2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok kullanısli gözüküyo canm Güle güle kullanın :)

Teşekkürler canım 1-2 güne gelir sanırım umarım göründüğü gibidir.Yorumlar çok iyiydi ama kısmet.

Senin kendi doktoruna kontrolün ne zamandı canım,bebis döndü mu haber verirsin ben Surekli bakamiyorum çünkü

h
o tatillerde de çalışıyor görüyorsunuz. ben izne ayrıldım benim de eklemiyorlar malesef. hatta on beş tatil bile gümbürtüyü gidebilir bu aylarda doguranlarin 8 haftanın içine geliyorsa yeniden iki hafta daha eklenmiyor

kızlar bi kaç gün oldu girememiştim.. tel dende zor oluyor anca okudum.. 1hafta şekerimi ölçtüm 140-160 aralığındakiler oldukça fazlaydı. diyetisyene gittim. diyetisyende liste verdi. ama listede yok yok maşallah. yaw ben bunları zaten yemiodum . hergün 2 medine hurması verdi mesela. oysa tatlı diye ağzıma bile sürmeyi düşünmüyordum son ayda bile. süt gaz yapıosa laktozsuz sütler varmış. onu almamı söyledi. sizinde aklınızda bulunsun. gaz yapıo diye içemeyen varsa pınarın denge paket sütü üzerinde yazıo laktozsuz diye bende bugün öğrendim. sabah kalkışımı daha öne almamı söyledi. ben 11 e kadar yatardım gece kuşu olunca normaldi aslında. o bile etkileyebilir dedi. haftaya kadar 3 gün ölçüm istedi bakalım nolacak..

canım bazı kısımları sildim bunu nerden kopyalarinin. acaba bu öğretmenler için geçerli mi dayanağı ne ya da 170 i mi arayalım soralım.

ayy kızlar bir de ne zaman hastaneye gitsem hep yeni doğmuş bebeleri getirmişler. anneleri gelmiş. o kadar küçükler ki. doğumdan sonra bebeklerimizde evimizin tadını çıkaramadan zart zurt yine dr. kapılarını mı aşındıracaz..

moralini bozma canım bol bol dinlen çok gezinme yercekimine maruz kalma ki kisalma olmasin daha çok. haftanın iyi. uzulme

benim de muhtemelen en geç 20 kasım olur. geriye sayım basladi:)

Bende memurum canım ama bu bizden kaynaklanan bir durum değil yani o yüzden düşeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…