- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Cumartesi gelsin bebişimi göreyim Şu ayda 1 olayı zor ya
Beni artık obeş günde bir çağırıyor önceden ayda birdi ben yinede sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyordum ebe bıktı bendencogumuzun doktoru zaten kontrollerı 2 haftada bıre cektı, ben de sana katılıyorum. Artık 2 haftada bır olmalı kontroller. Doktoru cagrmayan da bı devlet hastanesıne kontrole gtsın aralarda.
Anam bnmkide cok hareketli dun uyutmadi bni bi bole bisey yok artk tekmelerdn cok itekliyr karnimi nasil geriyr artk neresyle yapiyrsa bi itiyrki cikck yer ariyrmus gibi esim nasil sasrdi erkn olmzlr ins toplrlr kndilrni insBende korkuyorum kıpır kıpır sanki maç yapıyor içimde yada box kızda böyle değildi sanki bu hemen fırlayıvercek sabırsızlanıyo heleki yemek saati geciksin yada bazen masayı hazırlayıp eşimi bekliyorum hadi dercesine yandan altan üstten aynı anda vuruyo sıpa bide
aynen hiç sevmedim ben de o olayı, 32'den sonra mı 2 haftada 1'e düşecek görüşmelerimiz
Merhaba kızlar moralim çok bozuk.Kasiklarimda ağrı oluştu dünden beri doktora gittim birazda fazla ayakta kaldım dün.Doktor bebeğin birden çok kilo aldigini erken doğum olabileceğini söyledi akciğer geliştirici iğne verdi.Çok üzüldüm çok da korktum.Şekerim sinirdaydi 2 haftadır çok da dikkat etmedim. O iğneyi vurulan oldu mi hic
ben abdest almakta zorlanıyorum ama karnımdan dolayı acıyor bacağımız zor kaldırıyorum ama damlamıyor sadece yogun akıntı var sarımsı gibi bide yeni yeni başlayan hafifce kaşıntı ve çok hafif koku oda dün başladı akşam öyle hissettm yaniCnm bendede oluyr hemde cok doktora dun danistm kasinti koku yoksa sknti yok demsti bnde brz koku vrdi diye tahlil yapildi intihap vrms oyuzdnms ins gecer abdest alamiyrm tutamiyrm bnm wcdn cikiyrm cktgmda sip sip damliyr ins verdgi ilaclr keser seninde ins biseyn yktr cnm
vavvvv maşallah süper görünyor valla çatlakta yokk ohh miss :)
valla bnmki en son aynı yerdeydi yani dönmedi daha dönecekmi dersin kıpırdak coşuyor durmuyor aradada tırmalıyor sağ sol tepikler desen ucuyor zaten :)canım bende sordum bebiş pozisyon değiştiriyor ondan dedi, zaten bizimki baş geliş pozisyonuna gelmiş , sanırım elleri rahat durmuyor öle kurcalayıp duruyor sağı solu :))
Cnm kendi dr gitmeye zamanın yoksa çalışıyorsun galiba iş yerine en yakın sağlık ocağına git onlarda bakıyor hem hamişsin diye sırada bekletmiyolarben abdest almakta zorlanıyorum ama karnımdan dolayı acıyor bacağımız zor kaldırıyorum ama damlamıyor sadece yogun akıntı var sarımsı gibi bide yeni yeni başlayan hafifce kaşıntı ve çok hafif koku oda dün başladı akşam öyle hissettm yani
bnm dr beklyorum cumaya gelcek ama etrafıma yakın sağlık ocağı yok cnm sanayi içi arabayla gtmem lazım oda çok zorCnm kendi dr gitmeye zamanın yoksa çalışıyorsun galiba iş yerine en yakın sağlık ocağına git onlarda bakıyor hem hamişsin diye sırada bekletmiyolar
Rabbim sifasini verir ins cnm ins kurtulur bebis Rabbim ailesine bagslasn o aciyi tattrmadn kimseyekızlar arkadaşım bebeği doğurdu suan cihaza bağlı durumu kritik.. akıntı derken onunki yoğurt kıvamında ve cok yogun demişti günler önce bana.. Bugün de kanama olmuş ve doktor hemen yatış yaptırdı öğlen. iğne falan vurdular ama açılma devam ettiği için akşam doğuma aldılar.. lütfen karışmak gibi olmasın yine yanlış anlasilmak istenen ama doktor 1 ayda bir dese bile 15 günde 1 mutlaka doktora gidin. benim doktorum tüp bebekle hamile kaldığım için hep 15 günde bir çağırdı ama ne olur sizde bazen doktoru dinlemeyin..biz tüp bebek te olsa normal yolla sa olsa içimizdeki bu can lar için canımızı veririz. hepimiz doğuma yaklastik 15 günden fazla beklemeyelim.
