2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım serviksde kısalma olmuş ama daha net ölçüm için vajinal bakmak lazım dedi.Önce 36/mm iken şimdi ,32 dedi.Kasiklarimda da ağrı olunca çok korkuyorum
32 mm cok kisa degilki,cigr gelistiricininde faydasi olur zarari olmaz,erken dogum riski olanlara hep yapiliyor

Kizlar bisey sorucam.hani doktorum bana bebrgin hareketlerini say dedi ya,simdi bi harekete basladimi 4-5kere vuruyor o sekilde mi sayicam yoksa gun icinde farkli zamanlarda mi 10 olacak

inşallah cnm Allah ın izniyle bi gelselerde sevsek hasretle beklyorum en merak ettiğim bnmde ten rengi hangimize çekecek yada melezmi olacak :) ben esmer baba beyaz bakalım nolcak :))

Evet kızlar dün bi heves gittim kocişimle izmit outlet center a panayır günü vardı yılda 1 kez oluyor. ve bazı markalar özellikle mavi 2 kot 50 tl ye düşüyor. KOM da indirim yapmış lohusa eşyalarımı aldım ( polar üst almadım onu hm den alıcam) kanz mağazası vardı yağmalamışlar bi şey kalmamış motler 160 dan 20-30 a düşmüş. sobe mağazası biraz daha az indirim yapmış (yine %50 indirim vardı birde 2. ürüne %50+%50 ) 2 lohusa takımı 1 elbise toplamda 100 tl tuttu komdan. astronot aldım tulumla beraber toplam 60 tl ödedim. uyku tulumu müslin battaniye sırt bezi vs indirimde değildi onları lcwden alacaktım zaten aldım onlarıda yarın da a101 i yağmalayacağım pazartesiye kadar bitecek inşallah hafta sonu mobilyayıda halledeceğiz

Eklentiler

• WIN_20151021_07_35_35_Pro.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 65
  • WIN_20151021_07_36_49_Pro.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 67
  • WIN_20151021_07_37_45_Pro.webp
    16 KB · Görüntüleme: 67
  • WIN_20151021_07_38_45_Pro.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 66
Amin canim.o tarafini hic düşünemiyorum bebisler doğunca ne olacak diye

Aynen ayda 1 bakalım 32 hafta dolunca ne zaman gel diyecek

benım doktor gecen aydan berı 15 gunde bır cagırıyo senıde oyle olur sanırım

Doktordan doktora değişiyor canım benim sancım var. düşük riskim var hala ayda bir bizim kontrol son 1 ay haftada 1 e düşüyormuş kontrol . ağrın olunca, kan gelince ve su gelince gel dedi sadece zaten benimki planlı normal doğum olacak

bazıları her kakada yıkıyor ben unibabyle sildim çok getirirse yıkanır tabi. kış bebekleri yaz bebekleri gibi yikanmiyor soğuk vs olabilir çünkü bizim merkezi ısıtma

bizimkı de merkezı ısıtma canım, ev fecı sıcak oluyo, genelde camlar acıktr bzde dısarda kar yagarken :)
o yuzden dr her kakada yıkamayı tavsıye ederse rahatlıkla yıkabılırım.

büyük oglumda kavanoza pamuklu kaynamis su dolduruyorum parça parça. öyle yaptım küçükte unibaby ıslak havlu. 4 5 ay sonra prima hassas

tatlım, benım annem ıkı bebek baktı ıkısıne de dedğn gıbı kaynatılıp ılıtılmıs suya pamuk batırarak sıldı altlarını.
Ben de oyle yapmak ıstıyorum bı 4-5 ay, acaba cok mu zahmetlı olur

ohh ıyı masallah :) karacıgerde bısey cıkmaması cok ıyı canım, en azından su anda olayın sadece dermatolojık bı olay oldugundan emınsn :)

Hepsi çok güzel güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…