- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
sorma cnm sorma yok dr dedi zaten daha vakit var dönmesine diye ALlah büyük nezaman dönerse :) sağlıkla gelsinde zaten kıpırdak yernde durmuyor beni yedi bitirdi çürüttü heryerimi:)Döner canım daha vakit var merak etme her an dönebilir, bebişlerin sağı solu belli olmaz fır dönüyorlar karnımızın içinde , ne kadar geç dönerse o kadar rahat hareket edersin zaten
Boynuna 1 tur kordon dolanmis canim.say hareketlerde azalma olursa hergun nst takibi yapilacakmis.aslinda son zamanlarda herkes saymali,kontrol sonrasi bir sorun olursa bu sekilds tesbit edilebiyorDoktorun sana neden böyle dedi? Nasıl saymak lazım? 10 olunca noluyomuş? Bu arada günaydın
Hım bugün sıvıyı daha dazla tüket ozamanbnm dr beklyorum cumaya gelcek ama etrafıma yakın sağlık ocağı yok cnm sanayi içi arabayla gtmem lazım oda çok zorolmadı akşam bi tahlil yaptırcam bakalım
Cnm bnn de çantalar duruyor daha merak etme her şeyi tamamladım ama bu hafta sonu çantaları yapıcam merak etme hallolurkızlarrr iyi gecelerr iki gündür seke seke beişin tüm esyalarını yıkadık ütüledik cok sükür yerleştirdik. Ama biraz abartmısım yada abartmısız sanırım milyonbintane kıyafet var onları nası giycek bilmiyorumallah olmayan kuzularada nasip etsin inşş odasını yerleştirdik cok şükür.
tüm sayfaları değil ama biraz okumaya calıstım akıntı olan arkadaslar bende de bastan beri oldukca yogun bir akıntı vardı doktor normal demişti iki haftadır hem cogaldı hem iyice sarılastı hemde kokusu artti yine sordum gecen cuma kontrolde ama gayet normal dedi rahim hazırlık yapıyor dedi kasıntı yoksa ve bi anda löp löp bi akıntı olmazsa hiç sıkıntı yok dedi
hazırlıklarını tamamlayan arkadaslara özeniyorum masallahh kızlar size vallaD Dekalpy bizim cantalar duruyor daha. birde sol bacagmın agrısından yürüyemiyorum 20 gündür siz pilates yürüyüş diyorsunuz vallahi içimden masallah diyorumm meltemcivil inşş dogumda zorlanmam
sıvıkoliğim zaten bidon gibi oldum su içe içe çocukta içerde su banyosu yapıyor :)))9 yeter anne diye diye akşam olmadı bi tahll yapayım bakalım napalım artıkHım bugün sıvıyı daha dazla tüket ozaman
Benim bi arkadaşımda olmuştu bebek memeyi ememediği için siütü asğıyorlar biberona koyuyorlar ordan çay kaşığı ile sütü verdiler bebiş ilk günden biberona alışırsa memeyi tutmuyormuş bidabiberon ok de kaşığı ben de anlamadım?
