- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
bnmde oluyor cnm bazen öyle yoğun oluyorki catlıycam sanki gecen gece ölcem sandım bebek büyüdüğü için ciğerlere baskı yapıyormuşKızlar günaydın,
çarpıntısı olan var mı ya ben dün geceden beri mahvoldum tansiyonum normal çıkıyo nabız 115 - 120 arası gidip geliyo kalbim resmen ağzımın içinde atıyo doktorumu aradım şimdi açmadı gördüğü gibi döner zaten inşallah bi problem yoktur.
normal diyosun yani korktum valla ya ben hiç bilmem çarpıntı nedir çünkübnmde oluyor cnm bazen öyle yoğun oluyorki catlıycam sanki gecen gece ölcem sandım bebek büyüdüğü için ciğerlere baskı yapıyormuşbirde tek tarafa toplanınca çok oluyor
canım günaydın çarpıntı ben de ve diger hamile olan arkadaşımda da var nabzımı olçemıyorum ama onda alet var olçüyor yuksek cıkıyormuş hamilelikte normal sanırım. nefes almakta problem yaşıyorum ara ara hatta bır yere uzanınca bırı boğuyor bıgı geliyoKızlar günaydın,
çarpıntısı olan var mı ya ben dün geceden beri mahvoldum tansiyonum normal çıkıyo nabız 115 - 120 arası gidip geliyo kalbim resmen ağzımın içinde atıyo doktorumu aradım şimdi açmadı gördüğü gibi döner zaten inşallah bi problem yoktur.
valla hamiş olana kadar bende bilmezdim :))) taki son dönemlere kadar bide bnm bel vücut çırpı gibiydi bizim oğlan sıkıştırıyor taş gibi oluyor karnım hele dönmeye görsün nefes zor alıyorum o derece fenalaşıyorumnormal diyosun yani korktum valla ya ben hiç bilmem çarpıntı nedir çünkü
tatlım benim de genelde oluyor çok fazla doktor kardiyolojiye git demişti gitmedim ..Kızlar günaydın,
en dğrosunu dyorsun bende aynıyım şimdi yeni eleman gelcek bnm yerme ona işin yoksa bişeyler anlat of yaa ömrüm böyle birine bişiler öğretmeklemi geçicek bi bana kmse bişi öğretmyorben geldiğimde kmse yoktu ben kendi kendime öğrendim ama nedense hep öğreten oldum bahtsızım zaten hormonlarım kudurdu eşmde diyor istediğin an çık zorlma kendini ama ben dayanıp daha fazla para almak istyom
Günaydın kizlar.Çalışmaya devam edenlere Allah sabir güç ve kolaylik versin.
bugun eşim dıyo kac hafta daha durursa rıskı atlatır dedı dedım en az 36 hafta kızım azcık daha dayan dıyo cocukla konusuyo adamda sıyırdı
bu arada ben halı ve tül bi türlü karar veremedim siz naptınız kızlar
oturmaktan basur olcam ya kasıklarım batıyor vallameltemle ayın 20 sini iple çekyoruz
aynen aynen bide snn parana muhtac değilz lafı yokmu deli ediyor beni ya ne alaka ben çalışıp dayanmak istyorum muhtac değilz ama olsun maksat işyernden fazla para almak :) okadar emek veryom alıyım yani bende akrebim çok fazla hırs yapıyorum yaa bazen zarar veryor hırlı olmak ama inat ettim alcam o parayı :) izne ayrıldığm günde doğum günüm 20 kasım:)))tabı canım ben de aynısını dıyorum Benım esım de "senn 1 aylık maasına muhtac durumda mıyız, çık artık" dıyo ama bendekı ınat ıste, oğlak burcuyum :)
Kızlar günaydın,
aynen bnmde onlar kalcak minnak için şimdiden bişi alamm görmyor zaten onmı dikkat etcek :) 3 5 yaşına gelsin ne isterse alırım artık napim :) ama şuan hiç para vermiycem vallaodadakı mevcut tul ve halı kalacak ıste, bı de onları da mı alayım :)
aynen öle dün gece bi ara boğazlıyolar sandım uyandım bu bebişler nasıl değiştirdi herşeyimizi yacanım günaydın çarpıntı ben de ve diger hamile olan arkadaşımda da var nabzımı olçemıyorum ama onda alet var olçüyor yuksek cıkıyormuş hamilelikte normal sanırım. nefes almakta problem yaşıyorum ara ara hatta bır yere uzanınca bırı boğuyor bıgı geliyo
saol canımaa gecmıs olsun tatlm, yok bende oyle bısey
ahh cancazım sorma sorma totomda yaralar çıkıcak yakında :) otur otur kurtlandım bide kendimi taşıyamıyorum zaten :) göbek aldı başını benden önce gidiyor :) çok dertliyimkuzum ya, kader ortagım benım :)
aynen aynen bide snn parana muhtac değilz lafı yokmu deli ediyor beni ya ne alaka ben çalışıp dayanmak istyorum muhtac değilz ama olsun maksat işyernden fazla para almak :) okadar emek veryom alıyım yani bende akrebim çok fazla hırs yapıyorum yaa bazen zarar veryor hırlı olmak ama inat ettim alcam o parayı :) izne ayrıldığm günde doğum günüm 20 kasım:)))
aynen bnmde onlar kalcak minnak için şimdiden bişi alamm görmyor zaten onmı dikkat etcek :) 3 5 yaşına gelsin ne isterse alırım artık napim :) ama şuan hiç para vermiycem valla
:)
aynn cnm bnm ya aynen az kaldı 20 kasım dediğin nedirki su gibi gecer bi çırpıda bir 7 ayı devirdik 20 günümü deviremiycez :))) gaza geldim aldım başımı gidiyorum :)))))sana yuklu bı mıktarda dogum gunu hedıyesı olacak desene :)
bırbırımıze destek olalım, hem kendı psıkolojımızı yuksek tıtalım, hem de ıs yerınde olanları gormezden gelmeye calısalım, şu 20 kasımı devirelim arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?