- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Ay hakikaten kocaman olmus gobisin,masallahŞu halime bakın artık patlıcam gerçi sizlerde benim gibisiniz bi fark yok
32 mm cok kisa degilki,cigr gelistiricininde faydasi olur zarari olmaz,erken dogum riski olanlara hep yapiliyorCanım serviksde kısalma olmuş ama daha net ölçüm için vajinal bakmak lazım dedi.Önce 36/mm iken şimdi ,32 dedi.Kasiklarimda da ağrı olunca çok korkuyorum
32 mm çok kısa değil mi?Doktor kısa dedi ama ne kadar normal ki32 mm cok kisa degilki,cigr gelistiricininde faydasi olur zarari olmaz,erken dogum riski olanlara hep yapiliyor
iyi yapmışsın cnm bnm yaa bırak ALLAH askına tuzlamak gibi şeyler nedir yainsana kriz geçirtirlerEvet cnm biliyorum ben kv deyi kızdırmak için dedim hep
büyük ihtimalle bendede öyle sanırım ben çok su içiyorum zaten ama umarım geçer yaaCanım bende de var sarımsı akıntı kaşıntı koku yok ama enfeksiyon çıktı ilaç vermedi çok ileri değil diye bol su iç dedi dr
bende gidince yaptırayım bare nedir ne değildir öğreneyimYok cnm benimde sık idrara çıkmaktan başka şikayetim yoktu ama dr öylesine idrar istedi hafif enfeksiyon var dedi bazende beyaz akıntım oluyor
inşallah cnm Allah ın izniyle bi gelselerde sevsek hasretle beklyorum en merak ettiğim bnmde ten rengi hangimize çekecek yada melezmi olacak :) ben esmer baba beyaz bakalım nolcak :))Aman sağlıklı olsunlar da kararında hareket iyidir :)) o kadar merak ediyorum ki nasıl bir insan olacak, nasıl bir bebek olacak Büyüyüp nasıl bir adam olacak :)) hepimiz evlatlarımızla uzun yıllar sağlıkla birlikte yaşarız inşallah
32 mm çok kısa değil mi?Doktor kısa dedi ama ne kadar normal ki
Amin canim.o tarafini hic düşünemiyorum bebisler doğunca ne olacak diyeHep çalışıyordum canım kızlarımda hep kresdeydi doğdu doğalı dershanelerde çalışmak zor oluyor yoruldum artık bu senede evde kalayım kızlarımla zaman geçireyim dedim evde artık kızıma yetmiyecegimi anladığım için okula gönderdim bakalım bebişler doğunca ne yapacağız Allah yardımcımız olsun
Aynen ayda 1 bakalım 32 hafta dolunca ne zaman gel diyeceksen hala ayda bırmı gıdıyosun canım doktoruna :S
benım doktor gecen aydan berı 15 gunde bır cagırıyo senıde oyle olur sanırımAynen ayda 1 bakalım 32 hafta dolunca ne zaman gel diyecek
Aynen ayda 1 bakalım 32 hafta dolunca ne zaman gel diyecek
benım doktor gecen aydan berı 15 gunde bır cagırıyo senıde oyle olur sanırım
bazıları her kakada yıkıyor ben unibabyle sildim çok getirirse yıkanır tabi. kış bebekleri yaz bebekleri gibi yikanmiyor soğuk vs olabilir çünkü bizim merkezi ısıtma
büyük oglumda kavanoza pamuklu kaynamis su dolduruyorum parça parça. öyle yaptım küçükte unibaby ıslak havlu. 4 5 ay sonra prima hassas
Çok güzel güle güle kullancnmKızlar bardaklarima bakın lohusaliga hazirrlaniyorum
sinek ısırığı gibi kaşıntı vardı..tahlil yaptırdım, sonuçlar çıktı, karaciğerde bir şey çıkmadı, ilk zamanki değerlerimle aynı değerler..yarın cildiyeye gitçem bakalım ne diyecek..
Hepsi çok güzel güle güle kullanınEvet kızlar dün bi heves gittim kocişimle izmit outlet center a panayır günü vardı yılda 1 kez oluyor. ve bazı markalar özellikle mavi 2 kot 50 tl ye düşüyor. KOM da indirim yapmış lohusa eşyalarımı aldım ( polar üst almadım onu hm den alıcam) kanz mağazası vardı yağmalamışlar bi şey kalmamış motler 160 dan 20-30 a düşmüş. sobe mağazası biraz daha az indirim yapmış (yine %50 indirim vardı birde 2. ürüne %50+%50 ) 2 lohusa takımı 1 elbise toplamda 100 tl tuttu komdan. astronot aldım tulumla beraber toplam 60 tl ödedim. uyku tulumu müslin battaniye sırt bezi vs indirimde değildi onları lcwden alacaktım zaten aldım onlarıdayarın da a101 i yağmalayacağım pazartesiye kadar bitecek inşallah hafta sonu mobilyayıda halledeceğiz
Eki Görüntüle 1664153 Eki Görüntüle 1664154 Eki Görüntüle 1664155 Eki Görüntüle 1664156
kızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?