2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ıyı yapmıssın canım, bravo sana valla. Ben hamıle kaldıgımdan berı dogru duzgun kıtap okuyamadım, dırek sızıyorum

bebek doğduğunda vücudunda bir madde var o bebegi koruyor yikanmama nedeni biraz da o ilk göbek dusen e dek. kış bebegi kokmaz bence. ben de yikamadim
Bizim adetlerdede bebegin kırkı çıkana kadar her gün yıkanır kızlarımın beş günde göbek bağı duştu hem su büyümelerini hemde rahatlamalarını sağlıyor

Kızlar sizde 1 maaş daha eklenme durumu nasıl oluyor ? Ben şuan da işten ayrılsam şubat ayında son maaşımı almış olacağım. 37 hafta da ayrılsam şubat ayında son maaşı almış olacağım.

en azından sayende bı ıkı bısey ogrendım cnm :)
valla elimden geldiğince araştırmalarımı paylaşmaya çalışıyorum cnm bnm :))) sizlerde görün diye yoksa herkes bizebeceriksiz muameleri yapar :) her gelen misafir yani yok öyle değildi böyleydi en uyuz olduğum şey

ıyı yapmıssın canım, bravo sana valla. Ben hamıle kaldıgımdan berı dogru duzgun kıtap okuyamadım, dırek sızıyorum
bende işte yatarken felan servisle işe gelip giderken okuyorum yoksa bende çok vakit bulduğumdan değil :))) zamanları iyi kullanmaya çalışıyorum

YANI CALISTIGIM SON GUNUN DE MAASINI ALIP CIKICAM ISTE. 22 KASIM PAZAR MAASIMIN SON GUNU OLACAK, KASIMDA 22 GUNLUK MAAS YATIRACAKLAR BANA.

hee sen ızındekı paradan bahsedıyorsun, onu ıs yerın vermıyor kı SGK verıyor canım. 16 haftalık analık ıznı ucretını SGK dan alacaksın ama ıs yerınde sana soyle bı guzellık yapar, SGK nın verecegı parayı sana maas gıbı odemeye devam eder, senn odemen SGK dan gelınce parayı onlar alırlar. Ama acıkcası ben o paraya ıs yerımı hıc bulaştrmıycam dırek kendı hesabıma yatırtıcam SGK dan.

hani normalde 32de ayrılıyorsunya 37 de ayrılınca doğal olarak 1 ay fazladan çalışıp maaş alcaksın demek oluyor cnm bizim durumda senn ne demeye calıstığını pek anlamadım yaa

Canım basit bi alerjik durum da olabilir, ama bu kaşinti durumlarinda genelde karaciğeri kontrol ediyolar Bence sen de atlama bu durumu cnm.
doktordan geldim şimdi..tahlil istedi..birşey ısırmış gibi dedi..yarın cildiyeye gitçem, belki kaşıntı için ilaç verir..

canım ne olacak ya bı sağlık ocagı ya da hastane gebe egıtımıne katılırız 2-3 gun olur bıter. ben ızne ayrılınca Kanunı Sultan suleymanınkıne katılırım bıkac kere olur bıter.
İngılterede ne guzelmıs ya, ablamın dogum sonrası, nerdeyse gun asırı hep ebeler gelmıs, ee nasıl gıdıyo falan dıye, ablama bebegı yıkamada falan yardım etmısler, bıkac saat kalıp gtmısler. Burda nerdeeeee

doktordan geldim şimdi..tahlil istedi..birşey ısırmış gibi dedi..yarın cildiyeye gitçem, belki kaşıntı için ilaç verir..

ıns tahlıllerın temız cıkar da karacıgerle ılgılı bı durum olmaz canım. Şimdıden gecmıs olsun dıyelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…