Bende ikiz annesiyim canım valla artık yürümemeye bile halim yok aslında çok kilo almadım ama bebekler zorluyo hep baskı ve kasılma var tek duam saglıklı olsınlar ve erken gelmesinlerkızlar, ikiz annesi arkadaşlar iyiler mi? bebekleri vs.. kimler vardı
Allah yardımcısı olsun rabbım bebegını bagıslasın annesınekızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
Akıntı bendede uzun zamandır var doktorum rahim kendini dogums hazırlıyor demişti kokulu ve rengi koyu olmadıgı sürece sorun olmaz demişti özellikle ayakta kalınca fazlalaşıyormaşallah subhanallah onlara cnm dr um gayet güzel merak etme hareketli çocuklar iyidir sağlıklı olduğundandır dedi inş hep öyle olsun acıtma knusunda kesnlikle haklısın varya bazen öyle vuruyor cnm çıkck sanıyorum
27 şubat canım..evet bu hafta haricinde üç hafta kaldı ..12 kasım zorunlu ayrılma tarihim olacakSanırım tarihlerimiz ayni ben daha hesap yapmadım ama senin sat kaçtı aynı tarih gözüküyoruz ayın 12 sine geliyorsa iyiymiş tam 3 hafta kalmış oluyorben o haftayida eklemiştim
dogum sancısını anlarsın canım zaten bırden şiddetle gelmez yavas yavas şiddetlenır adet sancısı gıbı başlar bel ve kasıkta gobegın alt kısmında ama sertlesme varsa doktora gıt bı bugun ben sertlestıgını soyleyınce doktorum nstye soktu hemen
Meltemcim bebisin dönmüs gozun aydin canim dikkat et kendinesenn ılkı neden sezeryan olmustu gulo?
inş guzel sonuçlarla donersın canımYa elif ben kac gundur boyleyimmmcuma gidicem doktora bakalim nedicek
Hımm benim de 1 mart tam 15 ine denk geliyor hayirlisi bakalım..27 şubat canım..evet bu hafta haricinde üç hafta kaldı ..12 kasım zorunlu ayrılma tarihim olacak
Allaha yardımcısı olsun cnm arkadaşının .Allah evladını bağışlasın.Dualarımız onlarla...kızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
bnm tek ayağımı kaldırmam mümkün olmuyor malesef. bi süredir kasık ağrım var, bahsetmiştim burada, dengeli basmam lazım yoksa kramp gibi kasılıyo kasıklarım yüklenemiyorum.Gebelikte her kılığa girmek mümkün canim bu seferki cambazlik:)
Hareket basit canim eğilip bisey alacaksam eğilirken bir ayağimi da geriye doğru kaldiriyorum böylelikle daha az zorlaniyorum
sağol shadowcuğum :)Sağlıkla giy canım çok güzeller
sağol denizimGüle güle kullan cnmm çok güzel pijamannn
semt pazarlarında bulabilirsin sanırım.Sadece gecelik olayı için havuzluhan a gitmek istemiyorum başka yerlerde pahalı napsam ki yaw
saol dünürcümgule gule kullanın cnm.
evet cnm erkek kısmetsenaber folik? bebeğinin cinsiyeti netleşti mi
ben de bizim mahalledeki markette var ordan alırım. bi de carfurlarda olduğunu duydum ama bilmiyorum bakmadım.Migrostan aldm
havuzlu han'dan aldım. ebebekten bulabilirsin.Kızlar park yataklarin icine yan korumali uyku seti mi aldiniz ben öyle almak istiyorum nerde bulabilirim acaba ozdilege baktim yoktu
Allah şifa versin ikisini de korusunkızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
allah saglikla yasamasini nasip etsin.ben de 25 haftalik dogum yapmistim. malesef 4 gun yasamistikızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
kızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.kızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
canım ben vereyim istatisligi:) benim büyük oğlan karnimda çok hareketliydi dogunca da sonra da öyle küçük sakindi hala öyle bu da öyle.Benimki çok sakin :) hani herkes yazıyor ya uykudan uyandırıyor tekmeyle diye benimkinde hiç yok öyle Şeyler :) bana da doktorum doğduktan sonra da sakin bebek olacak demek ki, uyuyacak diye takıldı :))) ay istatistik yapmak istiyorum resmen :) bebeklerimizin şimdiki hareket ve verileri ile doğum sonrasını kaydetsek bir yerde bu kadar kalabalık :) ikinci doğuma ya da diğer annelere bilgi olur :) kızlar hareketli olur, anne karnında çok hareketli olan zamanında doğar, sakin olan geçmediler vs gibi :))
Allah yardımcı olsun arkadaşına bebeğine sağlık versin inşaallah minik melek umarım saglığına kavuşurkızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.
