2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kıskandım ki seni of benim daha 32 ya keşkem 35 olsa
Heheh senin de az kalmış çalışabilir raporu ctesi mi alcan haftaya mı? Muhtemelen sıklaşır senin de cnm bnm. Bende ekim annelerini kıskandım bebeklerinin kokusunu içine çekenler anlatmışş heves ettimmm çok sağlıkla alalım kucağımıza

Canım aldigin kraft yataş pamuk yatak mi aldin bende park yatagi kraft aldim yataginidi kraft almak istiyorum
Evet h. Sonu ebebek mağazasında kkalmamış kraft pamuk yatak, visco vardı bi de bilmediğim markanın ince pamuk yatağı vardı almadım eve gelince internetten sipariş verdim bnm park yatakta kraft

Son kontrolümde doktorum akıntımı sordu. Çok az olduğunu ve beni rahatsız etmediğini söyledim. Sanırım bu akıntı olayı hamilelikte normal bir durum.
tabii cnm, normal. her gebede olur. ama doktorunun da dediği gibi kokulu ve koyu renkli olmaması lazım.

Doktordan doktora değişio 3 haftada 1 de olabilir inşaallah ayda 1 demez yine yaw cumartesi 32 bitio
inşallah ya evet tarihlerimiz aynı senle.

Hepsiburada dan aldım cnm daha gelmedi cnmın içi gelince etiketi yapıştırırım
yapıştırrrrrrr!..

Canım neden aramıosun doktoru yürüyemeyecek kadar kötüysen sürekli mi ağrın
bugün öyleydi, eve zor attım kendimi, yerimden kalkmıyorum şimdi. sürekli kıpır kıprdı bugün o da yordu beni, dürtükleyip duruyo oramı buramı Allahım sağlık versin hepsine, inşallah kontrole kadar idare edebilirim.

Evet h. Sonu ebebek mağazasında kkalmamış kraft pamuk yatak, visco vardı bi de bilmediğim markanın ince pamuk yatağı vardı almadım eve gelince internetten sipariş verdim bnm park yatakta kraft
Evet canım bende cumartesi mall of ist da baktim kalmamisti bende visko istemiyorum bende netten sipariş vereyim sagol canım

Bebek erken doğduğu zaman henüz akciğerleri gelişmemiş oluyor. O yüzden erken doğum risklerinde doktorlar o iğneyi yapıyorlar. Böyle bir riskin madem var, o zaman iğnenin bebeğe faydası olur. Yapılması gereken bir iğne diye biliyorum.

Kafa aşağıdayken iyice yaramaz oldular

Ben hiç girmiyorum onlara bile yaw 9 ay cok uzuuun Ben öğretmenim o yüzden cumartesi alacam raporu canım

İnş Can'ım dikkat edelim sağlıkla gelsin kuzular inşaallah

Aklimda olsun cnm oda bugun tesadüf hakmardan aldim
Dalan roxy civilim ve rossmanda satılıyor.

Doktordan doktora değişio 3 haftada 1 de olabilir inşaallah ayda 1 demez yine yaw cumartesi 32 bitio

Bnm 32de artık 2 haftada 1 dedi. O yüzden ctesi bende gidicemmmmm oley oleyyy
gulsrht ve D Dekalpy benim doktorum hep 4-5-6 hafta aralıklarla çağırdı. 32.haftamdaki kontrolde de 3 hafta sonra gelmemi istedi. Anormal bir durum olursa hemen gel dedi.

Aman yarabbim minicik bebeğe makarna ve limon :S çıldırmamak içten değil, ben olsam feci azarlardım walla :S

Cnm maşallah diyeyim bnm çok sorunsuz geçiyo 32 ye kadar hep 4-5 haftada 1 di. 32 den itibaren 2 haftada 1 dedi. Muhtemelen son haftalardayız sıklaşacak daha da. Toplasak kaç hafta kaldı ki zatennnn

Evet ya annenin uzakta olması kötü tabi ki benm annem yarım saatlik araba mesafesinde. O yüzden bırakmıycam, hep bende kalacak :) babiş de başinin çaresine baksın artık :)

cok haklısın helede bu saatten sonra en ufak şeyyden nem kapmamız lazım ınsallah arkadasının bebegıde bıan once saglıgına kavusurda annesının kollarında uyur

korkma canım o kasık agrısı bendede var dun nstyede gırdım sorun yok sukurkı tek ayagımla halıyı bıle duzeltemıyorum sag kasıgımın agrısından ozellıkle sag tarafımda cok yogun hıssedıyorum rısk olması ıcın kasık agrısına bebegınınde sertleşmesinın eklenmesı gerekıyomus eger bebek sertlesıp bı yerde toplanıyosa rısklıymıs

Aman yarabbim minicik bebeğe makarna ve limon :S çıldırmamak içten değil, ben olsam feci azarlardım walla :S
limon ıyıdır kız demekkı sen benım yanımda olsan vururdun benı kucuk ogluma dogdugu gun damagına peynır ezmiştim sütüm gelmemişti açlıktan aglıyodu zaten sonrasındada kuveze goturup aç dıye bıberon verdıler benı daha almadı hıc mamalarla buyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…