- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar günaydın ben akintidan dolayı idrar tahlili yaptırdım bakteri çıktı yarın doktora gostericem.yanma kaşıntı koku veya farklı renk yoktu yine bakteri çıktı
ayy süper yaa :))) oda güzel bizimkinin mutfakla pek ilgisi yok diğer işleri yapıyor :)esım hayatta tencere yıkamaz, dıgerlerıyle beraber makınaya koyar, ben de makınadan cıkarır yıkarım :) bu aralar tencerelerı yıkamaya baslladı, gözlerım yasardı valla :)
canım hangi modelini aldın bende sırt cantası arastırıyorum ama ayrıntılı bi canta bulamadım dahaikisi de cok guzel, fıyatlar da cok ıyı canım, ben adıdasın bır sırt cantasını 150 tl ye aldım, gule gule kullanın :))
canım hangi modelini aldın bende sırt cantası arastırıyorum ama ayrıntılı bi canta bulamadım daha
mutfakla alakalı herşeyi ben yapıyporum nerde bizim adam sadece meyve getirip yemeyi yedirmeyi hatta zorlamayı bilir :))) birde süt ve süt ürünlerini jkendi içerken benide zorla buna teşvik eder sonra pardakları ortalıkta bırakır :) ama haftasonu temizliğinde pis işleri o yapar ben değil:))efe keremin annesi , normalde de ben yemegı yapar sofrayı hazırlarım, toplama, kalan yemeklerı paketleyı dolaba yerleştrme, bulaşıkları makınaya koyma ısı esımındır ama tencerelerı de makınaya atıyordu, sımdı onları yıkıyor :)
Tabureyle al cnm iyi oluyr. Lavaboya uzatamiyrm bndevalla bnmde işte kalıyor malesef bundan snra bnyoda alcam artık napim yoksa karnım çok acımaya başladı
bacağım kopuyor esnetemiyorumki bacağımı valla acıyorTabureyle al cnm iyi oluyr. Lavaboya uzatamiyrm bnde
allah sifa versin canım inşş bi şey yoktur bizide haberdar etKızlar hepinize günaydın gece saat 4 den beri sağ kasığımda şiddetli bir ağrı var bebişim oynuyor kendimi toparlayabilirsem hastahaneye gideceğim doktoruma geçen ay sorduğumda rahim büyüyor sezaryen dikiş yerime baskı yapıyormuş idare edecekmişim çok zor Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlısı ile kucaklarımıza alalım
tmm cnm cook sagol :)model adını bılmıyorum ama aksam fotograf atarım cnm.
mutfakla alakalı herşeyi ben yapıyporum nerde bizim adam sadece meyve getirip yemeyi yedirmeyi hatta zorlamayı bilir :))) birde süt ve süt ürünlerini jkendi içerken benide zorla buna teşvik eder sonra pardakları ortalıkta bırakır :) ama haftasonu temizliğinde pis işleri o yapar ben değil:))
Bnde istyrm cnm etiktlermsnmodel adını bılmıyorum ama aksam fotograf atarım cnm.
Aynen cnmmm doğru 2.5 diyince az geliyo çalışasım geliyodenızcım 3 kalmıyo, 2.5 hafta kalıyo lutfen :) (28-29 ekım dolayısıyla :) ) kendımızı motıve edelım :)
Aynen çantalar hazır olunca paylaşalım hem fikir olur birimizin atladığını diğerimizden kopyalarızaldım canım internetten markafoniden gelmesini bekliyoruz bakalım. bacagım biraz sıkıntılı oldugu için alısverişe cıkamıyorum internetten hallettim nerdeyse her seyi kargocuların biri geliyo biri gidiyo kanka olduk :) hafta sonu hazırlada konuslaım ne koyduk ne koymadık bende bu aralar fırsat bulunca hazırlıycam inşş
Inş öyledir ilaç kullanmaya gerek kalmazBendede cikti biraz ama ilaca gerek yok bol su ic dedi,bendede kasinti,yanma,farkli renk akinti yoktu,belki seninkide oyledir,sıkma canini
Değildir diye ümit ediyorum .sağol canimgecmıs olsun tatlm, inş cıddı boyutta degıldır.
valla kusura bakmasın yetişemyorum ondan sonra şuraya gidelim burya gidelim demekle olmuyor :))) ya yardım yada gec gitcez :)he he :) sen de az karlı sayılmazsın yanı :)
biz ayrılmayı düşünmedik cnm 32 hafta rapor aldık çalışabilir şuan devam ediyoruz 37 ye kadar yola devam bi aksilk olmazsaçalışan bayanlar kaçıncı haftanızda dogum iznine ayrıldınız. benım 2. kasımda 32. haftam başlıyo ve izine ayrılıyorum
Bnmkide cok guzel ev dagitiyr saolsnayy süper yaa :))) oda güzel bizimkinin mutfakla pek ilgisi yok diğer işleri yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?