2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Öğretmen değilim cnm da düşmüyor resmi tatil tam alıyorsun

Inşallah canım

Canım benim oğlum 30. hafta bitiminde 1652 gramdı. Senin bebeğinin kilosu da neredeyse 1500 gram tatlım, bana çok azmış gibi gelmedi ama takipte olmanız güzel bir durum. İnşallah en kısa zamanda bebeğin bir atak yapar hepinizi sevindirir.

Zor canım hele benim gibi büyük şeyleri sona bırakırsan daha mobilya alacağızda yerleştireceğiz

Dayısı oğluma bunu almış bende Bjk liyim babamız Fb li oda hastane çıkışı almış ikiside hastaneden çıkarken giysin diyor takımı fb li olup ayakkabıları bjkli giydirsem komikmi olur

Eklentiler

• 10384932_10206901992241132_3816145910104811681_n.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 56

pazartesi devlet hastanesinde donmus dedıler, cuma gunu de kendı doktorumda randevum var canm (yarın) o da donmus derse bı rahatlarım artık :)

canım bazı kısımları sildim bunu nerden kopyalarinin. acaba bu öğretmenler için geçerli mi dayanağı ne ya da 170 i mi arayalım soralım.
cnm netten araştırdım ben öyle buldum mantık çlışan olman önemli burda sen 32 haftanda eğer çalışabilir raporu aldıysan normal birey gibi devam ediyorsun yani paranı ssk dan almıyorsun da bağlı olduğun kurumdan alıyorsun dimi buda seni etkilemiyor ssenin gerçek rapırun 37. hafta başlıyor aslında yani çalışamaz raporun bu süreç içinde sen resmi tatillerini kullanırsın elbette ama bu senin sonraki iznine etki etmezde silinmezde tam olarak içinizin rahat etmesi için ben bugun gün içerisinde 170 i arayıp sorar sizede bilgi veririm :) sıkıntı yok rahat olun

aslıcım dun aksam haberlerde de cıktı, bı kadının cocugu seker hastasıymıs, her ogunde makına ıle olcuyomus. Cocugun sekerı 500 mus bdaha olcmus 50 cıkmıs Kadın az daha yuksek seker dıe ınsulını verıp cocugu oldurecekmıs. Ben o makınalara kesınlkle ıtımad etmıyorum artık, dıyetımı devam edıcem, ınsulın falan da asla almam bu saatten sonra.

Bir kerelik birşey olmaz canım, eşin halleder o zaman sen merak etme. :)

yok canım ya neden esım yapacakmıs kı, esıme yaptrmak ıstıyorlarsa arayıp "elımızde bı ıs var yapar mısın" deselerdı, dısarıdan ıs almıs gıbı parasıyla yaptrsalardı, kusura bakmasınlar valla, kocamın evde dınlenme vaktını harcatamam, ben yapabıldıgım kadarını yaparım kalanlar kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…