wubbanub markasını biliyorum çok güzel ona da bakayım nilaycım çok sağolCanım benim sanalpazarda gördüklerim bunlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/urunara?criteria=Wubbanub+Soothie
folik leylam355
Canım benim sanalpazarda gördüklerim bunlar.
folik leylam355
Canım benim sanalpazarda gördüklerim bunlar.
folik leylam355
ben daha yıkamadım off çok işim var ne güzel sen bitirmişsin sağlıkla giysin bebeğinkızlarrr iyi gecelerr iki gündür seke seke beişin tüm esyalarını yıkadık ütüledik cok sükür yerleştirdik. Ama biraz abartmısım yada abartmısız sanırım milyonbintane kıyafet var onları nası giycek bilmiyorumallah olmayan kuzularada nasip etsin inşş odasını yerleştirdik cok şükür.
tüm sayfaları değil ama biraz okumaya calıstım akıntı olan arkadaslar bende de bastan beri oldukca yogun bir akıntı vardı doktor normal demişti iki haftadır hem cogaldı hem iyice sarılastı hemde kokusu artti yine sordum gecen cuma kontrolde ama gayet normal dedi rahim hazırlık yapıyor dedi kasıntı yoksa ve bi anda löp löp bi akıntı olmazsa hiç sıkıntı yok dedi
hazırlıklarını tamamlayan arkadaslara özeniyorum masallahh kızlar size valla@Dekalpy bizim cantalar duruyor daha. birde sol bacagmın agrısından yürüyemiyorum 20 gündür siz pilates yürüyüş diyorsunuz vallahi içimden masallah diyorumm @meltemcivil inşş dogumda zorlanmam
Allah yardımcısı olsun inşallah bebiş iyi olurkızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.
Hepinize hayırlısı bebeklerinizi almanız dileğim. arkadaşımın o feryadini duyunca çoo kötü oldum bende hamileyim allah kimseye vermesin bu acıyı.. şüphe duydugubuz an doktora gidin bişey olmaz demeyin ne olur
aminn inşş sagol canım ütü zor oldu biraz ayakta duramıyorum ama cok zevkliydi ütü yapmak hiç bu kadar neseli olmamıstı :)ben daha yıkamadım off çok işim var ne güzel sen bitirmişsin sağlıkla giysin bebeğin
Geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısıMerhaba kızlar moralim çok bozuk.Kasiklarimda ağrı oluştu dünden beri doktora gittim birazda fazla ayakta kaldım dün.Doktor bebeğin birden çok kilo aldigini erken doğum olabileceğini söyledi akciğer geliştirici iğne verdi.Çok üzüldüm çok da korktum.Şekerim sinirdaydi 2 haftadır çok da dikkat etmedim. O iğneyi vurulan oldu mi hic
Yok canim forumdaydik biz,ikeayi gezdik minik utu masasi aldim,minigimin minik cicilerini kolayca utuleyebilmek icinpınar ben de popcorn çok beğendim birde jon jou muydu neydi bir ürün vardı oda iyiydi
pınar selwaydemiydiniz yoksa bizde bu akşam oradaydık ve oradaki yatsandan almıştık yatağı
zevkli olmazmı ya minicik minicik eşyalar ben neler yapıcam bakalım doğurmadan yaparım umarım çok tembel oldum bu süreçteaminn inşş sagol canım ütü zor oldu biraz ayakta duramıyorum ama cok zevkliydi ütü yapmak hiç bu kadar neseli olmamıstı :)
- Nilaycim oioi nun aynisi bu, bi tek adi farkli.oioi yu arastirdim bir sitede soothie diye yazmiyor ama soothienin ozelliklerini yazmislar, buyuk ihtimal soothie
Ben bi daha gidene kadar kampanya biter buyuk ihtimalle.yanlizca fillisi indirimdeydiEvet canım sadece daha çok hayvan çeşidi var sanırım. Oioi soothie ise kaçırmasak mı 17 tl ye. :)
Aman yarabbim minicik bebeğe makarna ve limon :S çıldırmamak içten değil, ben olsam feci azarlardım walla :S
Valla terör estirdim ama nafileAman yarabbim minicik bebeğe makarna ve limon :S çıldırmamak içten değil, ben olsam feci azarlardım walla :S
Ben bi daha gidene kadar kampanya biter buyuk ihtimalle. yanlizca fillisi indirimdeydi
Bende bugun gorumcemin aldiklarini yikayip utuledim,bi tek nevresimler kaldi,pijamamida alirsam cantamida hazirliycam artikben daha yıkamadım off çok işim var ne güzel sen bitirmişsin sağlıkla giysin bebeğin
yeni doğanlarda kullanılıyor muymuş oioiBen bi daha gidene kadar kampanya biter buyuk ihtimalle.yanlizca fillisi indirimdeydi
Tabi emzirmek çok önemli benim kızı annem durmadan memeye yapıştırıyordu gece hiç uyanmıyordu annem zorla kaldırıp emzittiriyorduGunes isigi iyi geliyormus o dogru,bide emzirmek cok onemliymis zaten acliktan kan sekeri dusunce oluyormus sanirim.eylul annelerinden ogrendim bende.
ben daha hiç yıkamadım başlıycam inşallahBende bugun gorumcemin aldiklarini yikayip utuledim,bi tek nevresimler kaldi,pijamamida alirsam cantamida hazirliycam artik
O konuda bisey yazmiyor canimyeni doğanlarda kullanılıyor muymuş oioi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?