2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba kızlar anca fırsat buldum beş dk girip bakayım dedim yine sayfaları doldurmuşsunuz artık gece nöbette okurum kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum umarım herkes iyidir o kadar alışmışımki sizlere elim işte aklım sizde doğumdan sonrada devam edelim bebişlerimizin gelişimini takip edelim danışalım birbirimize

takılıyolardır sana canım ya, tursu suyu ıcırırler mı hıc. Onun daha bobregı ne kı :)
Ah ah o günler yine geliyor eşim iki aylık çocuğa makarnayı verir oda emzik gibi emer sıkıyorsa çek azından kıyamet kopar ınga kayınpeder kış bebeğiymiş c vitanmini olsunmuş ağzına limon sıkar hergün düzenli sonra iki saaat ınga bunları yaparlarken iki aylıktı kızım şimdi limonu ağzına sürmüyor makarnayı 5 öğün versem yer

Yok ya devlette de olsa okadarini da anlarlar canim donmus dediyse donmustur oh gozun aydin darisi basima ins iki haftada bir doktora gidiyorum daha gitmedim oyuzden :) ben de aynen anneme diyorum dogum bu ne zaman olucak ne bilim diye ya iste gurbette olunca boyle oluyo dogjmdan once gelecegime dogumdan sonra geciririz o haftayi diyo babami cok yalniz birakamiyo oyuzden bakalim bisekilde karar vericez tarihe artik..

Cnm bende kızımı hiç sallamadım sallattırmadım kv sallamaya kalkmıştı kızdım yurt dışında doğum anından itibaren uyku oyuncağı koyuyorlar yanına her uykusunda bebek alışıyor bende emzirirken sarı yemenisi vardı sarılık olmasın diye hep onu aldım emzirirken üstüne hep onunla uyudu iki yaşına kadar

TEŞEKKÜR EDERİM CNM EVE Bİ ÇIKSAM YAPCAM İNŞ ÇOK HEYECANLIYIM ya biran önce ayın 20 si gelsin kasım diye diye kudurdum :))) pastamızıda mevlütte inş :) farklılık olsun mevlüt :)) te
20 kasim sezeryan tarihinmi canim rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah bizleri... günler azaldıkça sabırsızlanıyoruz

Simdlk bu kdr hala eksikliklerm var ya su cantayi hazirlasaydm insallah smdi cikip gecelik.pijama almaya gidcegm insallah
ay bnde hazırlamadım daha canta felanda eşim erken diyip duruyor olmassa ben getrrm dyo bakalım :) bende fırsat bulursam hazırlıycam

bence de ya, mınık bebek yıkanmasa nolcak allah askına, emınım kakaları bıle kokmuyordur onların :) Zaten her kakadan sonra popoları yıkanacak degıl mı?
bazıları her kakada yıkıyor ben unibabyle sildim çok getirirse yıkanır tabi. kış bebekleri yaz bebekleri gibi yikanmiyor soğuk vs olabilir çünkü bizim merkezi ısıtma

Bizim adetlerdede bebegin kırkı çıkana kadar her gün yıkanır kızlarımın beş günde göbek bağı duştu hem su büyümelerini hemde rahatlamalarını sağlıyor
Bende 40 gün yıkamıştı göbeği haftasına düşmüştü ve suyu çok seviyor

AYNEN ÖYLE cnm yaa n eo öyle beyin yoksunu çocukmu yapcaz salla baş bebekler yok bacım yok valla sallayanı vururum gördüğüm yerde

Evet bende izledim onu haberlerde mantığım almadı bir türlü tuz ya kıyamadan...eskileri hadi anlarsın ilaç yok doktor yok caģresizlikten kendi kendilerine birseyler yapıyorlarmış ama halâ artık günümüz de bu tür seyleri duymak cehalet değilde nedir Allah aşkına

kesin erkek canım. benim daha çok hastane süsü vs kaldı dış t eferruatlar. bugün tamamen bebeğin çantasını hazırladım. kendi eksiklerimiz tamamladım sayılır hazirlarim bugün yarın sen hazırladım mi?

yok bacım yok akıl karı değil ben anlayamıyorum anlamda veremyorum az araştırmak incelemek lazım bak biz nasıl araştryoruz ugrasıyoruz öyle değilmi miller neyn kafasını yaşıyor

bazıları her kakada yıkıyor ben unibabyle sildim çok getirirse yıkanır tabi. kış bebekleri yaz bebekleri gibi yikanmiyor soğuk vs olabilir çünkü bizim merkezi ısıtma
Ay vallahi nsl alıştırırsan öyle gider bizim gelin hep ıslak pamukla sildi şimdi çocuğun ıslak mendile alerjisi var şimdi ben kızda nivea ve prima kullandım altı aydan sonrada canbebe unı vipes hiç bişey olmadı toto yıkamaylada başa çıkılmaz enfeksiyon olurlar kış bebeği

Kizlar ciktm hastaneden sancm fln yok sukur bebegimdede bisey yok idrarm intihap varmis diskimdada enfeksiyon ilac verdi gecmzse gel tekrr verelm dedi ins gecer halsizim ama cok uyucm ins iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…