2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım daha gecen gun esımle konustuk bu konuyu, turkıye de malesef odev dıye sayfalarca yazı yazdırmak gıbı salakca seyler var. Bence her velı toplanıp ogretmenıyle konusun.
Eğitimci olarak milli eğitimin politikaları maalesef canım ezberci bir zihniyet de çocuk yetiştirme çabaları suru politikası güdüyorlar adım başı özel üniversite var %75 burslu alıyorlar sonra bir dolu üniversite mezunu işsiz ordumuz

Kizlar bisey sorucam.hani doktorum bana bebrgin hareketlerini say dedi ya,simdi bi harekete basladimi 4-5kere vuruyor o sekilde mi sayicam yoksa gun icinde farkli zamanlarda mi 10 olacak
canım, benim doktorum sabahtan öğlene kadar 10, öğlenden akşama kadar 10, akşam yatana kadar 10 daha saymaya çalış, hıçkırıkları hareketten sayma, peşpeşe vuruşları da tek tek sayabilirsin dedi.ama ben strese girmek istemiyorum sayıp da, zaten bi sıkıntı olursa , hareketsizlik gibi anlarız herhalde saymaya ne gerek var.. hem 10 olmazda 8 olur ne farkeder ki..

sende cocuk olunca o dagıtıyor canım, bende cocuk yok, esım de bu aralar asırı toplu masallah :)
dagılmaz, kırlenmez, rahatca dınlenırım.

ozaman sennkı de erken gelecek desene :)

Kızlar hepinize günaydın gece saat 4 den beri sağ kasığımda şiddetli bir ağrı var bebişim oynuyor kendimi toparlayabilirsem hastahaneye gideceğim doktoruma geçen ay sorduğumda rahim büyüyor sezaryen dikiş yerime baskı yapıyormuş idare edecekmişim çok zor Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlısı ile kucaklarımıza alalım

sende cocuk olunca o dagıtıyor canım, bende cocuk yok, esım de bu aralar asırı toplu masallah :)
dagılmaz, kırlenmez, rahatca dınlenırım.
aynen öyle sanırsam bu aralar bizimkinede bi haller olmuş yardım edeym toplıyım sen yorulma modlarında şaşkınım

amin inss canım muhakkak faydası olur bizimde kilo sıkıntısı yok sekiz kilo aldık sadece bi şeker diyeti bi karaciğer diyeti derken kilo vermeye bile basladım:) sükür bebiş kilo alıyo ama işte dogumda yürüyüşlerin pilatesin muhakkak faydası olur inş bacagım gecerde ben de baslarım

esime gecen hafta kongrede cok kaliteli bir sirt cantasi hediye etmislee,yanlarinda termosluklari falan var,dedim bunu kimseye verme sakin bu benim.normalde esantiyonlari esimden once ben dagitirim ama buna goz koydum

benımkı de oyle ıkı yannda bıberon ıcın fılesı var. Tabı onlar bıberon degıl de su matarası ıcın dusunmusler :) Walla bıze normalde de lazımdı bı sırt cantası, tatılde falan ıyı oluyo.

aldım canım internetten markafoniden gelmesini bekliyoruz bakalım. bacagım biraz sıkıntılı oldugu için alısverişe cıkamıyorum internetten hallettim nerdeyse her seyi kargocuların biri geliyo biri gidiyo kanka olduk :) hafta sonu hazırlada konuslaım ne koyduk ne koymadık bende bu aralar fırsat bulunca hazırlıycam inşş

Bilmiyorumki canim,kordon dolaninca ister istemez stres oldum,nornalde hic takip etmezdim hareketlerini simdi saymaya basladim

Kızlar günaydın ben akintidan dolayı idrar tahlili yaptırdım bakteri çıktı yarın doktora gostericem.yanma kaşıntı koku veya farklı renk yoktu yine bakteri çıktı

denızcım 3 kalmıyo, 2.5 hafta kalıyo lutfen :) (28-29 ekım dolayısıyla :) ) kendımızı motıve edelım :)

malesef cnm, herkes de unıv okumaya calısıyo, bırılerı de ara eleman olsun yahu.

Kızlar günaydın ben akintidan dolayı idrar tahlili yaptırdım bakteri çıktı yarın doktora gostericem.yanma kaşıntı koku veya farklı renk yoktu yine bakteri çıktı
Bendede cikti biraz ama ilaca gerek yok bol su ic dedi,bendede kasinti,yanma,farkli renk akinti yoktu,belki seninkide oyledir,sıkma canini

aynen öyle sanırsam bu aralar bizimkinede bi haller olmuş yardım edeym toplıyım sen yorulma modlarında şaşkınım

esım hayatta tencere yıkamaz, dıgerlerıyle beraber makınaya koyar, ben de makınadan cıkarır yıkarım :) bu aralar tencerelerı yıkamaya baslladı, gözlerım yasardı valla :)

benım de kılo alımım seker dıyetınden sonra durdu zaten :) bazen ıyıkı yuklemem yuksek cıkmıs dıyorum :))
Allaha sukur dıyet ıle degerlerım de normale dondu zaten.
Bacagın duzelırse ve baska saglık sıkıntın yoksa kesınlıkle yuru canm, ozellıkle son zamanlarda cok yardımcı oluyormus doguma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…