5kasım daha çok varinş gelir cnm nzaman gelecekmişki bellimi tarih
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, artık hafta ilerlediği için yoğun sancı açıklık yapabiliyor alttan muayene etmek istemeleri normal aslında, çünkü açıklığın varsa bunu durdurmak için ilaç vermeleri gerekiyor ki erken doğum olmasın. Aynısını ben kızımda yaşadığım için biliyorum. Tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnmKizlar ciktm hastaneden sancm fln yok sukur bebegimdede bisey yok idrarm intihap varmis diskimdada enfeksiyon ilac verdi gecmzse gel tekrr verelm dedi ins gecer halsizim ama cok uyucm ins iyi gelir
ccoooook geçmiş olsun cnm inş hemencik gecer yaaKizlar ciktm hastaneden sancm fln yok sukur bebegimdede bisey yok idrarm intihap varmis diskimdada enfeksiyon ilac verdi gecmzse gel tekrr verelm dedi ins gecer halsizim ama cok uyucm ins iyi gelir
Saol cnm tsklrgeçmıs olsun canım.
oooooo çokmuş yaa 20 gün var daha neden okadar geçmş5kasım daha çok var
büyük oglumda kavanoza pamuklu kaynamis su dolduruyorum parça parça. öyle yaptım küçükte unibaby ıslak havlu. 4 5 ay sonra prima hassasAy vallahi nsl alıştırırsan öyle gider bizim gelin hep ıslak pamukla sildi şimdi çocuğun ıslak mendile alerjisi var şimdi ben kızda nivea ve prima kullandım altı aydan sonrada canbebe unı vipes hiç bişey olmadı toto yıkamaylada başa çıkılmaz enfeksiyon olurlar kış bebeği
Ins cnm ins saolunccoooook geçmiş olsun cnm inş hemencik gecer yaa
Hadii benimde 15 kasim gibi haftada 3 gün gidiyorum ama yine de o kadar zor geliyor ki sabah kalk hazirlan o kıyafetleri giymek bile bir zulüm eğilemiyorum ter basıyor ohh evde ne rahat çek pijamaları bittiyok cnm bnm 20 kasım işe veda edişim :) yani izne ayrılcam inş aralık 15 doğumun tabi bi akslk olmazsa ALLAH IN İZNİYLE
Benim kızda kv ve annem birbirine giriyordu kv resmen çocuğu bir paket tuza basıcaktı vücuduna annem yanar vücudu dedi biz sadece suyuna bir tutam koyduk oda annesiyle babası koysun dedi sözünden çıkmasınmış bir fiske ben bir fiske eşim koydu birde bir iki damla gül suyu güzel koksun diyeymiş kv köpürdü aa bizde öyle değil her tarafına tuz basılır kokarmış çocuk bende dedim o kadar tuz basmışsın ama oğlunun ayakları kokuyor görümcemin oğlu oldu onu resmen avuç avuç tuzladılar sonuç iki saat sonra hastane cildi tahriş olduyok bacım yok akıl karı değil ben anlayamıyorum anlamda veremyorum az araştırmak incelemek lazım bak biz nasıl araştryoruz ugrasıyoruz öyle değilmi miller neyn kafasını yaşıyor
ay sorma cnm yaa ben 5 gn gdyorum 6 da çıkıyorum 7 de evdeyim sanahın 5nde kalkıyorum bana basanlar basıyor bi 20 kasım gelse diyorum valla :) göbeğim desen aldı başını gidiyorHadii benimde 15 kasim gibi haftada 3 gün gidiyorum ama yine de o kadar zor geliyor ki sabah kalk hazirlan o kıyafetleri giymek bile bir zulüm eğilemiyorum ter basıyor ohh evde ne rahat çek pijamaları bitti
Hangi kokulu olani kullaniyosun bende bahar kokulusu var beyaz camasirlarimuzada kullanmaya basladim,bi tek bana gelmedi galiba o mis kokuordan aldım cnm ben :) mis gibi kokuyor ya bayıldım hatta 1 kerede kendi çamasırlarımızı yıkadım :) mis gibiydi
