allah sifa versin canım benim arkadasım vurulmustu hemde iki sefer ama onun erken dogum olacagı neredeyse kesindi ve erken geldi bebiş ama cok sükür iyi simdi gecen hafta cıktı kuvezden doktorları dinlemek gerekiyo belli bir önlemi aldıktan sonra hakkımızda hayırlısıMerhaba kızlar moralim çok bozuk.Kasiklarimda ağrı oluştu dünden beri doktora gittim birazda fazla ayakta kaldım dün.Doktor bebeğin birden çok kilo aldigini erken doğum olabileceğini söyledi akciğer geliştirici iğne verdi.Çok üzüldüm çok da korktum.Şekerim sinirdaydi 2 haftadır çok da dikkat etmedim. O iğneyi vurulan oldu mi hic
peki nasıl kalitelimi acaba avent kadar iyimi ki çok güzel görünüyormuş çok şirin yaa
Bayagi ise yarar bir urune benziyor alisirlarsa rahat ederiz,keske alsaydim yaa indirimdeydi hem kimbilir bi daha ne zamsn giderimpeki nasıl kalitelimi acaba avent kadar iyimi ki çok güzel görünüyor muş çok şirin yaa
@folic de bakmis soothie diyor,internetten arastiriyorum.baska hangi markanin var bulursan banada yollarmisin linkBenim inceleme şansım olmadı hiç canım ama sağolsunnicki nick bakmış emziği avent değilmiş.
Ben sanalpazarda farklı bir markanın daha gördüm canım ama o pahalıydı baya belki onunki avent olabilir.
Ben birincide sari yuz ortusu yapmistim sarilik olmasin diye emzirirken hep onu ustume aliyordum gelen giden misafir çok oluyordu göğüsüm görünmesin diye bi baktım onu örtünce uyuyor iki yaşına kadar o tülbenti hep koydum yanına canımAma once o uyku arkadasina annenin kokusunun sinmesi gerekiyormus sanirim,sen 1.de nasil yapmistin
Evet cnm biliyorum ben kv deyi kızdırmak için dedim hepcnm tuzlamakla ilgisi yokmuşki kokunun istersen bi araştır sende linkte atabilirim kokuyla ter bezlerinin tuzla alakası yok ter bezi ergenlik döneminde oluşan bir durum bak şimdi dur hatta atayım
http://www.hurriyet.com.tr/prof-dr-narli-tuzlandigi-icin-olen-yeni-dogan-bebekler-var-30171066
Sari ortmenin sarilikla bir iliskisi var mi senceBen birincide sari yuz ortusu yapmistim sarilik olmasin diye emzirirken hep onu ustume aliyordum gelen giden misafir çok oluyordu göğüsüm görünmesin diye bi baktım onu örtünce uyuyor iki yaşına kadar o tülbenti hep koydum yanına canım
Canım bende de var sarımsı akıntı kaşıntı koku yok ama enfeksiyon çıktı ilaç vermedi çok ileri değil diye bol su iç dedi drkızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
eşim bana fiyatını söylemedi ben antenlerimi açtım dinledim ama tam duyamadım mobilya mevzusu bizde kavga konusu olma aşamasında çünküLeylacim siz yatsandan hangi model yatagi aldiniz biz iki model arasinda kaldik karar veremedik,fiyati ne kadardi
ben yine avent alıcam ya nilay şimdi kafam karışmasın pahalı olan nasıldı pekiBenim inceleme şansım olmadı hiç canım ama sağolsunnicki nick bakmış emziği avent değilmiş.
Ben sanalpazarda farklı bir markanın daha gördüm canım ama o pahalıydı baya belki onunki avent olabilir.
Ya bazı dr lar bebeklere sarı giydirmeyi bile yasaklıyormuş sarılığı belli olmuyor diye bence yok annemlerin inancı bende ozaman 20 yaşındaydım cahil birde gündüz evde annem hep bebeğin odasının ışığını perdeleri açık tutmuştu batıl inanç sonuçta ama ben yine uygulayacağımSari ortmenin sarilikla bir iliskisi var mi sence
ben avent alıcam pınar tabi fikrim değişmezseBayagi ise yarar bir urune benziyor alisirlarsa rahat ederiz,keske alsaydim yaa indirimdeydi hem kimbilir bi daha ne zamsn giderim
Yok cnm benimde sık idrara çıkmaktan başka şikayetim yoktu ama dr öylesine idrar istedi hafif enfeksiyon var dedi bazende beyaz akıntım oluyorvalla cnm bnmde öylede ne olduğunu çözemedim iltahap diyemyorumki kaşıntım felan yok yanmamda yok ne olduğunu anlamadım hayır dr yazcam cesaret edemyorum sürekli kadına yazıp yazıp duruyorum kızar :))))
Gunes isigi iyi geliyormus o dogru,bide emzirmek cok onemliymis zaten acliktan kan sekeri dusunce oluyormus sanirim.eylul annelerinden ogrendim bende.Ya bazı dr lar bebeklere sarı giydirmeyi bile yasaklıyormuş sarılığı belli olmuyor diye bence yok annemlerin inancı bende ozaman 20 yaşındaydım cahil birde gündüz evde annem hep bebeğin odasının ışığını perdeleri açık tutmuştu batıl inanç sonuçta ama ben yine uygulayacağım
Bayagi ise yarar bir urune benziyor alisirlarsa rahat ederiz, keske alsaydim yaa indirimdeydi hem kimbilir bi daha ne zaman giderim
folik de bakmis soothie diyor, internetten arastiriyorum. baska hangi markanin var bulursan banada yollarmisin link
Bugun gittik yetisemedik kapanmisti,2 model begenmistik ikisinden birini alicaz insallaheşim bana fiyatını söylemedi ben antenlerimi açtım dinledim ama tam duyamadım mobilya mevzusu bizde kavga konusu olma aşamasında çünküpopcorn modelini aldık pınarcım 15 günde gelecekmiş yatak fabrikada yapılıyormuş yalnız çok güzel yatak tavsiye ederim
Teşekkürler cnm bende inşallah güzel dostluklar olur ve devam eder artık ilerde anneanne ve baba anne oluyoruz topiği açarızDoğum gününüz kutlu olsun canm :) allah uzun ömürler versin.
Valla ben de aliştim buraya, heralde ömür boyu takılcaz burda :)
Teşekkürler canım amin inşallahclarita cnm doğum gününüzmü varmış göremedim ya kuura bakma meltemcivil yazınca gördüm iyiki doğmuş küçük hanım nice üzel yaşlara inşallah hep birlikte
pınar ben de popcorn çok beğendim birde jon jou muydu neydi bir ürün vardı oda iyiydiBugun gittik yetisemedik kapanmisti,2 model begenmistik ikisinden birini alicaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?