Heheh senin de az kalmış çalışabilir raporu ctesi mi alcan haftaya mı? Muhtemelen sıklaşır senin de cnm bnm. Bende ekim annelerini kıskandım bebeklerinin kokusunu içine çekenler anlatmışş heves ettimmm çok sağlıkla alalım kucağımızaKıskandım ki seniof benim daha 32 ya keşkem 35 olsa
Canım aldigin kraft yataş pamuk yatak mi aldin bende park yatagi kraft aldim yataginidi kraft almak istiyorumHepsiburada dan aldım cnm daha gelmedi cnmın içi gelince etiketi yapıştırırım
Evet h. Sonu ebebek mağazasında kkalmamış kraft pamuk yatak, visco vardı bi de bilmediğim markanın ince pamuk yatağı vardı almadım eve gelince internetten sipariş verdim bnm park yatakta kraftCanım aldigin kraft yataş pamuk yatak mi aldin bende park yatagi kraft aldim yataginidi kraft almak istiyorum
tabii cnm, normal. her gebede olur. ama doktorunun da dediği gibi kokulu ve koyu renkli olmaması lazım.Son kontrolümde doktorum akıntımı sordu. Çok az olduğunu ve beni rahatsız etmediğini söyledim. Sanırım bu akıntı olayı hamilelikte normal bir durum.
inşallah ya evet tarihlerimiz aynı senle.Doktordan doktora değişio 3 haftada 1 de olabilir inşaallah ayda 1 demez yine yaw cumartesi 32 bitio
yapıştırrrrrrr!..Hepsiburada dan aldım cnm daha gelmedi cnmın içi gelince etiketi yapıştırırım
bugün öyleydi, eve zor attım kendimi, yerimden kalkmıyorum şimdi. sürekli kıpır kıprdı bugün o da yordu beni, dürtükleyip duruyo oramı buramıCanım neden aramıosun doktoru yürüyemeyecek kadar kötüysen sürekli mi ağrın
Evet canım bende cumartesi mall of ist da baktim kalmamisti bende visko istemiyorum bende netten sipariş vereyim sagol canımEvet h. Sonu ebebek mağazasında kkalmamış kraft pamuk yatak, visco vardı bi de bilmediğim markanın ince pamuk yatağı vardı almadım eve gelince internetten sipariş verdim bnm park yatakta kraft
Bebek erken doğduğu zaman henüz akciğerleri gelişmemiş oluyor. O yüzden erken doğum risklerinde doktorlar o iğneyi yapıyorlar. Böyle bir riskin madem var, o zaman iğnenin bebeğe faydası olur. Yapılması gereken bir iğne diye biliyorum.Merhaba kızlar moralim çok bozuk.Kasiklarimda ağrı oluştu dünden beri doktora gittim birazda fazla ayakta kaldım dün.Doktor bebeğin birden çok kilo aldigini erken doğum olabileceğini söyledi akciğer geliştirici iğne verdi.Çok üzüldüm çok da korktum.Şekerim sinirdaydi 2 haftadır çok da dikkat etmedim. O iğneyi vurulan oldu mi hic
Kafa aşağıdayken iyice yaramaz oldulartabii cnm, normal. her gebede olur. ama doktorunun da dediği gibi kokulu ve koyu renkli olmaması lazım.
inşallah ya evet tarihlerimiz aynı senle.
yapıştırrrrrrr!..
bugün öyleydi, eve zor attım kendimi, yerimden kalkmıyorum şimdi. sürekli kıpır kıprdı bugün o da yordu beni, dürtükleyip duruyo oramı buramıAllahım sağlık versin hepsine, inşallah kontrole kadar idare edebilirim.
Ben hiç girmiyorum onlara bileHeheh senin de az kalmış çalışabilir raporu ctesi mi alcan haftaya mı? Muhtemelen sıklaşır senin de cnm bnm. Bende ekim annelerini kıskandım bebeklerinin kokusunu içine çekenler anlatmışş heves ettimmm çok sağlıkla alalım kucağımıza
İnş Can'ım dikkat edelim sağlıkla gelsin kuzular inşaallahtabii cnm, normal. her gebede olur. ama doktorunun da dediği gibi kokulu ve koyu renkli olmaması lazım.
inşallah ya evet tarihlerimiz aynı senle.
yapıştırrrrrrr!..
bugün öyleydi, eve zor attım kendimi, yerimden kalkmıyorum şimdi. sürekli kıpır kıprdı bugün o da yordu beni, dürtükleyip duruyo oramı buramıAllahım sağlık versin hepsine, inşallah kontrole kadar idare edebilirim.
