- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
canım ben daha çok tatile takılmasını da süt iznini topluca 8 haftalık doğum sonrasına aktarabilmek miyiz yani 8 haftalık daha okula ya da neyse işe gitmrsek olur mu onu sorar misin o ilgimi cekti
Aynen kuşlar uykuda uyandığımda
Bnm de öyle acaba kasık ağrım ondan mıdır sol tarftaki
inşallah canım .çok teşekkürler.ınsallah guzel haberlerle donersın cnm
o bendede var cnm işte dn rahatsız etti gittim tahlil yaptırdım 10 12 lökosit 7 8 epitel çıktı dr sorcam bakalımvalla cok pımpırıklı oldum ben bıde ıkı gundur akıntımda farklılık var daha cok gelmeye basladı yavas yavas bebişler hazırlanıyo sanırım dogmaya oyhh cennet kokulular
valla cok pımpırıklı oldum ben bıde ıkı gundur akıntımda farklılık var daha cok gelmeye basladı yavas yavas bebişler hazırlanıyo sanırım dogmaya oyhh cennet kokulular
sende git cnm muhakkak ileriki boyutlara ulaşmasın emin ol nedir ne değildir
cnm 8 hafta değilki aktarılan kısım 5 hafta 37 ye kadarya 3 hafta dğm öncesi oluyor doğal olarak aktarılan kısım 5 hafta doğum onrasına ben onu sorarım skntı yok biraz vkt geçsn arıycamcanım ben daha çok tatile takılmasını da süt iznini topluca 8 haftalık doğum sonrasına aktarabilmek miyiz yani 8 haftalık daha okula ya da neyse işe gitmrsek olur mu onu sorar misin o ilgimi cekti
günaydın az sonra a101 e gidiyorum bebek ürünleri için.
aynen öyle cnm bnm son dnmlerdeyiz bu tarz seylerle skntı yaşamayalımhaklısın cnm, bı tahlıl yaptırayım ben de.
aaaa 1,5 saatlik izindenmi bahsedyordu ben 8 hafta önce 8 hafta sonrakini sanmıştım süt izni aynen dediğin gibi çalıştığımız kuruma bağlı aynen eğer 1,5 saat hergün derse mecbur öyle olcktatlım o uygulamanın yonetmelıkte yasal dayanagı yok, hatta gunluk 1.5 saatlerı toplayıp haftada 1 gun iznin de yasal dayanagı yok. 170 dekıler hayır, bu sekılde kullanamazsınız dıyecekler buyuk ıhtımal. Bu tamamen sızın mudurlerınızın, bızım de ısverenlerımızın ınsıyatfnde bı durum.
cnm 8 hafta değilki aktarılan kısım 5 hafta 37 ye kadarya 3 hafta dğm öncesi oluyor doğal olarak aktarılan kısım 5 hafta doğum onrasına ben onu sorarım skntı yok biraz vkt geçsn arıycam
aynen öyle cnm bnm son dnmlerdeyiz bu tarz seylerle skntı yaşamayalımzor bir sürece girdik zaten sabah zor kalkıyorum ayak bileklerimde agrılar başladı çok zorlanıyorum yaa kasıklarım ve belimi saymıyorum aldı başını gidiyor ağrıda son noktadayım resmen ayın 20 si bi gelse arkama bakmadan çıkıcam valla
tamm ozaman anladım anladım sorarım olur da özel sektör bunu kendi belirler bizim şirket mesela haftada 1 gn veriyor istersen gnde 1,5 saatte veriyor ama özel sektrn insyatıfine kalan bişi bu ben ynede sorayımtatlımchnb ondan bahsetmıyor, senn gondedıgın yazıda ozel sektorde calısan bı kadın süt ızınlerını haftada bır gun degıl toplu 8 hafta olarak kullanmıs. Onu sormanı rıca etmıs 170 den
ay gelsin cnm gelsin yoksa bana gelenler geliyor afakanlar basıyor türlü türlü hallere girdim iyice kmseyle knuşasım gelmyor evde tuhaf bişi oldum çıktım bu hormonlar beni ele geçirdiya walla ya, 20 si dıye dıye 20 sını eskıttık valla :)
şimdı ayın 20 sı de nazlanır gelmez :)
saka kız saka merak etme, zar da olsa zor da gelecek mecbur, bak bu haftayı da bıtırdık :) kaldı 3.5 haftamız :) yanı 18 iş gunumuz :)
gunaydın kızlar
teftiş var iş yerınde 1 haftadır
akşam 8 lere kadar çalışıyorum herkes iyidir umarım
bekliyorum canım sağolasın :)ben bgn yine 170 i arıycam netleştircem karışıklık ozaman kalkıcak cnm :)
kesinse çok sevindim bu habere :)Öğretmen değilim cnm da düşmüyor resmi tatil tam alıyorsun
inş canımBende memurum canım ama bu bizden kaynaklanan bir durum değil yani o yüzden düşeceğini sanmıyorum.
ay gelsin cnm gelsin yoksa bana gelenler geliyor afakanlar basıyor türlü türlü hallere girdim iyice kmseyle knuşasım gelmyor evde tuhaf bişi oldum çıktım bu hormonlar beni ele geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?