2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın tontiş göbüşler kendimi dinlemicem diyorum ama uyandım yavaşça ayağı kaşktım sağ ayağımın üstüne bastıkça belime bir ağrı geliyor bu kalan günler nsl geçicek hayır ilk defa da hamile kalmıyorumki sanırsam cahilken hamile kalmak daha iyi hiç böyle stres yapmamıştım şimdi

Kizlar bisey sorucam.hani doktorum bana bebrgin hareketlerini say dedi ya,simdi bi harekete basladimi 4-5kere vuruyor o sekilde mi sayicam yoksa gun icinde farkli zamanlarda mi 10 olacak
Doktorun sana neden böyle dedi? Nasıl saymak lazım? 10 olunca noluyomuş? Bu arada günaydın

cok hareketlı olunca normal tarıhını beklemıyor muymus :))
ya benımkı de oyle, nasıl tekmelıyo nasıl donuyo anlatamam, dısardan fecı bellı oluyo, çok da erken gelmesınler ya, ızne ayrıldıktan sonra evde dınlenmek ıstıyorum ben. Tam 40 da gelsın :)

20kasımı bekleyen arkadaşlar inşallah çabucak geçer zaman size evet evde olmak çok istediğin saate kadar uyuyorsun süt keyfi tv karşısında yemek yemek çok güzel ama inanın evde çok daha fazla yoruluyorsunuz hem iş hiç bitmiyo hep dağınık dağınık 5 dk toplu okadar eşime dört aydır yalvarıyorum bırak çalışayım yok benim işim çok rahattı ben o günlerimi özledim bide evim hep topluydu hiç dağılmıyordu şimdi bıktım ev işinden

platese başlamadım ben tatlım, sadece yuruyus yapıyorum Haftada 6 gun 40 dk yuruyorum, 10 kg aldım. Benım de oyle, 58 ıle hamıle kaldım su anda 68 ım. Hafıf popo ve karın dısında bı fazlalıgım yok allaha sukur, dert etme bence, dogum sonrası verırız.
Ama yagmurlar baslarsa nasıl yuruyecegız kı

Bende korkuyorum kıpır kıpır sanki maç yapıyor içimde yada box kızda böyle değildi sanki bu hemen fırlayıvercek sabırsızlanıyo heleki yemek saati geciksin yada bazen masayı hazırlayıp eşimi bekliyorum hadi dercesine yandan altan üstten aynı anda vuruyo sıpa bide

Allah yardımcıları olsun

kızlar bişi sorcam ya sizdede akıntı yoğun ve sarı oluyormu enfeksyon diycem kaşıntım yada yanmam yok bikaçgündür böyleym sebebi nedir tecrübeli hamişler bilginiz varmı:)
Cnm bendede oluyr hemde cok doktora dun danistm kasinti koku yoksa sknti yok demsti bnde brz koku vrdi diye tahlil yapildi intihap vrms oyuzdnms ins gecer abdest alamiyrm tutamiyrm bnm wcdn cikiyrm cktgmda sip sip damliyr ins verdgi ilaclr keser seninde ins biseyn yktr cnm

o batma arada banada oluyor bakalım dr yazdım valla dayanamadım :) cvb gelsin yazarım cnm sanada nedenmiş diye bakalım :)
canım bende sordum bebiş pozisyon değiştiriyor ondan dedi, zaten bizimki baş geliş pozisyonuna gelmiş , sanırım elleri rahat durmuyor öle kurcalayıp duruyor sağı solu :))

gecms olsn cnm ins kendsne ve bebegne bisey olmz iyi haberlerni bekliyrz bizi habersz birkma

cogumuzun doktoru zaten kontrollerı 2 haftada bıre cektı, ben de sana katılıyorum. Artık 2 haftada bır olmalı kontroller. Doktoru cagrmayan da bı devlet hastanesıne kontrole gtsın aralarda.

hosgeldın canım :) senın bebek 1-2 gun de gecıkse zaten otomatık olarak bızdensın, aralık annesı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…