2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cogumuzun doktoru zaten kontrollerı 2 haftada bıre cektı, ben de sana katılıyorum. Artık 2 haftada bır olmalı kontroller. Doktoru cagrmayan da bı devlet hastanesıne kontrole gtsın aralarda.
Beni artık obeş günde bir çağırıyor önceden ayda birdi ben yinede sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyordum ebe bıktı benden

Anam bnmkide cok hareketli dun uyutmadi bni bi bole bisey yok artk tekmelerdn cok itekliyr karnimi nasil geriyr artk neresyle yapiyrsa bi itiyrki cikck yer ariyrmus gibi esim nasil sasrdi erkn olmzlr ins toplrlr kndilrni ins

var mıdır emın degılım ama mall of ıstanbulda olmayan magaza yok cnm, oraya bak, buyuk ıhtımal vardır

ben abdest almakta zorlanıyorum ama karnımdan dolayı acıyor bacağımız zor kaldırıyorum ama damlamıyor sadece yogun akıntı var sarımsı gibi bide yeni yeni başlayan hafifce kaşıntı ve çok hafif koku oda dün başladı akşam öyle hissettm yani

canım bende sordum bebiş pozisyon değiştiriyor ondan dedi, zaten bizimki baş geliş pozisyonuna gelmiş , sanırım elleri rahat durmuyor öle kurcalayıp duruyor sağı solu :))
valla bnmki en son aynı yerdeydi yani dönmedi daha dönecekmi dersin kıpırdak coşuyor durmuyor aradada tırmalıyor sağ sol tepikler desen ucuyor zaten :)

Cnm kendi dr gitmeye zamanın yoksa çalışıyorsun galiba iş yerine en yakın sağlık ocağına git onlarda bakıyor hem hamişsin diye sırada bekletmiyolar

Cnm kendi dr gitmeye zamanın yoksa çalışıyorsun galiba iş yerine en yakın sağlık ocağına git onlarda bakıyor hem hamişsin diye sırada bekletmiyolar
bnm dr beklyorum cumaya gelcek ama etrafıma yakın sağlık ocağı yok cnm sanayi içi arabayla gtmem lazım oda çok zor olmadı akşam bi tahlil yaptırcam bakalım

Rabbim sifasini verir ins cnm ins kurtulur bebis Rabbim ailesine bagslasn o aciyi tattrmadn kimseye

sen bı alem oldugun ıcın farklı kategorıdesın, sana bısı demıyorum elıfcım :)

elifeva ay sen çok yaşa emi peynir nedir yaa :) kopardın beni diyecek bişi bulamıyorumn daha ben bizim eskilere kızıyorum teyzem tutturmuş turşu suyu içircem biri diyor bal vercem oldu dedim besiye çekelim çocuğu tam olsun bizim yedklerimizi yesin diye :) sende bizimkilerdensn ya peynir ay bana bişiler oluıyo r:)

Cnm ben banyoda taburede aliyrm biryere gidersem namazm kaliyr malesef kilamiyrm cnm bi git tahlil yaptr ihml etme gecms olsn

valla bnmki en son aynı yerdeydi yani dönmedi daha dönecekmi dersin kıpırdak coşuyor durmuyor aradada tırmalıyor sağ sol tepikler desen ucuyor zaten :)
Döner canım daha vakit var merak etme her an dönebilir, bebişlerin sağı solu belli olmaz fır dönüyorlar karnımızın içinde , ne kadar geç dönerse o kadar rahat hareket edersin zaten

Cnm bnn de çantalar duruyor daha merak etme her şeyi tamamladım ama bu hafta sonu çantaları yapıcam merak etme hallolur ohh maşallah yıkama tamamsa çoğu bitmiş cnm sağlıkla güle güle giysin bebiş kendi gecelik pijamanı halletin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…