bende rapor işini halletttim canım 20 kasıma kadar çalış çalış çalışşş :) artık zor gelmeye başladı yalnız
Geçer cnm geçer belkide bu ayda normal biz vücudumuzu fazlla takip ediyoruz belkidebüyük ihtimalle bendede öyle sanırım ben çok su içiyorum zaten ama umarım geçer yaa
Doktorun sana neden böyle dedi? Nasıl saymak lazım? 10 olunca noluyomuş? Bu arada günaydınKizlar bisey sorucam.hani doktorum bana bebrgin hareketlerini say dedi ya,simdi bi harekete basladimi 4-5kere vuruyor o sekilde mi sayicam yoksa gun icinde farkli zamanlarda mi 10 olacak
umarım cnm şuanlık yokta ben bu enfeksyondan oldum olası çektğim için herseyden tedirgin oluyorunmbende de oluyo tabı artık Kasıntı, cok agır bı koku yoksa korkma cnm.
evet canım doğum da 12 aralık görünüyo bakalım hakkımızda hayırlısı artık benim miniğim çok hareketli sizin de öyle mi merak ediyorum kim görse bu hayatta beklemez aralığı falan diyo o derece belli dışarıdan :)
umarım cnmm ama dr hep knt et kndini dedi bende onun yuzunden pimpirik oldumGeçer cnm geçer belkide bu ayda normal biz vücudumuzu fazlla takip ediyoruz belkide
canım, ne zaman başladın pilatese_ ben 10 kg aldım. oğlumda 9 almıştım sanırım bunda hızlı gittim. ama vücut olarak kilolu durmuyormuşum. ben pilatese bugün başladım henüz. haftada 3 gün doğuma kadar. oğlumda 5. ay başlamıştım.yalnız bunda 2 haftadır haftada 4 5 gün 30 dk yürüyorum normal tempoda. sen kaç kg aldın?
naber folik? bebeğinin cinsiyeti netleşti mi
hayırlısı canım. belki 4.ye bir kız nasip olur. 3 erkek evlatta fena değil hani. anneci evlatlar olurlarsa da harika
ben hastane çantamı hazırlamadım hala.
neler koydun içine, sen de normal doğum yapacaksın değil mi,?
Bende korkuyorum kıpır kıpır sanki maç yapıyor içimde yada box kızda böyle değildi sanki bu hemen fırlayıvercek sabırsızlanıyo heleki yemek saati geciksin yada bazen masayı hazırlayıp eşimi bekliyorum hadi dercesine yandan altan üstten aynı anda vuruyo sıpa bidecok hareketlı olunca normal tarıhını beklemıyor muymus :))
ya benımkı de oyle, nasıl tekmelıyo nasıl donuyo anlatamam, dısardan fecı bellı oluyo, çok da erken gelmesınler ya, ızne ayrıldıktan sonra evde dınlenmek ıstıyorum ben. Tam 40 da gelsın :)
Bunlar da sırt çantası (90 ₺) ve portbebe-kol çantası takımı(55₺). Taksit taksit paylaşıyorum dünür sen sordun diye fırsat buldukça :) idare et.meltemcivil
Eki Görüntüle 1663776 Eki Görüntüle 1663777
kızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
Cnm bendede oluyr hemde cok doktora dun danistm kasinti koku yoksa sknti yok demsti bnde brz koku vrdi diye tahlil yapildi intihap vrms oyuzdnms ins gecer abdest alamiyrm tutamiyrm bnm wcdn cikiyrm cktgmda sip sip damliyr ins verdgi ilaclr keser seninde ins biseyn yktr cnmkızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
canım bende sordum bebiş pozisyon değiştiriyor ondan dedi, zaten bizimki baş geliş pozisyonuna gelmiş , sanırım elleri rahat durmuyor öle kurcalayıp duruyor sağı solu :))o batma arada banada oluyor bakalım dr yazdım valla dayanamadım :) cvb gelsin yazarım cnm sanada nedenmiş diye bakalım :)
Günaydın göbüşteki meleğede günaydın anneyi üzmek yok tamammı
gecms olsn cnm ins kendsne ve bebegne bisey olmz iyi haberlerni bekliyrz bizi habersz birkmakızlar slm. yakın bir arkadasim 25 haftasındayen bugün aşırı akinti yuzuden doktora gitmişti. Muayene esnasında rahim açılması farketmis hemen sabah yatış yapmisti doktor. ve 2 saat önce de rahim açılması devam ettiği için acil doğuma aldılar. Aşırı kansızlık vardı bunun tetikledigini söylemiş doktor. ne olur ona dua edin. 25 haftalik inşallah bebeği yaşar.. moralim.çok bozuk allahım hepimizin yavrularını bize bagislasin.
Meltemcim bebisin dönmüs gozun aydin canim dikkat et kendine
kızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.
Hepinize hayırlısı bebeklerinizi almanız dileğim. arkadaşımın o feryadini duyunca çoo kötü oldum bende hamileyim allah kimseye vermesin bu acıyı.. şüphe duydugubuz an doktora gidin bişey olmaz demeyin ne olur
herkese hayırlı akşamlar annişlerben kasım annelerini takip ediuorum ama burayı da takibe almaya karar verdim... bizim grupta doğum tarihleri belli oldu sancılar başladı vs. benimse daha çook zamanım var... sizlerde durumlar nasıl kızlar? benim sat 24 şubat beklenen doğum tarihim de 29 kasım inş. 34. haftamız doldu çok şükür en son bebebğim 2 hafta önce 1924 gr dı. haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş minik kuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?