2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bnmkide cok guzel ev dagitiyr saolsn ilk zmnlr yapiyrdu simdi kocamn yuzunu bile goremez oldm bi carsamba gunleri oda dirilisi izliyrz diye islerni bitrmeye bkiyr
ee normalde neden göremyorsun ki napıyor sen iş yaptığındanmı göremyorsun

Sen 39 bitince bu sefer neden gelmedi acaba gelmeyecek mi ya seZeryan olursa diye endişe edersen hatırlatcam snaa son 2-3 hafta çok yavaş geçiyomuş eve geçince kesin sarcaz her şeye ben bol bol eşime sararım evde olunca

Aynen cnmmm doğru 2.5 diyince az geliyo çalışasım geliyo ama her sabah kalkınca da bitsin modundayım şaka maka bak sende çalışabilir haftandan 1 haftayı götürüyosun ne çabuk geçiyo di mi

walla canım ya, zaman hızlı akıyo. Ben bı haftada çarşamba gunu gelmısse o haftayı bıtmıs sayıyorum, cunku cdden prs cuma cok cabuk gecıyo :)

bu arada cıkıs oncesı bı ıs kıtledıler bana ıs yerınde ustelık benım ısım olmayan, hıc de anlamadıgım bısı, neyse artık elımden gelenı yaparım kalan da kalır. Son anda boyle bısı yapmaları pek hosuma gtmedı tabıı

Sen 39 bitince bu sefer neden gelmedi acaba gelmeyecek mi ya seZeryan olursa diye endişe edersen hatırlatcam snaa son 2-3 hafta çok yavaş geçiyomuş eve geçince kesin sarcaz her şeye ben bol bol eşime sararım evde olunca

walla denızcım ya haklısın, benı ıyı tanımıssın :)

adamlara da yazık, bız ewde onlar ıs yerınde dürter dururuz artık :)

Esim cok yogun cnm pazar gunu bile calisiyr artk sen dusun 1 bucuk ay kadar daha yogun olur ondn snra ins norml,haline doneck ins isleri olmadgnda 5de fln gelir simdi gece geliyr 12de 1 de
anladım cnm adam yoğun napsın ama sana nasıl yardım etsin bide o halde ( çok zor oluyor bizimkide yorgun gelince kendini koltuğa zor atıyor dirde gözler kızarmış pc başında hadi gelde yardım et de diyemyorum valla o haldeyken anlıyorum seni yani ALLAH cümlemize yarrdım etsin

santaj da yapıyorsun yanı, ya ısı yap hemen gıdelım ya da evde kalırız :)
bnm söylememe pek gerek kalmıyor ki kendi anlıyor ben yetişemyorum söylemeden yapıyor :) ALLAH razı olsun kendisinden ben çok detarjan manyağıyım bunu blyor o yüzden banyo ve wc yi kendi yapıyor zehirlenrm diye:)))

Selam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum

Bnmde çok üstüme geliyolar baştan beri ( artk rahat bırakmaları gerekir aslında kritik haftalardayız yani. Seninkilr de baştan hep rahattı son dk golü :/ fenaymış. Bence de kasma yapabildiiğin kdr yap ztn geri dönmicen o işe

anammm kız biz izne çıkmadan snn junyır gelcek ALLAH IN İZNİYLE İNŞALLAH hdı hayırlısı cnm Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsn

he he :) bızım haftalık temızlıkcı gelıyor da allahtan haftaıcı tuvalete doktugum camasır suyu dısında deterjan ıle muhattap olmuyorum :)

adaşım nıye ağlıyorsun kı, ne guzel ıste bebegıne bı an once kavusacaksın, cok mutlu olman lazım senın :)

canım evet senn ustune gelıyolar ama en azından bıldıgın seylerı yaptrmaya calısıyolar, bana verdıklerı ıs ıle benım alakam yok, bı de bu ıs nasıl yapılır onu kesfet

evet ıse donmıycem ama süt ızınlerımı toplu 8 hafta olarak kullanmayı ıstıycem o yuzden son anda elımden gelenı yapayım yıne de.
Cıdden yanı, keske hıc ne onlar bu ısı bana verselerdı ne de ben yarıda bırakıp cıkmak zorunda kalsaydım
neyse artık cok takmamaya calısıcam, hayrlısı olsun.

walla denızcım ya haklısın, benı ıyı tanımıssın :)

adamlara da yazık, bız ewde onlar ıs yerınde dürter dururuz artık :)
Eee dürtcezzz tabiii eşim beni tanıdığı için şimdiden bana program hazırlıyo oyalanmam için ben evde sıkılan bi tipim çünkü Yine de kaçışı yok sarcamm

yakın planda bende snn gibi yapıcım zaten :) valla bu şekilde olmuyor çok yoruluyorum :))))

bı de bebekle yapman cok zor canm ya, ben her hafta yarım gun alıyorum, gunluk 80 TL, sen de ıkı haftada bır yarım gun alsan yıne yeter. Yarım dıyorum, sabah 9 oglen 14.00 Cam sılıyo, yerlerı sılıyo, koltuk ya da halı ya da sandalyelerı sılıyo, tozu alıyo, ütü varsa yapıp gıdıyo. ama bızım akrabamız old ıcın fazla ıs varsa da mesaım bttı deyıp gtmıyo, bana yardım kendıne de maddı destek dıe gelıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…