Jokerde uyku arkadasi diye bisey var kucuk ayicik agrindada emzik ,bebek emzigi emip ayiya dokunup uyuyomus anne niyetine.ben gerekirse indan almayi dusunuyorum
sinek ısırığı gibi kaşıntı vardı..tahlil yaptırdım, sonuçlar çıktı, karaciğerde bir şey çıkmadı, ilk zamanki değerlerimle aynı değerler..yarın cildiyeye gitçem bakalım ne diyecek..
Uuuuuu Allah kolaylık versin ben o zaman hiçç ağzımı açmayım bu konuda canım ya senin ki daha betermişay sorma cnm yaa ben 5 gn gdyorum 6 da çıkıyorum 7 de evdeyim sanahın 5nde kalkıyorum bana basanlar basıyor bi 20 kasım gelse diyorum valla :) göbeğim desen aldı başını gidiyor
Tamam talim.Tamam canım bende de oluyor da bende cuma gidicem soralım bakalım neymiş haberleşiriz
Ben doktora sormuştum rengi yeşil olmadığı ve kokulu olmadığı sürece sorun yok normal dedivalla cnm bnmde öylede ne olduğunu çözemedim iltahap diyemyorumki kaşıntım felan yok yanmamda yok ne olduğunu anlamadım hayır dr yazcam cesaret edemyorum sürekli kadına yazıp yazıp duruyorum kızar :))))
Anladım ben banka personeli olduğum için biz de öyle toplu ödeme yatmıyor SGK'dan emekli sandığına bağlı çalışıyoruz.
Her ay işyeri çalışıyormuş gibi paramızı yatırmaya devam ediyor. Siz SGK'dan ister aylık isterseniz de toplu olarak ödeme alıyorsunuz. Tabi 37 çalışana kadar da işyeriniz size maaşınızı veriyor. Sonra başka yerden ödeme bekliyorsunuz. Bende öyle bir şey yok ha şimdi ha sonra hep aynı ödeme yatıyor. :)
Teşekkür ederim bu arada ikinize de kızlar :)
bende rapor işini halletttim canım 20 kasıma kadar çalış çalış çalışşş :) artık zor gelmeye başladı yalnızyok cnm bnm 20 kasım işe veda edişim :) yani izne ayrılcam inş aralık 15 doğumun tabi bi akslk olmazsa ALLAH IN İZNİYLE
yaaa halinize sükredin bence :))) beterin beteri var o yüzden 20 kasım diye diye cenem yoruldu gelsede çıksam diyorum:) sabah 5 te kalk kahvaltı hazırla ye iç etrafı toparla servise yürü bin iş e gel akşam 6 ya kadar proje başında çalış sonra servise bi n 7 de evdesin mutfak yolu beni bekler yemek hazırla 8 e doğru ye iç kaldır topla makinayı yerleştir derken bakmışsın saat olmuş 10 varsa çamaşır at makinaya derken perte çıkmış bir ben :) ama yinede şükür Allah dayanma gücü veriyor bir şekildeUuuuuu Allah kolaylık versin ben o zaman hiçç ağzımı açmayım bu konuda canım ya senin ki daha betermiş
ay sendemi 20 kasımdasın :) kadro çoğalıyor oh ohh :)bende rapor işini halletttim canım 20 kasıma kadar çalış çalış çalışşş :) artık zor gelmeye başladı yalnız
Aynen cnm her kafadan bi ses onun için süzmek ve araştırmak lazım ek olarak. Tr de kim kime dum duma düzenevet bı de o var, ben ablama sorayım bakalım ıngılteredekı uygulama nasılmıs. adamlarda duzen var, butun doktorlar yıkayın dıyo ya da yıkamayın dıyo. Bızde masallah ortak karar yok, her kafadan bı ses.
İyi de bı cocuk doktoru belırlemek lazım eve yakın.
ay inşallah yoktur cnm bnm rahatsız ediyor yaa tuhaf akıntı yoğun diyorum belki hamişliktendir diye inşallah öyledirBen doktora sormuştum rengi yeşil olmadığı ve kokulu olmadığı sürece sorun yok normal dedi
Merhaba kızlar anca fırsat buldum beş dk girip bakayım dedim yine sayfaları doldurmuşsunuz artık gece nöbette okurum kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum umarım herkes iyidir o kadar alışmışımki sizlere elim işte aklım sizde doğumdan sonrada devam edelim bebişlerimizin gelişimini takip edelim danışalım birbirimize
bende hep var hemen 17. haftadan beri asiri ama beyaz renk krem gibi oluyor hep ilk basladiginda doktora demistim örnek aldi ama normal akintiymiskızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
anladım canım olduk artık bu oglandan da sıkıntı olmaz inşallah. çözülür umarimSonucts herseyde ufakta olsa bir risk oluyor,dun sordum doktoruma 2 tane sendrom adi saydi unuttum,gecici felc falan dedi bide cok gerekli degil ben tavsiye etmiyirum dedi.sakin yaptirma demedi.
kordon acilir insallah hareket etse bir dert etmese bir dert.daha cok dolanmaz insallah artik Allaha emanetler
evet canım doğum da 12 aralık görünüyo bakalım hakkımızda hayırlısı artık benim miniğim çok hareketli sizin de öyle mi merak ediyorum kim görse bu hayatta beklemez aralığı falan diyo o derece belli dışarıdan :)ay sendemi 20 kasımdasın :) kadro çoğalıyor oh ohh :)
bnde sordum cvb vermedi daha umarım bizimkide oyledr ya bişeyde yok sadece akıntı sarımsı bişibende hep var hemen 17. haftadan beri asiri ama beyaz renk krem gibi oluyor hep ilk basladiginda doktora demistim örnek aldi ama normal akintiymis
aynen öyle valla bnmkide öyle kıpırdak eşim diyor bu çocuk erkenden gelmesse iyidir şuna bak yernde durmuyor diye :)evet canım doğum da 12 aralık görünüyo bakalım hakkımızda hayırlısı artık benim miniğim çok hareketli sizin de öyle mi merak ediyorum kim görse bu hayatta beklemez aralığı falan diyo o derece belli dışarıdan :)
canımı da yakıyo sağolsun :) artık güçlü hareketleri çokaynen öyle valla bnmkide öyle kıpırdak eşim diyor bu çocuk erkenden gelmesse iyidir şuna bak yernde durmuyor diye :)
Ay bana da yapmış rahmetli dedem. Sucuk yiyormuş kokmuştur diyip Ekmeği yağına bandırıp emdirmiş ben daha 5 günlükkenAh ah o günler yine geliyor eşim iki aylık çocuğa makarnayı verir oda emzik gibi emer sıkıyorsa çek azından kıyamet kopar ınga kayınpeder kış bebeğiymiş c vitanmini olsunmuş ağzına limon sıkar hergün düzenli sonra iki saaat ınga bunları yaparlarken iki aylıktı kızım şimdi limonu ağzına sürmüyor makarnayı 5 öğün versem yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?