2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Jokerde uyku arkadasi diye bisey var kucuk ayicik agrindada emzik ,bebek emzigi emip ayiya dokunup uyuyomus anne niyetine.ben gerekirse indan almayi dusunuyorum

Canım bir sonraki kontrolünde bebeğinin kordonu normale döner inşallah.

O uyku arkadaşını bende gördüm de emziğini avent soothieye benzettim ama inceleme şansım hiç olmadı. Sen yakından incelemiş miydin?

ay sorma cnm yaa ben 5 gn gdyorum 6 da çıkıyorum 7 de evdeyim sanahın 5nde kalkıyorum bana basanlar basıyor bi 20 kasım gelse diyorum valla :) göbeğim desen aldı başını gidiyor
Uuuuuu Allah kolaylık versin ben o zaman hiçç ağzımı açmayım bu konuda canım ya senin ki daha betermiş

valla cnm bnmde öylede ne olduğunu çözemedim iltahap diyemyorumki kaşıntım felan yok yanmamda yok ne olduğunu anlamadım hayır dr yazcam cesaret edemyorum sürekli kadına yazıp yazıp duruyorum kızar :))))
Ben doktora sormuştum rengi yeşil olmadığı ve kokulu olmadığı sürece sorun yok normal dedi

Evet canm, senn durumun farklı tabi :)
Ne demek :)

Uuuuuu Allah kolaylık versin ben o zaman hiçç ağzımı açmayım bu konuda canım ya senin ki daha betermiş
yaaa halinize sükredin bence :))) beterin beteri var o yüzden 20 kasım diye diye cenem yoruldu gelsede çıksam diyorum:) sabah 5 te kalk kahvaltı hazırla ye iç etrafı toparla servise yürü bin iş e gel akşam 6 ya kadar proje başında çalış sonra servise bi n 7 de evdesin mutfak yolu beni bekler yemek hazırla 8 e doğru ye iç kaldır topla makinayı yerleştir derken bakmışsın saat olmuş 10 varsa çamaşır at makinaya derken perte çıkmış bir ben :) ama yinede şükür Allah dayanma gücü veriyor bir şekilde

Aynen cnm her kafadan bi ses onun için süzmek ve araştırmak lazım ek olarak. Tr de kim kime dum duma düzen bende Eve yakın iyi bir çocuk dr u araştırcam çok önemli (

Doğum gününüz kutlu olsun canm :) allah uzun ömürler versin.
Valla ben de aliştim buraya, heralde ömür boyu takılcaz burda :)

kızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
bende hep var hemen 17. haftadan beri asiri ama beyaz renk krem gibi oluyor hep ilk basladiginda doktora demistim örnek aldi ama normal akintiymis

anladım canım olduk artık bu oglandan da sıkıntı olmaz inşallah. çözülür umarim

aynen öyle valla bnmkide öyle kıpırdak eşim diyor bu çocuk erkenden gelmesse iyidir şuna bak yernde durmuyor diye :)

Ay bana da yapmış rahmetli dedem. Sucuk yiyormuş kokmuştur diyip Ekmeği yağına bandırıp emdirmiş ben daha 5 günlükken Bayılırım sucuğa ay ama biri benim bebeğime yapmaya kalksa ortalığı ayağa kaldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…