Hepinize hayırlısı bebeklerinizi almanız dileğim. arkadaşımın o feryadini duyunca çoo kötü oldum bende hamileyim allah kimseye vermesin bu acıyı.. şüphe duydugubuz an doktora gidin bişey olmaz demeyin ne olur
Ben.bu kilolalrin cogunu ilk 3 ayda aldim simdi yavasladim
Tabikisi kiziyor fekat boy bende 176 olunca sadece gobek xikmis gibi girunuyorum ordan yirtiyorum acikcasi :)
limon ıyıdır kızdemekkı sen benım yanımda olsan vururdun benı kucuk ogluma dogdugu gun damagına peynır ezmiştim sütüm gelmemişti açlıktan aglıyodu zaten sonrasındada kuveze goturup aç dıye bıberon verdıler benı daha almadı hıc mamalarla buyudu
Kızlar hastaneye doğum için gereken malzemeleri sordum. Bebek ilk etapta emmezse diye biberon-kaşık istiyoruz dediler. Mamayı onlar veriyor sanırım. Biberon- kaşık için ne almalıyım?
Cnm ben banyoda taburede aliyrm biryere gidersem namazm kaliyr malesef kilamiyrm cnm bi git tahlil yaptr ihml etme gecms olsnben abdest almakta zorlanıyorum ama karnımdan dolayı acıyor bacağımız zor kaldırıyorum ama damlamıyor sadece yogun akıntı var sarımsı gibi bide yeni yeni başlayan hafifce kaşıntı ve çok hafif koku oda dün başladı akşam öyle hissettm yani
Döner canım daha vakit var merak etme her an dönebilir, bebişlerin sağı solu belli olmaz fır dönüyorlar karnımızın içinde , ne kadar geç dönerse o kadar rahat hareket edersin zatenvalla bnmki en son aynı yerdeydi yani dönmedi daha dönecekmi dersin kıpırdak coşuyor durmuyor aradada tırmalıyor sağ sol tepikler desen ucuyor zaten :)
Cnm bnn de çantalar duruyor daha merak etme her şeyi tamamladım ama bu hafta sonu çantaları yapıcam merak etme hallolurkızlarrr iyi gecelerr iki gündür seke seke beişin tüm esyalarını yıkadık ütüledik cok sükür yerleştirdik. Ama biraz abartmısım yada abartmısız sanırım milyonbintane kıyafet var onları nası giycek bilmiyorumallah olmayan kuzularada nasip etsin inşş odasını yerleştirdik cok şükür.
tüm sayfaları değil ama biraz okumaya calıstım akıntı olan arkadaslar bende de bastan beri oldukca yogun bir akıntı vardı doktor normal demişti iki haftadır hem cogaldı hem iyice sarılastı hemde kokusu artti yine sordum gecen cuma kontrolde ama gayet normal dedi rahim hazırlık yapıyor dedi kasıntı yoksa ve bi anda löp löp bi akıntı olmazsa hiç sıkıntı yok dedi
hazırlıklarını tamamlayan arkadaslara özeniyorum masallahh kızlar size vallaD Dekalpy bizim cantalar duruyor daha. birde sol bacagmın agrısından yürüyemiyorum 20 gündür siz pilates yürüyüş diyorsunuz vallahi içimden masallah diyorumm meltemcivil inşş dogumda zorlanmam
Zaten normali 40 mm,burda bir arkadasin 25 e dusmus acilmasi da vardi,doktor daha iyi bilir tabi ama bu kadar canini sıkacak kadar kisa degil.baska bir doktorada git istersen32 mm çok kısa değil mi?Doktor kısa dedi ama ne kadar normal ki
valla bnmde işte kalıyor malesef bundan snra bnyoda alcam artık napim yoksa karnım çok acımaya başladıCnm ben banyoda taburede aliyrm biryere gidersem namazm kaliyr malesef kilamiyrm cnm bi git tahlil yaptr ihml etme gecms olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?