- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
maşallah subhanallah onlara cnm dr um gayet güzel merak etme hareketli çocuklar iyidir sağlıklı olduğundandır dedi inş hep öyle olsun acıtma knusunda kesnlikle haklısın varya bazen öyle vuruyor cnm çıkck sanıyorumcanımı da yakıyo sağolsun :) artık güçlü hareketleri çok
Benimki çok sakin :) hani herkes yazıyor ya uykudan uyandırıyor tekmeyle diye benimkinde hiç yok öyle Şeyler :) bana da doktorum doğduktan sonra da sakin bebek olacak demek ki, uyuyacak diye takıldı :))) ay istatistik yapmak istiyorum resmen :) bebeklerimizin şimdiki hareket ve verileri ile doğum sonrasını kaydetsek bir yerde bu kadar kalabalık :) ikinci doğuma ya da diğer annelere bilgi olur :) kızlar hareketli olur, anne karnında çok hareketli olan zamanında doğar, sakin olan geçmediler vs gibi :))aynen öyle valla bnmkide öyle kıpırdak eşim diyor bu çocuk erkenden gelmesse iyidir şuna bak yernde durmuyor diye :)
ay sorma canım bende öle işte gece tekmelerine uyanıyorum düşün yok canım diyodum ama oluyomuş gerçekten :)Benimki çok sakin :) hani herkes yazıyor ya uykudan uyandırıyor tekmeyle diye benimkinde hiç yok öyle Şeyler :) bana da doktorum doğduktan sonra da sakin bebek olacak demek ki, uyuyacak diye takıldı :))) ay istatistik yapmak istiyorum resmen :) bebeklerimizin şimdiki hareket ve verileri ile doğum sonrasını kaydetsek bir yerde bu kadar kalabalık :) ikinci doğuma ya da diğer annelere bilgi olur :) kızlar hareketli olur, anne karnında çok hareketli olan zamanında doğar, sakin olan geçmediler vs gibi :))
valla cnm orası belli olmaz genetik söylentiler işte Allah sağlıkla almayı nasip etsınde kucağımıza hiç önemli değil:) ama anneme dyorum sennki çok hareketli bana dyor anası hareketli babası hareketli çocuktan ne bekliyorsun sizde kurtlu gibi yerinizde 2 dk durmuyonuzki diyor bana :))) çocuğunda doğduğunda sakin olmasını bekleme dedi bana ahh ahh napcaz biz şimdiden düşünmyor değilim yani:))Benimki çok sakin :) hani herkes yazıyor ya uykudan uyandırıyor tekmeyle diye benimkinde hiç yok öyle Şeyler :) bana da doktorum doğduktan sonra da sakin bebek olacak demek ki, uyuyacak diye takıldı :))) ay istatistik yapmak istiyorum resmen :) bebeklerimizin şimdiki hareket ve verileri ile doğum sonrasını kaydetsek bir yerde bu kadar kalabalık :) ikinci doğuma ya da diğer annelere bilgi olur :) kızlar hareketli olur, anne karnında çok hareketli olan zamanında doğar, sakin olan geçmediler vs gibi :))
evet benim doktorum da güzel bişey hareketli olması dedi :) ama ben çıktıktan sonra da böle olursa diye endişeliyimmaşallah subhanallah onlara cnm dr um gayet güzel merak etme hareketli çocuklar iyidir sağlıklı olduğundandır dedi inş hep öyle olsun acıtma knusunda kesnlikle haklısın varya bazen öyle vuruyor cnm çıkck sanıyorum
valla olurmu olur :) bn sakin olcn sanmıyorumda :Ç) yinede imdiden diyorumki severken uslu oğlum akıllı oğlum diye diye seviyorum karnımda :) çocuk etkilenmesinevet benim doktorum da güzel bişey hareketli olması dedi :) ama ben çıktıktan sonra da böle olursa diye endişeliyim6 aya yürücek gibi :))))))
canım, ne zaman başladın pilatese_ ben 10 kg aldım. oğlumda 9 almıştım sanırım bunda hızlı gittim. ama vücut olarak kilolu durmuyormuşum. ben pilatese bugün başladım henüz. haftada 3 gün doğuma kadar. oğlumda 5. ay başlamıştım.yalnız bunda 2 haftadır haftada 4 5 gün 30 dk yürüyorum normal tempoda. sen kaç kg aldın?Ben platese başlamadim canm, ama hergün 40 dk yürüyorum İnş doğumda faydası olur.
naber folik? bebeğinin cinsiyeti netleşti miO nasıl bişey kız akrobasi mi yapıyon sen bişeyleri eğilip alma bahanesiyle spor mu yapıyon yoksa
hayırlısı canım. belki 4.ye bir kız nasip olur. 3 erkek evlatta fena değil hani. anneci evlatlar olurlarsa da harikakesin erkek canım. benim daha çok hastane süsü vs kaldı dış t eferruatlar. bugün tamamen bebeğin çantasını hazırladım. kendi eksiklerimiz tamamladım sayılır hazirlarim bugün yarın sen hazırladım mi?
