- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
aynen cnm napalım artık ama bizim bilirsin türkiyede böyle bişi yok yaslı nenelere kaldık :))) anam yok tuzla yok balla yok sıkı sıkı sar havale geçirtcekler bu çocuklar abdal olur :) yok ayakta salla o beyin sarsıntısı off yk efendim agzına bal ver herseyı yesin tursu suyu içir bunlar okadar riskliymişki araştırdım hepsini aman dikkat li olun öyle bişi yapmaya çalışmasınlar:)canım ne olacak ya bı sağlık ocagı ya da hastane gebe egıtımıne katılırız 2-3 gun olur bıter. ben ızne ayrılınca Kanunı Sultan suleymanınkıne katılırım bıkac kere olur bıter.
İngılterede ne guzelmıs ya, ablamın dogum sonrası, nerdeyse gun asırı hep ebeler gelmıs, ee nasıl gıdıyo falan dıye, ablama bebegı yıkamada falan yardım etmısler, bıkac saat kalıp gtmısler. Burda nerdeeeee
bnm eşim hayatta okuyamaz midesi bulanıyor mesaj bile atamaz :))) uzun vadeli midem bulanıyor diyobenm esım de servıste cok okur ama ben arabayla gıdıp gelınce o sansım olmuyo
aynen cnm napalım artık ama bizim bilirsin türkiyede böyle bişi yok yaslı nenelere kaldık :))) anam yok tuzla yok balla yok sıkı sıkı sar havale geçirtcekler bu çocuklar abdal olur :) yok ayakta salla o beyin sarsıntısı off yk efendim agzına bal ver herseyı yesin tursu suyu içir bunlar okadar riskliymişki araştırdım hepsini aman dikkat li olun öyle bişi yapmaya çalışmasınlar:)
benim de 12 ama öncesi çokdu zaten doktorun yanına girerken tansiyonum çıkıyo kilo konuşcaz diye :)Bende 12 kilocuk almışım
bilinçli olduktan sonra kmsenn karışmasına izin vermemek lazım yoksa yanarız valla :))) çokmu pimpirikli davranıyorum bilmyorum ama sevmyorum böyle şeyleri annemlerde çok buyuk knusuyorsun sallanmak isterse susturamassan görrsun dyorlar ya bi bebek sallanmayı bilmiuyorsa nasıl sallanmak isteyebilir :))) hiçbirine akıl erdiremyorum artık evimde yanlız kalayım daha iyi bnm kv gelcek yanıma ALLAH tan o karışmaz okadar herşeye bide bilir yeni dr ların ne dediklerini bnm annem olsa varya çocuğu heralde turşluk yapardı :)))))he he :) yok kız dokundurtmam bıle bebegıme valla :)
sabundan sonraaha değişik bi aş erme olayı başladı bızım forumda da, bu olay betona kadar gıder :)
hadı bakalım gulaycm, inş bu kez de normal dogumu tadarsın :)
sağolun kizlar hayirlisi nasil olacaksa öyle olsun sezeryan veya normal doğum yeterki bebişimle sağ salim kavuşalim.Hayırlısı olsun bu sefer tatlım Benim de dar galiba çatı bakalım
bilinçli olduktan sonra kmsenn karışmasına izin vermemek lazım yoksa yanarız valla :))) çokmu pimpirikli davranıyorum bilmyorum ama sevmyorum böyle şeyleri annemlerde çok buyuk knusuyorsun sallanmak isterse susturamassan görrsun dyorlar ya bi bebek sallanmayı bilmiuyorsa nasıl sallanmak isteyebilir :))) hiçbirine akıl erdiremyorum artık evimde yanlız kalayım daha iyi bnm kv gelcek yanıma ALLAH tan o karışmaz okadar herşeye bide bilir yeni dr ların ne dediklerini bnm annem olsa varya çocuğu heralde turşluk yapardı :)))))
sabundan sonrakara razıyım
Ebebkten alisverisim snrasi dalin sivi deterjan hediye ettiler 2 posta onla yikdm ama nevresim battaniye ve havlular kaldi aha dedim deterjan yok aksam ilk isim kocayi cagriya goturmekordan aldım cnm ben :) mis gibi kokuyor ya bayıldım hatta 1 kerede kendi çamasırlarımızı yıkadım :) mis gibiydi
sağolun kizlar hayirlisi nasil olacaksa öyle olsun sezeryan veya normal doğum yeterki bebişimle sağ salim kavuşalim.
