2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allah yardımcısı olsun rabbım bebegını bagıslasın annesıne

Akıntı bendede uzun zamandır var doktorum rahim kendini dogums hazırlıyor demişti kokulu ve rengi koyu olmadıgı sürece sorun olmaz demişti özellikle ayakta kalınca fazlalaşıyor

Sanırım tarihlerimiz ayni ben daha hesap yapmadım ama senin sat kaçtı aynı tarih gözüküyoruz ayın 12 sine geliyorsa iyiymiş tam 3 hafta kalmış oluyorben o haftayida eklemiştim
27 şubat canım..evet bu hafta haricinde üç hafta kaldı ..12 kasım zorunlu ayrılma tarihim olacak

Ya elif ben kac gundur boyleyimmm cuma gidicem doktora bakalim nedicek

Allaha yardımcısı olsun cnm arkadaşının .Allah evladını bağışlasın.Dualarımız onlarla...

Gebelikte her kılığa girmek mümkün canim bu seferki cambazlik:)
Hareket basit canim eğilip bisey alacaksam eğilirken bir ayağimi da geriye doğru kaldiriyorum böylelikle daha az zorlaniyorum
bnm tek ayağımı kaldırmam mümkün olmuyor malesef. bi süredir kasık ağrım var, bahsetmiştim burada, dengeli basmam lazım yoksa kramp gibi kasılıyo kasıklarım yüklenemiyorum.

Sağlıkla giy canım çok güzeller
sağol shadowcuğum :)
Güle güle kullan cnmm çok güzel pijamannn
sağol denizim

Sadece gecelik olayı için havuzluhan a gitmek istemiyorum başka yerlerde pahalı napsam ki yaw
semt pazarlarında bulabilirsin sanırım.

gule gule kullanın cnm.
saol dünürcüm

naber folik? bebeğinin cinsiyeti netleşti mi
evet cnm erkek kısmetse sen nasılsın nerelerdesin? neler yaptın yokken?

ben de bizim mahalledeki markette var ordan alırım. bi de carfurlarda olduğunu duydum ama bilmiyorum bakmadım.

Kızlar park yataklarin icine yan korumali uyku seti mi aldiniz ben öyle almak istiyorum nerde bulabilirim acaba ozdilege baktim yoktu
havuzlu han'dan aldım. ebebekten bulabilirsin.

Allah şifa versin ikisini de korusun

allah saglikla yasamasini nasip etsin.ben de 25 haftalik dogum yapmistim. malesef 4 gun yasamisti

kızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.

Hepinize hayırlısı bebeklerinizi almanız dileğim. arkadaşımın o feryadini duyunca çoo kötü oldum bende hamileyim allah kimseye vermesin bu acıyı.. şüphe duydugubuz an doktora gidin bişey olmaz demeyin ne olur

canım ben vereyim istatisligi:) benim büyük oğlan karnimda çok hareketliydi dogunca da sonra da öyle küçük sakindi hala öyle bu da öyle.

Ü
Allah yardımcı olsun arkadaşına bebeğine sağlık versin inşaallah minik melek umarım saglığına kavuşur

herkese hayırlı akşamlar annişler ben kasım annelerini takip ediuorum ama burayı da takibe almaya karar verdim... bizim grupta doğum tarihleri belli oldu sancılar başladı vs. benimse daha çook zamanım var... sizlerde durumlar nasıl kızlar? benim sat 24 şubat beklenen doğum tarihim de 29 kasım inş. 34. haftamız doldu çok şükür en son bebebğim 2 hafta önce 1924 gr dı. haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş minik kuş :)

Sagol canım bakayım bende oraya

Tabii ki de öyle. Abartmamak lazım.
Günde 3 tane ideal bir miktar.

Ay çok sevindim. Ben de nereden bulacağım diyordum. İyi ki haber verdin. Ebebege bakarım

İyiyiz canım çok şükür ben biraz yormuşum kendimi
Gözün aydın. Dikkat et kendine.

cnm kraft pamuk yatağı hangi siteden aldın? ve ne kadara aldın? ne zmn gelir acaba sen bak da ben de ordan alayım iyi çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…