- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
biraz once avmdeydim jokere ugrayip sordum soothie degilmis,kutusunda da yazmiyor.filli olani 35 liradan 17 ye dusmusAllah korusun, vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. dünden beri aynı şekilde kasık ağrım var, bugün ise resmen zorla yürüdüm, ağırlık oldu tüm gün kasığımın üstündeydi sanki bebek. kötü bi şey çıkıcak diye korkudan aramıyorum doktoru. pazartesi randevumu iple çekiyorum. inşallah gününü bekler yavrun, hayırlısı olsun inş.
uyku arkadaşını ben de gördüm cnm havuzlu handa, avent soothie o evet, 30 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ve elime alıp inceledim ama almadımfani2606
aynen tek ayağımla bişey yapmam mümkün değil, bnmki de sola baskı yapıyor. öyle mikorkma canım o kasık agrısı bendede var dun nstyede gırdım sorun yok sukurkı tek ayagımla halıyı bıle duzeltemıyorum sag kasıgımın agrısından ozellıkle sag tarafımda cok yogun hıssedıyorum rısk olması ıcın kasık agrısına bebegınınde sertleşmesinın eklenmesı gerekıyomus eger bebek sertlesıp bı yerde toplanıyosa rısklıymıs
aa ama elime alıp baktım ben avent soothie yazıyordubiraz once avmdeydim jokere ugrayip sordum soothie degilmis,kutusunda da yazmiyor.filli olani 35 liradan 17 ye dusmus
bundan sonra benim de senin ki gibi olacak denizcim normal olanı buymuş dediğin gibi geçen kontrolde doktorum aynısını söylemişti yoksa biz aynı dr mı gidiyoruz diycem ama farklı şehirlerdeyiz maalesef bu kadar zaman sorunsuz geldik bundan sonrada rutine bağlandı kontrol aralıkları kısalıyor ne güzel doğuma yakınız da ondan böyle maşallah bebeklerimize benim 35. yada 36. hafta dan sonra haftada bir olacakmış hatta oleyyyCnm maşallah diyeyim bnm çok sorunsuz geçiyo 32 ye kadar hep 4-5 haftada 1 di. 32 den itibaren 2 haftada 1 dedi. Muhtemelen son haftalardayız sıklaşacak daha da. Toplasak kaç hafta kaldı ki zatennnn
folikcim o bahsettiğiniz emzik OİOİ diye bir markanın emziğiaa ama elime alıp baktım ben avent soothie yazıyordualmama nedenim de ikilisi aynı fiyata satılıyor, neden teklisini uyku arkadaşı var diye aynı fiyatı vereyim diye geri bıraktım.
bilemedim ben onu. yakın bi yer olsa gidip bakıcam, kafam mı karıştı acaba o gün kalabalıktanfolikcim o bahsettiğiniz emzik OİOİ diye bir markanın emziği
bak senin dediğin bu galiba link ve resim de atıyorum tatlım soothie emziğe çok benziyorbilemedim ben onu. yakın bi yer olsa gidip bakıcam, kafam mı karıştı acaba o gün kalabalıktan
Oh masallah size. Abartma okadar da:) en fazla 1 ay kalsin sonra kadini gonder yaziktir onunEvet ya annenin uzakta olması kötü tabi kibenm annem yarım saatlik araba mesafesinde. O yüzden bırakmıycam, hep bende kalacak :) babiş de başinin çaresine baksın artık :)
aynen canım doktorum oyle dedı kasılma oluyo fark bıle etmıyoz sanırım bız ıkı cocuk dogurdum boyle bıseyle karsılasmadım dun doktora deyınce hemen nst bagladı benıaynen tek ayağımla bişey yapmam mümkün değil, bnmki de sola baskı yapıyor. öyle misertleşme oluyor dünden beri sık sık, gece doğru dürüst uyuyamadım, geceden beri oramı buramı ittiriyo, tarif etmeye çalışırsam birden büyüdü sanki de sığmayıp çırpınıyor gibi hareketleri. Allah korusun ya yarın da böyle olursa arayayım o zmn. sağol elifevacım.
Allah Allah bende hem sordum gorevliye hemde kutusunu alip inceledim yazmiyordu,oioi uyku arkadasi diye geciyor.fiyati indirimdeydi 17 liraydi fillisi bende soothie degil diye almadim.arasyirayim bi internettenaa ama elime alıp baktım ben avent soothie yazıyordualmama nedenim de ikilisi aynı fiyata satılıyor, neden teklisini uyku arkadaşı var diye aynı fiyatı vereyim diye geri bıraktım.
Merhaba kızlar moralim çok bozuk.Kasiklarimda ağrı oluştu dünden beri doktora gittim birazda fazla ayakta kaldım dün.Doktor bebeğin birden çok kilo aldigini erken doğum olabileceğini söyledi akciğer geliştirici iğne verdi. Çok üzüldüm çok da korktum. Şekerim sinirdaydi 2 haftadır çok da dikkat etmedim. O iğneyi vurulan oldu mi hic
biraz once avmdeydim jokere ugrayip sordum soothie degilmis,kutusunda da yazmiyor.filli olani 35 liradan 17 ye dusmus
allah şifa versin canım arkadasına inşş hayırlısıyla sapasağlim cıkar kuvezden bebişide dualarımız onlarlakızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.
Hepinize hayırlısı bebeklerinizi almanız dileğim. arkadaşımın o feryadini duyunca çoo kötü oldum bende hamileyim allah kimseye vermesin bu acıyı.. şüphe duydugubuz an doktora gidin bişey olmaz demeyin ne olur
bak senin dediğin bu galiba link ve resim de atıyorum tatlım soothie emziğe çok benziyor
http://www.morhipo.com/oioi-01010003-emzikli-uyku-arkadasi-kuzu/15502183/detay
Eki Görüntüle 1664037
aa ama elime alıp baktım ben avent soothie yazıyordualmama nedenim de ikilisi aynı fiyata satılıyor, neden teklisini uyku arkadaşı var diye aynı fiyatı vereyim diye geri bıraktım.
peki nasıl kalitelimi acaba avent kadar iyimi ki çok güzel görünüyor muş çok şirin yaaJokerde satılan da bu ürünün filli olanı canım.
Leylacim siz yatsandan hangi model yatagi aldiniz biz iki model arasinda kaldik karar veremedik,fiyati ne kadardibak senin dediğin bu galiba link ve resim de atıyorum tatlım soothie emziğe çok benziyor
http://www.morhipo.com/oioi-01010003-emzikli-uyku-arkadasi-kuzu/15502183/detay
Eki Görüntüle 1664037
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?