- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
ee normalde neden göremyorsun ki napıyor sen iş yaptığındanmı göremyorsunBnmkide cok guzel ev dagitiyr saolsnilk zmnlr yapiyrdu simdi kocamn yuzunu bile goremez oldm bi carsamba gunleri oda dirilisi izliyrz diye islerni bitrmeye bkiyr
Sen 39 bitince bu sefer neden gelmedi acaba gelmeyecek mi ya seZeryan olursa diye endişe edersen hatırlatcam snaacok hareketlı olunca normal tarıhını beklemıyor muymus :))
ya benımkı de oyle, nasıl tekmelıyo nasıl donuyo anlatamam, dısardan fecı bellı oluyo, çok da erken gelmesınler ya, ızne ayrıldıktan sonra evde dınlenmek ıstıyorum ben. Tam 40 da gelsın :)
tamam canım, etıketlerım.Bnde istyrm cnm etiktlermsn
Aynen cnmmm doğru 2.5 diyince az geliyo çalışasım geliyoama her sabah kalkınca da bitsin modundayım şaka maka bak sende çalışabilir haftandan 1 haftayı götürüyosun ne çabuk geçiyo di mi
Esim cok yogun cnm pazar gunu bile calisiyr artk sen dusun 1 bucuk ay kadar daha yogun olur ondn snra ins norml,haline doneck ins isleri olmadgnda 5de fln gelir simdi gece geliyr 12de 1 deee normalde neden göremyorsun ki napıyor sen iş yaptığındanmı göremyorsun
valla kusura bakmasın yetişemyorum ondan sonra şuraya gidelim burya gidelim demekle olmuyor :))) ya yardım yada gec gitcez :)
Fotoya nazar boncuğuuu ekliyorummm hemenn
Sen 39 bitince bu sefer neden gelmedi acaba gelmeyecek mi ya seZeryan olursa diye endişe edersen hatırlatcam snaason 2-3 hafta çok yavaş geçiyomuş eve geçince kesin sarcaz her şeye ben bol bol eşime sararım evde olunca
anladım cnm adam yoğun napsın ama sana nasıl yardım etsin bide o haldeEsim cok yogun cnm pazar gunu bile calisiyr artk sen dusun 1 bucuk ay kadar daha yogun olur ondn snra ins norml,haline doneck ins isleri olmadgnda 5de fln gelir simdi gece geliyr 12de 1 de
bnm söylememe pek gerek kalmıyor ki kendi anlıyor ben yetişemyorum söylemeden yapıyor :) ALLAH razı olsun kendisinden ben çok detarjan manyağıyım bunu blyor o yüzden banyo ve wc yi kendi yapıyor zehirlenrm diye:)))santaj da yapıyorsun yanı, ya ısı yap hemen gıdelım ya da evde kalırız :)
Bnmde çok üstüme geliyolar baştan beriwalla canım ya, zaman hızlı akıyo. Ben bı haftada çarşamba gunu gelmısse o haftayı bıtmıs sayıyorum, cunku cdden prs cuma cok cabuk gecıyo :)
bu arada cıkıs oncesı bı ıs kıtledıler bana ıs yerındeustelık benım ısım olmayan, hıc de anlamadıgım bısı, neyse artık elımden gelenı yaparım kalan da kalır. Son anda boyle bısı yapmaları pek hosuma gtmedı tabıı
anammm kız biz izne çıkmadan snn junyır gelcek ALLAH IN İZNİYLE İNŞALLAH hdı hayırlısı cnm Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsnSelam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum
bnm söylememe pek gerek kalmıyor ki kendi anlıyor ben yetişemyorum söylemeden yapıyor :) ALLAH razı olsun kendisinden ben çok detarjan manyağıyım bunu blyor o yüzden banyo ve wc yi kendi yapıyor zehirlenrm diye:)))
Selam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum
yakın planda bende snn gibi yapıcım zaten :) valla bu şekilde olmuyor çok yoruluyorum :))))he he :) bızım haftalık temızlıkcı gelıyor da allahtan haftaıcı tuvalete doktugum camasır suyu dısında deterjan ıle muhattap olmuyorum :)
Bnmde çok üstüme geliyolar baştan beri( artk rahat bırakmaları gerekir aslında kritik haftalardayız yani. Seninkilr de baştan hep rahattı son dk golü :/ fenaymış. Bence de kasma yapabildiiğin kdr yap ztn geri dönmicen o işe
Eee dürtcezzz tabiiiwalla denızcım ya haklısın, benı ıyı tanımıssın :)
adamlara da yazık, bız ewde onlar ıs yerınde dürter dururuz artık :)
yakın planda bende snn gibi yapıcım zaten :) valla bu şekilde olmuyor çok yoruluyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?