2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
inşallah iyi çıkar uygun diyetine madem.:)

evet canım bir de sağlık ocağı ziyaretleri var tabi

sağolasın tatlım ben de evden okula gidene kadar dayanamıyorum oklua adım atar atmaz hemen tuvalete koşuyorum ayrıca her teneffüs tuvaletteyim
aynen

Canım lazer deyince aklıma geldi bende bebekten önce gitmiştim komple bitmişti gebelik boyunca tüylerim tekrar çıkmadı ama hamilelikten sonra çıkar diyor bazıları bilgin var mi bu konuda
benm biten yerlerimde de çıkmadı hiç, bir tek genitalde kalmıştı biraz, orası da aynen duruyor artma ya da azalma olmadı. tekrar çıkar mı bilmem ama umarım çıkmaz

Senn iyiyms canm Ben yanlari makina ile aliyordum Gecen hafta alayım dedim. Gözüm görmediğinden her yerim kan içinde kaldi
Ağda da bende yanik gibi feci yapiyo, ama mecbur bi kereliğine yaptrcam doğuma yakın.
ay demee geçmiş olsun, dikkat et diycem ama napabilirsin bilmiyorum, ayna kullanabilirsin belki.

KIZLAR, şu arkadaşın altta alıntıladığım mesajını okuyup sıkıntısı hakkında bilginiz varsa ona yardımcı olabilir misiniz lütfen kokulukalem

Son düzenleme:
inşallah iyi çıkar uygun diyetine madem.:)
İnsallah cnm ya .. Kv ve gorumce gelelim diye tutturdular. Oysa anam evimin karsisinda oturuyo. Sanki kimsesiz kaldim. Cook dusunceli tavri sergiliyolar. Gelmeyi gectim ihtimali bile delirtti . İstediiim kadar diyet yapiim stresi azaltamadikca isim zor.. Allah yardimcimiz olsun hepimizin..

Buradaki arkadaşlar hurmanin erken doğumu tetikledigini söylemişlerdi son haftada yenmesi gerekliymis.kolay doğum.olsun diye

Benim aynen öyle oluyor. Doğumdan sonra 6 hafta izin kullandıktan sonra yarıyıl tatili başlıyor. 2 hafta tatilim 15 tatilin içinde kaynıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…