Hepinize hayırlısı bebeklerinizi almanız dileğim. arkadaşımın o feryadini duyunca çoo kötü oldum bende hamileyim allah kimseye vermesin bu acıyı.. şüphe duydugubuz an doktora gidin bişey olmaz demeyin ne olur
bnm tek ayağımı kaldırmam mümkün olmuyor malesef. bi süredir kasık ağrım var, bahsetmiştim burada, dengeli basmam lazım yoksa kramp gibi kasılıyo kasıklarım yüklenemiyorum.
sağol shadowcuğum :)
sağol denizim
semt pazarlarında bulabilirsin sanırım.
saol dünürcüm
evet cnm erkek kısmetsesen nasılsın nerelerdesin? neler yaptın yokken?
ben de bizim mahalledeki markette var ordan alırım. bi de carfurlarda olduğunu duydum ama bilmiyorum bakmadım.
havuzlu han'dan aldım. ebebekten bulabilirsin.
Sagol canım bakayim oraya
Allah şifa versin ikisini de korusun
Sagol canım bakayım bende orayabnm tek ayağımı kaldırmam mümkün olmuyor malesef. bi süredir kasık ağrım var, bahsetmiştim burada, dengeli basmam lazım yoksa kramp gibi kasılıyo kasıklarım yüklenemiyorum.
sağol shadowcuğum :)
sağol denizim
semt pazarlarında bulabilirsin sanırım.
saol dünürcüm
evet cnm erkek kısmetsesen nasılsın nerelerdesin? neler yaptın yokken?
ben de bizim mahalledeki markette var ordan alırım. bi de carfurlarda olduğunu duydum ama bilmiyorum bakmadım.
havuzlu han'dan aldım. ebebekten bulabilirsin.
Allah şifa versin ikisini de korusun
Tabii ki de öyle. Abartmamak lazım.Can'ım ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri düzenli olarak sütle beraber günde 3 tane hurma yiyorum . Sütle beraber yenilen günde 3 hurma bebeğin almadı gereken bütün günlük vitamin ihtiyacını karşılıyor . Okadar takılmayın şu yasak bu yasak cümlelerine . Düzenli olarak yerseniz eğer doğumu kolaylaştırıyor son Zaman'larda bir etkisi olmaz . Benim ailem dede herkes tüm hamilelikleri boyunca yediler çok şükür kolay doğumları oldu
Ay çok sevindim. Ben de nereden bulacağım diyordum. İyi ki haber verdin. Ebebege bakarımCnm başlayabiliriz aslında kızlar başlamış evet uyarmadan ufaktan ufaktanben sütyenleri e-bebek magazasında buldum cup lı çok güZel ama internet magazasında görmemiştim penye vardı sadece internette. Hem dışarıda kullanmak için cuplı lazım bence kesinlikle
Gözün aydın.İyiyiz canım çok şükür ben biraz yormuşum kendimi
mothercare ve joker'de de bulabilirsin.Sagol canım bakayım bende oraya
cnm kraft pamuk yatağı hangi siteden aldın? ve ne kadara aldın? ne zmn gelir acaba sen bak da ben de ordan alayım iyi çıkarsaKızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldım @nilbebekveannesi
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :)) @nilbebekveannesi ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?