Sağol tatlim, düşünmen yeter :)
Bosver benm görevim değil zaten, eksik gedik yanliş manliş bişiler yapar veririm valla :)
Bu arada sen de mi inşaat mühendisisin?
ayy çok teşekkür ederiz denizcim darısı hepimizin başınaCnmmm yıldönümünüz kutlu olsun şimdi gördüm bende, ne kdr ince düşünmüş eşinn valla bravo Allah daim etsin mutluluğunuzu inş Nil bebiş de az kaldı geliyooo gümbür gümbür aile büyüyo
memede süt olmayıncaağlayan bebeye meme verilir cancazım peynir nedir ya:) ayy öldüm gülmekten
kedi dedinya bide yavrucaa sözün bittiği yer burası :))) ayy ayyy yavrucak ya peynirci olmuş daha doğduğunda :))) anası sağolsunmemede süt olmayıncamecbur kaldım bide bı gıcık aglaması vardıkı kedı gıbı mıyavlıyodu hemsıreler başına gelıp guluyodu onun aglamasına
Hiiii paylaşcaz tabiiii kimbilir ne tatlı olcakkklarrayy çok teşekkür ederiz denizcim darısı hepimizin başına
evet ya nil bebiş geliyor gerçekten ekim anneleri bebeklerinin resimlerini paylaşıyorlar arada ayy çok şeker ve pofuduklar bir özeniyorum ki onlara bizde paylaşalım bebeklerimizin resimlerini
Yok canım ben okul öncesi eğitim öğretmeniyim.
Ama 5 yıl boyunca ihale basın ajansında muhabirlik yaptım ordan biliyorum..
Iyiyim canım çok şükür. Günlerdir yatıyorum.Bu akşam kuzenim gelicek. 10 gün benimle ilgilenicek. 4 kasımda da annem geliyor. Cumartesi kontrolüm var. Inşallah riskim yükselmemiştir..Hee anladim tatlim Sağolasın tekrar. Sen nasil oldun, agrilarin ne alemde?
lazere gidiyordum gebe kaldığım sırada, yükümü epey hafifletti o anlamda ama tamamen değil. bi tek orada kalmıştı biraz ama idare ediyorum ben de.ben de oyleyım cnm ya, alt tarafın temızlıgını adam akıllı yapamıyorum artık, elımle hıssettgm kadar artık
Yakinda senle dunur olmaktan vazgecicem zatenhe ya kadına bak kızı strese sokuyor şimdiden
hehe ne fenayım ama
sağolasın canım cevabın içinBENDE ÇALIŞIYORUM İŞTE CNM BNM aktarılmıyor o günlerin sonrasına yani boşa gidiyor kısaca çalıştığın için onlar şirketinle alakalı o izin veryorsa izinlisin decvlet memuruda olsan farketmez çalışabilir aldığın için o günler sende tatilsin bu senin gelecekteki iznini etkilemez hiçbir şekilde ytani
teşekkür ederim tatlım kafam karıştıOlur mu oyle sey canm, resmi tatıller düşmez Ama 30 ekim cumayı sizlere idari izin yaparlarsa onu düşerler mi bilemiyorum.
tatlım olması gereken bu ama devlet işi hiç belli olmazBnm fikrim çalışabilir raporu aldığımıza göre normalde resmi izin neyse odur yani çalıştığımız 5 hafta direkt doğumdan sonraya aktarılcak. Yok o 5 haftada resmi tatil olmuş vs bunlar bizi bağlamaz iş vardı da biz mi çalışmadık tatil yani napalımO paylaşılan yazıda çalışamaz raporu aldıktan sonrası için resmi tatiller düşmez diyor. Zaten çalışmadığımız zamanın resmi tatilini nasıl kullanalım mantıklı
allah yardımcın olsun ben başlamadin. ders ortasi cikip w c ye giderdim herhalde:))tatlım olması gereken bu ama devlet işi hiç belli olmaztatillerde derse girmediğimiz için ek dersi kesiyor devlet eee tatil oldu gitmedin diye doğum sonrası günlerimden keser mi ki diye içime kurt düştü bugün zaten canım burnumda gidiyorum okula felçli dönüyorum
Canım lazer deyince aklıma geldi bende bebekten önce gitmiştim komple bitmişti gebelik boyunca tüylerim tekrar çıkmadı ama hamilelikten sonra çıkar diyor bazıları bilgin var mi bu konudalazere gidiyordum gebe kaldığım sırada, yükümü epey hafifletti o anlamda ama tamamen değil. bi tek orada kalmıştı biraz ama idare ediyorum ben de.
sağolasın tatlım ben de evden okula gidene kadar dayanamıyorum oklua adım atar atmaz hemen tuvalete koşuyorum ayrıca her teneffüs tuvaletteyimallah yardımcın olsun ben başlamadin. ders ortasi cikip w c ye giderdim herhalde:))
ay bizim alaturka okulda oturamam otursam da kalkamazdim yaw:)))sağolasın tatlım ben de evden okula gidene kadar dayanamıyorum oklua adım atar atmaz hemen tuvalete koşuyorum ayrıca her teneffüs tuvaletteyim
ben de braşım öyle bir şey var mı bilmiyorum olsa iyi olur vallabu arada ogretmen arkadaşlar ozellikle branşlar on sayfalarda süt izni ile bir şeyler vardı. sanki sut iznini kullanmayip doğum sonrası izne 8 hafta ekleme gibi. bize uygulanır mi bransiz diye kimse süt iznini takmadı şimdiye dek benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?