Eğitimci olarak milli eğitimin politikaları maalesef canım ezberci bir zihniyet de çocuk yetiştirme çabaları suru politikası güdüyorlar adım başı özel üniversite var %75 burslu alıyorlar sonra bir dolu üniversite mezunu işsiz ordumuzcanım daha gecen gun esımle konustuk bu konuyu, turkıye de malesef odev dıye sayfalarca yazı yazdırmak gıbı salakca seyler var. Bence her velı toplanıp ogretmenıyle konusun.
canım, benim doktorum sabahtan öğlene kadar 10, öğlenden akşama kadar 10, akşam yatana kadar 10 daha saymaya çalış, hıçkırıkları hareketten sayma, peşpeşe vuruşları da tek tek sayabilirsin dedi.ama ben strese girmek istemiyorum sayıp da, zaten bi sıkıntı olursa , hareketsizlik gibi anlarız herhalde saymaya ne gerek var.. hem 10 olmazda 8 olur ne farkeder ki..Kizlar bisey sorucam.hani doktorum bana bebrgin hareketlerini say dedi ya,simdi bi harekete basladimi 4-5kere vuruyor o sekilde mi sayicam yoksa gun icinde farkli zamanlarda mi 10 olacak
20kasımı bekleyen arkadaşlar inşallah çabucak geçer zaman size evet evde olmak çok istediğin saate kadar uyuyorsun süt keyfi tv karşısında yemek yemek çok güzel ama inanın evde çok daha fazla yoruluyorsunuz hem iş hiç bitmiyo hep dağınık dağınık 5 dk toplu okadar eşime dört aydır yalvarıyorum bırak çalışayım yok benim işim çok rahattı ben o günlerimi özledim bide evim hep topluydu hiç dağılmıyordu şimdi bıktım ev işinden
Bende korkuyorum kıpır kıpır sanki maç yapıyor içimde yada box kızda böyle değildi sanki bu hemen fırlayıvercek sabırsızlanıyo heleki yemek saati geciksin yada bazen masayı hazırlayıp eşimi bekliyorum hadi dercesine yandan altan üstten aynı anda vuruyo sıpa bide
oooo dünürüm maşallah senn ogluş da kocaman olmus :)
aynen öyle sanırsam bu aralar bizimkinede bi haller olmuş yardım edeym toplıyım sen yorulma modlarında şaşkınımsende cocuk olunca o dagıtıyor canım, bende cocuk yok, esım de bu aralar asırı toplu masallah :)
dagılmaz, kırlenmez, rahatca dınlenırım.
Beni artık obeş günde bir çağırıyor önceden ayda birdi ben yinede sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyordum ebe bıktı benden
amin inss canım muhakkak faydası olur bizimde kilo sıkıntısı yok sekiz kilo aldık sadece bi şeker diyeti bi karaciğer diyeti derken kilo vermeye bile basladım:) sükür bebiş kilo alıyo ama işte dogumda yürüyüşlerin pilatesin muhakkak faydası olur inş bacagım gecerde ben de baslarımohh hadı gozun aydın canım. Sen rahatladın artık sıra bızde :) Benım dolap gelse de ben de yıkamaya baslayıp rahatlasam.
valla canım, benm saglıgım yerınde, ufak tefek tabı oluyo ama oyle hareket edememe durumları yok, ezelden berı de sporu asırı severım, son anıma kadar yuruyusumu bırakmami psıkolojık olarak da cok rahatlatıyo benı İnş doğumda faydasını gorurum :)
hımm anladım canm, sağolasın :)Benim bi arkadaşımda olmuştu bebek memeyi ememediği için siütü asğıyorlar biberona koyuyorlar ordan çay kaşığı ile sütü verdiler bebiş ilk günden biberona alışırsa memeyi tutmuyormuş bida
esime gecen hafta kongrede cok kaliteli bir sirt cantasi hediye etmislee,yanlarinda termosluklari falan var,dedim bunu kimseye verme sakin bu benim.normalde esantiyonlari esimden once ben dagitirim ama buna goz koydum
aldım canım internetten markafoniden gelmesini bekliyoruz bakalım. bacagım biraz sıkıntılı oldugu için alısverişe cıkamıyorum internetten hallettim nerdeyse her seyi kargocuların biri geliyo biri gidiyo kanka olduk :) hafta sonu hazırlada konuslaım ne koyduk ne koymadık bende bu aralar fırsat bulunca hazırlıycam inşşCnm bnn de çantalar duruyor daha merak etme her şeyi tamamladım ama bu hafta sonu çantaları yapıcam merak etme hallolurohh maşallah yıkama tamamsa çoğu bitmiş cnm sağlıkla güle güle giysin bebiş kendi gecelik pijamanı halletin mi
Bilmiyorumki canim,kordon dolaninca ister istemez stres oldum,nornalde hic takip etmezdim hareketlerini simdi saymaya basladimcanım, benim doktorum sabahtan öğlene kadar 10, öğlenden akşama kadar 10, akşam yatana kadar 10 daha saymaya çalış, hıçkırıkları hareketten sayma, peşpeşe vuruşları da tek tek sayabilirsin dedi.ama ben strese girmek istemiyorum sayıp da, zaten bi sıkıntı olursa , hareketsizlik gibi anlarız herhalde saymaya ne gerek var.. hem 10 olmazda 8 olur ne farkeder ki..
Ayy süperrr haftada 1 olsunnn evet evettçok az kaldı şaka maka 32 haftadan sonra 2 . Çalıştığım haftada bitiyor sona kdr dayanırsam kaldı 3 hafta ama benim planım 2 hafta daha çalışmak. Sen de ctesi gidicen di mi cnmm ctesiii baya arkdşmz kontrole gidicek inş güzel haberlerle geliriz hepimiz
cook tatlılarr ya allah saglıcakla o günleride göstersin inş hepimizezevkli olmazmı ya minicik minicik eşyalar ben neler yapıcam bakalım doğurmadan yaparım umarım çok tembel oldum bu süreçte
Eğitimci olarak milli eğitimin politikaları maalesef canım ezberci bir zihniyet de çocuk yetiştirme çabaları suru politikası güdüyorlar adım başı özel üniversite var %75 burslu alıyorlar sonra bir dolu üniversite mezunu işsiz ordumuz
Bendede cikti biraz ama ilaca gerek yok bol su ic dedi,bendede kasinti,yanma,farkli renk akinti yoktu,belki seninkide oyledir,sıkma caniniKızlar günaydın ben akintidan dolayı idrar tahlili yaptırdım bakteri çıktı yarın doktora gostericem.yanma kaşıntı koku veya farklı renk yoktu yine bakteri çıktı
aynen öyle sanırsam bu aralar bizimkinede bi haller olmuş yardım edeym toplıyım sen yorulma modlarında şaşkınım
amin inss canım muhakkak faydası olur bizimde kilo sıkıntısı yok sekiz kilo aldık sadece bi şeker diyeti bi karaciğer diyeti derken kilo vermeye bile basladım:) sükür bebiş kilo alıyo ama işte dogumda yürüyüşlerin pilatesin muhakkak faydası olur inş bacagım gecerde ben de baslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?