off yavrum yaaa kıyammm nasıl insanlık dışı bir hareketdir yaa sende iyi demişsin cnm bnm ne tuza basması yaa valla isterseler ömrümn sonuna dek benl eknuşmasınlar yaptırmam valla gebertirim hepsini umrum olmaz çocuk byn kanaması geçircek ısılık olcak yancak etcek of yaa sonra naptı kv senn çocuk hastanelik oluncaBenim kızda kv ve annem birbirine giriyordu kv resmen çocuğu bir paket tuza basıcaktı vücuduna annem yanar vücudu dedi biz sadece suyuna bir tutam koyduk oda annesiyle babası koysun dedi sözünden çıkmasınmış bir fiske ben bir fiske eşim koydu birde bir iki damla gül suyu güzel koksun diyeymiş kv köpürdü aa bizde öyle değil her tarafına tuz basılır kokarmış çocuk bende dedim o kadar tuz basmışsın ama oğlunun ayakları kokuyor görümcemin oğlu oldu onu resmen avuç avuç tuzladılar sonuç iki saat sonra hastane cildi tahriş oldu
valla sabun kokusuydu sanırım saf sabun kokusu olsa gerek eve gidince bakarım 1 tane vardı orda bende onu aldım :)Hangi kokulu olani kullaniyosun bende bahar kokulusu var beyaz camasirlarimuzada kullanmaya basladim,bi tek bana gelmedi galiba o mis koku
Jokerde uyku arkadasi diye bisey var kucuk ayicik agrindada emzik ,bebek emzigi emip ayiya dokunup uyuyomus anne niyetine.ben gerekirse indan almayi dusunuyorumCnm bende kızımı hiç sallamadım sallattırmadım kv sallamaya kalkmıştı kızdım yurt dışında doğum anından itibaren uyku oyuncağı koyuyorlar yanına her uykusunda bebek alışıyor bende emzirirken sarı yemenisi vardı sarılık olmasın diye hep onu aldım emzirirken üstüne hep onunla uyudu iki yaşına kadar
Valla görümcenin koca fıttırdı zaten çocuk öyle olunca ikincisi kız oldu kv korkudan bişey yapamadı aksi gibi onunda kokusu bir acayip şimdi söyleniyo tuzlamadık ondan e sende benim gibi yapsaydı bir fiskecik suyuna koysaydın bi çocuğu yaktın birine bişey yapmadınoff yavrum yaaa kıyammm nasıl insanlık dışı bir hareketdir yaa sende iyi demişsin cnm bnm ne tuza basması yaa valla isterseler ömrümn sonuna dek benl eknuşmasınlar yaptırmam valla gebertirim hepsini umrum olmaz çocuk byn kanaması geçircek ısılık olcak yancak etcek of yaa sonra naptı kv senn çocuk hastanelik olunca
Yaz olsa yikanirda kisin tehlikeli sanirim,ben ilk zamanlar 2 kilo pamuk alip ilik suya batirip onunla temizlemeyi disunuyorumbazıları her kakada yıkıyor ben unibabyle sildim çok getirirse yıkanır tabi. kış bebekleri yaz bebekleri gibi yikanmiyor soğuk vs olabilir çünkü bizim merkezi ısıtma
Büyük konuşmayalım tatlım bence, bunu en son söyleyen arkadaşım şimdi bebeğini sadece ayakta sallayarak uyutabildiğini söylüyorAYNEN ÖYLE cnm yaa n eo öyle beyin yoksunu çocukmu yapcaz salla baş bebekler yok bacım yok valla sallayanı vururum gördüğüm yerde
Bende bu sefer minik bişey alıcamJokerde uyku arkadasi diye bisey var kucuk ayicik agrindada emzik ,bebek emzigi emip ayiya dokunup uyuyomus anne niyetine.ben gerekirse indan almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?