2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen cnm napalım artık ama bizim bilirsin türkiyede böyle bişi yok yaslı nenelere kaldık :))) anam yok tuzla yok balla yok sıkı sıkı sar havale geçirtcekler bu çocuklar abdal olur :) yok ayakta salla o beyin sarsıntısı off yk efendim agzına bal ver herseyı yesin tursu suyu içir bunlar okadar riskliymişki araştırdım hepsini aman dikkat li olun öyle bişi yapmaya çalışmasınlar:)

he he :) yok kız dokundurtmam bıle bebegıme valla :)

he he :) yok kız dokundurtmam bıle bebegıme valla :)
bilinçli olduktan sonra kmsenn karışmasına izin vermemek lazım yoksa yanarız valla :))) çokmu pimpirikli davranıyorum bilmyorum ama sevmyorum böyle şeyleri annemlerde çok buyuk knusuyorsun sallanmak isterse susturamassan görrsun dyorlar ya bi bebek sallanmayı bilmiuyorsa nasıl sallanmak isteyebilir :))) hiçbirine akıl erdiremyorum artık evimde yanlız kalayım daha iyi bnm kv gelcek yanıma ALLAH tan o karışmaz okadar herşeye bide bilir yeni dr ların ne dediklerini bnm annem olsa varya çocuğu heralde turşluk yapardı :)))))

benım annem de muhtemelen karısmak ısteyecektır ama bıraz kızarım bı anda, korkar benden brz, cekınır :)

ordan aldım cnm ben :) mis gibi kokuyor ya bayıldım hatta 1 kerede kendi çamasırlarımızı yıkadım :) mis gibiydi
Ebebkten alisverisim snrasi dalin sivi deterjan hediye ettiler 2 posta onla yikdm ama nevresim battaniye ve havlular kaldi aha dedim deterjan yok aksam ilk isim kocayi cagriya goturmek

benım annem de muhtemelen karısmak ısteyecektır ama bıraz kızarım bı anda, korkar benden brz, cekınır :)
bende kızarımda dinleyen kim :))) teyzem bazen dyor turşu suyu içircem beni delirtmek için bende başlıyorum bilimsellige ayy tamm ne halin varsa gör demeya başlıyor :))))) bakalım bi gelsin neler olcak ne maceralar yaşayacağız bilmyorum :)

Ebebkten alisverisim snrasi dalin sivi deterjan hediye ettiler 2 posta onla yikdm ama nevresim battaniye ve havlular kaldi aha dedim deterjan yok aksam ilk isim kocayi cagriya goturmek
valla ben beğendim cnm bazıarıda beyenmemiş tercih sana kalmış bnm sabunsu kokular hoşuma gittiği için doğallığı ifade ediyor sanki

takılıyolardır sana canım ya, tursu suyu ıcırırler mı hıc. Onun daha bobregı ne kı :)

hani normalde 32de ayrılıyorsunya 37 de ayrılınca doğal olarak 1 ay fazladan çalışıp maaş alcaksın demek oluyor cnm bizim durumda senn ne demeye calıstığını pek anlamadım yaa

Anladım ben banka personeli olduğum için biz de öyle toplu ödeme yatmıyor SGK'dan emekli sandığına bağlı çalışıyoruz.
Her ay işyeri çalışıyormuş gibi paramızı yatırmaya devam ediyor. Siz SGK'dan ister aylık isterseniz de toplu olarak ödeme alıyorsunuz. Tabi 37 çalışana kadar da işyeriniz size maaşınızı veriyor. Sonra başka yerden ödeme bekliyorsunuz. Bende öyle bir şey yok ha şimdi ha sonra hep aynı ödeme yatıyor. :)

Teşekkür ederim bu arada ikinize de kızlar :)

:)) ne demek biz özel sektör olunca malum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…