aynen hiç sevmedim ben de o olayı, 32'den sonra mı 2 haftada 1'e düşecek görüşmelerimizCumartesi gelsin bebişimi göreyim Şu ayda 1 olayı zor ya
Satımız aynı canm benmde yarin kontrolum var 25 kasim gbi demislerdi beklenen dogum tarhni yarin ne dicekler bakalim ben basindan beri aralik annelerindeyim :))herkese hayırlı akşamlar annişlerben kasım annelerini takip ediuorum ama burayı da takibe almaya karar verdim... bizim grupta doğum tarihleri belli oldu sancılar başladı vs. benimse daha çook zamanım var... sizlerde durumlar nasıl kızlar? benim sat 24 şubat beklenen doğum tarihim de 29 kasım inş. 34. haftamız doldu çok şükür en son bebebğim 2 hafta önce 1924 gr dı. haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş minik kuş :)
Joker magazasi hangi avmlerdr var canım ben basaksehirde oturuyorum ayrica ilgin icin cok sagolmothercare ve joker'de de bulabilirsin.
Yok bende incelemedim dedigin gibi soothieye benziyor jokere gidince sorayimCanım bir sonraki kontrolünde bebeğinin kordonu normale döner inşallah.
O uyku arkadaşını bende gördüm de emziğini avent soothieye benzettim ama inceleme şansım hiç olmadı. Sen yakından incelemiş miydin?
rica ederim :) sana yakın olan avm'leri bilmiyorum malesef ama joker'in sitesinden şubelerine bakabilirsinJoker magazasi hangi avmlerdr var canım ben basaksehirde oturuyorum ayrica ilgin icin cok sagol
Moralini bozma canım. İnşallah bebeği iyi olur.kızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
Son kontrolümde doktorum akıntımı sordu. Çok az olduğunu ve beni rahatsız etmediğini söyledim. Sanırım bu akıntı olayı hamilelikte normal bir durum.Allah yardımcısı olsun akıntı ne kadar olunca aşırı olur acaba benimde oluyor günde 3 kez bazen daha fazla çamaşır değiştiriyorum
Allah korusun, vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. dünden beri aynı şekilde kasık ağrım var, bugün ise resmen zorla yürüdüm, ağırlık oldu tüm gün kasığımın üstündeydi sanki bebek. kötü bi şey çıkıcak diye korkudan aramıyorum doktoru. pazartesi randevumu iple çekiyorum. inşallah gününü bekler yavrun, hayırlısı olsun inş.Merhaba kızlar moralim çok bozuk.Kasiklarimda ağrı oluştu dünden beri doktora gittim birazda fazla ayakta kaldım dün.Doktor bebeğin birden çok kilo aldigini erken doğum olabileceğini söyledi akciğer geliştirici iğne verdi.Çok üzüldüm çok da korktum.Şekerim sinirdaydi 2 haftadır çok da dikkat etmedim. O iğneyi vurulan oldu mi hic
uyku arkadaşını ben de gördüm cnm havuzlu handa, avent soothie o evet, 30 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ve elime alıp inceledim ama almadımYok bende incelemedim dedigin gibi soothieye benziyor jokere gidince sorayim
Tamam canım baktim bana yakin avmde yok forum istanbulda, viaportta varmis gider bakarim.Allah razi olsun Rabbim hayirlisiyla bebegine kucağına almayi nasip etsinrica ederim :) sana yakın olan avm'leri bilmiyorum malesef ama joker'in sitesinden şubelerine bakabilirsin
senden de Allah razı olsun, hepimiz sağlıkla kavuşalım inş. e5'e ineceksen evet forumistanbul ve marmaraforum'da var.Tamam canım baktim bana yakin avmde yok forum istanbulda, viaportta varmis gider bakarim.Allah razi olsun Rabbim hayirlisiyla bebegine kucağına almayi nasip etsin
hmm doğum tarihi kasım görününce ben direk oraya gittim ama oraya göre epey geride kalıyorum. ay hadi bakalım ne dicekler yarın sana bende merakla bu hafta geçsin diye bekliyorum...boyu kaç kilosu kaç en çok da bakalım yüzünü göstericek mi diye her defasında meraktan çatlıyorumSatımız aynı canm benmde yarin kontrolum var 25 kasim gbi demislerdi beklenen dogum tarhni yarin ne dicekler bakalim ben basindan beri aralik annelerindeyim :))
Aklimda olsun cnm oda bugun tesadüf hakmardan aldimMigrostan aldm
İnsaAllah canımsenden de Allah razı olsun, hepimiz sağlıkla kavuşalım inş. e5'e ineceksen evet forumistanbul ve marmaraforum'da var.
Doktordan doktora değişio 3 haftada 1 de olabilir inşaallah ayda 1 demez yine yaw cumartesi 32 bitioaynen hiç sevmedim ben de o olayı, 32'den sonra mı 2 haftada 1'e düşecek görüşmelerimiz
Hepsiburada dan aldım cnm daha gelmedi cnmın içi gelince etiketi yapıştırırımcnm kraft pamuk yatağı hangi siteden aldın? ve ne kadara aldın? ne zmn gelir acaba sen bak da ben de ordan alayım iyi çıkarsa
Bnm 32de artık 2 haftada 1 dedi. O yüzden ctesi bende gidicemmmmm oley oleyyyDoktordan doktora değişio 3 haftada 1 de olabilir inşaallah ayda 1 demez yine yaw cumartesi 32 bitio
Canım neden aramıosun doktoru yürüyemeyecek kadar kötüysen sürekli mi ağrınAllah korusun, vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. dünden beri aynı şekilde kasık ağrım var, bugün ise resmen zorla yürüdüm, ağırlık oldu tüm gün kasığımın üstündeydi sanki bebek. kötü bi şey çıkıcak diye korkudan aramıyorum doktoru. pazartesi randevumu iple çekiyorum. inşallah gününü bekler yavrun, hayırlısı olsun inş.
uyku arkadaşını ben de gördüm cnm havuzlu handa, avent soothie o evet, 30 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ve elime alıp inceledim ama almadımfani2606
Kıskandım ki seniBnm 32de artık 2 haftada 1 dedi. O yüzden ctesi bende gidicemmmmm oley oleyyy
açılma rahim agzinda kisalma var mi? istersen baska bir dr ye daha git. kilo alması sekerden diye düşündü sanirim ondan vermistir. bu igne erken dogum olursa bebek nefes alsin diye. aslinda mucizevi igne. ben 25 haftaluk dogum yapmadan oldum 800 gram doğan bebeğim bu ignesayesinde ağladı. yalnız vurulunca bir iki gün bebek hareketlerinde azalma ya da kasılma miktarında artması olabilir.Merhaba kızlar moralim çok bozuk.Kasiklarimda ağrı oluştu dünden beri doktora gittim birazda fazla ayakta kaldım dün.Doktor bebeğin birden çok kilo aldigini erken doğum olabileceğini söyledi akciğer geliştirici iğne verdi.Çok üzüldüm çok da korktum.Şekerim sinirdaydi 2 haftadır çok da dikkat etmedim. O iğneyi vurulan oldu mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?