esime gecen hafta kongrede cok kaliteli bir sirt cantasi hediye etmislee,yanlarinda termosluklari falan var,dedim bunu kimseye verme sakin bu benim.normalde esantiyonlari esimden once ben dagitirim ama buna goz koydumikisi de cok guzel, fıyatlar da cok ıyı canım, ben adıdasın bır sırt cantasını 150 tl ye aldım, gule gule kullanın :))
Cay kasigiyla versek olur mukiBenim bi arkadaşımda olmuştu bebek memeyi ememediği için siütü asğıyorlar biberona koyuyorlar ordan çay kaşığı ile sütü verdiler bebiş ilk günden biberona alışırsa memeyi tutmuyormuş bida
Oh masallah size. Abartma okadar da:) en fazla 1 ay kalsin sonra kadini gonder yaziktir onun
da bi duzeni war sonucta:) hem sen de
cocugunla kocanla bi duzen kurmak isteyeceksin mecbur alisacaksin tatlim :)
Kızlar biz hala kızımla ödev yapıyoruz birinci sınıf 6 yasındaki çoçuklara 6 -7 sayfa elleri alışsın diye ödev verme eğitim zihniyetini algılayamıyorum kızım anne ben daha ufağım diyor yapmak istemiyor sınıftaki tüm çocuklar aynı okul açıldı açılalı karnımdakinş unuttum ne kadar geç gelirse benim için o kadar iyi abla nasihati ikinci veya üçüncü çoçuk istiyorsanız peşpeşe olsun böyle çok zor özellikle meleğinizle sizden başka ilgilenecek kimse yoksa dahada zor
Ayy süperrr haftada 1 olsunnn evet evettbundan sonra benim de senin ki gibi olacak denizcim normal olanı buymuş dediğin gibi geçen kontrolde doktorum aynısını söylemişti yoksa biz aynı dr mı gidiyoruz diycem ama farklı şehirlerdeyiz maalesef bu kadar zaman sorunsuz geldik bundan sonrada rutine bağlandı kontrol aralıkları kısalıyor ne güzel doğuma yakınız da ondan böyle maşallah bebeklerimize benim 35. yada 36. hafta dan sonra haftada bir olacakmış hatta oleyyy
Yani arkadaşım öyle vemişti mama kaşıkları büyük zaten minicik ağızlarına girmez ben kızdada dr doğunca bi hap vermişti ez çay kaşığında içine iki üç damla süt sağ ver demişti rahat oluyor inşallah cop cop emerlerde kaşıktı biberondu uraşmayızCay kasigiyla versek olur muki
insallah canim,dogduktan sonra da bu dert baslayacak.Yani arkadaşım öyle vemişti mama kaşıkları büyük zaten minicik ağızlarına girmez ben kızdada dr doğunca bi hap vermişti ez çay kaşığında içine iki üç damla süt sağ ver demişti rahat oluyor inşallah cop cop emerlerde kaşıktı biberondu uraşmayız
ben avent alıcam pınar tabi fikrim değişmezse
pınar artık benimde bir lohsa gecelik sabahlık takımım var eşim hediye almış relax mode dan evlilik yıl dönümü hediyesi ya çokk duygulandım anlatamam
bu arada siz yatağı aldınızmı
Teşekkürler cnm bende inşallah güzel dostluklar olur ve devam eder artık ilerde anneanne ve baba anne oluyoruz topiği açarız
kızlarrr iyi gecelerr iki gündür seke seke beişin tüm esyalarını yıkadık ütüledik cok sükür yerleştirdik. Ama biraz abartmısım yada abartmısız sanırım milyonbintane kıyafet var onları nası giycek bilmiyorumallah olmayan kuzularada nasip etsin inşş odasını yerleştirdik cok şükür.
tüm sayfaları değil ama biraz okumaya calıstım akıntı olan arkadaslar bende de bastan beri oldukca yogun bir akıntı vardı doktor normal demişti iki haftadır hem cogaldı hem iyice sarılastı hemde kokusu artti yine sordum gecen cuma kontrolde ama gayet normal dedi rahim hazırlık yapıyor dedi kasıntı yoksa ve bi anda löp löp bi akıntı olmazsa hiç sıkıntı yok dedi
hazırlıklarını tamamlayan arkadaslara özeniyorum masallahh kızlar size vallaD Dekalpy bizim cantalar duruyor daha. birde sol bacagmın agrısından yürüyemiyorum 20 gündür siz pilates yürüyüş diyorsunuz vallahi içimden masallah diyorumm meltemcivil inşş dogumda zorlanmam
Benim oğlan döndü galiba kızda bu ayda dönmüştü sezeryan yolu gözüküyor gibi dün belkide ondan sancılandım iki yanımdan vuruyor bide midemde şişlik oluyor
Şu halime bakın artık patlıcam gerçi sizlerde benim gibisiniz bi fark yok
Kizlar bisey sorucam.hani doktorum bana bebrgin hareketlerini say dedi ya,simdi bi harekete basladimi 4-5kere vuruyor o sekilde mi sayicam yoksa gun icinde farkli zamanlarda mi 10 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?