Dalan roxy civilim ve rossmanda satılıyor.Aklimda olsun cnm oda bugun tesadüf hakmardan aldim
Doktordan doktora değişio 3 haftada 1 de olabilir inşaallah ayda 1 demez yine yaw cumartesi 32 bitio
Bnm 32de artık 2 haftada 1 dedi. O yüzden ctesi bende gidicemmmmm oley oleyyy
Ah ah o günler yine geliyor eşim iki aylık çocuğa makarnayı verir oda emzik gibi emer sıkıyorsa çek azından kıyamet kopar ınga kayınpeder kış bebeğiymiş c vitanmini olsunmuş ağzına limon sıkar hergün düzenli sonra iki saaat ınga bunları yaparlarken iki aylıktı kızım şimdi limonu ağzına sürmüyor makarnayı 5 öğün versem yer
Cnm maşallah diyeyim bnm çok sorunsuz geçiyo 32 ye kadar hep 4-5 haftada 1 di. 32 den itibaren 2 haftada 1 dedi. Muhtemelen son haftalardayız sıklaşacak daha da. Toplasak kaç hafta kaldı ki zatennnn
Valla ben asker gibi nöbetteydim ama illa bi fırsat bulup bişeyler tıkıştırıyolardı
Yok ya devlette de olsa okadarini da anlarlar canim donmus dediyse donmustur oh gozun aydin darisi basima ins iki haftada bir doktora gidiyorum daha gitmedim oyuzden :) ben de aynen anneme diyorum dogum bu ne zaman olucak ne bilim diye ya iste gurbette olunca boyle oluyo dogjmdan once gelecegime dogumdan sonra geciririz o haftayi diyo babami cok yalniz birakamiyo oyuzden bakalim bisekilde karar vericez tarihe artik..
cok haklısın helede bu saatten sonra en ufak şeyyden nem kapmamız lazım ınsallah arkadasının bebegıde bıan once saglıgına kavusurda annesının kollarında uyurkızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.
Hepinize hayırlısı bebeklerinizi almanız dileğim. arkadaşımın o feryadini duyunca çoo kötü oldum bende hamileyim allah kimseye vermesin bu acıyı.. şüphe duydugubuz an doktora gidin bişey olmaz demeyin ne olur
Ben.bu kilolalrin cogunu ilk 3 ayda aldim simdi yavasladimdoktorun 16 kg ya bısey demedı mı :)
sen hala ayda bırmı gıdıyosun canım doktoruna :SCumartesi gelsin bebişimi göreyim Şu ayda 1 olayı zor ya
korkma canım o kasık agrısı bendede var dun nstyede gırdım sorun yok sukurkı tek ayagımla halıyı bıle duzeltemıyorum sag kasıgımın agrısından ozellıkle sag tarafımda cok yogun hıssedıyorum rısk olması ıcın kasık agrısına bebegınınde sertleşmesinın eklenmesı gerekıyomus eger bebek sertlesıp bı yerde toplanıyosa rısklıymısAllah korusun, vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. dünden beri aynı şekilde kasık ağrım var, bugün ise resmen zorla yürüdüm, ağırlık oldu tüm gün kasığımın üstündeydi sanki bebek. kötü bi şey çıkıcak diye korkudan aramıyorum doktoru. pazartesi randevumu iple çekiyorum. inşallah gününü bekler yavrun, hayırlısı olsun inş.
uyku arkadaşını ben de gördüm cnm havuzlu handa, avent soothie o evet, 30 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ve elime alıp inceledim ama almadım@fani2606
limon ıyıdır kızAman yarabbim minicik bebeğe makarna ve limon :S çıldırmamak içten değil, ben olsam feci azarlardım walla :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?