2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm tuzlamakla ilgisi yokmuşki kokunun istersen bi araştır sende linkte atabilirim kokuyla ter bezlerinin tuzla alakası yok ter bezi ergenlik döneminde oluşan bir durum bak şimdi dur hatta atayım

http://www.hurriyet.com.tr/prof-dr-narli-tuzlandigi-icin-olen-yeni-dogan-bebekler-var-30171066

sinek ısırığı gibi kaşıntı vardı..tahlil yaptırdım, sonuçlar çıktı, karaciğerde bir şey çıkmadı, ilk zamanki değerlerimle aynı değerler..yarın cildiyeye gitçem bakalım ne diyecek..

kızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)

Yaz olsa yikanirda kisin tehlikeli sanirim,ben ilk zamanlar 2 kilo pamuk alip ilik suya batirip onunla temizlemeyi disunuyorum
canim ben buyukte pamuklu su ikincide unibaby kullandim. ikisini de denedim yani hiç sorun yasamadim bu yüzden yine kolay olanı tercih ederim. bu arada dün okudum etiketlemedim. bebeğin kordonu açılır inşallah. peki grip aşısı neden tehlikeliydi ben küçükte de yaptırdım bu zamanlardı sanırım.

kızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
canım valla lafı ağzımdan aldın , bende aynı şeyi soracaktım. bende de akıntı tavan yaptı, çamaşırım sırılsıklam oluyor. rengi bazen sarı bazen yoğun ve beyaz. idrar yolları iltihabından kaynaklı olabilir mi acaba diye düşünüyorum

valla cnm bnmde öylede ne olduğunu çözemedim iltahap diyemyorumki kaşıntım felan yok yanmamda yok ne olduğunu anlamadım hayır dr yazcam cesaret edemyorum sürekli kadına yazıp yazıp duruyorum kızar :))))

Kızlar ben nie böyle anormalim ya dün bütün gece sağ kasığımda adet sancısı çektim şimdi de sağ göğsümün ucu sızlıyor resmen nie ikisi birden değil acaba töbe töbe :)

Sonucts herseyde ufakta olsa bir risk oluyor,dun sordum doktoruma 2 tane sendrom adi saydi unuttum,gecici felc falan dedi bide cok gerekli degil ben tavsiye etmiyirum dedi.sakin yaptirma demedi.
kordon acilir insallah hareket etse bir dert etmese bir dert.daha cok dolanmaz insallah artik Allaha emanetler

Hadii benimde 15 kasim gibi haftada 3 gün gidiyorum ama yine de o kadar zor geliyor ki sabah kalk hazirlan o kıyafetleri giymek bile bir zulüm eğilemiyorum ter basıyor ohh evde ne rahat çek pijamaları bitti
tatlım benim de öyle üç gün gidiyorum okula ama felç durumda eve geliyorum bugün çalıştım bitik durumdayım çok yorucu ..benim de 12 kasımda zorunlu izne ayrılma tarihim bakalım nereye kadar gidecek

valla cnm bnmde öylede ne olduğunu çözemedim iltahap diyemyorumki kaşıntım felan yok yanmamda yok ne olduğunu anlamadım hayır dr yazcam cesaret edemyorum sürekli kadına yazıp yazıp duruyorum kızar :))))
Bende de kaşıntı yanma vs yok ama akıntı arttı, doğuma yaklaştıkça normaldir belki. ya bide bugün alt tarafa doğru bıçak batması gibi bişiler oluyor bende, öyleki yürürken durmak zorunda kalıyorum acıdan. var mı böle bişi yaşayan kızlar

Kizlar ciktm hastaneden sancm fln yok sukur bebegimdede bisey yok idrarm intihap varmis diskimdada enfeksiyon ilac verdi gecmzse gel tekrr verelm dedi ins gecer halsizim ama cok uyucm ins iyi gelir

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda geçer.

tatlım benim de öyle üç gün gidiyorum okula ama felç durumda eve geliyorum bugün çalıştım bitik durumdayım çok yorucu ..benim de 12 kasımda zorunlu izne ayrılma tarihim bakalım nereye kadar gidecek
Sanırım tarihlerimiz ayni ben daha hesap yapmadım ama senin sat kaçtı aynı tarih gözüküyoruz ayın 12 sine geliyorsa iyiymiş tam 3 hafta kalmış oluyorben o haftayida eklemiştim

o batma arada banada oluyor bakalım dr yazdım valla dayanamadım :) cvb gelsin yazarım cnm sanada nedenmiş diye bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…