al cnm ozamn skntı yok :))) hh mis bak şimdi sanki içimde hissettim birde minnoşum giyince nasıl olcak ayyy anasının kuzusu bir gelse yavrucumBegenirim cnm ya dogal olsun yeter
Ah ah o günler yine geliyor eşim iki aylık çocuğa makarnayı verir oda emzik gibi emer sıkıyorsa çek azından kıyamet kopar ınga kayınpeder kış bebeğiymiş c vitanmini olsunmuş ağzına limon sıkar hergün düzenli sonra iki saaat ınga bunları yaparlarken iki aylıktı kızım şimdi limonu ağzına sürmüyor makarnayı 5 öğün versem yertakılıyolardır sana canım ya, tursu suyu ıcırırler mı hıc. Onun daha bobregı ne kı :)
Valla ben asker gibi nöbetteydim ama illa bi fırsat bulup bişeyler tıkıştırıyolardıhe he :) yok kız dokundurtmam bıle bebegıme valla :)
Simdlk bu kdr hala eksikliklerm var ya su cantayi hazirlasaydm insallah smdi cikip gecelik.pijama almaya gidcegm insallahal cnm ozamn skntı yok :))) hh mis bak şimdi sanki içimde hissettim birde minnoşum giyince nasıl olcak ayyy anasının kuzusu bir gelse yavrucum
Yok ya devlette de olsa okadarini da anlarlar canim donmus dediyse donmustur oh gozun aydin darisi basima ins iki haftada bir doktora gidiyorum daha gitmedim oyuzden :) ben de aynen anneme diyorum dogum bu ne zaman olucak ne bilim diye ya iste gurbette olunca boyle oluyo dogjmdan once gelecegime dogumdan sonra geciririz o haftayi diyo babami cok yalniz birakamiyo oyuzden bakalim bisekilde karar vericez tarihe artik..ben pazartesı gunu (dün) devlet hastanesıne gıttım Çalısabılır raporu almaya, orda asıstan doktor baktı, "kafa asagı donmus" dedı Ama ben pek guvenmedım valla, zaten usg lerı de eskı. Cuma kendı doktoruma gıdıcem, ozaman tekrar yazarım sızlere cnm. Sen 29. haftandan sonra gtmedın mı bıdaha doktora?
Kız bu bebıslerın ısı bellı olur mu, ne zaman ısterlerse o zaman gelecekler :)
Cnm bende kızımı hiç sallamadım sallattırmadım kv sallamaya kalkmıştı kızdım yurt dışında doğum anından itibaren uyku oyuncağı koyuyorlar yanına her uykusunda bebek alışıyor bende emzirirken sarı yemenisi vardı sarılık olmasın diye hep onu aldım emzirirken üstüne hep onunla uyudu iki yaşına kadarbilinçli olduktan sonra kmsenn karışmasına izin vermemek lazım yoksa yanarız valla :))) çokmu pimpirikli davranıyorum bilmyorum ama sevmyorum böyle şeyleri annemlerde çok buyuk knusuyorsun sallanmak isterse susturamassan görrsun dyorlar ya bi bebek sallanmayı bilmiuyorsa nasıl sallanmak isteyebilir :))) hiçbirine akıl erdiremyorum artık evimde yanlız kalayım daha iyi bnm kv gelcek yanıma ALLAH tan o karışmaz okadar herşeye bide bilir yeni dr ların ne dediklerini bnm annem olsa varya çocuğu heralde turşluk yapardı :)))))
20 kasim sezeryan tarihinmi canim rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah bizleri... günler azaldıkça sabırsızlanıyoruzTEŞEKKÜR EDERİM CNM EVE Bİ ÇIKSAM YAPCAM İNŞ ÇOK HEYECANLIYIM ya biran önce ayın 20 si gelsin kasım diye diye kudurdum :))) pastamızıda mevlütte inş :) farklılık olsun mevlüt :)) te
ay bnde hazırlamadım daha canta felanda eşim erken diyip duruyor olmassa ben getrrm dyo bakalım :) bende fırsat bulursam hazırlıycamSimdlk bu kdr hala eksikliklerm var ya su cantayi hazirlasaydm insallah smdi cikip gecelik.pijama almaya gidcegm insallah
yok cnm bnm 20 kasım işe veda edişim :) yani izne ayrılcam inş aralık 15 doğumun tabi bi akslk olmazsa ALLAH IN İZNİYLE20 kasim sezeryan tarihinmi canim rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah bizleri... günler azaldıkça sabırsızlanıyoruz
bazıları her kakada yıkıyor ben unibabyle sildim çok getirirse yıkanır tabi. kış bebekleri yaz bebekleri gibi yikanmiyor soğuk vs olabilir çünkü bizim merkezi ısıtmabence de ya, mınık bebek yıkanmasa nolcak allah askına, emınım kakaları bıle kokmuyordur onların :) Zaten her kakadan sonra popoları yıkanacak degıl mı?
