- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
en dğrosunu dyorsun bende aynıyım şimdi yeni eleman gelcek bnm yerme ona işin yoksa bişeyler anlat of yaa ömrüm böyle birine bişiler öğretmeklemi geçicek bi bana kmse bişi öğretmyordedıgın gıbı ben de dayanamıyorum artık ya, bı de son anda ıs yerının salak salak seyler ıstemesı benı ıyıce cıleden cıkardı. "acaba vakıtlıce gecen hafta ızne ayrılsa mıydım" dıe dusunuyorum da bı yandan da "bu ıs benım gorevım degıl, neden onların yuzunden ben cıkacakmısım kı, ben elımden gelenı yaparım son ana kadar da maasımı alır cıkarım" dıyorum.
tatlım ben iki hafta oldu 32. haftadan sonra çalışmaya başlayalı.. çalıştığım ilk haftam şubat tatiline gitti maalesefh
o tatillerde de çalışıyor görüyorsunuz. ben izne ayrıldım benim de eklemiyorlar malesef. hatta on beş tatil bile gümbürtüyü gidebilir bu aylarda doguranlarin 8 haftanın içine geliyorsa yeniden iki hafta daha eklenmiyor
geçmiş olsun canım :S aslında benımde yaptırmam lazım bı tahlıl en son 2 ay oncemı ne yaptırmıstımo bendede var cnm işte dn rahatsız etti gittim tahlil yaptırdım 10 12 lökosit 7 8 epitel çıktı dr sorcam bakalım
bugun eşim dıyo kac hafta daha durursa rıskı atlatır dedı dedım en az 36 hafta kızım azcık daha dayan dıyo cocukla konusuyo adamda sıyırdıhazırlansın gelsınler ya, ben de ısten bıktım, gelse hemen bırakırım ısı :)
yaptırın valla cnm içinzde kalmasın ben dr eğer kültür lazım dersede kanı felanda yaptırcam bakım değerlerim neymiş hatta açlık toklukta yaptırcam şekerime baktırayım dr lara kalırsak yaptrmayı unutyorlar bazen insan kendi dr u olmalı diye düşnyorumgeçmiş olsun canım :S aslında benımde yaptırmam lazım bı tahlıl en son 2 ay oncemı ne yaptırmıstım
dogru dıyosun canım benım saglık ocagındakı doktorum sureklı ıstıyo ama orayada gıtmıyorum epeydıryaptırın valla cnm içinzde kalmasın ben dr eğer kültür lazım dersede kanı felanda yaptırcam bakım değerlerim neymiş hatta açlık toklukta yaptırcam şekerime baktırayım dr lara kalırsak yaptrmayı unutyorlar bazen insan kendi dr u olmalı diye düşnyorum
ben sağlık ocağını zor göryorum :) aksamları acilde yaptryom snra knd i dr göstryom napim artık izne ayrılınca giderim sağlık ocagına:)dogru dıyosun canım benım saglık ocagındakı doktorum sureklı ıstıyo ama orayada gıtmıyorum epeydır
çalısınca zor canım valla Allah guc kuvvet versın çalısan hamılelere ben butun hamılelıgı gezmeler harıc yatarak gecırdım yorulsan uykun gelse çalıstıgın ıcın dınlenemıyosun bıleben sağlık ocağını zor göryorum :) aksamları acilde yaptryom snra knd i dr göstryom napim artık izne ayrılınca giderim sağlık ocagına:)
oturmaktan basur olcam ya kasıklarım batıyor vallaçalısınca zor canım valla Allah guc kuvvet versın çalısan hamılelere ben butun hamılelıgı gezmeler harıc yatarak gecırdım yorulsan uykun gelse çalıstıgın ıcın dınlenemıyosun bıle
al benden de o kadar gel 20 si geellloturmaktan basur olcam ya kasıklarım batıyor vallameltemle ayın 20 sini iple çekyoruz
Doğum sonrasi ücretli izin çok az.o yüzden cok zor olacak.en az 6 ay olmali insan bakcaz sonucta.ama nerdeee mazallah yunanistana döneriz falantatlım ben iki hafta oldu 32. haftadan sonra çalışmaya başlayalı.. çalıştığım ilk haftam şubat tatiline gitti maalesefbu hafta 2. dönemin ilk haftasından ekleniyor ..inş çalıştığım süre içindeki resmi tatiller doğum sonrasından düşmez ..ince hesaplar yapmaya başladım çok zor çalışmak bu durumda o yüzden
isyaaaaaaaaannnnnn dinlemeye başladım artık :) 20 si gel gelal benden de o kadar gel 20 si geelll
hayırlısıyla ızne ayrılınca hamılelıgın son donemının tadını cıkarırsınız ınsallah canım dınlenerek keyıfleoturmaktan basur olcam ya kasıklarım batıyor vallameltemle ayın 20 sini iple çekyoruz
hımm tabi eşim bana telefonla gün içinde direktifler verir artık şunu hallet bunu hallt demeye pimpirikli tv çok izlyormuşum izne çıkınca ful açık olurmuş bu ara ona taktıhayırlısıyla ızne ayrılınca hamılelıgın son donemının tadını cıkarırsınız ınsallah canım dınlenerek keyıfle
hahaha ızlesen ne olcakmıshımm tabi eşim bana telefonla gün içinde direktifler verir artık şunu hallet bunu hallt demeye pimpirikli tv çok izlyormuşum izne çıkınca ful açık olurmuş bu ara ona taktı
kız izlemeye vakit bulamıyorum ya konuşuyor iş dönüşü direk mutfak mtfakta zaten işim 9 da btyor e bizahmet azda oturayım da o esnada yarım saat uzanırkn izlyorum o çok geldi beyefendiye :))) diyor sen tatilde ful izlersin dedim hee bnm hiç işim yok evide dedim yabancılar toplar bende tv izlerim ya sabır ya ne olcak bişi olduğu yok tv izleme diyor kısaca zoru o :) artık dyor her diziyi izlersin he dedim işim yok oturur akşama kdr çekirdek dizi yaparım :) ayrıca bnm yapacaklarım okadar çokki izinde liste yaptım akşam gözüne sokcam tv izlemek neymiş görsün :)hahaha ızlesen ne olcakmıstobe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?