2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol tatlim, düşünmen yeter :)
Bosver benm görevim değil zaten, eksik gedik yanliş manliş bişiler yapar veririm valla :)
Bu arada sen de mi inşaat mühendisisin?

Yok canım ben okul öncesi eğitim öğretmeniyim.
Ama 5 yıl boyunca ihale basın ajansında muhabirlik yaptım ordan biliyorum..

Bnm fikrim çalışabilir raporu aldığımıza göre normalde resmi izin neyse odur yani çalıştığımız 5 hafta direkt doğumdan sonraya aktarılcak. Yok o 5 haftada resmi tatil olmuş vs bunlar bizi bağlamaz iş vardı da biz mi çalışmadık tatil yani napalımO paylaşılan yazıda çalışamaz raporu aldıktan sonrası için resmi tatiller düşmez diyor. Zaten çalışmadığımız zamanın resmi tatilini nasıl kullanalım mantıklı

ayy çok teşekkür ederiz denizcim darısı hepimizin başına
evet ya nil bebiş geliyor gerçekten ekim anneleri bebeklerinin resimlerini paylaşıyorlar arada ayy çok şeker ve pofuduklar bir özeniyorum ki onlara bizde paylaşalım bebeklerimizin resimlerini

memede süt olmayınca mecbur kaldım bide bı gıcık aglaması vardıkı kedı gıbı mıyavlıyodu hemsıreler başına gelıp guluyodu onun aglamasına
kedi dedinya bide yavrucaa sözün bittiği yer burası :))) ayy ayyy yavrucak ya peynirci olmuş daha doğduğunda :))) anası sağolsun

Hiiii paylaşcaz tabiiii kimbilir ne tatlı olcakkklarr zaman geçsinnn geçsinnn

Hee anladim tatlim Sağolasın tekrar. Sen nasil oldun, agrilarin ne alemde?
Iyiyim canım çok şükür. Günlerdir yatıyorum.Bu akşam kuzenim gelicek. 10 gün benimle ilgilenicek. 4 kasımda da annem geliyor. Cumartesi kontrolüm var. Inşallah riskim yükselmemiştir..
İzne çıkmasam çalışmak gerçekten çok zor olurdu. Rabbim siz çalışanların yardımcısı olsun..

Selam kızlar nasılsınız? Bugün çok yoğun bir gün geçirdim sabah denetim ile başladık akşama kadarda bir ton iş ancak fırsat bulabildim bu arada da bakım çantamızı alayım dedim. Ben 2 ay sonra işe döneceğim için daha çok k.valide kullanacak o yüzden sırt çantasından vazgeçtim ekteki ürünü şimdi sipariş verdim. Modeli beğendim kullanıcı yorumları da çok iyi ve en önemlisi 49 tl

Eklentiler

• çanta.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 87
ben de oyleyım cnm ya, alt tarafın temızlıgını adam akıllı yapamıyorum artık, elımle hıssettgm kadar artık
lazere gidiyordum gebe kaldığım sırada, yükümü epey hafifletti o anlamda ama tamamen değil. bi tek orada kalmıştı biraz ama idare ediyorum ben de.

sağolasın canım cevabın için

tatlım olması gereken bu ama devlet işi hiç belli olmaz tatillerde derse girmediğimiz için ek dersi kesiyor devlet eee tatil oldu gitmedin diye doğum sonrası günlerimden keser mi ki diye içime kurt düştü bugün zaten canım burnumda gidiyorum okula felçli dönüyorum

allah yardımcın olsun ben başlamadin. ders ortasi cikip w c ye giderdim herhalde:))

lazere gidiyordum gebe kaldığım sırada, yükümü epey hafifletti o anlamda ama tamamen değil. bi tek orada kalmıştı biraz ama idare ediyorum ben de.
Canım lazer deyince aklıma geldi bende bebekten önce gitmiştim komple bitmişti gebelik boyunca tüylerim tekrar çıkmadı ama hamilelikten sonra çıkar diyor bazıları bilgin var mi bu konuda

allah yardımcın olsun ben başlamadin. ders ortasi cikip w c ye giderdim herhalde:))
sağolasın tatlım ben de evden okula gidene kadar dayanamıyorum oklua adım atar atmaz hemen tuvalete koşuyorum ayrıca her teneffüs tuvaletteyim

bu arada ogretmen arkadaşlar ozellikle branşlar on sayfalarda süt izni ile bir şeyler vardı. sanki sut iznini kullanmayip doğum sonrası izne 8 hafta ekleme gibi. bize uygulanır mi bransiz diye kimse süt iznini takmadı şimdiye dek benim.

sağolasın tatlım ben de evden okula gidene kadar dayanamıyorum oklua adım atar atmaz hemen tuvalete koşuyorum ayrıca her teneffüs tuvaletteyim
ay bizim alaturka okulda oturamam otursam da kalkamazdim yaw:)))

ben de braşım öyle bir şey var mı bilmiyorum olsa iyi olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…