Bende 40 gün yıkamıştı göbeği haftasına düşmüştü ve suyu çok seviyorBizim adetlerdede bebegin kırkı çıkana kadar her gün yıkanır kızlarımın beş günde göbek bağı duştu hem su büyümelerini hemde rahatlamalarını sağlıyor
AYNEN ÖYLE cnm yaa n eo öyle beyin yoksunu çocukmu yapcaz salla baş bebekler yok bacım yok valla sallayanı vururum gördüğüm yerdeCnm bende kızımı hiç sallamadım sallattırmadım kv sallamaya kalkmıştı kızdım yurt dışında doğum anından itibaren uyku oyuncağı koyuyorlar yanına her uykusunda bebek alışıyor bende emzirirken sarı yemenisi vardı sarılık olmasın diye hep onu aldım emzirirken üstüne hep onunla uyudu iki yaşına kadar
Benimde dolabım gelse bi hazırlıcam herşey ütülü koli içinde bekliyoray bnde hazırlamadım daha canta felanda eşim erken diyip duruyor olmassa ben getrrm dyo bakalım :) bende fırsat bulursam hazırlıycam
inş gelir cnm nzaman gelecekmişki bellimi tarihBenimde dolabım gelse bi hazırlıcam herşey ütülü koli içinde bekliyor
Evet bende izledim onu haberlerde mantığım almadı bir türlü tuz ya kıyamadan...eskileri hadi anlarsın ilaç yok doktor yok caģresizlikten kendi kendilerine birseyler yapıyorlarmış ama halâ artık günümüz de bu tür seyleri duymak cehalet değilde nedir Allah aşkınaaynen öyle bunun için dr zaten napcanı söylüyor eski insanlar gibi sakın yıkamıycam etmiycem dememek lazım ya geçen duyduğum şeylre zaten şok ett,i beni bebek tuzluyorlarmış dedim heral turşu vurcaklar çocuktan araştırdım bu tuzlama olayı çocuğu byn kanamasına vucudun tahriş olmasına yanıklara kadar gidiyormuş ay dedim millet neler yapmış şok geçrdm ya
kesin erkek canım. benim daha çok hastane süsü vs kaldı dış t eferruatlar. bugün tamamen bebeğin çantasını hazırladım. kendi eksiklerimiz tamamladım sayılır hazirlarim bugün yarın sen hazırladım mi?aman çok sevindim valla
canım, maşallah çok mutlu oldum senin adına.. 2 oğlana 1 prenses gerekti zaten
canım gelicem artık. sen neler yapıyorsun? ben pilatese baslıyorum yarın. son aylara geldi ama napalım önceden yapmaya imkanım yoktu
bn de özledim canım. senin cinsiyet net mi?
ben hazırlıklarımın %80 ini tamamladım. hastabne çıkışı 3 adet aldım 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 li. yelek, hırka, polar üst, polar alt pijama, bezi, yatak odası hepsi alındı.
kalanlar, halısı perdesi, şampuan takımı, bana pijama, gecelik. yani hastane olayımız hazır değil
kızlar, bavulu hazırlayan var mı?
bir de mustela yenidoğan ürünleri alacağım. uygun hangi siteden alabilirim
yok bacım yok akıl karı değil ben anlayamıyorum anlamda veremyorum az araştırmak incelemek lazım bak biz nasıl araştryoruz ugrasıyoruz öyle değilmi miller neyn kafasını yaşıyorEvet bende izledim onu haberlerde mantığım almadı bir türlü tuz ya kıyamadan...eskileri hadi anlarsın ilaç yok doktor yok caģresizlikten kendi kendilerine birseyler yapıyorlarmış ama halâ artık günümüz de bu tür seyleri duymak cehalet değilde nedir Allah aşkına
Ay vallahi nsl alıştırırsan öyle gider bizim gelin hep ıslak pamukla sildi şimdi çocuğun ıslak mendile alerjisi var şimdi ben kızda nivea ve prima kullandım altı aydan sonrada canbebe unı vipes hiç bişey olmadı toto yıkamaylada başa çıkılmaz enfeksiyon olurlar kış bebeğibazıları her kakada yıkıyor ben unibabyle sildim çok getirirse yıkanır tabi. kış bebekleri yaz bebekleri gibi yikanmiyor soğuk vs olabilir çünkü bizim merkezi ısıtma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?