2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
esım hayatta tencere yıkamaz, dıgerlerıyle beraber makınaya koyar, ben de makınadan cıkarır yıkarım :) bu aralar tencerelerı yıkamaya baslladı, gözlerım yasardı valla :)
ayy süper yaa :))) oda güzel bizimkinin mutfakla pek ilgisi yok diğer işleri yapıyor :)

efe keremin annesi , normalde de ben yemegı yapar sofrayı hazırlarım, toplama, kalan yemeklerı paketleyı dolaba yerleştrme, bulaşıkları makınaya koyma ısı esımındır ama tencerelerı de makınaya atıyordu, sımdı onları yıkıyor :)

mutfakla alakalı herşeyi ben yapıyporum nerde bizim adam sadece meyve getirip yemeyi yedirmeyi hatta zorlamayı bilir :))) birde süt ve süt ürünlerini jkendi içerken benide zorla buna teşvik eder sonra pardakları ortalıkta bırakır :) ama haftasonu temizliğinde pis işleri o yapar ben değil:))

allah sifa versin canım inşş bi şey yoktur bizide haberdar et

he he :) sen de az karlı sayılmazsın yanı :)

denızcım 3 kalmıyo, 2.5 hafta kalıyo lutfen :) (28-29 ekım dolayısıyla :) ) kendımızı motıve edelım :)
Aynen cnmmm doğru 2.5 diyince az geliyo çalışasım geliyo ama her sabah kalkınca da bitsin modundayım şaka maka bak sende çalışabilir haftandan 1 haftayı götürüyosun ne çabuk geçiyo di mi

Aynen çantalar hazır olunca paylaşalım hem fikir olur birimizin atladığını diğerimizden kopyalarız

çalışan bayanlar kaçıncı haftanızda dogum iznine ayrıldınız. benım 2. kasımda 32. haftam başlıyo ve izine ayrılıyorum

çalışan bayanlar kaçıncı haftanızda dogum iznine ayrıldınız. benım 2. kasımda 32. haftam başlıyo ve izine ayrılıyorum
biz ayrılmayı düşünmedik cnm 32 hafta rapor aldık çalışabilir şuan devam ediyoruz 37 ye kadar yola devam bi aksilk olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…