel sirt agrisi gece gittim acile alttan muayene ederm smra nstye baglrz diyr mnyakya cktk geldk eve kndi doktruma gldm nst serum idrarla diski tahlili istedi kizimla plan yaptk cok skildgmz icin acalm dedik serumu abom kolum agrimaya basladi cok sukur agrim sancm yok fkt sirt bel agrm devam ediyr
ahha 20 oldum bu arada(
bebek doğduğunda vücudunda bir madde var o bebegi koruyor yikanmama nedeni biraz da o ilk göbek dusen e dek. kış bebegi kokmaz bence. ben de yikamadim
bu arada grip aşımı oldum geldim:)
Kizlar biz yi,e doktrlrdyz circir olmusm dun migde bulntisi kanama ile basladi aksam karin agrilri bel sirt agrisi gece gittim acile alttan muayene ederm smra nstye baglrz diyr mnyakya cktk geldk eve kndi doktruma gldm nst serum idrarla diski tahlili istedi kizimla plan yaptk cok skildgmz icin acalm dedik serumu abom kolum agrimaya basladi cok sukur agrim sancm yok fkt sirt bel agrm devam ediyr
Öyle normal yıkama değil de sudan geçiriliyo bizde kokutmam ben bebişimi :)) Her dr bir olmuyo cnm birbirini tutmuyo dedikleri iyi bir çocuk dr bulana kdr ben her şeyi süZgeçten geçirip büyüklere danışcam
hamarat anne :) Benım de hep gozumde buyur başlayana kadar :)
Selam kizlar naber nasil gidiyo zaman daraliyo artik nstye girenler basladimi benim 29. Haftada bebegim ters duruyodu mrltem senin de oyleydi bebisin donmusmu senin gittinmi kontrole tatlim. Bide annem gelicek memleketten doguma ins simdiden bilet alicakmis cok ucuzmus ilk kizim tam 9 ay 9 gunluk dogdu bu ne zaman dogar ona gore bilet alim diyo 5 kardesiz biz 5inizide doktorun verdigi 9ay10 gunluk hesapla dogurdum diyo benimki de oyle olurmuki
ben pozitif dogum hıkayelerı okudum, aslında o baya ıyı oluyo. Kötu seyler yazmıyolar zaten, hep normal dogumun guzel taraflarını yazıyolar. Blogcuanne/pozitifdogumhikayeleri tavsıye ederım. Ya da sen kendı yontemınden gıt, hıcbısey okuma :)
he he :) bu kez de muhabbetler degısık olacak :)
gazı var sız naptınız, gobegı dusmeden yıkasam nolur, cok sıcıyo altına napayım :)
bende insülin direnci var diye çok tatlı, şeker yemiyordum.dikkat ediyordum ama ondan mı azaldı acaba? teşekkürler inşallah.
canlarım sevdiğim bir bayan :) AYŞE MNER KİTABINI ŞİDDETLE TAVSİYE ETTİĞİM KADIN:)bence de ya, mınık bebek yıkanmasa nolcak allah askına, emınım kakaları bıle kokmuyordur onların :) Zaten her kakadan sonra popoları yıkanacak degıl mı?
kemik ağrısı çok iğrenç birşeymiş hamilelikte her türlü ağrının tadına bakar olduk
aman değişmesinde ne güzel
Bende başlayana kadar debeleniyorum sonra da bitirene kadar duramıyorum. Bu konularda dengesizim biraz sanırım ayarım yok.
Ahahah bu sefer sen açmışsın canım kakayı. :)
canlarım sevdiğim bir bayan :) AYŞE MNER KİTABINI ŞİDDETLE TAVSİYE ETTİĞİM KADIN:)
http://www.ayseoner.com.tr/bebeklik-0-1/bakim/gobek-bakimi-ve-alt-temizligi/ BEBEK GÖBEK BAKIMI:)
estagfurullah nılaycım, bu turk kadınlarındakı ıs yaparken kendını kaybetme durumu hepımızde var :)
ben kütüphane kurdum evde :))) biçoğunu okudumda şimd yeni yeni almaya başlıycam yine :) bebeğimle ilgiki herşeyi bilmek istyorum bana böyle biri gelip sunu söyle yap yok çocuğu tuzla yok balla yağla felan gibi şeyler derseler herlde tırlatırım:) o yüzden önceden bilgilerimi yapayım:)sağol canım, ızne ayrılayım da 1-2 kıtap okuyayım bebek bakımı ıle ılgılı, yoksa cok egıtımsız kalıcaz valla :)
Tehlkeli demedi aslinda ufakta olsa bir kac sendrom gorulebiliyormus bence yaptirma dedi,gizlice yaptirsam mi dite dusunuyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?