Ben sanki son güne kadar kalıcakmışım gibi hissediyorum :))
B
Benim 17 kasım dedi dr sezeryan a hastanede dagıtılacak süsleri bile yaptırdım etiketleri basıldı 17 kasım diye :)
inşallah iyi çıkar uygun diyetine madem.:)kızlar bi kaç gün oldu girememiştim.. tel dende zor oluyor anca okudum.. 1hafta şekerimi ölçtüm 140-160 aralığındakiler oldukça fazlaydı. diyetisyene gittim. diyetisyende liste verdi. ama listede yok yok maşallah. yaw ben bunları zaten yemiodum . hergün 2 medine hurması verdi mesela. oysa tatlı diye ağzıma bile sürmeyi düşünmüyordum son ayda bile. süt gaz yapıosa laktozsuz sütler varmış. onu almamı söyledi. sizinde aklınızda bulunsun. gaz yapıo diye içemeyen varsa pınarın denge paket sütü üzerinde yazıo laktozsuz diye bende bugün öğrendim. sabah kalkışımı daha öne almamı söyledi. ben 11 e kadar yatardımgece kuşu olunca normaldi aslında. o bile etkileyebilir dedi. haftaya kadar 3 gün ölçüm istedi bakalım nolacak..
Ayh ben çok sabırsızım nabıcam bilmiyorum ama öte yandan da Allahım üzücü bişi yaşatmasın tek sıkıntım gecikmesi olsun diyorum ama erken gelirse de Hayır demem :))40 haftayı geçen bile oluyor bakıp gorelim:)
aynensağolasın tatlım ben de evden okula gidene kadar dayanamıyorum oklua adım atar atmaz hemen tuvalete koşuyorum ayrıca her teneffüs tuvaletteyim
benm biten yerlerimde de çıkmadı hiç, bir tek genitalde kalmıştı biraz, orası da aynen duruyor artma ya da azalma olmadı. tekrar çıkar mı bilmem ama umarım çıkmazCanım lazer deyince aklıma geldi bende bebekten önce gitmiştim komple bitmişti gebelik boyunca tüylerim tekrar çıkmadı ama hamilelikten sonra çıkar diyor bazıları bilgin var mi bu konuda
ay demeeSenn iyiyms canm Ben yanlari makina ile aliyordum Gecen hafta alayım dedim. Gözüm görmediğinden her yerim kan içinde kaldi
Ağda da bende yanik gibi feci yapiyo, ama mecbur bi kereliğine yaptrcam doğuma yakın.
Kızlar Merhaba çok canım sıkkın bugün doktora gittim bebeğim 30+4 haftalık kilosu 1.480 gr. Biraz küçük ve 2 hafta geriden geliyor. Gelişimide yavaşmış. Doktor beni yeniden prof dr yönlendirdi. Renkli Doppler le incelensin dedi. Ona göre önlem alalım dedi. Benim size sorum benim gibi bebeği 2 hafta geriden gelen var mı? Yada çevresinde olupta sağlıklı doğum yapan anneler varmı. Inanın çok korkuyorum hergün dua ediyorum.bi kaybı var rabbim kimseye aynı acıları yaşatmasın
İnsallah cnm ya .. Kv ve gorumce gelelim diye tutturdular. Oysa anam evimin karsisinda oturuyo. Sanki kimsesiz kaldim. Cook dusunceli tavri sergiliyolar. Gelmeyi gectim ihtimali bile delirtti . İstediiim kadar diyet yapiim stresi azaltamadikca isim zor.. Allah yardimcimiz olsun hepimizin..inşallah iyi çıkar uygun diyetine madem.:)
Buradaki arkadaşlar hurmanin erken doğumu tetikledigini söylemişlerdi son haftada yenmesi gerekliymis.kolay doğum.olsun diyekızlar bi kaç gün oldu girememiştim.. tel dende zor oluyor anca okudum.. 1hafta şekerimi ölçtüm 140-160 aralığındakiler oldukça fazlaydı. diyetisyene gittim. diyetisyende liste verdi. ama listede yok yok maşallah. yaw ben bunları zaten yemiodum . hergün 2 medine hurması verdi mesela. oysa tatlı diye ağzıma bile sürmeyi düşünmüyordum son ayda bile. süt gaz yapıosa laktozsuz sütler varmış. onu almamı söyledi. sizinde aklınızda bulunsun. gaz yapıo diye içemeyen varsa pınarın denge paket sütü üzerinde yazıo laktozsuz diye bende bugün öğrendim. sabah kalkışımı daha öne almamı söyledi. ben 11 e kadar yatardımgece kuşu olunca normaldi aslında. o bile etkileyebilir dedi. haftaya kadar 3 gün ölçüm istedi bakalım nolacak..
hayırlısı olsun ben de kokulu taş yaptırıyorum. etiketi nerde yaptircam bilmem.:)
bebek biberonun rahatlığına alınırsa anne memesini istemez diye kasikli istiyorlar canım.
ÜZülme tatlim ya 1 hafta geri olması cok onemli değildir zannediyorum Brz kılosu düşük doğar ama sen iyi emzirirsin hemen toparlar.
hayırlı olsun güle güle kullan cnm, jokerden mi almıştın?Kizlar oioi yu aldim bu aksamEki Görüntüle 1664967
Sagol tatlim,Evet jokerden aldimhayırlı olsun güle güle kullan cnm, jokerden mi almıştın?
Benim aynen öyle oluyor. Doğumdan sonra 6 hafta izin kullandıktan sonra yarıyıl tatili başlıyor. 2 hafta tatilim 15 tatilin içinde kaynıyor.h
o tatillerde de çalışıyor görüyorsunuz. ben izne ayrıldım benim de eklemiyorlar malesef. hatta on beş tatil bile gümbürtüyü gidebilir bu aylarda doguranlarin 8 haftanın içine geliyorsa yeniden iki hafta daha eklenmiyor
Yok cnm zaten normal doğum şeklindeydi en son gittiğimde şimdi farklı yerlerden vuruyor iki yanımdan kollarını açsa açamaz okadar muhtemelen yan yattıdönmüş ya ıste neden sezeryan olsun, normal dogar belkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?