2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben artık uzun surelı oturamıyorum kızlar ya oturunca bebek yukarı cıkıyo taş gıbı oluyo karnımda

Benim oğlan döndü galiba kızda bu ayda dönmüştü sezeryan yolu gözüküyor gibi dün belkide ondan sancılandım iki yanımdan vuruyor bide midemde şişlik oluyor

Bizde de durumlar ayni canim ama ben oğlumu bir sene geç yolladim 7 yasinda ve 1.sinifa basladi ona rağmen çocuk sıkılıyor ödev yapmak istemiyor bazen akşam geç saate kadar ödev yapmak zorunda kaliyor.
Bende okuldan geldikten sonra 1 saat dinlen diyorum ve ödevini yap diyorum yoksa çok geç saatlere kadar kaliyor çocuk yazik gözünden uyku akiyor.şimdiki sistem zordan kolaya gittiği için çocuklar çok yipraniyor benim çocuk bu aksam 7-9 sayfa ödev yapti insaf yani.
Sana katiliyorum yaptinmi arka arkaya çocuk yapican birinci sinifa başlayacak çocuğunuz varsa hamile kalmayin derim

Canım serviksde kısalma olmuş ama daha net ölçüm için vajinal bakmak lazım dedi.Önce 36/mm iken şimdi ,32 dedi.Kasiklarimda da ağrı olunca çok korkuyorum

Bana da 2 doz verdi canım doktorları dinlemek lazım doğru diyorsun

Sağol canım iğneyi vurduk ama.kaşık ağrısı beni çok korkutuyor

Aman sağlıklı olsunlar da kararında hareket iyidir :)) o kadar merak ediyorum ki nasıl bir insan olacak, nasıl bir bebek olacak Büyüyüp nasıl bir adam olacak :)) hepimiz evlatlarımızla uzun yıllar sağlıkla birlikte yaşarız inşallah

Hep çalışıyordum canım kızlarımda hep kresdeydi doğdu doğalı dershanelerde çalışmak zor oluyor yoruldum artık bu senede evde kalayım kızlarımla zaman geçireyim dedim evde artık kızıma yetmiyecegimi anladığım için okula gönderdim bakalım bebişler doğunca ne yapacağız Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…