Bizde de öyleymiş aynen cnmAynen öyle canım zaten yenidogan yıkamasında ne var 2 tas su hafif köpukle masajla bitti geçti dediģin gibi en kötü ihtimal kapatırsın göbüşü sonrasi miss gibi uyku
Canım bende bebeğin sallanmasına karşıyım, hatta ilk bebeğimde risk aldim sabit beşik aldim, uyutma seklimiz şoyle oldu hem gazi olmasin hem uyusun diye gece eşimle dönüşümlü olarak koridorda gezdirdik omuzumuza dayattik bir yandan da sirtini ovaladik ve böylelikle hiç gazida olmadi sallanmayada gerek duymadi tam 10 aya kadar bu şekilde uyuttuk 10 aydan sonra salonda yere battaniyesini ve yastigini koyduk artik böyle uyumasi gerektiğini aliştirdik zaten 2 yaşina dogru elimizden tutup odaya götürüyor uyumak için :) insallah şimdide bu şekilde yapicaz bakalim artik :)bilinçli olduktan sonra kmsenn karışmasına izin vermemek lazım yoksa yanarız valla :))) çokmu pimpirikli davranıyorum bilmyorum ama sevmyorum böyle şeyleri annemlerde çok buyuk knusuyorsun sallanmak isterse susturamassan görrsun dyorlar ya bi bebek sallanmayı bilmiuyorsa nasıl sallanmak isteyebilir :))) hiçbirine akıl erdiremyorum artık evimde yanlız kalayım daha iyi bnm kv gelcek yanıma ALLAH tan o karışmaz okadar herşeye bide bilir yeni dr ların ne dediklerini bnm annem olsa varya çocuğu heralde turşluk yapardı :)))))
Migrostan aldmKizlar selam dalan roxy deterjan nerdn alabilirm hangi markette var yardimci olabilirmisinz
Cok guzelde bnm esim oyle kalkip gezdirmez diye dusunuyorum amaCanım bende bebeğin sallanmasına karşıyım, hatta ilk bebeğimde risk aldim sabit beşik aldim, uyutma seklimiz şoyle oldu hem gazi olmasin hem uyusun diye gece eşimle dönüşümlü olarak koridorda gezdirdik omuzumuza dayattik bir yandan da sirtini ovaladik ve böylelikle hiç gazida olmadi sallanmayada gerek duymadi tam 10 aya kadar bu şekilde uyuttuk 10 aydan sonra salonda yere battaniyesini ve yastigini koyduk artik böyle uyumasi gerektiğini aliştirdik zaten 2 yaşina dogru elimizden tutup odaya götürüyor uyumak için :) insallah şimdide bu şekilde yapicaz bakalim artik :)
Bizimki 20 dakkada küt giderdi inşallah seninkide rahat bir bebek olur canim :)Cok guzelde bnm esim oyle kalkip gezdirmez diye dusunuyorum ama)) bakalim nolcek sallama taraftari hic degilim o gercekte bakalim bulucuz bir cozum artik Allah in izniyle ,) bi gelsinde sipam
Ben 4.aydan beri pilates yapıyorum cuma kontrolde 7 kilo almıştım doktor doğumu kolaylaştırır dedicanım, ne zaman başladın pilatese_ ben 10 kg aldım. oğlumda 9 almıştım sanırım bunda hızlı gittim. ama vücut olarak kilolu durmuyormuşum. ben pilatese bugün başladım henüz. haftada 3 gün doğuma kadar. oğlumda 5. ay başlamıştım.yalnız bunda 2 haftadır haftada 4 5 gün 30 dk yürüyorum normal tempoda. sen kaç kg aldın?
naber folik? bebeğinin cinsiyeti netleşti mi
hayırlısı canım. belki 4.ye bir kız nasip olur. 3 erkek evlatta fena değil hani. anneci evlatlar olurlarsa da harika
ben hastane çantamı hazırlamadım hala.
neler koydun içine, sen de normal doğum yapacaksın değil mi,?
Allah yardımcısı olsun akıntı ne kadar olunca aşırı olur acaba benimde oluyor günde 3 kez bazen daha fazla çamaşır değiştiriyorumkızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
Yaşar Allah ın izniyle inşaallah Allah yardımcımız olsun Haber ver bizedekızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
Rabbim yardimcisi olsun insaAllah bebegini bagislasinkızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?