- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Aynı ne turabiliyorum nede yatabiliyoruz doğumdan sonra en büyük hayalim yüz üstü yatmak ve masaj yaptırmak sırtım ağrıyorben artık uzun surelı oturamıyorum kızlar ya oturunca bebek yukarı cıkıyo taş gıbı oluyo karnımda
Bizde de durumlar ayni canim ama ben oğlumu bir sene geç yolladim 7 yasinda ve 1.sinifa basladi ona rağmen çocuk sıkılıyor ödev yapmak istemiyor bazen akşam geç saate kadar ödev yapmak zorunda kaliyor.Kızlar biz hala kızımla ödev yapıyoruz birinci sınıf 6 yasındaki çoçuklara 6 -7 sayfa elleri alışsın diye ödev verme eğitim zihniyetini algılayamıyorum kızım anne ben daha ufağım diyor yapmak istemiyor sınıftaki tüm çocuklar aynı okul açıldı açılalı karnımdakinş unuttum ne kadar geç gelirse benim için o kadar iyi abla nasihati ikinci veya üçüncü çoçuk istiyorsanız peşpeşe olsun böyle çok zor özellikle meleğinizle sizden başka ilgilenecek kimse yoksa dahada zor
ben arada hala yuz ustu yatıyorum gobegımı destekleyıpAynı ne turabiliyorum nede yatabiliyoruz doğumdan sonra en büyük hayalim yüz üstü yatmak ve masaj yaptırmak sırtım ağrıyor
haha cok tatlı olmus kız benımde gobek delıgım dısarı dogru cıkmaya basladıŞu halime bakın artık patlıcam gerçi sizlerde benim gibisiniz bi fark yok
Canım serviksde kısalma olmuş ama daha net ölçüm için vajinal bakmak lazım dedi.Önce 36/mm iken şimdi ,32 dedi.Kasiklarimda da ağrı olunca çok korkuyorumaçılma rahim agzinda kisalma var mi? istersen baska bir dr ye daha git. kilo alması sekerden diye düşündü sanirim ondan vermistir. bu igne erken dogum olursa bebek nefes alsin diye. aslinda mucizevi igne. ben 25 haftaluk dogum yapmadan oldum 800 gram doğan bebeğim bu ignesayesinde ağladı. yalnız vurulunca bir iki gün bebek hareketlerinde azalma ya da kasılma miktarında artması olabilir.
Bana da 2 doz verdi canım doktorları dinlemek lazım doğru diyorsunallah sifa versin canım benim arkadasım vurulmustu hemde iki sefer ama onun erken dogum olacagı neredeyse kesindi ve erken geldi bebiş ama cok sükür iyi simdi gecen hafta cıktı kuvezden doktorları dinlemek gerekiyo belli bir önlemi aldıktan sonra hakkımızda hayırlısı
İnşallah vakti zamanında gelir bir simi ti yasamayiz çok uğraştım anne olabilmek için umarım bunun sevincini Rabbim yasatirCanım iğneyi olmanda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. İnşallah sağlıkla zamanında gelir bebeğin.
Sağol canım iğneyi vurduk ama.kaşık ağrısı beni çok korkutuyorBebek erken doğduğu zaman henüz akciğerleri gelişmemiş oluyor. O yüzden erken doğum risklerinde doktorlar o iğneyi yapıyorlar. Böyle bir riskin madem var, o zaman iğnenin bebeğe faydası olur. Yapılması gereken bir iğne diye biliyorum.
canım ben vereyim istatisligi:) benim büyük oğlan karnimda çok hareketliydi dogunca da sonra da öyle küçük sakindi hala öyle bu da öyle.
Aman sağlıklı olsunlar da kararında hareket iyidir :)) o kadar merak ediyorum ki nasıl bir insan olacak, nasıl bir bebek olacak Büyüyüp nasıl bir adam olacak :)) hepimiz evlatlarımızla uzun yıllar sağlıkla birlikte yaşarız inşallahvalla cnm orası belli olmaz genetik söylentiler işte Allah sağlıkla almayı nasip etsınde kucağımıza hiç önemli değil:) ama anneme dyorum sennki çok hareketli bana dyor anası hareketli babası hareketli çocuktan ne bekliyorsun sizde kurtlu gibi yerinizde 2 dk durmuyonuzki diyor bana :))) çocuğunda doğduğunda sakin olmasını bekleme dedi bana ahh ahh napcaz biz şimdiden düşünmyor değilim yani:))
Oluyordur tabii :) olmaz mı :) Allah sağlıkla kucağımızda kıpraştıkları günleri göstersin canımay sorma canım bende öle işte gece tekmelerine uyanıyorum düşün yok canım diyodum ama oluyomuş gerçekten :)
Hep çalışıyordum canım kızlarımda hep kresdeydi doğdu doğalı dershanelerde çalışmak zor oluyor yoruldum artık bu senede evde kalayım kızlarımla zaman geçireyim dedim evde artık kızıma yetmiyecegimi anladığım için okula gönderdim bakalım bebişler doğunca ne yapacağız Allah yardımcımız olsunBizde de durumlar ayni canim ama ben oğlumu bir sene geç yolladim 7 yasinda ve 1.sinifa basladi ona rağmen çocuk sıkılıyor ödev yapmak istemiyor bazen akşam geç saate kadar ödev yapmak zorunda kaliyor.
Bende okuldan geldikten sonra 1 saat dinlen diyorum ve ödevini yap diyorum yoksa çok geç saatlere kadar kaliyor çocuk yazik gözünden uyku akiyor.şimdiki sistem zordan kolaya gittiği için çocuklar çok yipraniyor benim çocuk bu aksam 7-9 sayfa ödev yapti insaf yani.
Sana katiliyorum yaptinmi arka arkaya çocuk yapican birinci sinifa başlayacak çocuğunuz varsa hamile kalmayin derim
tabi ilk zamanlar uyandirip emzirmek gerekiyor,sarilik uyku yapiyormus uyanmiyormus bebeklerTabi emzirmek çok önemli benim kızı annem durmadan memeye yapıştırıyordu gece hiç uyanmıyordu annem zorla kaldırıp emzittiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?