2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya bu gidişle yarımız Kasım annesi olcak ben 4 aralığı nası bekliycem :)) ağlama bence sağsalim olduktan sonra erken kavuşcaksın öyle düşün

masallah alınması gereken herseyi alıp işi bitirmişiniz, helal olsun böyle anneye saglıcakla gelsin bebişiniz de kullansın hepsini güle oynaya :) sevgiler...

Merhabalar uzun zamandır yazamadım ben 32 haftalık normalde bebeğim ama ultrason da 30 + 5 haftalık olarak gözüküyor yani 10 gün falan geriden geliyor bebeğim. Gelişimi biraz yavaşmış doktor 2 hafta sonrası için prof dr yönlendirdi. Kilosu da 1.480 gr . Benim durumumda olan var mı ? Gelişimi biraz yavaşmış bebeğimin çok üzüldüm

arkadaslar, bebekler dogunca anne sütünden önce hurma vermek ( hurmanın bir iki damla ezilmiş suyuyla damagını yumusatmak) sünnetmiş, nedenine gelince, anne sütü 1 saatte vucuda organlara fayda ederken, hurma kuru üzüm gibi tatlı seylerin suyu 10-15 dk da bebegin ihtiyacı olan besini saglarmıs, peygamber efendimiz (sav) hurma verirmiş bebeklere. siz de ögrenin istedim, sevgiler saygılar.

Ohh ne güzel, yalniz kalmayacaksn artık :)
Allaha şükür sağlığım yerinde de çalişiyorum canım, umarım sen de iyileşirsin bi an önce.

Cok kullanısli gözüküyo canm Güle güle kullanın :)

lazere gidiyordum gebe kaldığım sırada, yükümü epey hafifletti o anlamda ama tamamen değil. bi tek orada kalmıştı biraz ama idare ediyorum ben de.

Senn iyiyms canm Ben yanlari makina ile aliyordum Gecen hafta alayım dedim. Gözüm görmediğinden her yerim kan içinde kaldi
Ağda da bende yanik gibi feci yapiyo, ama mecbur bi kereliğine yaptrcam doğuma yakın.

ÜZülme tatlim ya 1 hafta geri olması cok onemli değildir zannediyorum Brz kılosu düşük doğar ama sen iyi emzirirsin hemen toparlar.

kızlar bugun adet sancısı gıbı sancım var belımle kasıgımda sabah bebek yıne kasılıyodu benım zıllı boyle yaptıkca tırsıyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…