2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Döner canım daha vakit var merak etme her an dönebilir, bebişlerin sağı solu belli olmaz fır dönüyorlar karnımızın içinde , ne kadar geç dönerse o kadar rahat hareket edersin zaten
sorma cnm sorma yok dr dedi zaten daha vakit var dönmesine diye ALlah büyük nezaman dönerse :) sağlıkla gelsinde zaten kıpırdak yernde durmuyor beni yedi bitirdi çürüttü heryerimi:)

Doktorun sana neden böyle dedi? Nasıl saymak lazım? 10 olunca noluyomuş? Bu arada günaydın
Boynuna 1 tur kordon dolanmis canim.say hareketlerde azalma olursa hergun nst takibi yapilacakmis.aslinda son zamanlarda herkes saymali,kontrol sonrasi bir sorun olursa bu sekilds tesbit edilebiyor

Cnm bnn de çantalar duruyor daha merak etme her şeyi tamamladım ama bu hafta sonu çantaları yapıcam merak etme hallolur ohh maşallah yıkama tamamsa çoğu bitmiş cnm sağlıkla güle güle giysin bebiş kendi gecelik pijamanı halletin mi

biberon ok de kaşığı ben de anlamadım?
Benim bi arkadaşımda olmuştu bebek memeyi ememediği için siütü asğıyorlar biberona koyuyorlar ordan çay kaşığı ile sütü verdiler bebiş ilk günden biberona alışırsa memeyi tutmuyormuş bida

ikisi de cok guzel, fıyatlar da cok ıyı canım, ben adıdasın bır sırt cantasını 150 tl ye aldım, gule gule kullanın :))
esime gecen hafta kongrede cok kaliteli bir sirt cantasi hediye etmislee,yanlarinda termosluklari falan var,dedim bunu kimseye verme sakin bu benim.normalde esantiyonlari esimden once ben dagitirim ama buna goz koydum

Oh masallah size. Abartma okadar da:) en fazla 1 ay kalsin sonra kadini gonder yaziktir onun
da bi duzeni war sonucta:) hem sen de
cocugunla kocanla bi duzen kurmak isteyeceksin mecbur alisacaksin tatlim :)

walla kırkıma kadar annem hep kalacak, sonra aksam gıdecek sabah gelecek dıe anlaştık :)
gercı buyuk ablam da "annemı fazla tutma yanında, hem senn duzenın bozulur, hem de bebekle yalnız kalmaya alıs" dedı. Bakalım, bı bebek dogsun da karar verırım artık :)

canım daha gecen gun esımle konustuk bu konuyu, turkıye de malesef odev dıye sayfalarca yazı yazdırmak gıbı salakca seyler var. Bence her velı toplanıp ogretmenıyle konusun.

Ayy süperrr haftada 1 olsunnn evet evett çok az kaldı şaka maka 32 haftadan sonra 2 . Çalıştığım haftada bitiyor sona kdr dayanırsam kaldı 3 hafta ama benim planım 2 hafta daha çalışmak. Sen de ctesi gidicen di mi cnmm ctesiii baya arkdşmz kontrole gidicek inş güzel haberlerle geliriz hepimiz

Cay kasigiyla versek olur muki
Yani arkadaşım öyle vemişti mama kaşıkları büyük zaten minicik ağızlarına girmez ben kızdada dr doğunca bi hap vermişti ez çay kaşığında içine iki üç damla süt sağ ver demişti rahat oluyor inşallah cop cop emerlerde kaşıktı biberondu uraşmayız

insallah canim,dogduktan sonra da bu dert baslayacak.

Tebrıkler leyloş. Allahım agız tadıyla, huzurla saglıkla beraberce yıllarınızı eskıtmeyı nasıp etsın :)

ohh hadı gozun aydın canım. Sen rahatladın artık sıra bızde :) Benım dolap gelse de ben de yıkamaya baslayıp rahatlasam.

valla canım, benm saglıgım yerınde, ufak tefek tabı oluyo ama oyle hareket edememe durumları yok, ezelden berı de sporu asırı severım, son anıma kadar yuruyusumu bırakmami psıkolojık olarak da cok rahatlatıyo benı İnş doğumda faydasını gorurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…