2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben daha yıkamadım off çok işim var ne güzel sen bitirmişsin sağlıkla giysin bebeğin

Allah yardımcısı olsun inşallah bebiş iyi olur

Geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısı

pınar ben de popcorn çok beğendim birde jon jou muydu neydi bir ürün vardı oda iyiydi
pınar selwaydemiydiniz yoksa bizde bu akşam oradaydık ve oradaki yatsandan almıştık yatağı
Yok canim forumdaydik biz,ikeayi gezdik minik utu masasi aldim,minigimin minik cicilerini kolayca utuleyebilmek icin
bizimde begendiklerimizden biri joiujoui gibi biseydi digerini hatirlamiyorum.

aminn inşş sagol canım ütü zor oldu biraz ayakta duramıyorum ama cok zevkliydi ütü yapmak hiç bu kadar neseli olmamıstı :)
zevkli olmazmı ya minicik minicik eşyalar ben neler yapıcam bakalım doğurmadan yaparım umarım çok tembel oldum bu süreçte

Gunes isigi iyi geliyormus o dogru,bide emzirmek cok onemliymis zaten acliktan kan sekeri dusunce oluyormus sanirim.eylul annelerinden ogrendim bende.
Tabi emzirmek çok önemli benim kızı annem durmadan memeye yapıştırıyordu gece hiç uyanmıyordu annem zorla kaldırıp emzittiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…