gulsrht canim çati muayenesi yapildiğinda anlaşilir dar olup olmadiği
bende kızarımda dinleyen kim :))) teyzem bazen dyor turşu suyu içircem beni delirtmek için bende başlıyorum bilimsellige ayy tamm ne halin varsa gör demeya başlıyor :))))) bakalım bi gelsin neler olcak ne maceralar yaşayacağız bilmyorum :)benım annem de muhtemelen karısmak ısteyecektır ama bıraz kızarım bı anda, korkar benden brz, cekınır :)
valla ben beğendim cnm bazıarıda beyenmemiş tercih sana kalmış bnm sabunsu kokular hoşuma gittiği için doğallığı ifade ediyor sankiEbebkten alisverisim snrasi dalin sivi deterjan hediye ettiler 2 posta onla yikdm ama nevresim battaniye ve havlular kaldi aha dedim deterjan yok aksam ilk isim kocayi cagriya goturmek
yok yok frenledımhe he :) frenle kendını arkadasım, olay kotu yonlere gtmesın :)
bende kızarımda dinleyen kim :))) teyzem bazen dyor turşu suyu içircem beni delirtmek için bende başlıyorum bilimsellige ayy tamm ne halin varsa gör demeya başlıyor :))))) bakalım bi gelsin neler olcak ne maceralar yaşayacağız bilmyorum :)
inşallah öyledir :))) umarım bakalım görcez :) zaman ne göstercektakılıyolardır sana canım ya, tursu suyu ıcırırler mı hıc. Onun daha bobregı ne kı :)
Tamam canım bende de oluyor da bende cuma gidicem soralım bakalım neymiş haberleşirizyok ama bende de gun ıcınde 3-4 kere falan oluyo cnmama 1 sa kadar uzun surdugu ıcın telaşlanmadım, cuma ya da cmt gıdıcem kendı doktoruma, sorarım canım.
YANI CALISTIGIM SON GUNUN DE MAASINI ALIP CIKICAM ISTE. 22 KASIM PAZAR MAASIMIN SON GUNU OLACAK, KASIMDA 22 GUNLUK MAAS YATIRACAKLAR BANA.
hee sen ızındekı paradan bahsedıyorsun, onu ıs yerın vermıyor kı SGK verıyor canım. 16 haftalık analık ıznı ucretını SGK dan alacaksın ama ıs yerınde sana soyle bı guzellık yapar, SGK nın verecegı parayı sana maas gıbı odemeye devam eder, senn odemen SGK dan gelınce parayı onlar alırlar. Ama acıkcası ben o paraya ıs yerımı hıc bulaştrmıycam dırek kendı hesabıma yatırtıcam SGK dan.
hani normalde 32de ayrılıyorsunya 37 de ayrılınca doğal olarak 1 ay fazladan çalışıp maaş alcaksın demek oluyor cnm bizim durumda senn ne demeye calıstığını pek anlamadım yaa
:)) ne demek biz özel sektör olunca malum :)Anladım ben banka personeli olduğum için biz de öyle toplu ödeme yatmıyor SGK'dan emekli sandığına bağlı çalışıyoruz.
Her ay işyeri çalışıyormuş gibi paramızı yatırmaya devam ediyor. Siz SGK'dan ister aylık isterseniz de toplu olarak ödeme alıyorsunuz. Tabi 37 çalışana kadar da işyeriniz size maaşınızı veriyor. Sonra başka yerden ödeme bekliyorsunuz. Bende öyle bir şey yok ha şimdi ha sonra hep aynı ödeme yatıyor. :)
Teşekkür ederim bu arada ikinize de kızlar :)
Begenirim cnm ya dogal olsun yetervalla ben beğendim cnm bazıarıda beyenmemiş tercih sana kalmış bnm sabunsu kokular hoşuma gittiği için doğallığı ifade ediyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?