2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
en dğrosunu dyorsun bende aynıyım şimdi yeni eleman gelcek bnm yerme ona işin yoksa bişeyler anlat of yaa ömrüm böyle birine bişiler öğretmeklemi geçicek bi bana kmse bişi öğretmyor ben geldiğimde kmse yoktu ben kendi kendime öğrendim ama nedense hep öğreten oldum bahtsızım zaten hormonlarım kudurdu eşmde diyor istediğin an çık zorlma kendini ama ben dayanıp daha fazla para almak istyom

tatlım ben iki hafta oldu 32. haftadan sonra çalışmaya başlayalı.. çalıştığım ilk haftam şubat tatiline gitti maalesef bu hafta 2. dönemin ilk haftasından ekleniyor ..inş çalıştığım süre içindeki resmi tatiller doğum sonrasından düşmez ..ince hesaplar yapmaya başladım çok zor çalışmak bu durumda o yüzden

geçmiş olsun canım :S aslında benımde yaptırmam lazım bı tahlıl en son 2 ay oncemı ne yaptırmıstım
yaptırın valla cnm içinzde kalmasın ben dr eğer kültür lazım dersede kanı felanda yaptırcam bakım değerlerim neymiş hatta açlık toklukta yaptırcam şekerime baktırayım dr lara kalırsak yaptrmayı unutyorlar bazen insan kendi dr u olmalı diye düşnyorum

dogru dıyosun canım benım saglık ocagındakı doktorum sureklı ıstıyo ama orayada gıtmıyorum epeydır

dogru dıyosun canım benım saglık ocagındakı doktorum sureklı ıstıyo ama orayada gıtmıyorum epeydır
ben sağlık ocağını zor göryorum :) aksamları acilde yaptryom snra knd i dr göstryom napim artık izne ayrılınca giderim sağlık ocagına:)

ben sağlık ocağını zor göryorum :) aksamları acilde yaptryom snra knd i dr göstryom napim artık izne ayrılınca giderim sağlık ocagına:)
çalısınca zor canım valla Allah guc kuvvet versın çalısan hamılelere ben butun hamılelıgı gezmeler harıc yatarak gecırdım yorulsan uykun gelse çalıstıgın ıcın dınlenemıyosun bıle

çalısınca zor canım valla Allah guc kuvvet versın çalısan hamılelere ben butun hamılelıgı gezmeler harıc yatarak gecırdım yorulsan uykun gelse çalıstıgın ıcın dınlenemıyosun bıle
oturmaktan basur olcam ya kasıklarım batıyor valla meltemle ayın 20 sini iple çekyoruz

Doğum sonrasi ücretli izin çok az.o yüzden cok zor olacak.en az 6 ay olmali insan bakcaz sonucta.ama nerdeee mazallah yunanistana döneriz falan

hayırlısıyla ızne ayrılınca hamılelıgın son donemının tadını cıkarırsınız ınsallah canım dınlenerek keyıfle
hımm tabi eşim bana telefonla gün içinde direktifler verir artık şunu hallet bunu hallt demeye pimpirikli tv çok izlyormuşum izne çıkınca ful açık olurmuş bu ara ona taktı

Kızlar günaydın,
çarpıntısı olan var mı ya ben dün geceden beri mahvoldum tansiyonum normal çıkıyo nabız 115 - 120 arası gidip geliyo kalbim resmen ağzımın içinde atıyo doktorumu aradım şimdi açmadı gördüğü gibi döner zaten inşallah bi problem yoktur.

hahaha ızlesen ne olcakmıs tobe ya
kız izlemeye vakit bulamıyorum ya konuşuyor iş dönüşü direk mutfak mtfakta zaten işim 9 da btyor e bizahmet azda oturayım da o esnada yarım saat uzanırkn izlyorum o çok geldi beyefendiye :))) diyor sen tatilde ful izlersin dedim hee bnm hiç işim yok evide dedim yabancılar toplar bende tv izlerim ya sabır ya ne olcak bişi olduğu yok tv izleme diyor kısaca zoru o :) artık dyor her diziyi izlersin he dedim işim yok oturur akşama kdr çekirdek dizi yaparım :) ayrıca bnm yapacaklarım okadar çokki izinde liste yaptım akşam gözüne sokcam tv izlemek neymiş görsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…