2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
allah sifa versin canım benim arkadasım vurulmustu hemde iki sefer ama onun erken dogum olacagı neredeyse kesindi ve erken geldi bebiş ama cok sükür iyi simdi gecen hafta cıktı kuvezden doktorları dinlemek gerekiyo belli bir önlemi aldıktan sonra hakkımızda hayırlısı

peki nasıl kalitelimi acaba avent kadar iyimi ki çok güzel görünüyormuş çok şirin yaa

Benim inceleme şansım olmadı hiç canım ama sağolsun nicki nick bakmış emziği avent değilmiş.

Ben sanalpazarda farklı bir markanın daha gördüm canım ama o pahalıydı baya belki onunki avent olabilir.

@folic de bakmis soothie diyor,internetten arastiriyorum.baska hangi markanin var bulursan banada yollarmisin link

Ama once o uyku arkadasina annenin kokusunun sinmesi gerekiyormus sanirim,sen 1.de nasil yapmistin
Ben birincide sari yuz ortusu yapmistim sarilik olmasin diye emzirirken hep onu ustume aliyordum gelen giden misafir çok oluyordu göğüsüm görünmesin diye bi baktım onu örtünce uyuyor iki yaşına kadar o tülbenti hep koydum yanına canım

Sari ortmenin sarilikla bir iliskisi var mi sence

kızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
Canım bende de var sarımsı akıntı kaşıntı koku yok ama enfeksiyon çıktı ilaç vermedi çok ileri değil diye bol su iç dedi dr

Leylacim siz yatsandan hangi model yatagi aldiniz biz iki model arasinda kaldik karar veremedik,fiyati ne kadardi
eşim bana fiyatını söylemedi ben antenlerimi açtım dinledim ama tam duyamadım mobilya mevzusu bizde kavga konusu olma aşamasında çünkü popcorn modelini aldık pınarcım 15 günde gelecekmiş yatak fabrikada yapılıyormuş yalnız çok güzel yatak tavsiye ederim

Sari ortmenin sarilikla bir iliskisi var mi sence
Ya bazı dr lar bebeklere sarı giydirmeyi bile yasaklıyormuş sarılığı belli olmuyor diye bence yok annemlerin inancı bende ozaman 20 yaşındaydım cahil birde gündüz evde annem hep bebeğin odasının ışığını perdeleri açık tutmuştu batıl inanç sonuçta ama ben yine uygulayacağım

Bayagi ise yarar bir urune benziyor alisirlarsa rahat ederiz,keske alsaydim yaa indirimdeydi hem kimbilir bi daha ne zamsn giderim
ben avent alıcam pınar tabi fikrim değişmezse
pınar artık benimde bir lohsa gecelik sabahlık takımım var eşim hediye almış relax mode dan evlilik yıl dönümü hediyesi ya çokk duygulandım anlatamam
bu arada siz yatağı aldınızmı

valla cnm bnmde öylede ne olduğunu çözemedim iltahap diyemyorumki kaşıntım felan yok yanmamda yok ne olduğunu anlamadım hayır dr yazcam cesaret edemyorum sürekli kadına yazıp yazıp duruyorum kızar :))))
Yok cnm benimde sık idrara çıkmaktan başka şikayetim yoktu ama dr öylesine idrar istedi hafif enfeksiyon var dedi bazende beyaz akıntım oluyor

Gunes isigi iyi geliyormus o dogru,bide emzirmek cok onemliymis zaten acliktan kan sekeri dusunce oluyormus sanirim.eylul annelerinden ogrendim bende.

Bugun gittik yetisemedik kapanmisti,2 model begenmistik ikisinden birini alicaz insallah

Doğum gününüz kutlu olsun canm :) allah uzun ömürler versin.
Valla ben de aliştim buraya, heralde ömür boyu takılcaz burda :)
Teşekkürler cnm bende inşallah güzel dostluklar olur ve devam eder artık ilerde anneanne ve baba anne oluyoruz topiği açarız

kızlarrr iyi gecelerr iki gündür seke seke beişin tüm esyalarını yıkadık ütüledik cok sükür yerleştirdik. Ama biraz abartmısım yada abartmısız sanırım milyonbintane kıyafet var onları nası giycek bilmiyorum allah olmayan kuzularada nasip etsin inşş odasını yerleştirdik cok şükür.
tüm sayfaları değil ama biraz okumaya calıstım akıntı olan arkadaslar bende de bastan beri oldukca yogun bir akıntı vardı doktor normal demişti iki haftadır hem cogaldı hem iyice sarılastı hemde kokusu artti yine sordum gecen cuma kontrolde ama gayet normal dedi rahim hazırlık yapıyor dedi kasıntı yoksa ve bi anda löp löp bi akıntı olmazsa hiç sıkıntı yok dedi
hazırlıklarını tamamlayan arkadaslara özeniyorum masallahh kızlar size valla D Dekalpy bizim cantalar duruyor daha. birde sol bacagmın agrısından yürüyemiyorum 20 gündür siz pilates yürüyüş diyorsunuz vallahi içimden masallah diyorumm meltemcivil inşş dogumda zorlanmam

Bugun gittik yetisemedik kapanmisti,2 model begenmistik ikisinden birini alicaz insallah
pınar ben de popcorn çok beğendim birde jon jou muydu neydi bir ürün vardı oda iyiydi
pınar selwaydemiydiniz yoksa bizde bu akşam oradaydık ve oradaki yatsandan almıştık yatağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…